- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.701
geçmiş olsun morlavanta canını çk sıkma geçcek sen elinden geleni yapıyorsundur çocuklar böyle böyle büyücek galibagerçi anneler için çok zor oluyor onları öyle görmek.beniim oğumun omznda hemanjiomu var ve bende o yüzden çok korkuyorum 1 yaşından sonra geçer dedilr ama azalma var gerçi ama bitmedi insan çk korkyor onların hastaılığınan galiba biraz düşünmeek gerekiyor
Evet canım o jel olanlardan. Mr. muscle jel. Aman çoculu eve ne gerek jel mel. Allah korudu. Artık kullanmıyorum. İnan hamile miyim değil miyim anlamadım. Bu sefer gümbürtüye gidiyor zavallım. Totişim yer yüzü görmüyor ki. Karnım büyümese hiç anlamayacağım. Şimdilik sorun yok. Ama 2 ay sonra karnım iyice büyüyünce zorlanmaya başlarım. 1 ay sonrasında iyice zor olur. Sonra zaten doğuma 1 ay kalıyor. Asıl macera ondan sonra başlayacak. Ben de çok merak ediyorum bir taraftan da korkuyorum.
Sana da çok geçmiş olsun. Sen annesi olarak en iyi bakansın hiç şüphesiz. Bazen mikrop kapıyorlar İpek 6 aylıkken bronşiolit oldu. 1 günde ciğerine inmiş. Mikrop almış ki o kadar çok dikkat ediyordum ki. Havalar, gelen giden, öpen sarılan taşıyor işte bir şekilde. Onlar daha çabuk toparlanıyorlar olan bize oluyor. Onların eline kıymık batsa bizimkine çivi girmiş gibi canımız acıyor.
saolasın ipegimum en iyi şekilde bakmaya çalışıtorum ama böyle olunca korkuyorum kızıyorum kendime işte alerjik bi münyesi var kağanın bi şekilde kapıyor işte çok zordu hala dr kontlolüne gidiyoruz şükür iyi saolcanım :29 aman canım küçükken olsa daha çok kahrlurdum heralde allah korusun kuzuları senin ufaklık napar kzu yaa kendi aleminde büyüyo sessizce ilkler ööle miydi yeri gögü inletiyorduk şu oldu bu oldu diye
Bu arada biz memeyi nihayet bıraktık. Geçen perşembe başladım. Tahminimden çooook daha kolay oldu. Netten o kadar çok yorum, dr yazısı okudum, o kadar kişiden hikaye dinledim ki. İpek mahfolacak, ağlama krizine girecek, geceleri uyuyamayacağız, strese gireceğiz falan sandım alakası yok. Maşallah diyeyim önce. Kendi yöntemimi anlatayım.
Ben zaten gündüz uyuturken, akşam uykusuna yatırırken ve gece kalktıkça emziriyordum. Genelde 3 kere yani. Gündüzleri dışarı çıkardım önce parka götürdüm sonra pusetinde uyuttum. Bu zaten yaklaşık 1 aydır böyle geçti. Perşembe akşam uykusu gelince yine yatak odasına götürdüm. Emmek istedi. Meme pis olmuş, eğğğ olmuş, iğğğğ olmuş dedim. Anladı vermeyeceğimi ağlamaya başladı. Oyun oynadım karanlıkta gıdıkladım. İyice güldü enerjisini döktü. Sonra kucağıma yatırdım ayakta biraz salladım iyice uykusu gelince yatağa bıraktım. Masaj yaptım sırtına bacaklarına. Saçlarımla oynadı biraz. Yine kucağımda salladım sonra yatmak itedi. Yatağa bıraktım. Bir süre kendini oradan oraya attı. Yastıkların birinin üstünde uyudu kaldı. Tabi arada emmek için denemeler yaptı. Her defasında eğğğ, iğğğ, pisss meme dedim. 4 gün böyle geçti. Şimdi memeyi görünce pis, eğğğ diyor. Geceleri uyanınca zor olur diye düşünüyordum. Hatta 3 gün sadece gece veririm diye planlamıştım. İlk gece hiç kalkmadı. Sonraki geceler 1 kez uyandı. Yatağından aldım kollarımda salladım biraz su içirdim sonra benim yastığıma yatırdım. Yanına uzandım. Saçımla oynayarak uyudu. Psikolojisi bozulmasın diye bol bol oynadım, kucakladım, öptüm. Anladım ki onun derdi meme değil benmişim. Kucağımda olmak onunla yatıp uyumam ona yetiyor.
saolasın ipegimum en iyi şekilde bakmaya çalışıtorum ama böyle olunca korkuyorum kızıyorum kendime işte alerjik bi münyesi var kağanın bi şekilde kapıyor işte çok zordu hala dr kontlolüne gidiyoruz şükür iyi saolcanım :29 aman canım küçükken olsa daha çok kahrlurdum heralde allah korusun kuzuları senin ufaklık napar kzu yaa kendi aleminde büyüyo sessizce ilkler ööle miydi yeri gögü inletiyorduk şu oldu bu oldu diye
He valla aklım çıkıyorsu herşeyde. Bu öyle başının çaresine bakar oldu şimdiden. Var mı yok mu belli değil. Mide bulantım geçince unuttum onu. Bugün İpek'in dağınığını toplarken karnımdan eğilemeyince aaa hamileydim ya ondan dedim.
hadi gözün aydın güzelim az ugraşmamışın canım şevkatin çok güzel
Yok canım çok uğraşmadım. Ağlama krizi falan olur sandım o yüzden çok rahat atlattım çok şükür diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?