- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.861
Çok geçmiş olsun sehercim. Umarım iyleşir bebebğin bir an önce. Allahım korusun meleklerimizi
tüm annelere merhaba bebişler iyidir umarım biz de kızımla çarşamba günü babamızı görmeye gidicez
yemin töreni var kızlar eşimde şimdi marmaris askeri hastaneye gidiyor usta birliğine.yanlız bebeğim olunca daha kolay beklerim diyodum ama daha zor oldu.allah yardımcımız olsun.
Sağol canım.Görünmez kaza diyecem değil,uyardımda kaç defa çaya dikkat edin diye.Üstelik görümcem ve kayınvalidemde vardı.5 dakika kaybolmaya gelmiyor.3 kişi vardı yanında.
Kötü bir haftasonu geçirdik.Babasının dikkatsizliği sonucu oğlumun bacağına çay döküldü bacağı yandı.Benimde içim yandı.Çok ağladı yavrum.Hemen suyun altına tuttuk bir süre yanık kremi sürdük.Şimdi iyi şişip kabuk falan bağlamadı çok şükür.sadece biraz iz kaldı acı yok..
Bu sebepten eşime bağırdım kavga ettik üzerine birde.Çocukta korktu.Tutamadım kendimi ama.Hala sinirim geçmedi.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Kaanın düşmelerine alışmıştık ta yanık daha zormuş meğerse.Sağ sağlim bir büyüse diyorum.Çok hareketli başımızdan az badireler geçmedi yani
Kolunu kırdı alçıya alındı,düştü kafası mermere çarptı erik gibi şişti,bacağı yandı,fıtık ameliyatı,sünnet oldu, daha 2 gün önce babannesi koltuktan düşürmüş parkenin üzerine..Koltuğun arkasına düşmüş çocuk.Babannesi varmış yanında tutamamış...
Allahım beterinden koru
Kötü bir haftasonu geçirdik.Babasının dikkatsizliği sonucu oğlumun bacağına çay döküldü bacağı yandı.Benimde içim yandı.Çok ağladı yavrum.Hemen suyun altına tuttuk bir süre yanık kremi sürdük.Şimdi iyi şişip kabuk falan bağlamadı çok şükür.sadece biraz iz kaldı acı yok..
Bu sebepten eşime bağırdım kavga ettik üzerine birde.Çocukta korktu.Tutamadım kendimi ama.Hala sinirim geçmedi.
amin canım senle aynı kaderi paylaşacaztüm annelere merhaba bebişler iyidir umarım biz de kızımla çarşamba günü babamızı görmeye gidicez
yemin töreni var kızlar eşimde şimdi marmaris askeri hastaneye gidiyor usta birliğine.yanlız bebeğim olunca daha kolay beklerim diyodum ama daha zor oldu.allah yardımcımız olsun.
geçmiş olsun selsinselam kızlar.oğlum perşembe ve cuma ateşler içinde yandı.cuma ateşi 39 dereceye kadar çıktı.dün ateşi düşmüştü.dünde yüzünde ve sırtında kırmızı lekeler oldu.bugün doktorunu aradım.ateşi düştümü diye sordu.6.hastalık dediğimiz hastalığı geçiriyor dedi.ateşi düştüyse problemyok dedi.birşey yapmamıza gerek yok dedi.temmuz bebeklerimizden bu hastalığı geçiren varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?