- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.521
Bu arada kaanın kolu alçıya alınalı 1 hafta oluyor geriye 2 haftamız kaldı.Bir kurtulsak şu alçıdan Allahım.Bu gece bir kaşıntı tuttu çocuğun kolunu gece saat 3 tü.2 saat uykusundan oldu sinir oldu uyuyamadı devamlı çekiştirdi durdu alçıyı ağladı falan.sonra yatakta kaç takla attı uyumak için.nelerden sonra uyumuş kalmış yanımda.beraber yatıyoruz alçıdan bu yana oğlumla sık sık kontrol ediyorum kolunun üzerine yatıyor bazen yada gece dönerken kolunu kaldırıyor kafasına falan denk geliyor küt diye canı yanıyor ağlamaya başlıyor bu sefer.O yüzden 1 haftadır yanımda yatıyor.
Dün müzik çalıyordu alkış yapmaya başladı tabi alçılı elini diğerine vurunca canı yandı ağlamaya başladı yavrum.Unutuyor bazen böyle işte..
hepinize çok teşekkür ederim kızlar maşallah kuzulara
benim kızım ilk ek gıdalara başladığımızda daha güzel yiyordu valla ne versem ağzına yiyodu cadı
özellikle beyaz peyniri çok seviyodu şimdi yemiyor sıpa:umursamaz:
biz sabah kalkar kalkmaz süt içiyoruz bir biberon genelde saat 10 gibi
sonra vitaminini veriyorum
saat 11 de tahıllı kahvaltı mamasına labne tereyağ dönüşümlü olarakta bal-pekmez katıyorum
sonra ben kahvaltı ederken de yumurtasını yiyor ipeğim gibi
12 gibi uyuyor
kalkınca meyve püresi yediriyorum kavanozlardan
saat 3 de çorbasını içiyor ne çorbası varsa en çok tavuk suyu ve yayla çorbasını seviyor
saat 16 30 da yoğurt yiyor tekrar uyuyor
akşam 19 00 da bizimle oturtuyorum sofraya yerse olanlardan amenna yemezse ki genelde yemiyor sıpa o zaman bu sefer değişik çorba veriyorum.genelde günde 2 kere değişik çorba içiyor yani
gece 21 30 gibi de gece maması ya da prinç unundan muhallebi yiyor
sonrada keyfi gelince uyuyor
gece de 2 kere süt içer
meyvelerden en çok üzümü kavun-karpuzu seviyor
işte böyle kızlar ama ben acaba iyi besleniyormu diye endişe ediyorum
gerçi kilosu ne çok ne az şimdilik idare eder
cadı bi kızım var teyzeleri tata yaptığı zaman gidip bezini alıp geliyo yanıma anne öööö diye :roflol:
bu arada ilk dişimizde geldi nihayet:lepi:alkisalkisalkis:teytey:
Merhaba,
İpeğimu, hayırlı olsun erkekmiş bebeğin.Sağlıkla gelsin inşallah.
Seher; geçmiş olsun Kaan'a. Allah beterinden korusun.
Ben de gün içinde ne yedirdiğimi yazayım;
Doğaya her gün mutlaka yedirdiklerim; Yoğurt,çorba, peynir,öğütülmüş ceviz-fındık,meyva veya meyva püresi
Haftada en az 4 kez yumurta yediriyorum.
Sabah
1 yumurta (Haşlanmışsa sarısını pekmez,ceviz-fındıkla karıştırıp yediriyorum başka türlü yemiyor.)Yerse beyazından biraz yiyor.
ya da 1 yumurta ile omlet.Yumuşak olması için labneli veya sütlü yapıyorum.
Nadiren de süt,ekmek,peynir,pekmez veya ballı karışım.Bazen 1-2 bisküvi kattığım oluyor ama bisküvi pek kullanmamaya çalışıyorum.
Ara öğün olarak meyva püresi veriyorum. Genelde elma.Muzu,üzümü kendi yiyor eline verince.Dışarıdaysak hazır meyva püresi yer.
Öğlen genelde çorba yiyor. Mutlaka kıymalı yapıyorum.Köfte falan yemiyor çünkü. Kıymalı tarhana, Sebze çorbası,Tarhanalı sebze çorbası gibi.
Bazen balık veriyorum öğle öğününde.Az yiyor.
Arada meme emiyor,özellikle uyumadan önce.
Rendelenmiş salatalık çok seviyor,bazen arada veriyorum.
Akşam yine çorba veriyorum. Bazen de yoğurt yiyor.
Akşamdan sonra genelde birşey yemek istemiyor ama bazen yoğurdunu yememişse yoğurt veya akşam öğünü olarak çorba yemediyse çorba veriyorum.
Bizim yemeklerden tattırıyorum ama yemiyor.
Bazen biraz makarna veya pilav yediği oluyor.
Ekmek görürse istiyor, çeyrek dilim ekmek kadar yiyor.
Bu ara buharda brokoli yapıyorum.Severek yiyor.
Gece 2-3 kez meme emmeye kalkıyor hala.
Demetçim az falan değil menünüz gayet güzel. kaana gün içinde yedirdiklerimi gece yattığımda bazen aklımdan geçiriyorum.Bakıyorum benden güzel yemiş o gün.ben bile onun kadar çeşitli düzgün yemiyorum.Haftasonları sabah çok az kahvaltı arada meyve suyu içiyorum ve akşam yemeği o kadar.O yüzden fazla zorlamaya gerek yok çocukları eminim onlara yetiyordur bu menüler endişen olmasın
Öykü Zehracığın incisi hayırlı olsun Demetim , artık bilevliyip ısırmaya baslar sizi :)))
Yok kız daha ne yesin çocuk. Bence gayet iyi.
Dişiniz hayırlı olsun. Nine görüntüsünden kurtuldu demek.
bu radada öykümüzün dişini kutlarız adaşımız kağanada geçmiş olsun derizzzzŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?