- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.961
sağol ilsucum.bizde aptamil kullanıyoruz.hastaneden çıkarken onu önermişlerdi.bizde devam ediyoruz.dün doktora sordum belki başka birşey önerir diye ama aptamile devam dedi.ben zaten bir bakıyorsun gün boyunca hiç vermiyorum.sütüm yetiyor.bir bakıyorsun hiç sütüm gelmiyor mama veriyorum.o zamanda 60 cc veriyorum.tabi azda olsa gene meme emiyor.üstüne mama
her emzirmeden sonra sütünden göğsüne sür öyle kapat ben öyle yapıyorum birde göğüs pedi kullan .belki faydasını görrüsün dicem ama tatlım seninki iyice yara olmuş bepanteni kullan
canıum bende öle yapıyorum .tuana az kg aldığı için mamaya da geçtim işte .bende bakıyorum yutkunma sesi yok boş emiyor memeyi sütümün bittiğini oradan anlıyorum .gerçi sağınca 100 cc falan çıkıyor ama yetmiyor demekki
ah bitanem ya doğum yaptımdan bu yana en az 10 kutu göğüs pedini bitirdim günde en az 6-7 kez değitiriyorum pedi ıslak kalmasın diye
ama:umursamaz:
kıpkırmızı uçları ve alevalev yanıyo
[/Qsenağlamasenağlama
evet canım çok yara oldu ilk zaman hep karbonatlı su ile sildim peşinede zeytin yağı sürdüm okadar çok kanamalı olmadı parçalanmadı şükür ama yinede acısı hiç geçmedi bir sürü kremlerde denedim olmadı en sonunda bana iyi gelen krem medela purlan her emzirmeden sonra sürdüm emzirirkende silmeye gerek yok doğal 4. gün hiç bişey kalmadı göğüslerimde geçtii:icecream:
canım benim bende bazen bir bakıyorum 100-110 cc çıkıyor.bir bakıyorum 40 cc filan çıkıyor anlamıyorum bu işi.40 cc filan çıktığpında MAMA VERİYORUM.ANLIYORUM ARTIK ZATEN GELİP GELMEDİĞİNİ.AMA SÜTÜM YARIYOR HERHALDE.BAYAĞI KİLO ALMIŞ BİZİM TOSUN
nurcum şengül hanıma götürdüm birkere pek memnun kalmadım.ben yakın olsun istiyorum doktor.ama bana pek yakın gelmedi.başka hastqaneye götürecektik.ama birde hasan beyi deneyelim dedik.hasan ünlütürke gittik.bebeğe yaklaşımı gayet sıcak.saçları ile filan oynadı.konuştu etti bebekle iyide bir doktor.istediğimiz kadar soru sorduk.varmı aklınızda kalan bir soru filan diyede kendisi sordu.sen kime götürüyorsun
melekcim kahverengi kısmı var ya onun tümünü ağzına sokmaya calış bir nebze de olsa acı azalıyor .hastanedeki hemşireler demişti .gerçekten de daha az acı oulyor
benim kızda ne bandana ne şapka bişe istemiyo azcık kafasına örtü felan değse basıyo kıyametikızlar ben çınara bir turlu şapka taktıramıyorum kıyametı koparıyo yaaa
eldıvenmerınıde hala cıkarmadım bı ara cıkardım parmagını hep gözüne sokuyo sonra başlıyo ağlamaya:roflol:
ben kolsuz çıtçıtlı badi ve ayağına minik çoraplardan giydiriyorumhüzün bende çıtçıtlı badi ve üzerine uzun kollu giydiriyorum altınada çorap ve batikli ince pijama giydiriyorumm zaten istanbul serinledi benim ev buz gibi şuannkaydirigubbakcemile
benimkinin üstü yanıyo sanki normalsmişkızlar benım amelıyat yerım uyusuk hıssetmıyorum dokununca sızınde öylemi?
hehe hergün yıkıyabiliyoruz biz hatta erinmesem 3 defada yıkanır valla2 gündür banyo yaptırmaya korkuyorum bugün yaptırcam 3. gün süt kokuyo kuzum
geçmiş olsun güzel öykümüze canım allah şifasını versin inşallahselam kızlar,,,
nasılsınız umarım herkez iyidir.............
ben çok kötüyüm dün öğleden sonra öykü çok kötü ağlamaya başladı hiç susmadan çok korktum ne yaptıysam avunduramadım hemen eşimi aradım geldi ve doktora götürdük
bisürü tahlil yapıldı çok şükür ateşi yükselmedi iştahı iyiydi ve kakasını düzgün yapıyo......
sonuçta yenidoğan idrar yolu enfeksiyonu çıktı çok üzüldüm........
ha birde çok yoğun gaz sıkışması yaşamışız.............
şimdi gazı için spazm çözücü bi fitil verdi.kullanna varmı bilmem adı çok iyi geliyomuş gaz spazmlarına
spazmo panalgine
b,rde enfeksiyon için iğne verdi bebeğime çok üzgünüm ya...........
canım bişi sorucam göğüslerin galiba çok dolu ve sert bence emzirmeden önce azcık sağ biraz boşalsın yumuşasın ondan sonra bebeğin ağzına sadece ucunu değil azcıkta etrafındaki kahverengi kısmı sok elinle böle ittirerek sok ozaman acısı azalıyo ama eğer memen çok dolu ve gerginse sadece ucu giriyobirde göğüslerim bitmiş durumda uçları resmen mahvoldu yavrum o kadar da severek emiyo ki
sütüm de iyi öykü 4130 gram olmuş boyu da 53 cm
dr artık son çareye baş vurcaz dedi
bepanten plus antibiyotikli merheme başlattı ve en az 2 gün bebeği emzirmeyeceksin göğüslerini dinlendirceksin anca öyle iğleşir dedi
sadece günde 2 defa sağ o kdar dedi
diğer zamanlarda mama vercem çok üzüldüm ama bebeğimi daha rahat emzirmek için mecburum sanırım
maşallah maşallahkızlar dün kontrole gittik.maşallah deyin paşama.dün 62 günlüktük.5800 gr 61 cm olmuş oğlum.dün aşılarımızı olduk.çok ağladı yavrum.akşamda ateşlendi çocuğum çok ağladı hasta oldu kuzum doktor paronax diye bir fitil vermişti.onu koyduk yarım saat sonra kendine geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?