2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ayy ne bileyim nurcum ya ben karbonatlı suyu bile yakar diye deneyemedim ki..........
o kadar canım yandı ki göğüs ağrısındannnnnnnnn

valla bende şengül hanımdan pek memnun kalmadım.ama hasan beyden memnun kaldım.ona devam edicez galiba.

herhalde canım.ayda bizimki 1600 gr almış.7 cmde boyu uzamış.doktora çok mu diye sordum.ben ayda 1 kilo alınır diye duymuştum.oda bana maşallah diyelim dedi.

dr sütyen veya da pet kullanma açık kalsın 1-2 gün dedi ve şu an badimin önü komple sütttttt oldu tek bi kuru yer yok ya çok kötü napçam bilemiyorum şu sıkıntıyoı bi atlatsam koltuk altıma doğru dağılıyo ağrı

melekcim mustela krem kullandım ben bitkisel silmene gerek kmıyor emzirirken iyi geldi bana zira yara olmuştu gögüslerim benimki fazla kalıyordu memelerde şimdi daha iyi bi dene derim fransa üretimli

sagolun teyzeleri..bizim kız da gecen ay oldugu gibi bu ayı da 1200 kg alarak tamamlıycak sanırım.bu ay 5 cm atmış kuzum..

melekçim.oykuyede masallah acı ceke ceke de olsa beslemişsin kuzuyu ne guzel..ama once artık drunn verdiği kremi sur ve rahat et inş..

evet mustelayı bende dogum oncesi aldım ve 1 2 kez surdum ..ilk emzirmemde azcık tahriş oldu gogus uçlaım ve gayet iyi b kremdi..ama masallah sonrasında hiç kullanmadım o kremi yara vs hiç olmadı umarım da olmaz..7.ayda dişler çıkınca asıl agı oluomuş kopartıolarmıs gogus uclarını..b arkadasımınki kopmuştu:bbo:

mafoldumben ahh canım ya sorma ağlaya ağlaya nerdeyse çığlık ata ata kendimi kasa kasa emzirdim tüm vücüdüm kaskatı oluyo emzirirken ama anne sütünün değerini bildiğim için kıyamadım yavruma ben çokkkkkkkkkkkkk acı çektim ama bebeğime yararı oldunu biliyorum özellikle ilk 6 ay çok önemli 6.ayı bi doldursak
ama hele yeni doğanlara çok çok önemli anne sütü sütüm de varken vermemezlik yapmak bencillik olacaktı
ama çok yıprandım emzirirken ççok şimdi de en son raddeye geldi keşke az acırken önlemini alsaydım da bu kadar büğümeseydii:umursamaz:

inş melekçim..hatta bazı dr lara gore min 4 ay emmesi yetiomuş..sen canım emziremediğin zamanlarda sağ goguslerini ve depola sutlerini dolapta ..bebeği beslersin 2 gunde bunlarla..yaralı donemini bu sekilde gecirebilirsin..ben basladım depolamaya walla..sanki sutum azalıo gb geldi banada..bazen saıl sarıl gelio baze n incecik gelio..

karencim masallah kuzuya süper kg almış ve upuzun bir kızçe olmuş
bende göğüs kremine senin gibi doğum öncesi basladım ondan pek yara olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…