- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.461
elvancımm allah yardımcın olsunnn kolay gelsin
Benim kızın burnu akıyordu. hala tam geçmedi. Şimdi öksürüyor ama dolu dolu içi.
Sekrol veriyordum. Yarın 5 gün olacak. Ciğerlerine iner mi diye korkuyorum. Dr.a götürsem mi yoksa sizce normal bir süreç mi? Bir de sekrol yerine asist vermeyi düşünüyorum. İyi eder miyim ki?
sağol lavantam.amin hepimizin..
ırmaktada geçenlerde bir öksürük başladı.ben bir hafta sonra götürdüm doktora.ciğerleri temiz dedi..1 ay sürdü.en son götürdüğümde kan tahlili aldı kanında enfeksiyon çıktı.boğazındaymış meğer..antibiyoik kullandık.geçtik.önermiyorum tabi ama çocuğa antibiyotik vermeyelim diye 4 hafta süründü yavrucak..bence eziyet etme..birde ciğerler önemli ihmale gelmez götür için rahat etsin.asist verirsin sonra yine..
selam kızlar...ben yine yoğunum,yine yorgunum..iş beni mahvetti..her akşam 9 dan önce gidemiyorum eve..tabi bunu yazarkende hala işteyim..epey yazan olmuş buarada..aklımda kalanları yazayım önce..
derincim yanlış anladığını düşünüyorum ama daha fazla uzatmayacağım konuyu..sen bir annesin.bundan ötesi yok tabiki naz senin için herşeyden kıymetli...buarada spiralle düşük bir ihtimal olduğunu düşünüyorum hamileliğin.ama eğer istiyorsan çıkarttır zaten..allah gönlüne göre versin..
ipeğumu kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum ben..uzun zamandır burda herkes ki birbirini paylaşımlardan az çok tanıdı...bende ilk ırmağı karnımda hissettiğim zamanı düşündüm şimdi.seyrime gibi birşeydi.ama nasıl heyecanlıydı :) tabiki önce sağlıklı olsun ama en çok cinsiyetini merak ediyorum miniğin :)
sehercim,gelmiş geçmiş olsun kuzuna..maşallah çok da tatlı...
nescim merhaba,benim deniz oğlumda burdaymış..yakışıklı kıvırcığım..teyzesi özledi onu ne zamandır görmemiştim fotolarını..
tuanacım bende aynı dertten muzdaripim.kilo yok ama göbek var biraz..nasıl gidecek bilmembenim sporada vaktim yok valla...
kikoşcum sauna kemeri işe yarıyormu gerçekten..bana hep aldatıcı reklamlar gibi gelirdi onlar..
burda yağmur atıştırıyor.şaka gibi burayada kış geldi artık..ben ırmağa ince bir uyku tulumu aldım onu giydiriyorum kızlar.çünkü hiç üstünü örtmüyor gece..en azından üşümez..terlemiyorda epey ince çükü tulum..
biz aynıyız sonunda ırmağımda yürümeye başladı..daha yürümeden sürüne sürüne pıtır pıtır merdiven çıkıyordu ama :) kapılar hep kapalı o yüzden evde..
bugün biraz erken çıkıcam galiba :) kaçtım ben öptüm hepinizi...
selam kızlar
özledim sizleri ve minik kuzuları
derken öykü uyandııı
kızlar ya öykü zehra bana çok fazla düşkünleşti odadan çıktıımmı kıyameti koparıyor eskiden bu kadar değildi babasıyla anneannesiyle teyzeleriyle dururdu ama şimdi wc e girip çıkana kadar deli gibi ağlıyor napıcaz böyle bilmiyorum.
Bide çok geveze sıpa sürekli konuşuyorkaydirigubbakcemile3
Irmaktaki sebepsiz başlayan bir öksürük müydü?
İpek'in burnu akıyor. Tabi gece ve öğlen uyuduğunda içine doluyor. Onun yaptığı öksürük bu. Uzman TV'ye baktım şimdi. 10-15 gün sürebilir normaldir diyor. 2 haftadan fazlaysa, havlar gibi öksürüyorsa, ateş yapıyorsa, uykudan falan uyandırıyorsa yani hayat standartını etkiliyorsa dr'a götürülmeli diyor.
Bakalım pazartesiyi bekleyeceğim. Zaten o güne kadar 8 gün oluyor. Göz muayenesi ile beraber çocuk dr'una da gösteririm sıpayı.
amatist çok sağol bitanem şrup için. bugün drumuzla görüştüm tleefonda naz şu anda hem öksürüyor hemde burunları akıyor ve tıkalı o yüzden cumartesiyi bekleyelim düzelmezse göreyim nazı dedi iyileştiği zaman şuruba başlayabiliriz dedi. hadi bakalım inşallah düzelirde yatar kalkar sana dua ederim .cumartesiden bri serum fizyolojik kullanıyorduk peditusla beraber ama hiç etkilemedi bugün asist başlattı bakalım inşallah antibiyotiğe gerek kelmaz
kızlar yarın bime 11 ytl ye uyku tulumu geliyormuş burada bulamadık.bakalım yarın erkenden gidip bakacağım beğenirsem alırım artık çünki gece üzerini örtmüyor ben örtüyorum o açıyor
mafoldumben-tatlicadiarzu- ben ikinciyi düşünmediğim için estetisyen plastik cerrah artık hepsi bir anca düzeltirler beni olumunekankayizsmileYa benim göbek artık göbek gibi değil. İki tepecik ortası boşluk. Göbek deliğim dışarıda falan. Rezalet durum. Valla bu gidişle bunu da doğurayım soluğu estetisyende alacağım. Böyle dolaşamam bennnnn aman allahım iğrenç ötesi bilmem anlatabildim mi-tatlicadiarzu-
[
hoşgeldin topiğin en ablasııııııııııııolumunekankayizsmile
bizde seni özledik
e artık kış geldi okullarda başladı gezmece tozmacalar bitti buluşuruz yine toplaşırız yine valla
öykü hanımın işine gelinceeeeeeeeeee:ecrin_bebek:
valla ben bildim bileli elif böyle oyüzden heralde çaresi yok diyorum:sinifsinif:
biz hadi yalnızız eş dost sık sık dolaşmıyoz oyüzden yapıyo sanıyodum ama baksana siz kalabalıksınız sizdede aynı dert varmış demekki sorun ondan da değilmişbilmiyorumkismile
kikoşşum nasılsınn kızçeler nasılll demetimde gelmişş sllmmm şekerrr
demetcim kağanda aynıı sürekli dizlerimin diminde sıkıldımı hemen yapışıyor bana dün öyle güldürdüki beni yelegini bulmuş şapkasını geçirmiş başına sesleniyo bana annnn annnn baktım kapıdaa gidelimmm diyorr ahh dedim oglumm nasıl çıkalımm nereye gidelimmm velett gezentiii
Nihayet mutlu son. Artık kapıyı açıp kaçabilir :))
Ya benim göbek artık göbek gibi değil. İki tepecik ortası boşluk. Göbek deliğim dışarıda falan. Rezalet durum. Valla bu gidişle bunu da doğurayım soluğu estetisyende alacağım. Böyle dolaşamam bennnnn aman allahım iğrenç ötesi bilmem anlatabildim mi-tatlicadiarzu-
Efsnelerden biri daha döndü. Yaşasın.
Bizimki ile her yere beraber gidiyoruz. Tuvalette bile yanımda o derece yani.
Bazen içeride tv'ye takılıyor ben hemen mutfağa gidip bişeyler yapıyorum. Sonra bunun aklına geliyor. Ihlaya uhlaya anneee diyerek koşuyor mutfağa. Yalnız kızın ilk gittiği yer mutfak. Bu arada koridoru geçerken kafasını tuvalete bi çeviriyor. Bazen orada saklanıp onu güldürüyorum diye bi kontrol ediyor. Orada yoksam yatak odasına bakıyor. Orada da yoksam diğer odalara bakmadan başlıyor ağlamaya. İhtimaller giderek azaldığı için.
Ben hala blender kullanıyorum. Benim yemeğimden yerse blender olmadan yiyor. Ama ona hazırlamışsam yemiyor. O yüzden kasmıyorum. Löp löp et olsun diyerek herşeyi muhallebi kıvamında yediriyorum.
[
Benim kızın burnu akıyordu. hala tam geçmedi. Şimdi öksürüyor ama dolu dolu içi.
Sekrol veriyordum. Yarın 5 gün olacak. Ciğerlerine iner mi diye korkuyorum. Dr.a götürsem mi yoksa sizce normal bir süreç mi? Bir de sekrol yerine asist vermeyi düşünüyorum. İyi eder miyim ki?
brtanemmmm demetiiimmm nasıl özledim seni bilemezsin çocuklardan fırsat bulamıyorsun değilmi canım facetede karşılaşamıyoruz öyküyü kocamannn öpüyorumopuyorumnanaktan
aynen canım nazda öyle hatta wcye bil eberaber giriyoruz bazende gizlice girip çıkıyorum o oyuna dalmışken ..yoksa sularla oynamaya bayılıyor duşa girmek istiyor zor çıkarıyorum banyodan:1hug:
amatist çok sağol bitanem şrup için. bugün drumuzla görüştüm tleefonda naz şu anda hem öksürüyor hemde burunları akıyor ve tıkalı o yüzden cumartesiyi bekleyelim düzelmezse göreyim nazı dedi iyileştiği zaman şuruba başlayabiliriz dedi. hadi bakalım inşallah düzelirde yatar kalkar sana dua ederim .cumartesiden bri serum fizyolojik kullanıyorduk peditusla beraber ama hiç etkilemedi bugün asist başlattı bakalım inşallah antibiyotiğe gerek kelmaz
öykü zehranın hala hiçççç dişi yok teyzeleriiiakannehir-tatlicadiarzu-
yürüyoruz hatta koşturuyoruz alkisalkisalkis
abi gitti-anne ver-hadi atta gibi 2 kelimelik cümleler kurabiliyoruz
ama hiç susmuyoruz çokkk ama çok gevezeyizzz
kaka yaptığında yanıma geliyo koşturarak ve anneee öööööö diyo sıpa:roflol:
ahanda pc nin şarjı bitiyo neyse şimdilik bizden bu kaaa diğer kuzular neler yapıyor nasıllar yazarsanız çok sevinirimmm hepinizi öpğyorumm ve nenni yapmaya gidiyorummmmmma.s.
unutmadannnnnnnnnn hurişimmm gece uyku arasında içer sütü hiç merak etme ben süt ısıtmıyorum oda sıcaklığında veriyorum pınarın çocuk sütlerinden gece acıp biberonu dolduruyorum saat 2.30 gibi onu içiyor kalanını dolduruyorum sabah 5-6 gibi de onu içiyor dolaba koymuyorum yani hadi kolay gelsin canım öp ipek böcüümüŞeniz
hoşbuldum kikoşum canım benimmmolumunekankayizsmile
evet canım ama ben yinede yetişemiyorum hele gündüz koşturmaca geçiyor öykü zehra yemek yaparken bile hep kucağımda o uyuduğunda da hemen bende yatıyorum evde çıt olsa uyanıyo cadı çünkü bide bu sıralar biraz rahatsız burnu akıyo hepten mızmız ve nazlı olduk yapışık ikiz gibi geziyoruzlaelaelaelaelae
geldim canım selammmmmopuyorumnanaktan
ahh ah akılları hep attaaa da alıştık biz gezmeye huysuzluğu birazda ondan bizimkinin de ama şimdi havalar çok soğudu gezemiyoruz kapandık eve ee napalım alışacak bunada -tatlicadiarzu-
teşekkürler canım benim döndüm geceden geceye de olsa:lepi:
kızzzz hamilemisinnnn anammmmm ne kaa güzelllllldelikafaduldenŞeniz
inşallahhhhhh sorunsuzzz harika bir hamilelik geçirirsinnnn sağlıkla alırsın miniğini kucağınaaolumunekankayizsmile
kaç aylıkkk :teytey: cinsiyeti bellimiiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool:
öpüyorum güzel ipeğimide demek ki bu versiyonların hepsi aynı ee napalım katlanacazhihoyyyt
çok geçmiş olsunnnnnn
sekrol vermekle iyi yapmışsın ama öksürüyorsa dr a götür derim ben canım asist öksürük şurubumuydu onu tam hatırlamıyorum
öykü zehranında bir haftaya yakındır burnu akıyor bende özellikle götürmedim dr a şimdilik öksürük yok çok şükür hatta iyileşme yoluna girdi sanki
bunu da bağışıklığını artıran vitamin şurubuna birde içinde ekinezya olan damlasına bağlıyorum kızlar gerçekten biz çok faydasını gördük tavsiye ederim
daha öncesinde haftalarca iyileşemezdi dünya ilaç kullanırdık bunlarla ayakta atlatıyor çokkkkkkkkkkk şükür aman maşallah diyeyimmmmmmmm:Saruboceq:
hoşbuldum derinimmmmmolumunekankayizsmile valla bende çok özledimmmmŞeniz
evet canım fırsat bulamıyorum kendime zaman ayıramıyorummmmmmmmmmm:gitme:
desene bu temmuz bebekleri hep aynıııılaelaelaelaelae
yerim ben o tatlı nazımııııııcokacimcoookŞeniz kocaman öp benim içinnnnnn
ne şurubu bak merak ettim hemen yazın CADIARZU
öykü zehranın hala hiçççç dişi yok teyzeleriiiakannehir-tatlicadiarzu-
yürüyoruz hatta koşturuyoruz alkisalkisalkis
abi gitti-anne ver-hadi atta gibi 2 kelimelik cümleler kurabiliyoruz
ama hiç susmuyoruz çokkk ama çok gevezeyizzz
kaka yaptığında yanıma geliyo koşturarak ve anneee öööööö diyo sıpa:roflol:
ahanda pc nin şarjı bitiyo neyse şimdilik bizden bu kaaa diğer kuzular neler yapıyor nasıllar yazarsanız çok sevinirimmm hepinizi öpğyorumm ve nenni yapmaya gidiyorummmmmma.s.
unutmadannnnnnnnnn hurişimmm gece uyku arasında içer sütü hiç merak etme ben süt ısıtmıyorum oda sıcaklığında veriyorum pınarın çocuk sütlerinden gece acıp biberonu dolduruyorum saat 2.30 gibi onu içiyor kalanını dolduruyorum sabah 5-6 gibi de onu içiyor dolaba koymuyorum yani hadi kolay gelsin canım öp ipek böcüümüŞeniz
ırmağınki sebepsiz başlayan bir öksürüktü.4 hafta sürdü ama.4 hafta boyunca öksürdü.asist falan kullandık geçmedi.hafif boğazı kızarmış demişti.en son 4 haftanın sonunda kan desti yaptı.crp değerleri çok yüksek çıktı.enfeksiyon değeriymiş o da..10 gün antibiyotik kullandık öyle geçti..geceleri hiç uyumuyordu ama öksürerek uyanıyordu yatağın içinde oturup aralıksız öksürüyordu.öyle değildir belki ipeğin ama göstermende fayda var canım..
mafoldumben-tatlicadiarzu- ben ikinciyi düşünmediğim için estetisyen plastik cerrah artık hepsi bir anca düzeltirler beni olumunekankayizsmile
kızlar yardıma ihtiyacım var nisan-mayıs annelerinede yazacağım önce size sorayım dedim...
ipeği memeden nasıl keseceğim yaaaaaaa....:uhm:
yapıştı da yapıştı zilli artık ulu orta kaldırıyor kıyafetlerimi olmadı yukardan sokuyor elini dr .da artık memeden kesmelisin emerek karnının doyduğunu düşünüp yemeği reddeder ve iştahsızlık başlar dedi..
ee doğruda diyor ama nasıl diye sormadım...
bu akşam mememin ucuna koli bandı ile saç yapıştırdım..saçımın ucundan kestim göğüsüme yapıştırdım arada açıp "kızım bak ööğğkkk" diyorum yüzünü buruşturuyor ...buraya kadar güzel oki ya geceeee...
3 de kalkıp gözü kapalı meme istiyor o sırada hemen hazır halde sütü vermem lazım biberonla ama nasıl????bu arada biberon kullanıyor ama genelde memeyi istiyor....of ki ne off deneyenler tecrübelerini yazabilir mi acabaaaaaaa.......
teşekkürler canım benim döndüm geceden geceye de olsa:lepi:
kızzzz hamilemisinnnn anammmmm ne kaa güzelllllldelikafaduldenŞeniz
inşallahhhhhh sorunsuzzz harika bir hamilelik geçirirsinnnn sağlıkla alırsın miniğini kucağınaaolumunekankayizsmile
kaç aylıkkk :teytey: cinsiyeti bellimiiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool:
öpüyorum güzel ipeğimide demek ki bu versiyonların hepsi aynı ee napalım katlanacazhihoyyyt
çok geçmiş olsunnnnnn
sekrol vermekle iyi yapmışsın ama öksürüyorsa dr a götür derim ben canım asist öksürük şurubumuydu onu tam hatırlamıyorum
öykü zehranında bir haftaya yakındır burnu akıyor bende özellikle götürmedim dr a şimdilik öksürük yok çok şükür hatta iyileşme yoluna girdi sanki
bunu da bağışıklığını artıran vitamin şurubuna birde içinde ekinezya olan damlasına bağlıyorum kızlar gerçekten biz çok faydasını gördük tavsiye ederim
daha öncesinde haftalarca iyileşemezdi dünya ilaç kullanırdık bunlarla ayakta atlatıyor çokkkkkkkkkkk şükür aman maşallah diyeyimmmmmmmm:Saruboceq:
oyyy Demetcim hoşgeldinnn sürekli giremesende gel , deimrbaşalrından biriydin eskiden buranın:))) Öykücüğün dişi çıkmamış evet baya geç kalmışsınız ama vardir bunda da bir hikmet :))
İpeğimu karın gerdirme olayı acaip can yakıcıymış ama sonrası güzel sonuçta
cümleten merhaba,
demetim hoş geldin yaa.naparsın ne edersin. öykücük nasıl?
derinim güle güle kullanın canım inşalah faydasını görürsünüz.bu arada geçmiş olsun
ipeğumu sizede geçmiş olsun
bu ara salgın var bizede bulaştı.beta virüsü.o geçti ama ilaçların bıraktığı arazlar var oğluşta. onlarda geçecek inşallah
Ne o kız hani aslında 3 tane isterdin? İpek büyüdükçe fikrin değişti galiba. İşte ben de senin gibi olma yolundaydım hemen yaptım çocuğu. Yoksa 7 sene sonra ah keşke yapsaymışım diyecektim. Neyse senin yaşın daha küçük 2 sene arayı kaldırır. Belki İpek'i kreşe falan verince düşünürsün.
Meme benim kanlı yaram. Bir türlü bıraktıramıyorum. Denemiyorum da. Fikri bile bana zor geliyor. Nuby'in doğal dokunuş serisinden biberon bile aldım. İlkinde bayıldı. Sonra bir daha istemedi. İnek sütünü sevmedi. Şimdi nestle çocuk deneyeceğim. Netteki araştırmalarımda birden bıraktırmayın memeyi diyor dr'lar. Önce gündüz 2 kez emiyorsa 1'e düşürün, sonra gündüz memeyi bıraktırın. En son gece memesini kesin diyor. Zaten kesince gece artık kalkmaması lazım. Olur da da kalkarsa sen de Demet gibi yaparsın. Artık bebek değiller. Hatta bir arkadaşım pipetle küçük süte alıştırmış. Gece kalkınca pıt onu takıp veriyormuş. Biberon steril derdi yok ne güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?