- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.801
Merhabalar. Bebeklre çilolata türü şeylr yediryormusunuz. Yediriyorsanı miktar olarak ne kadar veriyorsunuz. Beim kızım çok seviyor ve istiyor. Ama zararlı olur diye çok az veriyorum. Nohut kadar çikolata falan gibi çok mu abartıyorum acaba
Maşallah oğluna
Biz Doğa'ya bebekler için olan keçeli kalemlerden aldık. Gıda boyası ile renklendirilmiş.Suyla yıkayınca çıkıyor ellerinden,giysilerde de leke yapmıyor. Benimki kağıdı 1 boyuyorsa elini 5 boyuyor.
Huri'nin oyun hamuru fikri de çok hoş.
Merhabalar. Bebeklre çilolata türü şeylr yediryormusunuz. Yediriyorsanı miktar olarak ne kadar veriyorsunuz. Beim kızım çok seviyor ve istiyor. Ama zararlı olur diye çok az veriyorum. Nohut kadar çikolata falan gibi çok mu abartıyorum acaba
yaa kızlar demir çok fazzla öksürmeye başladı saat 10 da yattı ama ahala ara ara kalkıyor burnuna 3. spreyide şimdi sıktım tıkalı diye düşünüyorum rahat yatsın diye ama öksürükte uyandırıyor onu ilaç kullanmamıza rağmen geçmedi hala gerçi 2 gün oldu daha ilaç kullanalı normallmi acaba?bide kızlar sabahları sırf sütveriridim içsin diye ama bu sabah ıhlamur verdim hani öksürüğe falan iyi gelir diye başka şeyler önerebilirmisiniz bana ?? öksürüğüe ne iyi gelir burnuda tıkalı???bu arada biraz önce de evde buğu vardı suyu kaynattım hemen yaptım evde dolaştırdım biraz bana herzaman iyi gelmiştir burun tıkanıklığına falan belki işe yarar diye düşündüm odasında çok fazla tutmadım gerçi ama sonuçta evde bile oldu o koku...inşallah bu gece bi daha uyanmaz..bizde bu gece uyumucaz onu beklicez...korkuyorum bide ateş falan çıkar diyeinşallah şu öksürük kesilir bende astım var ve aklıma ilk o geliyor inşallah öle olmaz
nasılsınız kızlar, biz iyiyiz çok şükür bu gece biraz korktuk o kadar,gece ipek korktu ilk defa..kalbim yerinde çıkıyordu....
ipeğin ağlama sesi geldi kalktım odasına doğru gidiyordum ki yataktan kalmış ağlayarak,koşturuyor salonda,korkmuş yavrum kalkmış ağlıyor bende yatak odasından hızla salona doğru gidiyorum onu görünce "korkma kızım korkma kızım" dedim beni duyunca daha çok ağlamaya başladı,:84:beni gördü yüzünü asla unutamam gözlerini kocaman açmış yüzü sadece ağzı ve özlerinden ibarettiikisini de kocaman açmış bana koştu bir sarıldı ..karnıma kramplar girdi..tüm gece bana sarılarak uyudu yavrum sabah 11 de kalktı yataktan...çok korktum yüzü gözümün önüne geldikçe karnım kasılıyor.. sanırım korkularımız başladı
Keçeli kalemleri nereden aldınız?Bende almak istiyorum oğluma.Leke yapmaması çok güzel....
nasılsınız kızlar, biz iyiyiz çok şükür bu gece biraz korktuk o kadar,gece ipek korktu ilk defa..kalbim yerinde çıkıyordu....
ipeğin ağlama sesi geldi kalktım odasına doğru gidiyordum ki yataktan kalmış ağlayarak,koşturuyor salonda,korkmuş yavrum kalkmış ağlıyor bende yatak odasından hızla salona doğru gidiyorum onu görünce "korkma kızım korkma kızım" dedim beni duyunca daha çok ağlamaya başladı,:84:beni gördü yüzünü asla unutamam gözlerini kocaman açmış yüzü sadece ağzı ve özlerinden ibarettiikisini de kocaman açmış bana koştu bir sarıldı ..karnıma kramplar girdi..tüm gece bana sarılarak uyudu yavrum sabah 11 de kalktı yataktan...çok korktum yüzü gözümün önüne geldikçe karnım kasılıyor.. sanırım korkularımız başladı
Biz de bir kaza atlattık. Pazar günü uyandı yavrum mutlu şekilde. İndi yanımdan aşağı. Su biberonunu aldı. Biraz içti, birazını yere döktü. 1 dk içinde de üstüne basıp düştü. Ayağını komidine vurmuş herhalde baş parmağının tırnağı çıktı. Ağlamadı bile yavrum. Üstünü değiştirirken gördüm. Şimdi sargıda. Pansuman yapıyorum her akşam.
Biz de bir kaza atlattık. Pazar günü uyandı yavrum mutlu şekilde. İndi yanımdan aşağı. Su biberonunu aldı. Biraz içti, birazını yere döktü. 1 dk içinde de üstüne basıp düştü. Ayağını komidine vurmuş herhalde baş parmağının tırnağı çıktı. Ağlamadı bile yavrum. Üstünü değiştirirken gördüm. Şimdi sargıda. Pansuman yapıyorum her akşam.
TEALIGHT geçmiş olsun. Öksürük uzun süreli olursa veya köpek hırıltısı gibi olursa o zaman tehlikeliymiş. İpke'te öksürük olunca ballı ıhlamur verdim. Bir de nar suyunu meyvesini içine karıştırdım. O kesti galiba emin değilim ama birden kesildi. Aklına kötü bişey getirme canım.
Kusura bakma sen korkmuşsun ama anlattıklarını gülerek okudum canım. Öyle anlatmışsın ki çizgi film izler gibi oldum. Rüya görmüştür. Bazen İpek de geceleri ağlıyor aynen anlattığın gibi. Bir de uykusunda konuşuyor. Geveze olacak galiba.
Benim kıza da napoliten çikolata veriyorum. 2-3 günde 1 tane. Bazen her gün. Onu görnce seviniyor. Bu aralar kinderin sütlü çikolatasından veriyorum. Çok abartmıyorum. Eşim kızıyor verme diyor. ne yapsın çocuk başkasının elindekine mi atlasın. Azıcık gözü de doysun.
ÇİÇEKS daha sık uğra canım ya. Bu kadar arayı uzatma.
MELEK eve geri dönmenize üzüldüm açıkçası. Şu hastalıklar çok çabuk bulaşmasa ne güzel olurdu. Sırf bu yüzden 3 yaşa kadar göndermeyi düşünmüyorum. Eşimin yiğeni hep hasta hep hasta. Sürekli öksürük, ateş. Hep yuvadan birbirine bulaştırıyorlar.
evet ipeğımu malesef kreşler öyle biri bitiyo öbürü hastalanıyo bide öykü daha küçük kendi yaşgrubu olmadığı için de sıkılmaya başlamıştı e sık sık ta hasta olunca zorlamayalım dedik..çok erken okul hayatına atılması da çok doğru değil..şimdi evimiz de kreş gibi :)
herşeyi belli saate oturttum yemesi uyuması oyun saati jimnastik saati :)
onun rahat ve huzurlu olması herşeyden önemli bizim için o şimdilik böyle daha mutlu o mutlu olunca bende daha mutluyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?