- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.681
Hoşgeldin canım. Ben de memnun oldum
Bu arada cumartesi günü eşimin doğumgünü vardı. Cumadan hazırlıklara başladım. Çok yoruldum. Bütün gün ufaklık da kıpırdamadı. Biraz uzanayım dedim. Aynı gün temizlik için de yardımcı geldi. Klozetin kapağını açık bırakmış. İpek yanımdaydı. Odadan çıktı. Önce peşinden gideyim dedim sonra aman 2 dk yat dinlen dedim. 5 sn içinde sen git tuvaletin içindeki jel temizliyiciyi elle. Üzerinde parmak gezmiş belli. Yuttu diye aklım çıktı. Elini ağzını yıkadım. Sonra ürünün kutusuna baktım. hemen dr'a gidin falan yazdığını görünce beynimden aşağı kaynar su indi valla. Giyindim eşimi aradım dr'a gidelim dedim. Geldi ona da gösterdim birşey olmaz yememiş belli falan dedi beni sakinleştirdi. Bugün yine ben mutfaktayken eşim yine kapağı açık unutmuş sen yine git elle. Ona taktı kafayı. Söktüm attım. Kimse de benim kadar dikkatli davranmıyor maalesef. Onu elleyecem diye elini klozete de sokmuş oluyor. Hadi bunu yapan çok çocuk biliyorum. Topunu oradaki suyla yıkayanı, suratına süreni, tatasını yüzdüren çok duydum. Ama kimyasallardan acayip korkuyorum. Allah korusun.
ayy ne kadar zamandır girmiyorum arada bakıyorum ama face daha kolayım ageliyor.zaten erim baktırmıyor illa o da bakacak,o uyuyunca ev işi,üstelik yüksek lisansa başladım ,Bizimde egzamamız var çok kaşınıyor uyumuyor sık uyanıyor saat sabahın 6sı 4ten beri uyanığım sinirden,sabah üniversiteye gidicem git gel 4 saat yol.Çevrenizde egzaması olan var mı.yavrum çok kaşınıyor kıyamıyorum sonra sinirleniyorum kaşımasına ama o ne yapsın,offf valla nezle olsa ilaç ver geçsin bu ne biçim bişi(Bunun dışında allaha şükür sorun yok,azılarımız çıktı alt azının biri tam gelmedi,artık diş fırçalıyoruz.Birde oğlum kakasını,çişini söylüyor maşallah .ben genede bağlıyorum 18 ay olunca bırkıcam.şimdi çiş diyor götürüyorum bende haline bakıp var mı diyorum oda onaylarsa gidiyoruz çok seviniyor.Geçenlerde gecede söyledi çok komik ama yorucu belim kopuyor bazen altına işe diyesim geliyor.Kakayı kesin diyorda bazen oyuna dalarsa çişi demiyor.geçenbezi bağlamayı unutmuşum ,birde baktım odanın köşesine gidip işiyor çok güldüm ...
Hatırlamana sevindim cnm. Sende hamileymişsin Allah tamamına erdirsin. Bir kız bir oğlan ne güzel..Beraber büyüyecekler..
Evet cnm çok dikkatli olmak lazım en tehlikeli dönemleri. Herşeyi yapabiliyorlar artık ama akıllarıda ermiyor. Benim oğlumda deterjan çamaşır suyu bulduğu yerde almaya çalışıyor .. bende hepsini kaldırdım.
slm güzeller nasılsınız kuzular baya yaramaz olmuş belli:41
ipegimu aman canım allah korumuş yiyede bilirdi yapışkanlım olanlardanmıydı onları hiç sevmedim ben ya:41nasıl geçiyor günlarin biz birine bakamıyorum helal olsun valla sana kutluyorum azıcık zorlandımmı aklıma geliyorsun o kadun napsın hamile diye
ve ben malesef kötüyüm kağan hasta oldu ve geçirmeye çalışıyoruz alerjik nezle denilen olay birgünde cigerlerine inmiş ve acillik olduk 5 gün önce anlamadık şaştık kaldık çok kötü bir geceyri öksürük hırılltı ögün buhar verdiler takiminde eve geldik biz yaptık 2 felandı uyudugu kuzumun ama ne mümkün uyumak hırıltı çok off neyse anlatarak ne kendimi üzeyim nesizi ilaç yazdı rr kullandık 5 sonunda dr götürdüm hırıltı devam ediyo dedi çok üzüldüm öksürük yok ama ialçlarının 2 kesti ve 2 antibiyotik ne gereksiz dedi işte bi görüş farklılıgı daha heben buhar veriyorsunuz dedi ve 2 yeni ilaç yazdı bide bakalım 2 gündür onları kullanıoyru ama bittim kızlar uykusuzluk huysuzluk dişlerde geliyor 4 tane kuzum nasıl dayansı yüregimde dayanmıyor baya bozugum bişiler yapıyorum işte allah beterinden korusun o gece kabustu sanki aman dikkat edin ya nasıl bu denl, hasta oluyo bu çocuk anlamıyorum ve sık hasta oluyor grbe nezleye hemen yakalanıyor napmalıyım acaba artık kendimi suçlar duruma geldim bakamıoru diye bööle işte canlar bu aralar benim havalar sisli öptüm sizleri kuzuları
Selam kıslar
hasta kuzulara çok geçmiş olsun aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum
Bende kahve içerken yağız eline döktü kahveyi ah biraz yandı sanırım hemen suya tuttum kremledim sardım
uyuyo şimdi uyanınca yenilicem kremi ah çok hareketliler elleri acaip hızlı Allah hepsini kazalardan belalardan korusun çok korkuyorum
uzmanları dinlemekle beraber bu akşam ki kınada idare eder geçti...
ipek öğlen uykusundan sonra uyumadı tabi kınada bana zehir oldu..kaynanam yöresel kıyafetlerini gitdi şakır şakır oynadı,benim yöreseller çantadan çıkamadı ne yazık ki ipekle uğraşmaktan,annemde 2 dakka tutup bana sattı ipeği...böyle geçti eve gelirken arabada uyuyakaldı ipekte....genel olarak hayat güzel..
merhaba kızlar artık kimseler girmiyorvallahi hergün girip bi bakıyorum yazan olmuş mu diye ama yokk...gerçi artık hepimiz bizim tatlı canavarların peşinden koşmaktan bihal olmuşuzdur..öyle böyle geçcek günler galibaa aman sağlıkları keyifleri yerinde olsunda..
haklısın canım,bu bir süreç ve ben istemesem de geçecek,aslında bunun farkındayım sanırım benim zorum kızımla değil,yani torun torun diyen annem meğerse çevre için torun istiyormuş,çocuklarına baktığım teyzemler "ilerde bizde senin çocuğuna bakarız "derken meğerse yalan söylemişler düğünler kınalarda bile "oy ne tatlı olmuşsun sen" diyip geçiyorlar...ki ben onların çocuklarına karşılıksız baktım...Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum canım. Hatta annene ve k.v'ne kızdım ne anlayışsızlar diye. Sonra ne mantıkla böyle yapıyor olabilirler diye düşündüm. Belki biz büyüttük sıramızı savdık şimdi hayatımı yaşayacağım diyor olabilirler. Ben de İpek'e arada bak kızım çocuğun olursa anca severim ona göre. İşine geliyorsa doğurursun işine gelmiyorsa doğurmazsın. Bana sakın güvenme. İleride kafama göre takılırım diyorum. Onlar da çocuk bakarak zamanı ertelemek istemiyor olabilirler. Çok sıkıldın sen farkındayım. Kendine vakit ayırmak en azından bazı şeyleri eskisi gibi yapabilmek istiyorsun ama bu sadece bir süreç. Hızla büyüyorlar zaten istemesek de geçecek bu günler. İpek'in eski fotolarına veya videolarına bakıyorum. 4 ay önce bile bilinçsizmiş şimdi cin gibi. 6 ay sonra belki tuvaletini söyleyecek, konuşacak, yemeğini kendi yiyecek. Yazın elinden tutup yürüyecek mesela. Rahat tatil yapabileceksin. Yaşın daha genç, iş deneyimin fazla. 1 sene sonra kreşe verirsin bir işe girersin. Çalımazsan yarım gün biryere yazdırırsın İpek orada oyun oynar sen kendine vakit ayırırsın. Az kaldı canım biraz daha sabret. Sonuçta onları ne kadar heyecanla istedik, bekledik. Onlar istemedi aramıza gelmeyi biz deli gibi istedik. Zaten merak etme arkadaşın ne olduğunu anlayınca bizden kaçacaklar. O yüzden şimdi sana ihtiyacı varken bunun tadını çıkar. Kendine zehir etme günlerini. Çok istediğin bir yere giderken de eşine bırak. O seni en iyi anlayacak kişi gibi görünüyor.
Evet artık kimse yok. Aslında şimdi daha çok paylaşım yapmak istiyor insan. Çünkü sadece fiziksel değil psikolojik değişimler de yaşıyorlar. Bunları doğrudürüst paylaşamadık daha.
ay inanmıyorum aynııymışız ya ben niye bıraktıramadım ama bu hafta kociş gececi bu hafta yapabilirim aslında ...Bu arada biz memeyi nihayet bıraktık. Geçen perşembe başladım. Tahminimden çooook daha kolay oldu. Netten o kadar çok yorum, dr yazısı okudum, o kadar kişiden hikaye dinledim ki. İpek mahfolacak, ağlama krizine girecek, geceleri uyuyamayacağız, strese gireceğiz falan sandım alakası yok. Maşallah diyeyim önce. Kendi yöntemimi anlatayım.
Ben zaten gündüz uyuturken, akşam uykusuna yatırırken ve gece kalktıkça emziriyordum. Genelde 3 kere yani. Gündüzleri dışarı çıkardım önce parka götürdüm sonra pusetinde uyuttum. Bu zaten yaklaşık 1 aydır böyle geçti. Perşembe akşam uykusu gelince yine yatak odasına götürdüm. Emmek istedi. Meme pis olmuş, eğğğ olmuş, iğğğğ olmuş dedim. Anladı vermeyeceğimi ağlamaya başladı. Oyun oynadım karanlıkta gıdıkladım. İyice güldü enerjisini döktü. Sonra kucağıma yatırdım ayakta biraz salladım iyice uykusu gelince yatağa bıraktım. Masaj yaptım sırtına bacaklarına. Saçlarımla oynadı biraz. Yine kucağımda salladım sonra yatmak itedi. Yatağa bıraktım. Bir süre kendini oradan oraya attı. Yastıkların birinin üstünde uyudu kaldı. Tabi arada emmek için denemeler yaptı. Her defasında eğğğ, iğğğ, pisss meme dedim. 4 gün böyle geçti. Şimdi memeyi görünce pis, eğğğ diyor. Geceleri uyanınca zor olur diye düşünüyordum. Hatta 3 gün sadece gece veririm diye planlamıştım. İlk gece hiç kalkmadı. Sonraki geceler 1 kez uyandı. Yatağından aldım kollarımda salladım biraz su içirdim sonra benim yastığıma yatırdım. Yanına uzandım. Saçımla oynayarak uyudu. Psikolojisi bozulmasın diye bol bol oynadım, kucakladım, öptüm. Anladım ki onun derdi meme değil benmişim. Kucağımda olmak onunla yatıp uyumam ona yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?