- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.641
huricim öncelikle ipegimize ve sana çook eçmiş olsun o an odada bulunan ve dikkat etmeyn herkesede birer yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh affına sıgınarak ne rahatlar yahuu bana hep derler çok pirpriksin olmalıyım çünkü olmadıgım anda kağan bişiler yapıyor sen mutfaga gitmişsin işte baksanıza çocuga göz ucuyla ahh annelik başka bişi
ipegimu küçük prens napıyor bakalım hareketleri başlamıştır
kağanı bugün 1 kez uyuttum ve kşam 9 30 uyudu şimdiye kadar 1 kere uyandı sabaha kadar bu sefer kaç olur bilmem dün çıldırttı resmen beni gece 1 30 zor uyuttumbundan sonra kıyabilirsem 1 kere uyutucam
doktordan gelince haberdar et bizi ,doğumun gibi habersiz bırakma emin merak ederim benhuricim destegın için çok teşekkürler. bayram sonu de a kontrolümüz var bakalım ne diyecek alerji testini de o zaman sorayım.. ilaçlarımızı kullanıyoruz ama hala hırıltılı nefes alıyor.. bu da beni çok huzursuz ediyor.. korkutuyor... umarım dediğin gibi kalıcı bişey değildir. ailede yok böyle bişey onun için de şaşırıyorum aslında ama ... olabilirde... yaa ne bilim kafam karışıkkk... desteğin için tekrar tşk ederimmm
doktordan gelince haberdar et bizi ,doğumun gibi habersiz bırakma emin merak ederim ben:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?