2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Merhabalar,ebush oğluna maşşallah diyorum iştahlı çocuk ne güzel.Kaanında genel olarak iştahı iyi ama bu ara azı dişleri arka arkaya patladığı için yemek konusunda zorlamıyorum.Öğlen normalde 1 kase çorba içerdi ekmekle şimdilerde yarım kase içiyor gerisini çıkarıyor..
Çocuklarınızın kilolarını merak ediyorum.Kaan en son 12.500 dü 1,5 aydır falan tartılmıyor kilo aldığınıda sanmıyorumçok hareketli yerinde durmuyor hiçç.
Birde keçiboynuzu pekmezi veriyormusunuz?Ben normal pekmez veriyorum.Keçiboynuzunun farkı faydası ne acaba?Birazda ondanmı devam etsekki??

cnm ben dut pekmezi veriyorum. ama keçi boynuzunuda denemeyi düşünüyorum. Oğlum 13.100 gr.

Sibelcim ,Allah kavuştursun cnm inş yakın biyer çıkmıştır haber verirsin.

Benim kız normal kahvaltı ediyor bulamacı hiç sevmiyor, zeytin domates salatalık yumurtayı severek yiyor. peynir ve ona benzer ürünleri ağzına sürmüyor

Selam millet biraz biraz katılım çoğalmış sayfaya sevindim..
Yağızda hala bulamaç yiyor kahvaltıda diğer öğünleri normal sıkıntı yok çok şükür ara dönemler hariç tabi dişti hastalıktı ozaman iştahı hiç olmuyo..
Yağızı bende 3 günlüğüne oyun grubuna vericektim fakat doktoru şuan önermedi biraz daha bekleyelim şuan tüm çocuklar hasta yuvalarda çok çabuk bulaşıyor dedi hem biraz da küçük dedi o yüzden bir kaç ay erteledik aslında çok istedim göndermeyi ama maalesef bir süreliğine beklemedeyiz.
Yağız çok hareketlendiği için kilosu sizinkiler kadar değil en son 12 civarındaydı ocakta tekrar gidicez doktora ölçümleri net değil şuan..
Baby tvyi açarsam televizyona takılıyor ve ne yazıkki yemek olayını reklamlar sırasında yiyo öbür türlü çok uğraştırıyo beni aslında doğru değil biliyorum ama mecburiyetten tv yi araç olarak kullanıyorum

Merhaba arkadaşlar...
maşallah çoğu bıcırığın beslenme alışkanlığı yerine oturmuş.
bezimki hastalık dolayısıyla gayet zor geçiyo bu günler..
kızım 10 kg aşırı hareketli hiç durmuyo bide beslenme problemimiz var :)
maşallah kuzucuklara...

kızlar slm eşimin askerliği iskenderuna çıkmış denizci olarak pek yakın değil ama orda tanıdık komutan varmış hayırlısı belki dağıtımda antalya çevresine gelebilir.hayırlısı artık
saol tunacım iyi dilekleirin için.bugün akşam uğurluyacaz hayırlısıyla.

uyyyyyyyyyy benim babamda iskenderun da yaptı askerliğini ..yaptı diyorum çünkü hatırlıyorum 3 yaşındaydım hatta kepini alıp ona demişim ki
"hadi baba ben burda kalayım ,sende annemle git çünkü çok ağlıyor" demişim..çocuk aklı işte :86:

gerçektenmi:)ay nasıl bırakıp gidiyormuş seni bizimki acayip üzgün gitti hayırlısı bakalım.gemilerde talim var bahriyeli yarim var bizde anneme geçtik burdan işe gidip gelicem birazda rahata alışıcam bana fazla işte kalmaz burda...

Allah kavuştursun..Hayırlısı ile bitirip gelir en kısa zmanda inşallahhh....

Çok güzel yazmışsın. İnsan heves ediyor. Ben şu an cesaret edemem. Kışı evde atlatırız. Bu sene de hastalıktan koruyayım da seneye artık gönderebilirim. Ama çok hoşuma gitti.

Klosu gayet iyi bence. İpek 1 yaşında 12.100 gr'dı. 1 ay önce 12460 gr. Şimdi de olsun olsun 12600 gr. Artık eskisi gibi kilo almayacaklar. Almasın da zaten babası tepemde sürekli. Şişmanlatma, onu fazla verme, istemiyor yedirme dır dır vır vır. Obez falan olursa mazallah beni yer bitirir. Benimki de mamma diye dolanıyor sürekli ama ona özel yemek istemiyor. İlla bizim yediklerimizden yiyecek. Evde tatlı bişey görünce hemen istiyor. O yüzden eve abur cubur almıyorum.

Aynen ben de tv karşısında yediriyorum. Meyvesini eline veriyorum onu kendi yiyor. Akşam yemeğini de bizle yiyor onda da sorun yok ama sabah kahvaltısı ve sebze püresi anca tv ile. Dr'lar önermiyor evet ama o zaman gelip kendileri yedirsin valla.

Bu arada cumartesi kontrolüm vardı. Oğluşum büyümüş, 547 gr olmuş. Boyunu da söyledi de unuttum. 25 cm olabilir. Ya da 29. O arada başka ölçüme kafam takıldı aklımda tutamadım. Normalde haftasına göre 8 gün önde gibi. Ama bir ölçümde 3 gün geri çıktı. Diğer 5 ölçüme göre önde. Sorun yokmuş. Önemli olan da bu zaten. Bu haftasonu da detaylıya giriyorum. Bu sefer daha uzun ve detaylı göreceğim bebeğimi. Şimdilik bizden haberler bu kadar.

Biz dışarda işle evle çocukla uğraşırken,fındıkta içerde büyüyeceğim diye uğraşıyor.valla ipeğimu ben onu unutmuştum,Sorun olmamasına sevindim.sağlıkla dünyaya gelir inşallah oğluşun

maşallah bebişine.gayet iyi gidiyor hamileliğin bu koşturmaca içinde...
Allah yardımcın olsun ben bu halimle zorlanıyorum valla.hele bu günlerde hastalık dolayısıyla bezdiriyor beniiii

maşallah bebişine.gayet iyi gidiyor hamileliğin bu koşturmaca içinde...
Allah yardımcın olsun ben bu halimle zorlanıyorum valla.hele bu günlerde hastalık dolayısıyla bezdiriyor beniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…