2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Öksürük geçti burun akıntısı azaldı ama şimdi sanki göğsü dolu gibi. Pazartesi dr yolu göründü. Ben her ihtimale karşı götüreyim de ne olur ne olmaz.
Benim kız seninki kadar hareketli değil herhalde. Daha doğrusu İpek kendisi de oyalanabiliyor. Dün akşam biz yemek yerken o içeride oyuncak karıştırıyor falan. Bu da yeni başladı zaten. Dünya varmış dedim.
Süt işi çok zor geliyor bana. Biraz önce vermeden uyutayım dedim yok. İlla emecek. Hasta olduğu için ısrar etmedim ama iyileşsin hemen gündüzü keseceğim. Gece şimdilik veririm. Zaten son birkaç gündür sabaha karşı 2 kez uyanıyor. O kadarla da bişey olmaz. Hamile olmasam kesmem de yeni doğacak bebeğin hakkını veriyorsun falan diyorlar iyice içime kurt düşüyor.

21 gün mü? Kız ben kafayı yerim 21 günde. Bu çok uzun bir zaman.
Hani olsun olsun 1 hafta çekilir de 21 gün nasıl geçer bilmem.

Veeee sıcak sıcak haber vereyim.
Dr kontrolünden geldim. Küçük sıpam gayet memnun halinden.Cinsiyetini de öğrendik. Oğlum olacakmış. Tabi İpek'teki gibi değişmezse. Huri tebrik ederim bildin. Ben de bildim. Ama hala şoktayım. Dr bacakarasına bakınca gördüm de doktordan çok doktorculuk yapmamak için bişey demedim. O da erkek diyince ikna oldum gördüklerime. Hayırlısı böyleymiş. Babamla kayıvalidem erkek istiyordu. Çok sevindiler. Hadi babamın 2 kızı var da kayınvalidenin 2 oğlu var. O daha ne istiyor anlamadım. Herneyse dedikodumu da yaptım artık gidebilirim.

Son düzenleme:

ayyyy çok sevindim kız hade gözün aydın opuyorumnanaktan
Allah sağ sağlim kucağınada alabilmeyi nasip eylesin:Saruboceq:

ipeğ,mu çok sevindim cinsiyet kız veya erkek farketmez ama insan öğren,nce rahatlıyo
sağlıkla al inşallah kucağına küçük paşayı
inşallah değişmez cinsiyeti

ipeğ,mu çok sevindim cinsiyet kız veya erkek farketmez ama insan öğren,nce rahatlıyo
sağlıkla al inşallah kucağına küçük paşayı
inşallah değişmez cinsiyeti

Sağol Melek.
Kızımla dolaşırlar artık akşamları. Biz gidiyoruz diyip arabanın anahtarlarını isterler.
Tabi bana da dans edecek bir partner geliyor o kesin:))

ipegimmuu hayırlısı olsun canımm çok sevindimm heyecanlandım kağanın cinsiyetini ögrendigimiz gün geldi aklımaaa ne muhteşem duyguyduuu rabbim tamamına erdirsinn hamilelik ve heyecanı süperde bu sıpalara bakmak zor işte allah kılaylık versin hepimizee kağan kendi başına hiç oynamıyorr oyuncak dışında herşeye ilgisi yüksek meraklı bi velet buu yeniden hayırlı olsun şekerimmopuyorumnanaktan

çok sevindim canım içime öyle doğmuştu valla ,hayırlısı yaaaa kısmet bir kızın birde oğlun oluyor inşallah ....ne güzel bende heveslendim şimdi ama yyoookkk bu akşam kafamdan aşşa yediğim çorba bana yeter sempatiksalakcinni ....büyüdüklerinde ne iyi etmişim diyeceksin ....çok güzel bir duygu olmalı yaaaa....hayırlısı olsun İstanbul buluşması düzenlemeyi düşünüyoruz aklımdasın gelirsen sende çok mutlu oluruz bakalım...seni görmek istiyorum doğumdan sonra hamilelere karşı daha bi hassaslaştım seni göreyim de biraz mıncırayım opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Teşekkür ederim canım. Valla dünyaya gelen kendine baktırıyor. Yapacaz bişeyler artık. Dün çok şaşkındım da bugün alıştım oğluma. İnşallah sonradan aaa yanıldık kızmış demezler. Bu sefer alırım elinden ultrosonu dr'un sen bu işi bırak ben yaparım derim.

Sağol canım. Bu sefer herkes erkek dedi nedense.
Buluşma süper olur. Kesin gelirim. Zaten yakınız çok uzaklarda bişey ayarlanmaz herhalde. Çocuklar da bir araya gelmiş olur. Benim kız bayılıyor çocuklara. Beraber oyalanırlar.

ipeğimu canım çok sevindim oğluşun olacakmışşhihoyyyt...Sağlıkla gelsin minik paşa..Ben de heveslendim şimdi ama zor ya kızım çok hareketli..

herkese slm ne güzel gelişmeler var topikte demet gelmiş hoşgelmiş. ipeğumu canımu oğluşun olacakmış çok sevindim hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin.

demetcim anlat bira nerelerdeydin neden uğramadın buralara.öykücük iyidir umarım.

evet canım bende yiğitte geç çıkarttık dişleri o yüzden zaten erkenden beklemiyordum öykü zehradanboshayallersmile
aminnnnn teyzesi ama galiba hepsi birlikte gelmeye karar verdi çok fena ağzının içi damakları bembeyaz
bir an önce çıksada kuzum rahatlasa

hoşbuldum canım benimmm
ee vardır elbet bi hayır bekliyoruz bizde :))
çitlembiğim nasıl öp benim için

hmmm biliyorum o şurubu canım bizde 2 gündür kullanıyoruz uyku problemi yüzünden bu diş olayı baya hırpaladı kuzumu günlerce uykusuzdu o şurup sayesinde 2 gündür uyuyor çok şükür kuzummmm
bizde çıkartsakta rahatlasak...öp güzel nazımı emi

canım benim hoşbuldummm
öykücükdiş derdinde teyzesi perişanız
dişsiz çileğim benim-tatlicadiarzu- yakışıklım nasıl yer teyzesi onu

canım ben tahminimi yapana kadar sen öğrenmişsin zaten:))
sağlıklı olsun en başı tabi ama elbette insan değişik olunca seviniyor benim içimden kız geçmişti ne yalan söyliyeyim-tatlicadiarzu- belkide kızkardeş gelmesini istiyordum ipeğe bilinçaltımda :) bizim gibi olacaklar desene benimde erkek kardeşimle aramızda 13 ay var:)
yer teyzesi minik mercimeği:))) ama ipeğimmin yeri başkaopuyorumnanaktan

ah be gülüm senin işin çokkkk zor :))))
bu arada olan garibim elifime olacak galiba kıyamam
bizim cadı abisini bile alt ediyor birde eli maşalı ki sorma şırankk diye tokatı patlatıyor yavruma kıyamam ben yaaaa kaşlarını çatıp suratını bir karartıyo ki görmeyin cadı çilek nolcek kaydirigubbakcemile3 ben ezdirirmiyim oğluşumu hemen kızıyorum ona tabi ama o zamanda 2 elini yalancıktan yüzüne kapatım üüü üüüüü diye ağlıyor sıpa parmaklarının arasındanda bana bakıyor çaktırmadan:roflol:

canım benim en güzeli o belirsizliğin sona ermesi tebrik ederim sağlıkla kucağına alıp o miss kokusunu içine çekersin inşallahŞeniz hadi hadi kaynana olacaksın sende aramıza hoşgeldinnndelikafadulden:lepi:

ipeğimu canım çok sevindim oğluşun olacakmışşhihoyyyt...Sağlıkla gelsin minik paşa:emir_bebeşimek:..Ben de heveslendim şimdi ama zor ya kızım çok hareketli..

aaaaa bak şuna güzel kızımdan nasılda yakınıyorklava:
canım benim Rabbim o kadar büyükki emin ol 2. gelenler çokkkk rahat büyüyorlar uslu bebek oluyolar demişti ablam dersin olumunekankayizsmile

sibelcimm hoşbuldum tatlımmmŞeniz güzel prenses nasıl
nerelerde olucam canım valla yazın heppp gezdik kızımla o da anası gibi gezmeci eve girmek istemiyor:lepi:
öykü zehra diş çıkartmaya uğraşıyor teyzesi bu aralar çok sıkıntısı var:sinifsinif:
çok öpüyorum Ada cığımı ve güzel annesiniolumunekankayizsmile

Merhabalar 4 gündür yoktum ne güzel herkes buradaymış.Ben iyi haberler vremeyeceğim size malesef geçen hafta perşembe günü kaan oynarken kolunun üzerine düşmüş ve bilek kemiği kırıldı.İşteydim annem aradı hemen doktora götürdük yavrumu bağıra bağıra alçıya aldılar.Mahvolduk yarım saatten fazla uğraştılar damar yolu açıp damardan sersemleştirici ilaç verdiler ama nafile.O içerde ben dışarda ağladım.Çok üzgünüm 3 hafta kalıcak alçı.hareketleri kısıtlandı hiç rahatı yok ne gece ne gündüz uykusu var.2 gün izinliydim bugün işe döndüm ama aklım evde hep buradada iş çok bir yandan kafayı yiyeceğim..

aaaaa bak şuna güzel kızımdan nasılda yakınıyorklava:
canım benim Rabbim o kadar büyükki emin ol 2. gelenler çokkkk rahat büyüyorlar uslu bebek oluyolar demişti ablam dersin olumunekankayizsmile
canım benim hoşgeldin seni burda görmek çok güzel fayse de gelmiyordum burda gördüm sevindim...Kızımda yakınmıyorum canım çok hareketli,uyku problemimiz var ikinciyi de çok istiyorum eşim istemiyor ikinciyi psikolojin kaldırmaz diyor..kızımız biraz büyüsün sonra düşünürüz diyor ne bileyim Allah hayırlısını versin..Ben de aynı şeyi düşünüyorum 2.çocuk daha rahat büyür hem tecrübeli oluyorsun hem Rabbim yardım eder...Demet ablam demişti derim yazarım burayaa.sBakalım gelecek bize ne gösterir...
ahh canım benim çokk geçmiş olsun..Yavrunun bağırması insanın içini parçalıyor..En yakın zamanda düzelir inşaallah Kaanımız..Allah beterinden korusun bi daha yaşatmasın...

Bizden de biraz haber vereyim geçen perşembe kızım ateşlendi 39,5 a çıktı ateşi..dolven veriyorum düşüyor hemen çıkıyordu sonra köpek hırlaması gibi bir ses ağlaya ağlaya bir hal oldu gece 2 de acile gittik laranjit olmuş kuzum..1,5 saat buhar verdiler ama bir türlü durmaz ağlar onunla beraber ben de ağladım..Sabahladık acilde şuruplarını düzenli veriyorum düzeldi çok şükür..
Bi de kızımın altta iki dişi vardı başka yoktu önceki gün gördüm sağ üst damağında kök dişi çıkmış..bu sabah gördüm üst dişi çıkıyor hepsi birden atağa geçtiler..Ateşi ondandı demekki ...Şimdi iyiyiz şükürler olsun...Onlar hasta olmasın dayanamıyor insan...

Hayırlı olsun canım oğluşun olacakmış

çok geçmiş olsun seher nasıl düşmüş ki kırılmış yaaa Allah korusun hepsini , inş alçılı koluna alışır sıkıntılı geçmez.

Ecetuba,Tuana sağolun.kanepeden aşağı düşmüş annemde çok üzgün kadın çok kötü oldu tabi suçluluk hissediyor.Çok hareketli bir çocuk kaan 2 göz değil 4 gözle takip etmek gerekiyor.Bir anda olmuş.İşin kötüsü özeldeki doktorumuz şehir dışındaydı tıp fakültesine götürmek zorunda kaldık.Eski alçılardan yaptılar ağır çok kötü oldu.Bugün özeldeki kendi ortaoedi doktorumuza götürecekler eşimle annem.Çok kötü oldu alçısı ya hiç rahatı yok kuzumun.bende izin alamıyorum bugün işler çok fazla zaten 2 gün izin aldım bir daha da vermiyor patron.Aklım evde hep.Öğleden sonra gidecekler.ithal hafif alçılar varmış.Belki çıkarıp ondan yaparlar ümit ediyorum ama nasıl duracak iyice korktu doktorlardan.Fıtık sünnet derken şimdide bu başımıza geldi.Allah beterinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…