- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.441
ay seher maaşallahhh kuzuyaaa....
ne şeker o ölee.
benim oğlum da sünnetli :)
kurtuldular vesselam..çok büyük geçmiş olsun fıtık için...
maşallahh 41 kere çok cici :)
sağol arkadaşımnesguik ve seher oğluşlarınıza kocaman maşallah allah nazardan saklasın
kaanın o fotolarını görünce için gitti valla elifnaz geldi aklıma
çok şükür kurtuldular
inşallah tedavi gören tüm kuzularda kurtulurlar biranönce
Nesquik ve Seher masallah oğullarınıza ikiside çok tatlı
çok büyümüşler artık bebeklikten çıktı bu sıpalar
ya sehercim şimdi geri dönüp bakmaya vaktim yok bişi sorucam bu daha öncede aranızdaydım uzun süredir katılamadım diyen ve nikini kaybedip tekrar açan senmiydin ve eğer öyleyse eski nikinde nuris miydi sankim kaanı ordan tanır gibi oldum da
hatta eşinde ikiniz öğretmendiniz
Yok canım ben değilim.uzun zaman katılamadım bu doğru çünkü evde internet yoktu 3 aydır işe başladım şu anda işyerinden yazıyorum boş vaktim oldukça.Ama hatırladığın kişi değilim.
canım termal kemerler var sadece sarıyosun ve terletiyo ve beden olarak inceliyosun göbüşte baya çekiliyo bu arada o çekilirken sende 1-2 göbek hareketi yaparsan sıkılaşıyor
mesela platesin göbek hareketlerini tavsiye ederim
illa almam diyosan ozaman bilinen streç filimlerden sar oda benzer görevi görüyosaol kikocum:):1hug:
termal kemerlerden almam sanirim alıp alıp kenara koyuyorum öyle seyleri cünkü ...pilates hareketlerini netten izleyip yapabilirim ama .
selam kızlar...ben yine yoğunum,yine yorgunum..iş beni mahvetti..her akşam 9 dan önce gidemiyorum eve..tabi bunu yazarkende hala işteyim..epey yazan olmuş buarada..aklımda kalanları yazayım önce..
derincim yanlış anladığını düşünüyorum ama daha fazla uzatmayacağım konuyu..sen bir annesin.bundan ötesi yok tabiki naz senin için herşeyden kıymetli...buarada spiralle düşük bir ihtimal olduğunu düşünüyorum hamileliğin.ama eğer istiyorsan çıkarttır zaten..allah gönlüne göre versin..
ipeğumu kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum ben..uzun zamandır burda herkes ki birbirini paylaşımlardan az çok tanıdı...bende ilk ırmağı karnımda hissettiğim zamanı düşündüm şimdi.seyrime gibi birşeydi.ama nasıl heyecanlıydı :) tabiki önce sağlıklı olsun ama en çok cinsiyetini merak ediyorum miniğin :)
sehercim,gelmiş geçmiş olsun kuzuna..maşallah çok da tatlı...
nescim merhaba,benim deniz oğlumda burdaymış..yakışıklı kıvırcığım..teyzesi özledi onu ne zamandır görmemiştim fotolarını..
tuanacım bende aynı dertten muzdaripim.kilo yok ama göbek var biraz..nasıl gidecek bilmembenim sporada vaktim yok valla...
kikoşcum sauna kemeri işe yarıyormu gerçekten..bana hep aldatıcı reklamlar gibi gelirdi onlar..
evet gerçekten yarıyo ama herhangi bielektrikle yada pille çalışanlardan değil dümdüz bişi bu geneldede siyah oluyo onlardan
burda yağmur atıştırıyor.şaka gibi burayada kış geldi artık..ben ırmağa ince bir uyku tulumu aldım onu giydiriyorum kızlar.çünkü hiç üstünü örtmüyor gece..en azından üşümez..terlemiyorda epey ince çükü tulum..
biz aynıyız sonunda ırmağımda yürümeye başladı..daha yürümeden sürüne sürüne pıtır pıtır merdiven çıkıyordu ama :) kapılar hep kapalı o yüzden evde..3
en nihayetinde hanfendi kararını verdi demek
e hadi gözünüz aydın bu arada daha daha bi kolay gelsin size
bugün biraz erken çıkıcam galiba :) kaçtım ben öptüm hepinizi...
1 yemek kaşığı unarkadaşlar bir şey sorcam yayla çorbasını nasıl yapıyorsunuz ben tavuk sulu yoğurtlu şehriye çorbası yapıyorum oğlum acayip seviyor herhalde yaylayda sever oda yoğurtla yapılldığından diye düşünüyorum
benimkide hep solumdaydı şu an göbeğimin sol tarafı daha sarkık :DBurnu tıkalı olduğunda, son yemeği sağlam yemediğinde, diş çıkardığında 7 kez kalkabiliyoruz. Onun dışında 2-3 muhakkak. Ben hala tam gaz emzirdiğim için uykusunu açınca meme ile uyumak istiyor. Sorun bu maalesef. 2.nin cinsiyeti daha belli değil. 16. haftayı bekliyorum. Doğum kısmetse nisanda olacak. 2 gündür içimde hissetmeye başladım. Daha erken aslında ama aynı İpek'teki gibi içimde bir fazlalık hissediyorum. Sol kemiğime dayalı hatta.
Ben un, yumurta, yoğurdu çırpıp haşlanmış pirinç suyuna atıyorum. Et sulu daha lezzetli oluyor. Hem de besleyici.
selam kızlar
özledim sizleri ve minik kuzuları
derken öykü uyandııı
kızlar ya öykü zehra bana çok fazla düşkünleşti odadan çıktıımmı kıyameti koparıyor eskiden bu kadar değildi babasıyla anneannesiyle teyzeleriyle dururdu ama şimdi wc e girip çıkana kadar deli gibi ağlıyor napıcaz böyle bilmiyorum.
Bide çok geveze sıpa sürekli konuşuyorkaydirigubbakcemile3
ipeğumu kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum ben..uzun zamandır burda herkes ki birbirini paylaşımlardan az çok tanıdı...bende ilk ırmağı karnımda hissettiğim zamanı düşündüm şimdi.seyrime gibi birşeydi.ama nasıl heyecanlıydı :) tabiki önce sağlıklı olsun ama en çok cinsiyetini merak ediyorum miniğin :)
Kötüyüm ben kötüyümm kötüyümmm aklinialirimsmile
burda yağmur atıştırıyor.şaka gibi burayada kış geldi artık..ben ırmağa ince bir uyku tulumu aldım onu giydiriyorum kızlar.çünkü hiç üstünü örtmüyor gece..en azından üşümez..terlemiyorda epey ince çükü tulum..
İpek de uyku tulumunu çekiiştiriyor, üstünü örtmüyor. 2 gecedir hava iyiydi uyku tulumu kullanmadım. Ama yine başlayacağız. Başka çaresi yok.
biz aynıyız sonunda ırmağımda yürümeye başladı..daha yürümeden sürüne sürüne pıtır pıtır merdiven çıkıyordu ama :) kapılar hep kapalı o yüzden evde..
bugün biraz erken çıkıcam galiba :) kaçtım ben öptüm hepinizi...
benimkide hep solumdaydı şu an göbeğimin sol tarafı daha sarkık :D
selam kızlar
özledim sizleri ve minik kuzuları
derken öykü uyandııı
kızlar ya öykü zehra bana çok fazla düşkünleşti odadan çıktıımmı kıyameti koparıyor eskiden bu kadar değildi babasıyla anneannesiyle teyzeleriyle dururdu ama şimdi wc e girip çıkana kadar deli gibi ağlıyor napıcaz böyle bilmiyorum.
Bide çok geveze sıpa sürekli konuşuyorkaydirigubbakcemile3
kızlar semizotu ıspanak tazefasulye gibi yemekleri nasıl veriyorsunuz ben hala blandır kullanıyorum yoksa yemiyo kağa çook denedim içi almıyo veledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?