2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Uzun bir aradan sonra herkese selam, hepinizi çok özledim ama en çok kuzuları özledim..
Arada takip ediyorum sizi yazmak bugüne kısmetmiş, ilk söyleyeceğim şey İpeğimu'yu tebrik etmek olacak. Medeni cesaretinden dolayı kutluyorum, inşallah oğluşumuz zamanında ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir. Ben Ali Eymen'le bi 5 sene daha düşünmüyorum sanırım :) ömrümü yedi ömrümüü 2-3 yaş diyordum ama yok, benim oğlum kardeşini yer buna eminim artık. Fazla sevgi dolu sanırım kendinden bikaç yaş büyüklere çığlık atarak koşuyor sarılmak için kim olursa olsun. Tabi onu gören çocuk vınnnnnn . Çok komik ya cidden,istiyorki oda ona sarılsın güreşsin yuvarlansınlar,eee herkes anne baba gibi olmuyor tabi.Akşamları yuvarlanıyoruz yerlerde.

Onun dışında taşındık, artık oğlumunda odası var ve çok seviyor odasında zaman geçirmeyi, arabalarıyla saatlerce oynuyor-muş, bu gündüz böyle.Ben eve gidince işler değişiyor tabi birlikte oynayalım istiyor.Yeni evimizde annemle aynı kattayız,aynı zamanda taşındık karşı karşıya çok güzel oldu.Getir götür derdi yok, dışarı soğuğa çıkmıyor,anneminde gelme derdi kalmadı şükür. Sadece işyerine mesafe uzadı 45dk.önce evden çıkıyorum otobüs-metro derken anca oluyor ama olsun, oğlum için herşeye değer.

Gece uykuları bu eve taşındığımızdan beri düzeldi,keramet evde mi yoksa odası oldu ondan mı bilmiyorum ama maşallah diyim gece 12de yatıp sabah 8-9 gibi kalkıyor.Arada uyanırsa sabaha karşı yanımıza geliyor uyandıktan sonra yerinde yatmıyor ama şimdilik kıyamıyorum daha sonra onada alışacak.Onunla uyumak çok güzel çünkü aramızda bir yatışı var biz yatağın kenarlarında büzüşük bi şekilde paşa yayıla yayıla acayip keyifçi bi çocuk aynı babası gibi.

Çok uzattım ama özlemişim ara ara girip yazarım yine. Sizin kuzulardan ne haber merak ediyorum hepsini uzun zamandır foto da eklemiyoruz, bi ara ekleyelim derim

beyaz melek nasılsın canım hiç uğramıyorsun artık nasıl gidiyor öyküyle kreş iyidir umarım.negüzzel işteykende çocuğunla olmak güzel olsa gerek.

annecik ben taktırdım anestezi verilmeden takılıyor bira zor tabi ama taktırdıktan sonra çok ağrı olmuyor süte geçicek birşey yok neyi sorduğunu anlayamadım.ayrıca anestezi alsan bile 4 saat sonra emzdirebilirsin.

tabi gelelim benim spiral sorunlarıma yan etkilerini en-çok yaşayanlardanım ve bu ay çıkarıcam.en kötüsüde allerji 2 güne bir kaşınmaya başlıyorum ve ilaç alıyorum bu kaşıntıyı başka birşeydir diye araştırdık allerji tyestleri falan derken hiçbirşey kalmadı geriye sadece spiral kaldı demira karşı allejim varsa olurmuş baya çektim anlayacağınız allerjik bünyelilere önermiyorum yani.

beyaz melek nasılsın canım hiç uğramıyorsun artık nasıl gidiyor öyküyle kreş iyidir umarım.negüzzel işteykende çocuğunla olmak güzel olsa gerek.

sağol cnm uruyorum arada aslında ama eskisi gibi pek kimse yok ben de bakıp çıkıyorum...
evet canım işte kızımla olmak çok güzel şimdilik herşey sorunsuz kreşte olmaktan keyif alıyo bende hem kızımla ilgileniyorum bütün gün hemde çalışmış oluyorum
inşallah katılım olursa bundan sonra topikte daha sık vakit geçirmek isterimm..
kuzular ne yiyor ne içiyo neler yapıyo hepsini çok merak ediyorum

çiçekçim çok sevindim yeni eviniz hayırlı olsun süperrr olmuş annenle aynı evde olman karşılıklı ne güzel ya allah herkeze nasip etsinnnnnn

Sibel cok saol canım. İstediğim cevabı yazmışssın zaten. Ben de takdıracağım yakın zamanda umarım sorunsuz olur.

çiçekçim çok sevindim yeni eviniz hayırlı olsun süperrr olmuş annenle aynı evde olman karşılıklı ne güzel ya allah herkeze nasip etsinnnnnn

Sağol canım bigün beklerim oturmaya şu cumartesi günleri çalışmasam süper olacakta ancak pazar günü müsait benim için. Annem kendi evine taşındı bende dayıma kiracı gittim koca eve 300 tl. vericez. Bu açıdanda çok iyi oldu.
Seninde işin hayırlı olsun öyküyle gidiyomuşsun ne güzel, aliş büyüyünce sana emanet edebiliriz nerdeydi okulunuz ?

kayıppp nerelerdesin çok özledim seni
yeni eviniz tekrardan hayırlı uğurlu olsun
Allah içinde ağzınızın tadıyla oturmayı nasip etsin canımm.

Son düzenleme:
kayıppp seni nerelerdesin çok özledim seni
yeni eviniz tekrardan hayırlı uğurlu olsun
Allah içinde ağzınızın tadıyla oturmayı nasip etsin canımm.

Sağol canım aminnnn,bende çok özledim bizim işyerinde neti yasakladılar ama kaçak göçek giriyorum çaktırma
Tunişin fotosunu gördüm geçen maşallah çok büyümüş saçlar aynı kıvırcıklıkta süper, alişin saçlarıda çok uzadı kestirmeyi düşünüyorum artık ama uçları kıvır kıvır kıyamıyorum kestirince düzleşir sanırım.Bide erkek çocuğunu saç sıkarmış, gelişimini engellermiş falan diyorlar oda düşündürmeye başladı beni doğru mu bilmiyorum ama

Anladım canım. Mecbur olunca yapacak bişey kalmıyor. Şimdiden 1 sene sonrasını düşünme. Allah onu da bir hal yoluna koymuştur. Zamanı gelince sen de görürsün. Belki çok rahat olur.

Geçmiş olsun Melek. Kulak iltahabı pek iyi değil. Birsürü probleme neden oluyor. Basit bir öksürük falan olsa neyse de. Bence de antibiyotik vermekle iyi etmişsin.

Çok sağol. Valla bu sefer çok keyif alamıyorum nedense. Aslında ben de çok huzurlu olmak isterdim ama içimde hep bir huzursuzluk var. İnşallah düzelir. Ben de senin yazdıklarını görünce heyecanlandım. Ne iyi etmişsin çalışmakla. Öykü için de çok iyi olmuş. Dediğin doğru. Evde çocuk da bunalıyor. Ya tv seyrediyor ya 1000 kez gördüğü oyuncaklarla dolanıyor.

Teşekkür ederim. İstediğin zaman olur inşallah. Ben de düşündükçe ikinci bir çocuk istememeye başlamıştım. O sıralar çok korunmuyorduk ama olsun diye de uğraşmıyorduk derken bir baktım hamileyim. O saatten sonra geri dönüşü de olmadı tabi. Ama iyi oldu. Aradan çıkacak o da. İpekle araları çok olmayacak. 5 ay sonra kısmetse eve bir bebek gelecek. Hala inanamıyorum. Ben inana kadar da doğuracağım galiba. Bu arada olan yine bana olacak. Seneye herhalde 10 yaş çökerim.

Senin yeni evin de hayırlı olsun. Ağız tadıyla güle güle otur canım.

Sabah İpek'e babası kedileri izletti. O arada üşüttü galiba. Bütün gün hapşırdı. Akşam da burnu akmaya başladı. Canımsıkıldı. Her ay hastalanır oldu kuzum. Ne güzel geçen seneyi 1 defayla kapamıştık. Bu kış uzun olacak anlaşılan.
Bu arada yeni pıtırcığım artık kendini belli ediyor teyzeleri. İpek'te hareketleri 18.-20. haftada falan hissetmiştim. Bunda 15+'larda başladı. Gerçekten ikincilerde insan daha çabuk hissediyormuş. Merak ediyorum acaba ablasına benzeyecek mi yoksa alakasız bir tip mi olacak? İkinci de olsa merak edecek bişey bulunuyor yani

hoşgeldin aramıza canım
maşallah oğlunun gelişimi çok güzel
bıldırcın yumurtasını hergün mü veriyorsun çok faydalı ama hergün verilmemesi gerekiyor benim bildiğim kadarıyla haftada max 3 tane]

bende hoşbuldum canım
valla orda burda geziyorduk net e pek fırsat olmuyordu
artık hava soğudu evde tıkılıyız görüşürüz bol bol inşl canım
incimiz içinde teşekkür ederiz teyzesi diğerleri de yoldalar perişanız

maşallahhhhhhh ne kadar büyümüşsün sen teyzemmmm nazlı gülüm benimmmm

hayır canım eczanelerde ya da ecza depolarında bulabilirsin biz bir şişe bitirdik tekrar alıcam şimdi

çok geçmiş olsun canım evet maalesef büyük hastanelerde özellikle araştırmalarda bu gibi olaylara çok rastlanıyor. ben mümkün olduğunca götürmüyorum artık öyküyü baktım evde geçecek gibi değil o zaman son çare götürüyorum.kuzularımız hep sağlıklı olsunlar inşallahhh

benim kullandığım da pratik bişey canım öyle sendeki gibi çevrilmiyor ama içine doldurup kapağıyla rendeliyorsun yoksa elle baya zor olur
aman canım dikkat et kendine
gerçi küçük bir bebek kucağında bir tane karnında ev işleri ne kadar dikkat etsende işin zor allahım yardımcın olsun canım
içini rahat tut zamanında ve sağlıkla gelecek inşallah temmuz bebeklerinin minik yakışıklı kardeşi

çokkkkkk şükür canım valla hastalandım ve de rahatladımmmmmm
normalde hep bir hafta önceden oluruım bu sefer gecikti belirtilerde korkuttu beni
allahım isteyenlere versin inşallahhhhhhhhhhhhhh
kilosu konusunda endişem yok normal gidiyoruz ama hastalanmasın yeterli besinleri alsın tek derdim bu benim

hoşgeldin çiçeğimmmmmm
güle güle oturun yeni evinizde yakışıklı boncuğum koşturup oynasın büyük evin keyfini çıkartsın odanızda hayırlı olsun bu arada

Son düzenleme:

kiyamam yaa cok gecmiş olsun insallah ayakta atlatir
masallah pitirciginaaaa yesin teyzesi onuuuu
2. çocuklarda annelik o kadar farklı oluyor ki sende yaşadıkça göreceksin
çokkkk daha kolay büyüyorlar emin ol canım

Merhabalar,işlerimin yoğunluğundan bu ara uğrayamadım.Bizden son haberler:
Kaan paşanın alçısı dün çıktı çok şükür rahatladı kuzum..
Diş çıkarıyor keyifsiz ama iştahı yerinde Allahtan..
Bu aralar yemek sorunumuz ve uyku sorunumuz yok.İyi bir düzende gidiyor.12.500 kilo, 87 cm boyumuz olmuş...
Köfte balık tavuk pek yemezdi yemeye başladı.balığı önce eğilip öpüyor sonra yiyor:)))
Geceleri kalkıp oynamayı alışkanlık haline getirmez umarım bu geceyle 3 oldu....

çok sevindim ohhhh ne rahatlamıştır kuzucuk yaaaa
boyuna kilosuna iştahınada kocaman bi
ayy demek öpüyor balığı yaaaa çok şekerrrrr

Evet demetçim çok şükür kurtulduk ya hemde nasıl rahatladı.Akşam birde eve giderken 2 değişik oyuncak aldım alçıdan kurtulma hediyesi olarak. mutluluktan uçtu..balığı öpüyor eğilip sonrada yiyor çok komik ya..aman yesinde her defasında öpmesinede razıyım...Ama yinede çok hareketli.Ödüm kopuyor bişey olacak diye.İyice evham oldum bende.Gece kalkıyor karanlık falan demiyor inip yataktan koşarak hızlı hızlı bir yere yetişecekmiş gibi doğru salona gidiyor bakıyor etrafa b,işeyler yapıyor.Hiç uyku sersemliği falan yok çocukta...

sagol canim, oyku cok sansli annesi cunki sen varsin yaninda, kendini guvende hissediyodur,
sinana buldugum kres cok iyiydi cok guvenilir bir yerdi ama sinan durmadi iste, daha kotu olur diyede artik gondermemeye karar verdim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…