2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canıum bende öle yapıyorum .tuana az kg aldığı için mamaya da geçtim işte .bende bakıyorum yutkunma sesi yok boş emiyor memeyi sütümün bittiğini oradan anlıyorum .gerçi sağınca 100 cc falan çıkıyor ama yetmiyor demekki

nurcum şengül hanıma götürdüm birkere pek memnun kalmadım.ben yakın olsun istiyorum doktor.ama bana pek yakın gelmedi.başka hastqaneye götürecektik.ama birde hasan beyi deneyelim dedik.hasan ünlütürke gittik.bebeğe yaklaşımı gayet sıcak.saçları ile filan oynadı.konuştu etti bebekle iyide bir doktor.istediğimiz kadar soru sorduk.varmı aklınızda kalan bir soru filan diyede kendisi sordu.sen kime götürüyorsun

her emzirmeden sonra sütünden göğsüne sür öyle kapat ben öyle yapıyorum birde göğüs pedi kullan .belki faydasını görrüsün dicem ama tatlım seninki iyice yara olmuş bepanteni kullan

ah bitanem ya doğum yaptımdan bu yana en az 10 kutu göğüs pedini bitirdim günde en az 6-7 kez değitiriyorum pedi ıslak kalmasın diye
ama:umursamaz:
kıpkırmızı uçları ve alevalev yanıyo

canım benim bende bazen bir bakıyorum 100-110 cc çıkıyor.bir bakıyorum 40 cc filan çıkıyor anlamıyorum bu işi.40 cc filan çıktığpında MAMA VERİYORUM.ANLIYORUM ARTIK ZATEN GELİP GELMEDİĞİNİ.AMA SÜTÜM YARIYOR HERHALDE.BAYAĞI KİLO ALMIŞ BİZİM TOSUN

napçamı şaşırdım yaaaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumben
denemedim bi o krem kalmış heralde
onu da alsam iyi olcak ama önce şu bepanteni bi deniyeyim
bi de dr açık bırak hava alsın dediii
ya bi geçse de rahat rahat emzirsem kuzucumu yaaaaaaaaaaaaa:umursamaz:

ya emzirmek keyif vermeli insana o çok güzel bi bağ
ama ben ağlaya ağlaya emziriyorum ve çok üzgünüm resmen felç geçircem emzirirken o kadar kasıyorum kendimi
sütüm de iyi var ve öykü de emmeği çok istiyo memenin kokusunda duruyo o yüzden çok üzülüyorum

kaliteli süt ozaman canım , yoksa kg almazdi
benimki yaramıyor kanımcakaydirigubbakcemile3
bende çok zayıfmıışm küçükken kızımda bana çekmiş uzun ve sıska
boyu çok uzamış 5,5 cm ama 1 ayda ala ala 600 gr almış

melekcim kahverengi kısmı var ya onun tümünü ağzına sokmaya calış bir nebze de olsa acı azalıyor .hastanedeki hemşireler demişti .gerçekten de daha az acı oulyor

bende iki kez şengül hanıma götürdüm kilo boy vs. rutin kontrol olduğu için pek anlayamadım verdiği gaz ilacıda işe yaramadı. şimdi değiştirdik bi tanıdğımız çocuk dr var florans naytingelde bana getirin diyince şengül hanımı bırakmak zorunda kaldık bizim şimdiki medikalde hasan beyden bahsetti orda ona gidilir diye iyi bi doktormuş yani değiştirme.

saatte bir emziriyorum, uyursa da 3 saati dolunca memeyi veryorum.
mama yı ise 11 ve aksam 21 saatlerinde veriyorum.
ama 24 saat emse doydum demez sonrada kusarkaydirigubbakcemile3

melekcim kahverengi kısmı var ya onun tümünü ağzına sokmaya calış bir nebze de olsa acı azalıyor .hastanedeki hemşireler demişti .gerçekten de daha az acı oulyor

öyle yapmaya çalışıyorum canım ya ama resmen çizikler ve yarıklar oluştu gerçi kanamıyo ve int.yok gibi ama o çizikler emdikçe içimi kopartıyoomafoldumben

benim kızda ne bandana ne şapka bişe istemiyo azcık kafasına örtü felan değse basıyo kıyameti
hüzün bende çıtçıtlı badi ve üzerine uzun kollu giydiriyorum altınada çorap ve batikli ince pijama giydiriyorumm zaten istanbul serinledi benim ev buz gibi şuannkaydirigubbakcemile
ben kolsuz çıtçıtlı badi ve ayağına minik çoraplardan giydiriyorum
kızlar benım amelıyat yerım uyusuk hıssetmıyorum dokununca sızınde öylemi?
benimkinin üstü yanıyo sanki normalsmiş
2 gündür banyo yaptırmaya korkuyorum bugün yaptırcam 3. gün süt kokuyo kuzum
hehe hergün yıkıyabiliyoruz biz hatta erinmesem 3 defada yıkanır valla

geçmiş olsun güzel öykümüze canım allah şifasını versin inşallah
canım bişi sorucam göğüslerin galiba çok dolu ve sert bence emzirmeden önce azcık sağ biraz boşalsın yumuşasın ondan sonra bebeğin ağzına sadece ucunu değil azcıkta etrafındaki kahverengi kısmı sok elinle böle ittirerek sok ozaman acısı azalıyo ama eğer memen çok dolu ve gerginse sadece ucu giriyo
maşallah maşallah

melekcim ben bide kolonyayla kompres duymuştum doğum hemşiresi ayşe önerin seminerinde ama hiç denemedim ama feci yakar ya kuruturda gibime geliyo

evet kikole bu hiç aklıma gelmedi baya gergin oluyo göğüs bide dolu tabiii anlıyo insan bide öyle deniyeyim sağol tatlım ya napçamı şaşırdım valla artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…