2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlarr teşekkürler iyi dilekleriniz için...
bugün kontroldeydikk..... :)))) oğlum iyiymiş.. ilaçlara devam tabii... kulağında şiddetli iltihap var demişti dr şimdi çok az kalmış.. astımı için de bişey demedi.. alerjik olabilir önlem olarak alerji testi yapalım ama 5 yaşından küçük olduğu için net bi sonuç vermez dedi... çok şükür kötü bi haber alıcaam diye ödüm kopuyordu walla.
huricimm bu sefer haberlerimizi erkenden vereyim dedim... söz verdiğim gibi :)))

hadii hayırlısı herşey gönlünce olsun canım aslında çok iyi bi fırsat ama yol sorun tabii...

emelcim çok geçmiş olsun

Selam kıslar uzun zamandır uğrayamıyorum nasılsınız bakalım huri ipeğime geçmiş olsun nasıl oldu yanık yerleri kışta geliyor çok dakkat etmemiz lazım ufaklıklara Eymen Yağızda mutfakta benimle takılmaya bayılıyo tüm tencere tava makine hepsi dışarda bulaşık makinesi en büyük aşkı açık görse kahkahalarla koşuyo banyo desen kapısını kilitlemeyi düşünüyorum tuvalete garip garip bakıyo sandalye tepelerinde geçen masanın üzerine çıkmış inememiş bana bağırıyo aba aba diye baktımki al beni diyor yani dört göz olup arkalarında gezmemiz lazım artık işler çok zor Allah hepimizin yardımcı olsun
İpeğimu hamiş durumların nasıl gidiyo ne kadarlık oldun canım tahmini doğum tarihin nedir sanırım erkekmiş ne güzel ya bir kız bir erkek benim hayallerimde böyle Allah nasip eder inş. banada bir kız yavruş
Peki bakalım ara ara gelmeye çalışıcam hepinizi öpüyoruzzz Oğlum ve Ben şimdilik bye byeee:92:

canım ne kadar güzel eğer hiçbir sağlık problemi yoksa dr lar zaten saat 12 den sonra uyanmayan ebeğe dokunmayın diyorlar. bak ben dokunmuyorum sank çok işi varmış giibi hala gecde 23 kez kalkıyor ne emiyor nede besleniyor sadece oyun oynamak için kalkıyr...

o eskidendi ...hade ordan kaynana :))) dersin...
ya evvelsi gün doktora gittik yeni bir doktora başladım etilerde bayındır tıp merkezinde resmen beynim sulandı kadın 35 dakika tuttu beni,hem hoşuma gitti hem o kadar ince ayrıntı beni boğdu resmen..
doktorun dedikleri 2 yaşına kadar bir çocuğun beynini 4/5 i gelişirmiş, yaşına kadar her gün et,köfte,balık ve en çokta kırmızı mercimek tüketmesi gerekiyormuş ve artık faaliyetlere aktivitelere başlamamız gerektiğini söyledi,parmak boyasını,kuru boyaları,takma çıkarma,kesme yapıştırma yapamasa bile zekası için çok önemliymiş,evin içinde spor salonu yapacakmışım minderleri yerlere koyup ona engebeli bir yol hazırlayacakmışım o o yoldan yürüyecekmiş,daha neler neler...bunu senden alıntı yapıp da yazmamın sebebi ise kaynanan bunları yaptıramaz ipeğe bunu bahane edebilirsin ..sen yine gezdir ilgilen yedir içir ama evde eğitimi için bir kişi gerekli dersin bu şekilde babaanneyi biraz uzaklaştırabilir sin...gerçekten doğrusu da bu bizim babanne de çok iyi bakıyor ama işin bu tarafından tabiki çok eksikler ....

yavaş yavaş 2 yaş sendromuna giriyorlar sanırım,aynı hareketler bizde de var,hele yandan bakışı öldürüyor beni bile bile beni sinir etmek için yapıyor çoğu şeyi,kızdığım zaman bana vurması,kızdığım şeyi inadına yapmasına dayanamıyorum ama doktor özellikle inatlaşma görmezden gel ,kendine zarar verecek bir durum olmadığı sürece duyma ,görme yoksa bu sendrom erken başladığı gibi geç sona erer dedi..,aynısını erdemde yapıyor,yahu sen şam babasımısın azıcık bişey desene kızına diyorum,öyle söylüyor..banyonun kapısını açık görsün tuvalet kağıdı olduğu gibi salonun içinde meselaaaa..bana geliyorlar o zaman...

Allahım bu doktorların hepsi ayrı telden yahu..bir çocuğun alerjik durumu olup olmadığını anlamak için 5 yaş mı bekleyeceğiz yani..saçmalamışlar canım,özel hastanelerde alerji uzmanları var ,sen onlara git güzel gıdalara karşı ,toza karşı v.s testini yaptır bence bir an önce neye alerjisi olduğu anlaşılsın ki önlemi alınsın durum ilerlemesin...özleemm in kızı özgünün süte karşı alerjisi vardı 1 sene korudu şimdi alerji falan kalmadı çok şükür....
sen bilirsin ama alerji testi için 5 yaş beklemek bana mantıksız geliyor...kulağınını iltihabınna sevindim tatlım allah başka keder,zorluk,hastalık vermesin inşallah..

hadii hayırlısı herşey gönlünce olsun canım aslında çok iyi bi fırsat ama yol sorun tabii...
yok ya unuttum gitti orayı düşünmüyorum,kucağımda çocukla gidip gelemem ,altımda arabam olsa yine düşünebilirdim ama şu durumda ordaki yuva iptal bakalım yaza kadar durumlar ne olacak :)

Kızlar herkese selam.. Epeydir yazmıyorum muhtemelen unutmuşsunuzdur.

kızlar herkese slm bende menekşe gibi uzun zamandan beri yoktum beni de unutmuşsunuzdur
kayıplar sizi nerdesiniz siz bakalım..ben hatırlıyorum bıcırıklar nasıllar..

hadi hadi sen çalışıyorsun kızım,arada bi kızıp gidiyorsunuz sonra geliyorsunzu döfecem sizi valla...
yağız nasıl iyimi yaramazlıklar hepimizde var valla fenaa..İpeğin kolu geçti çok şükür yaa çok az iz var onu geçiriyoruz şimdi...artık bilezik takmam sanırım kızıma :)))

ah o uyku ahj o uyku deliriyorum artık..
memeyi bırakmıyor,biberonda almıyor,yeni biberonlar aldım azına sürmüyor babası bağırınca işte biraz biraz içiyor..
akşam 11 de uyuyuor,gece saat 3 de kalkıp yanımıza geliyor,illa o meme ağzına girecek ..gündüzleride başladı artık yakama sarmaya herkesin içindeeeee...

İi geceler millet huri ben işten çıktım 3 ay oldu evdeyim artık yağızımla yok kızım ben bişeye kızmadım ya benim nette takılmaya pek vaktim olmuyo açıkcası ben açmıyorum Yağızda hemen yanıma geliyor diye istemiyorum bilgisayarı şimdiden bilmesini..
Ben memeyi bıraktırdım geçen ay çok şükür atlattık o devreyi şimdi emzik var sırada yavaş yavaş onuda bıraktırmak istiyorum gerçi sadece uyku sırasında vermeye çalışıyoruz ama mızmızlandığında da hemen onu istiyor inş. onuda bıraktırabilirim kısa zamanda...

valla bu doktorlar bir alem bacak kadar çocuğa makas verip kesme yapıştırmamı yaptırıcaz abartmasınlar allah aşkına ufak egzersizler kas geliştirmesi için olabilir tabi ama yani Yağıza makas verdiğimi düşünemiyorum daha çok küçükler yaaa

merhaba huricim.. Emen çocuk zor oluyor cnm.. Ama en iyisini yapıyorsun ne güzel .. benim oğlum 2 ay emdi ve bıraktı mamayla büyüdü zavallı yavrumm.

evet cnm katılıyorum sana. minicik çocuklara makas verilirmi yaww..

Geçmiş olsun çok sevindim canım.

Kızlar herkese selam.. Epeydir yazmıyorum muhtemelen unutmuşsunuzdur.

Valla unutmadım ben. Doğumdan sonra pek göremedim seni ya. 18 ay olmuş.

Aynen benimki gibi. Sürekli bulaşık mak.'dan bişeyler çıkarıp yerlere atıyor. Ufaklık 20 haftalık sayılır. 19+5'de. Nisan 19'da doğacak göya da ben daha erken bekliyorum. Allah senin de gönlüne göre versin canım.

Bu hafta biz bırakıyoruz bakalım nasıl kesecem

Bu arada cumartesi günü eşimin doğumgünü vardı. Cumadan hazırlıklara başladım. Çok yoruldum. Bütün gün ufaklık da kıpırdamadı. Biraz uzanayım dedim. Aynı gün temizlik için de yardımcı geldi. Klozetin kapağını açık bırakmış. İpek yanımdaydı. Odadan çıktı. Önce peşinden gideyim dedim sonra aman 2 dk yat dinlen dedim. 5 sn içinde sen git tuvaletin içindeki jel temizliyiciyi elle. Üzerinde parmak gezmiş belli. Yuttu diye aklım çıktı. Elini ağzını yıkadım. Sonra ürünün kutusuna baktım. hemen dr'a gidin falan yazdığını görünce beynimden aşağı kaynar su indi valla. Giyindim eşimi aradım dr'a gidelim dedim. Geldi ona da gösterdim birşey olmaz yememiş belli falan dedi beni sakinleştirdi. Bugün yine ben mutfaktayken eşim yine kapağı açık unutmuş sen yine git elle. Ona taktı kafayı. Söktüm attım. Kimse de benim kadar dikkatli davranmıyor maalesef. Onu elleyecem diye elini klozete de sokmuş oluyor. Hadi bunu yapan çok çocuk biliyorum. Topunu oradaki suyla yıkayanı, suratına süreni, tatasını yüzdüren çok duydum. Ama kimyasallardan acayip korkuyorum. Allah korusun.

ayy ne kadar zamandır girmiyorum arada bakıyorum ama face daha kolayım ageliyor.zaten erim baktırmıyor illa o da bakacak,o uyuyunca ev işi,üstelik yüksek lisansa başladım ,Bizimde egzamamız var çok kaşınıyor uyumuyor sık uyanıyor saat sabahın 6sı 4ten beri uyanığım sinirden,sabah üniversiteye gidicem git gel 4 saat yol.Çevrenizde egzaması olan var mı.yavrum çok kaşınıyor kıyamıyorum sonra sinirleniyorum kaşımasına ama o ne yapsın,offf valla nezle olsa ilaç ver geçsin bu ne biçim bişi (Bunun dışında allaha şükür sorun yok,azılarımız çıktı alt azının biri tam gelmedi,artık diş fırçalıyoruz.Birde oğlum kakasını,çişini söylüyor maşallah .ben genede bağlıyorum 18 ay olunca bırkıcam.şimdi çiş diyor götürüyorum bende haline bakıp var mı diyorum oda onaylarsa gidiyoruz çok seviniyor.Geçenlerde gecede söyledi çok komik ama yorucu belim kopuyor bazen altına işe diyesim geliyor.Kakayı kesin diyorda bazen oyuna dalarsa çişi demiyor.geçenbezi bağlamayı unutmuşum ,birde baktım odanın köşesine gidip işiyor çok güldüm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…