- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.541
Seherr, Doğa genelde gece 21-22 gibi uyur. Bu saatten önce uyursa- ki nadirdir- gecenin bir yarısı uyanır ve 2 saat kadar oyalanmadan uyumaz.
22 gibi yattıysa gece 2-3 kez emmek ister ama uykuda olur.
Sabah 7:30 -8 gibi uyanır.
Öğlen veya öğleden sonra 2 saat kadar uyur.
Akşamüstü 17 gibi 30-40 dklık bir şekerleme yapar.
Genel uyku düzeni bu ama. Bazen geç uyuyup geç kalkabiliyor.Ya da öğlen yerine akşamsütü uyuyor...
cumartesi aksamı evimize hırsız girdi kızlar moralim acaip bozuk .benim odamın balkon kapısını açarak girmiş , sadece laptopumu almış .sanirim sıf onun için girmiş evi fazla kurcalamamış .uff cok korkuyorum geceleri heran birisi girecek diye(((
kan ilacı veriyormusunuz arkadaşlar? Ben aylardır vermedim hatamı ettim acaba?hangi kan ilacından veriyorsunuz isim yazabilirmisiniz?Bende başlamak istiyorum...
geçmiş olsun tuana allahtan fazla dolaşmamış evde.Siz evde değilmiydiniz o sırada??
ben kan ilacını epey oldu vermemiştim hiç kan sayımı yapılmamıştı geçen ay kontorlün de kan sayımı kanında mikrop olup olmadığına bakıldı hepsi güzel çıktı çok şükür kan damlasına gerek görmedi ben her sabah mutlaka dut pekmezi veriyorum..buna bağlı olduğunu düşünüyorum...
arada veriyorum bazen hep aynı şeyleri yemesin diye ,yada bir yere misafirliğe gidersem yada sokakta bir yere çıkarsam yanıma sıcak su alarak yapıp yedirdiğim oluyor severekde yiyiyor aslında deneyebilirsin..Yine bir soru??
Kaşık mamaları varya arkadaşlar bu milupanın gece yatarken yada sabah kahvaltısı olarak.Onlardan kullanıyormusunuz? kaan hasta olunca kahvaltı yapmıyor acaba onlardann alsam yermi?Hiç yememekten iyidir 1 hafta kullansam...Akşamlarıda öyle dün çorbayı çok zor içti boğazı falanmı acıyor acaba diyerek çok zorlamadım.Gece yatarken mama vermeyi düşünüyorum aç yatıyor gibime geliyor..
bir süre kullan canım bir dahaki kontrolünde kullandığını söylersin ölçüm istersin,sağlık ocağında ki doktorlara ilaçlar toptan veriliyor aynı ilacı her çocuğa veriyorlar,hatta bir kere bende götürddüğümde hastaydı dedim peditus iyi geliyor dedim sen bunu ver bunu şu eczaneden al diyerek beni yönlendirdi anlaşmalı oluyorlar genelde ...kan damlası d vitamini gibi ilaçlarda kendi dolaplarında hazır bulunuyor her çocuğa aynı ilaçları veriyorlar...sağlık ocaklarına zerre güvenim kalmadı ama kan eksikliği olmayan bir çocuğua kan damlası vermek zararlı olup olmayacağını bilmiyorum öyle bir zararı varsa eğer kesinlikle bir taramadan geçirmeni tavsiye ederim..kan eksikliği yokken ilaç vermek doğru olurmu bilemiyorum...sağlık ocağında 2 hafta önce kontrole gitmiştik boy kilo ne durumda falan diye.Doktor yüzüne baktı çocuğun kan ilacı veriyomusun dedi hayır dedim birkaç aydır vermiyorum dedim.Öyle olunca bir ilaç yazdı adını hatırlamıyorum.Kafadan yazdı ya ölçüm falan yapmadı bende vermedim belkide kansız değil yani çocuk beyaz tenli olunca ne zaman gitsek kansız diyor.Halbuki herşeyden yiyor pekmezde içiyor sabahları ben pek tahmin etmiyorum kansız olacağını ama yinede içime kurt düştü.Acaba vermemekle hatamı ediyorum diye..Bir yandan da ameliyat olduğunda 2 ay önce tüm tahliller yapıldı hepsi ,iyi çıktı.Kansız olsa söylerlerdi heralde..Kanda aldırmak istemiyorum şimdi durduk yere çocuğun canı yanacak.zaten sünnet fıtık,kol alçısı derken çok korktu yavrum hastaneden doktordan..Bugün yine film çekilecek kolundan bakalım inş. iyidir.Alçıya alınalı perşembe 2 hafta olacak.
ya ne bileyim seher yoğurtlu ıspanak et tavuk falan yiyen bebekleri duyunca kendi adımıza üzülüyorum bunların hiçbirini yemiyor hatta çorbalarında kıyma olursa bile yemiyo cadı:umursamaz: bende ceviz kadar toplar yapıp atıyorum derin dondurucuya kıymayı çorbalarına o şekilde koyuyorum pişincede hiç dağılmıyor zaten öylece çıkartıyorum ne yapayım çözümü bu şekilde buldum
2 haftanız var daha alçıda demek Allahım kolaylık versin su gibi geçsin gitsin inşallah da kuzu rahatlasın:Saruboceq:
çok teşekkür ederiz teyzeleriiii şükür açılışı yaptıkturkbayragi
bu arada menülerini yazan tüm arkadaşlara çokkkkkk teşekkür ederimolumunekankayizsmile
inşallah miniklerimiz sağlıklı ve yeterli bir şekilde beslenir ve büyürler annelerin tek istediği bu yoksa çok çok yiyip kilo almaları değil
süt içmeyen bebekler için pınarın ballı çocuk sütünü tavsiye ederim öykü zehra da zoraki içerdi ama şimdi bayılıyor maşallah kızıma her gün 500 ml içiyor çok şükür
iştah için de junior marlyn i tavsiye ederim kızlar. iştah açıcı bir vitamin deposu içinde vitaminlerin yanı sıra arı sütü polen var ve bizde gerçekten işe yaradı seçiciliğimiz hala devam etse de en azından sevdiklerini zorlamadan yiyor çok şükürrrrr:Saruboceq: zaten içinde de yazıyor iştah açıcı şurup diye
birdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bi sıkıntım var kızlar yaaaaaaaa
bu ay bi haller var bende yaaaaa:2: belirtiler hiç hoşuma gitmiyorrrrrrrrr ve de çokkkkk ama çokkkkkkkkkkk korkuyorummmmmm nolur dua edin olmasın öyle bişey ben naparımmmmmmmmmmmmm:a015:
Bu arada kaan dünden beri çok kötü öksürüyor ve hapşırıyor burnu akıyor.Dün aklımdan geçirmiştim bu havalarda iyi nezle grip olmadı diye dün akşam eve bir gittim öksürük nezle başlamış..Doktorada götürmek istemiyorum evde zaten grip ,öksürük şurupları var serum fizyolojijk ateş düşürücü hepsi mevcut.
Şimdi verecek yine aynı ilaçlardan.Evde nasıl kolayca atlatabiliriz siz neler yapıyorsunuz?Birkaç gün evde geçirmeye çalışacağım olmazsa öyle götüreceğim doktora.
Hergün mandalina suyu sıkıp içiriyoruz zaten bunun haricinde bal pekmeze devam dönüşümlü olarak.Dün yatmadan önce ballı ılık süt içirdim,öksürük şurubundan verdim.gece rahattı hiç öksürmedi.Sabahta 2-3 gündür bişey yemiyor iştahı yok hasta olunca. Annem birkaç lokma peynirli yumurtalı ekmek yedirmiş 1 tatlı kaşığı bal vermiş uyuyormuş şimdi..
İnternette ballı ılık limonata tavsiye ediyor deneyeceğim bakalım...
cumartesi aksamı evimize hırsız girdi kızlar moralim acaip bozuk .benim odamın balkon kapısını açarak girmiş , sadece laptopumu almış .sanirim sıf onun için girmiş evi fazla kurcalamamış .uff cok korkuyorum geceleri heran birisi girecek diye(((
kan ilacı veriyormusunuz arkadaşlar? Ben aylardır vermedim hatamı ettim acaba?hangi kan ilacından veriyorsunuz isim yazabilirmisiniz?Bende başlamak istiyorum...
Yine bir soru??
Kaşık mamaları varya arkadaşlar bu milupanın gece yatarken yada sabah kahvaltısı olarak.Onlardan kullanıyormusunuz? kaan hasta olunca kahvaltı yapmıyor acaba onlardann alsam yermi?Hiç yememekten iyidir 1 hafta kullansam...Akşamlarıda öyle dün çorbayı çok zor içti boğazı falanmı acıyor acaba diyerek çok zorlamadım.Gece yatarken mama vermeyi düşünüyorum aç yatıyor gibime geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?