- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.721
herkese nerhaba ben yoktum uzun süredir adsl yi iptal ettik jet aldık daha yeni böyle bağlandım ilkkez.eşim askere gidiyor 2-3 güne kadaar kısa dönem büyük ihtimal yer belli olmadı daha bizde anneme taşınıcaz eşlerden bahsedilmiş benim eşim birtane hele şimdi daha çok anlıyıcam gidince kıy*****i.ev iş çocuk her konuda yardımcı bakalım onsuz yaşamak bira zor olacak. allahtam 5 ay.kızlar dua edein yakın yerler çıksın kızımla gidip gelebilelim.herkese selmalar.bebişleri öpüyorum
İpeğimu valla çok tavsiye ediyorum bu oyun grubu işini bi nefes aldım en azından.. Hem oda çok memnun halinden yarım gün arkadaşlarıyla oynuyo koşturuyo eğleniyo.. Evet belki işte daha fazla enfeksiyon kapma riski var fln ama eninde sonunda bu çocuk kreşe gidecekti nasılsa tanışcak mikroplarla sadece biraz erken tanışmış olcak okadar...Ama bunun yanında birçok faydasını görüyoruz okulun gelişimi açısından. Sana katılıyorum insan delircek gibi oluyor. Valla sen çok cesaretlisin 2.yi yaptın ben hayalini bile kuramıyorum daha belki Melis daha uysal bi çocuk olsaydı olabilirdi
selam kızlar uzun zamandır girip takip edemedim kızımda bende hastaydık gerçi hala atlatamadık ama neysee
ipeğimu canım hep aklımdasın inan öykü zehra bana hiçbirşey yaptırtmıyor yapışık ikiz gibi geziyoruz valla hep diyorum ki kendime haline şükrettt o kız bide hamile nasıl dayanıyor Allahım yardımcın olsun inşallah hep dualarımdasın canım benim
geçmişi okumak istiyorum gelmeyen arkadaşlardan gelen oldumu gelenlerden ne haberler var inşallah bi ara fırsat bulursam okuyabilirimm şimdilik benden bu kadar tüm meleklerimi kocaman öpüyorum tabiki güzel annelerinide
Günaydın sibel07 inşallah yakın bir yere çıkar eşinin askerliği ve göz açıp kapayana kadar geçer...
İpeğumu en vahim durumda olanlar listesinde 1. sırada olduğumun farkındaydım ama malesef kabul etmek istemiyordum.Sen bile sanal ortamda anladıysan gerçekten benim durumum vahim.Hakikaten çok yoruluyorum.Eşim hiç yardımcı değil.Tabi seher her işe yetişiyor evde birşey aksamıyor yemek,çocuk.temzilik,çamaşır gibi.Ama benimde pestilim çıkıyor.yapmasam bıraksam içim rahat etmiyor böyle alışmışım huyum değil.
İşi mi acaba bıraksam diyorum.6 ay oldu çalışmaya başlayalı.İşe başlayınca eşim biraz daha düşünürde faydası olur diyordum o da olmadı.Ama çalışıncada her istediğ,imi alabiliyorum ne ihtiyacım varsa.Bilemiyorum ama bunalıma giriyorum artık.tek başıma herşeye yetmeye çalışmak fiziken bırak ruhen çok yoruldum hiçbirşeyden zevk alamıyorum inan.Kaç defada konuştum eşimle ama yok hep aynı değişmiyor.Off sabah sabah sizinde kafanızı ağrıttım ama çok doldum
Sabah 8 de mesaim başlıyor.Bu sabah saat 07.55 ben hala evdeyim çıkmak üzereyim ve kaan 1 lokma daha yesin diye elimde ekmekle peşinde koşturuyorum.İşe geliyorum patron kaprisi eve gidiyorum koca kaprisi.Oğlum hariç herkesten uzaklaşmak istiyorum
selam kızlar nasılsınız.uzun zamandan beri giremiyorum.sabahkahvaltısını nasıl yaptrırıyorsunuz bebeklere
sibelcimm şimdiden Allah kavuştursun canımmm inşallahh çokkk yakınınıza çıkarda sık sık görüşebilirsiniz az daha bekleseydiniz ya glüm bedelli çıktı çıkacak
o bıdı bıdı konuşan fıstığı yerim bennn
selam kızlar nasılsınız.uzun zamandan beri giremiyorum.sabahkahvaltısını nasıl yaptrırıyorsunuz bebeklere
çok sağolun kızlar.bizde halabulamaç yiyiyoruz.12-13 bebe bisküvisinin içine peynir tereyağ bal 2 günde birde yumurtanın tamamını karışırıyorum.sütle ıslatıpyediriyorum.çok uğraştım kahvaltı etsin diye.ama o zaman ne yeyip ne yemediğini bilmiyorum.mesela peynir yemiyor öyle.zaten sütte içmiyor bari peynir yoğğurt yesin diyorum.bu kahvaltı etmemesine birde süt içmemesine kafam bozuluyor onun dışındakiöğünleri çokiyiy.öğlen hala sebze püresi yapıyorum akşamlarıda ne yemek varsa onu yiyor.hftada 2 günde ızgarabalık yiyor.bu oyun grubunu bende merak ettim.bizimki hiçoyun oynamıyor.süreklikarıştırma halinde.birde sürekli elimizden tutp biryerlere götürmeye çalışıyıor belki orada oyun oynamayı öğrenir.biz heves edip oyuncak alıyoruz o yüzüne bile bakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?