- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.821
ben korktum canım korkmam mı hiç böyle bir durum olmadı ki noluyoruz dedimKusura bakma sen korkmuşsun ama anlattıklarını gülerek okudum canım. Öyle anlatmışsın ki çizgi film izler gibi oldum. Rüya görmüştür. Bazen İpek de geceleri ağlıyor aynen anlattığın gibi. Bir de uykusunda konuşuyor. Geveze olacak galiba.
uyyy geçmiş olsun canım ya,annesi gibi canı çok tatlı değil İpek'in deBiz de bir kaza atlattık. Pazar günü uyandı yavrum mutlu şekilde. İndi yanımdan aşağı. Su biberonunu aldı. Biraz içti, birazını yere döktü. 1 dk içinde de üstüne basıp düştü. Ayağını komidine vurmuş herhalde baş parmağının tırnağı çıktı. Ağlamadı bile yavrum. Üstünü değiştirirken gördüm. Şimdi sargıda. Pansuman yapıyorum her akşam.
evet ipeğımu malesef kreşler öyle biri bitiyo öbürü hastalanıyo bide öykü daha küçük kendi yaşgrubu olmadığı için de sıkılmaya başlamıştı e sık sık ta hasta olunca zorlamayalım dedik..çok erken okul hayatına atılması da çok doğru değil..şimdi evimiz de kreş gibi :)
herşeyi belli saate oturttum yemesi uyuması oyun saati jimnastik saati :)
onun rahat ve huzurlu olması herşeyden önemli bizim için o şimdilik böyle daha mutlu o mutlu olunca bende daha mutluyum..
İnşallah canım uğramaya çalışıyorum,işlerim eskisine göre daha sakin.Yerim değişti bilgi işlemde değilim artık orası çok yoğundu.
Bizim aliş te topitop yiyor, babası ve dedesi kızıyor ama annem arada alıyomuş bir yalaması var ağzınada sığmıyor o ağız kocaman oluyor :)))
Oğlum çok sevgi dolu bir insan yalnız fazla sevgi gösterisinde bulununca karşısındakileri korkutuyor,dışarıda veya bize gelen misafirlerin çocukları olunca kollarını açıp bağırarak koşuyor amacı sarılmak veya güreş etmekama karşıdaki çocuk bunu anlamıyor ve ürküyor haliyle.Geçen gün annem parka götürmüş ordada kendisinden büyük iki kızı korkutmuş kızlar kaydırağın tepesinden inmemişler, gelmesin o buraya diyolarmış . Evde babasıyla benimle herkesle güreş ediyor bu ayrımı nasıl yapıcam ben dışarıdakilere yapmaması konusunda bilmiyorum.
Birdee bayanlara karşı sempatisi biraz fazla, özellikle süslü bayanlara karşı. Dışarıda bütün kızlara el sallıyor, geçen gün alışveriş merkezinde mağazanın önünde durdu içerideki hatuna el salladı.Kime çekti bu çocukkkkkkkk otobüste,alışverişte,parkta,metroda nerde olursa olsun bi kız varsa gülücükler,mağrur bakışlar,utanmalar..Erkek anneleri lütfen benim oğlumda böyle deyin.Başı örtülü arkadaşımla başı açık arkadaşım arasında bile ayrım yapıyor herif
Canım senin adına çok sevindim inan, dediğin gibi öykünün sağlığı ve mutluluğu sizin için daha önemli,evde ona kreşte olduğundan daha fazla aktivite yaptırabilirsin.Dikkatinide ona yönelteceğinden daha mutlu olacak.Bizde akşamları açığımızı kapatmaya çalışıyoruz,alişle odasında saatlerce oynayabiliriz.Tv izlemiyorum zaten pek izlemek istemiyorum tv karşısında geçireceğim saatleri oğluma adıyorum böyle daha mutluyum.Zaten akşamları birlikte geçirebildiğimiz zaman 3-4 saat,bende tadını çıkarıyorum.
Geçmiş olsun, canı az değil demekki kıyamam.Alişte öyle, her düşmeye ağlamıyor maşallah.Bazen düşünce yere kızıyor ıııııııı diyor :)) Çok sinirli bazen hemen sinirleniyor o sinirlerini alıcam onun
ben korktum canım korkmam mı hiç böyle bir durum olmadı ki noluyoruz dedim
ah ipeğin gördüğü rüyalar bir anlatsa ah bir anlatabilse anası gibi ne saçmalıklar görüyordur kimbilirben çok rüya görürüm ve çok fena uykumda konuşurum
uyyy geçmiş olsun canım ya,annesi gibi canı çok tatlı değil İpek'in de
Biz de bir kaza atlattık. Pazar günü uyandı yavrum mutlu şekilde. İndi yanımdan aşağı. Su biberonunu aldı. Biraz içti, birazını yere döktü. 1 dk içinde de üstüne basıp düştü. Ayağını komidine vurmuş herhalde baş parmağının tırnağı çıktı. Ağlamadı bile yavrum. Üstünü değiştirirken gördüm. Şimdi sargıda. Pansuman yapıyorum her akşam.
merhaba kızlar 2 gün giremedim ama topik bayağ bi hareketlenmiş negüzel burda havalar çok güzel bende demiri hava alsın diye dışarı falan çıkartıyorum ama bizim hastalık geçemeden öksürük tekrarlamış dün doktora gittik yine ilaçları 5 gün kullandık geçmeyince tekrar gittik bu seferde 2-3 gün öncesinde tekrar üşütmüş deyince çok üzüldüm dışarı falan çıkarmıştım ondan da olabilir diye düşündüm ama evdede hep sıkılıyor ki çocuk sürekli kapının önünde ataa deyip deyip duruyor öksürüğü eskisine göre hafifledi ama ishalde başladı napıcam ben bu ishal öksürükleçok sinir bozucu bişey bide çocuk kaç aydır kilo almıyo gerçi hastalıktanda kurtulamadık bi türlü ..aslında yemeside güzel kahvaltısını eder öğlen yer ara öğünlerde meyve yoğurt yer bi akşam yeömeği yemiyo aslında çok az yiyor yani dün makarnadan 8 tane yedi sadece ne yaptıysam başak bişey yediremedim bi anda mutfakata 3-4 tabak oldu değişik değişik yemeyincede 1 satt sonra muhalllevi yaptım verdi yattı ..bu arada bu ilaçlarda çocuğu çok uyutuyor sürekli bi uyku hali var ondanda ilaçta kullanmak istemiyorum aslında ...üffff ne bu hastalıklar yaa daha önce hiç bu kadar olmamıştı aksine bu sene bizde çok hasta olmaya başladık bazen diyorum acaba evimi çok ısıtıyoruz ondanmı diye ama anlamaım gitti..ayın sonundada kantahhlillerimiz var kilo almamasının sebebi belli olur dedi doktor sürekli aynı kiloda olmakta iyi değilmiş üfffffffffffffffff
sağolun kızlar,
alişime maşallah çok tatlı canım ya çok akıllı oldular çiçeğim:)
ipeğimu maşallah ipeğe çok şirin ya artık etraflarına birey olduklarını hissetirmeye çalışıyorlar bence bu hareketleri ondan güzel bi kişilik gelişimi bence maşallah
merhaba kızlar 2 gün giremedim ama topik bayağ bi hareketlenmiş negüzel burda havalar çok güzel bende demiri hava alsın diye dışarı falan çıkartıyorum ama bizim hastalık geçemeden öksürük tekrarlamış dün doktora gittik yine ilaçları 5 gün kullandık geçmeyince tekrar gittik bu seferde 2-3 gün öncesinde tekrar üşütmüş deyince çok üzüldüm dışarı falan çıkarmıştım ondan da olabilir diye düşündüm ama evdede hep sıkılıyor ki çocuk sürekli kapının önünde ataa deyip deyip duruyor öksürüğü eskisine göre hafifledi ama ishalde başladı napıcam ben bu ishal öksürükleçok sinir bozucu bişey bide çocuk kaç aydır kilo almıyo gerçi hastalıktanda kurtulamadık bi türlü ..aslında yemeside güzel kahvaltısını eder öğlen yer ara öğünlerde meyve yoğurt yer bi akşam yeömeği yemiyo aslında çok az yiyor yani dün makarnadan 8 tane yedi sadece ne yaptıysam başak bişey yediremedim bi anda mutfakata 3-4 tabak oldu değişik değişik yemeyincede 1 satt sonra muhalllevi yaptım verdi yattı ..bu arada bu ilaçlarda çocuğu çok uyutuyor sürekli bi uyku hali var ondanda ilaçta kullanmak istemiyorum aslında ...üffff ne bu hastalıklar yaa daha önce hiç bu kadar olmamıştı aksine bu sene bizde çok hasta olmaya başladık bazen diyorum acaba evimi çok ısıtıyoruz ondanmı diye ama anlamaım gitti..ayın sonundada kantahhlillerimiz var kilo almamasının sebebi belli olur dedi doktor sürekli aynı kiloda olmakta iyi değilmiş üfffffffffffffffff
çok geçmiş olsun cnm..maşallah ne dayanıklı kızın var..
bizde bugün doktor daydık;gelişimi süper dedi,çok zeki dedi 22 aylık bir çocuk gibiymiş konuşması,kendini ifade etmesi...
dişleri için diş macununa başladı 1 tüpü olduğu gibi yese hiç birşey olmaz dedi her eczanede bulunmaz dedi ...
pnomokok aşısını olduk bugün biraz huysuz..
200 gram almış bu ay boyu 84 kilosu 11.200 çıktı..
bu arada sonunda memeyi bıraktık zor oluyor 2 gece evde kıyamet koptu bu gece meme istemedi ama koynumda uyumak istedi ve memeyi vermediğimden beridir yakamı hiç bırakmıyor hepten yapıştı... göğsümü hergün sağıyorum davul gibi şişiyorolsun sonunda bizde meme3 bağımlısı değiliz..olay kafada bitiyormuş ben yılbaşında kaynanaya bırakıp bir yerlere gideriz diye meme bırakma seanslarını hızlandırmıştım ama bugün öğrendim ki kaynana kardeşleriyle dışarı çıkacakmış bakalım ...siz neler yapıyorsunuz yılbaşında.. .
Üst üste hasta olduğu için kilo almaması normal tealight..Şu an kaç kilo acaba?Endişelenme canım yemesinde sorun olmadığını söylüyorsun.Kışın malesef hastalıklardan kurtulamıyoruz.Sana tavsiyem Bol bol meyve yedirmeye çalış canım,birde pekmezi ihmal etme.Mutlaka veriyorsundur ama bunlar vücudun direncini artırıyor enerjik yapıyor...Geçmiş olsun...
tabi ki canım doğduğundan beridir yaz kış hep saç kurutma ile kurutuyorum saçlarını...gün aşırı banyo yaparız,her zaman saç kurutma kullanıyorum ıslak saçla hiç bırakmadım minik bebeler erkenden sinüzit olmasınlar,yetişkinler içinde nemli saç sakıncalı zaten..en uzun banyo yapmadığı süre 10 gün kolu yandığında olmuştu onunu harici sürekli duşa giriyoruz...kızlar size bişey sorcam siz duştan sonra saç kurutma makinasını kullanıyormusunuz???ya ben yıkayım diyorum demiri saçlarıda uzun bizim oğlanın:) zaten hasta bide yaş başla dursunda istemiyorum vallahi 8 gündür yıkayamadım çocuğu hastalıktan bi kurtulamadık kien çok korktuğum şey zaten üşütmüş bide yaş kafayla durusa daha da kötü olmasından korktum .nedersiniz kızlar???
tüm bebişlere masallah
bu sayfada isim vermek istemediğim birisi var sürekli cocuğunu üstün olarak gösteriyor sadece o annemizin yazılarını okuyunca baygınlık geciriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?