- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.761
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/407113-hamilemiyim.html
az sonra gidiyorum doktoraaaa:))hadi hayırlısı..
Çok sağol canım.Biz dışarda işle evle çocukla uğraşırken,fındıkta içerde büyüyeceğim diye uğraşıyor.valla ipeğimu ben onu unutmuştum,Sorun olmamasına sevindim.sağlıkla dünyaya gelir inşallah oğluşun
maşallah bebişine.gayet iyi gidiyor hamileliğin bu koşturmaca içinde...
Allah yardımcın olsun ben bu halimle zorlanıyorum valla.hele bu günlerde hastalık dolayısıyla bezdiriyor beniiii
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/407113-hamilemiyim.html
az sonra gidiyorum doktoraaaa:))hadi hayırlısı..
Hayırlısı ne ise öyle olsun canım.
beklentin varmıydı hamilelik için bilmiyorum ama bence yok gibi çok silik çünkü hatta yok gibi ....
canım sonucu yazmamışşın merak ettim ben
10 gün gecikmeden sonra çizgi okadar silik çakmaz bencede ama meraktayımmmm
Açtığı foruma yazmış canım. Kan testi negatifmiş.
bugünde oyun hamuru yaptım harika,züpper mikemmel oldu...
1 su bardağı un
yarın su bardağı tuz
1 yemek kaşığısıvı yağ
yarım su bardağı su ile yoğuruyorum...
oyun hamuru kıvamını alınca gıda boyası koyuyoruz,ben toz kullandım 1 çay kaşığı kadar...
güzelce yoğuruyoruz 5 dk dolapta bekleyitoruz..
yer sofrası vardı ufak ,onunu üzerinde oynadık çok keyif aldık yaaa..eline ne geçerse hamura izini çıkarmaya çalıştı,hiç yeme teşebbüsünde bulunmadı hem yese bile içinde ne olduğunu biliyorum en azından
evet merak edenlerr hamile değilim henüzzz:)uzun zaman sonra doğum doktorumla görüşmek konuşmak,denizle oynaması konuşması çok güzel göz doldurmaya yetti..
ama denize kardeş istiyoruzzz...çünkü arada ne fazla yaş farkkı olsun ne ilerrde okulda sınıf farkı nede diğer bi sürü farklar..biriktee büyürler...Allaha şükür bakacak durum da olduktan sonra tek sıkıntı aileye uzaklık ama olsun o kadar da napalım...
işallah yakın zamanda size pozitif haberi de veriririzzz..planlarsak belki kısa sürede gerçekleşir...
huriş çok güzel oyun hamuru düşüncesi...valla bravo..biz henüz başlamadık hamurlara :)) ama bayılır deniz de kesinnn...
bunun dışında anneler çok hareketlendik..sandalyelere çıkıp pencerelere bakıyoruz..masalara çıkıyoruzzz..dişlerimizi macunla fırçalıyoruz artık...minik minik macunlaa...çok güzel dişleri varrr korumak için macuna başladık:))
havalar soğudu malum...hastalandık anne oğul...oğlum nezle oldu benim bademcikler şişti ama atlattık...hergün sarımsaklı bişiler yedirmeye çalışıyorum doğal antibiyotik:)
meyve hala yemiyorr..mecbur kivi armut elma muz mandalinayı blendarlayıp içine bir kaşık bal atıp yediriyorum..ne zaman yer hiç bilmiyorum
artık meme istemiyor..kendiliğinden bıraktı..gece hiç uyanmıyor saat 10da yatıyor..sabah 9 gibi uyanıyor...gün içinde 2 kere uyuyor 2 saatten herbir uykusu...4 saat kadar..bardakla su içiyor az dolduruyorum...biberonu pek tercih etmiyor bardağı denedikten sonra:)
oyunlarımız bile değişti daha büyük oyunlar oynuyoruzzz:) resim yapmaya çalışıyoruzzz...kalem kağıtla şekiller yapıyoruzzz..legoları artık daha düzenli sıralayıp yükseltiyor...kitaplarındaki nesneleri sölemeye çalışıyor benle beraber...hayvanlardan kedi köpek kuşu tanıyor tepkilerini ona göre veriyor :)oyuncak torna vidalarla tamir yapıyoruz derkennnn sizlerden naber..kısaca oyunlarınızı ve oyuncak çeşitlerinizi yazarsanızz bilgilenirim...
Sahi Huri sen meme işini ne yaptın. Operasyon tamamlandı mı?
Benimkinin geçen hafta sinirleri çok bozuktu. Ben memeye bağlıyorum. Artık pek hatırlamıyor. En azından yatağa yatırınca ağlamıyor ama uyutması çok zorlaştı. 23:30'da uyuyan çocuk ki bu en geç saatiydi artık 1'de falan uyuyor. Sabah da 10:30'da kalkıyor. Ona bir çare bulamadım henüz. Bir süre kendi haline bırakıyorum. Bu durum benim de işime geliyor. Sabah biraz uyuyorum. Yakında uyuyamayacağım için çok da hayıflanmıyorum ama çocuğun büyüme hormonu güme gidiyor. Haftaya bir düzene sokmaya çalışacağım.
onu bende duydum onunu sebebi daha çok reflu problemi olan çocuklar için miş..gece yatmadan önce yada uykuda süt vermeyin refluyu tetikler demişti..gece bebeğe süt yada meme yada mama vermek çok doğru değilmiş..hem bunu bi programa çıkan uzamndan dinlemiştim hemde okumuştum..özellikle dişleri ve midesi için çok sakıcalıymış....gerç, nasıl alıştırırsan öle gider...acıkıp ağlarsa yapacak başka bişi kalmıyor ama benim oğlum gece ne meme ne süt ne mama alır..saat 22.00 gini uyur sabah 9 da uynaır...güne yumurtayla başlarız sonra ya cici bebe süt yada normal kahvaltıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?