2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

oh maşallah sinancığa benim kızımda sebzeyi seviyor allahtan geçengün pırasa yemeği vardı çok güzel yedi sanırım tuzlu ekşi olsun onun için farketmiyor.

Sibelcim allah kavustursun canim az kalmis,
huris yorum yazicaksan koyarim sende ipegin resimlerini koy nezamandir koymuyosun

teşekkür ederim melekcim evet en zor dönemi atlattık neyseki ama annemin hakkını nasıl öderim bilmiyorum evini bıraktı bana geldi hergün.üstelik evde kardeşlerim de var ama geçti o zor dönem şimdi bakıcımda var onlar da büyüdü hayat kolaylaştı yani.Ama keyifli yanı da çok birlikte oynuyorlar en çok ona bayılıyorum..
öykü nünde bi kardeşi olsun bencede yalnız büyümesin hiç bir çocuk Allah kısmet ederse en uygun zmanda olur inşallah ama aradaki fark ne kadar az olursa o kadar güzel oluyo bence destek oluyorlar birbirlerine anne için zor ama zaten herşeye onlar için katlanmıyormuyuz. :))

seni daha sık görmek istiyorum burda

Başınız saolsun Allah geride kalanları uzun sağlıklı ömür versin..

Maşallah kızının boyuna ve kilosuna benim oğlumla aynı değerlerde ama kızım malesef çok zayıf bebekliğinde reflüsü varmış çok geç farketti doktor hatta farketmedi değiştirdik yeni doktorumuz anladı o en çok kilo alınan dönemde kilo alamadı benim kızım şimdi 9.5 kilo boy da 78 hergün tek dert ettiğim konu yemek oluyo zaten çok iştahsız..Motor gelişimide çınar kadar iyi değil çınar çok aktif bi çocuk herşeyi anlıyor kelimeleri tam olarak söyliyemesede istediklerini bi şekilde anlatıyo bana ama öykü daha konuşamıyo amme diyo mama buu o kadar çoğu şeyi ben sorunda ağlayarak istiyo bende bu hafta farklı bi doktora getiricem araştırma hastanesinden birine belki bişeyleri yanlış yapıyorum sürekli sorguluyorum kendimi çünkü..

Sibelcim allah kavustursun canim az kalmis,
huris yorum yazicaksan koyarim sende ipegin resimlerini koy nezamandir koymuyosun

tabiki şeker zeytin gözlüye yorum yaparım benim bluetooth umarızalandı resimler duruyo cepte atacam en kısa sürece..

ay bu gece ipo beni delirtti neymiş tabak ve kaşıkla yatacakmış,oyun oynuyorduk hayali yemek yiyorduk beraber plastik tabak kaşık bi bana veriyo bi kendine uyku vakti dedim yatağa onlarla girdi vaz geçiremedim şu an sıkı sıkı tutmuş uyuyor:86:

Herkese merhabalar,sebze yiyen çocuklara maşallah diyorum.Kaan pırasa brokoli falan hiç yemedi daha.Brokolinin çorbasını yapsam acaba yermi?Tadı güzel oluyormu?
Birde çok hastalandı oğlum.Öksürük,nezle grip,antibiyotik kullanıyoruz.İştahı hiç yok.Yüzü ufaldı kuş kadar kaldı.Sabahtan beri sadece tarhana çorbası içmiş az önce o kadar.Umarım iyileşince düzelir.

geçmiş olsun cnm..sebze çorbasına brokoli yanında havuç patates koyarsan brokolinin tadını fazla almaz bi dene cnm. vitamin filan kullanıyomusun balık yağı iyi geliyo aç karna verirsen iştah açıyo.birde aç karna pekmez verirsen oda çok iyi. ben hasta olduğu dönemlerde dönüşümlü olarak aç karna pekmez ve seven seas veriyorum.

bu zamana kadar hiç balık yağı ve vitamin kullanmadım ama pekmez veriyorum hergün.sağol canım önerilerini dikkate alacağım

Oğlumun öksürüğü geçmiyor.Doktor asist diye bir şurup verdi balgam söktürücü ama ben kullanmadım.Yanlış mı yaptım?Ama öksürüğü artıracak bu şurup balgam söktürecek dedi bende vermedim.Kullanan varmı daha önce bu ilacı?
Balgamı çıkaramıyorki zaten öğürüp duruyor sonrada istifra ediyor..Şurubu kullanmaktan korkuyorum açıkçası.Öfff nasıl geçer bu öksürük?Yardım edin arkadaşlar

cnm balgamı varsa öksürür keşke kullansaydın. ben daha önce balgam söktürücü kullanmıştım ama adı sudafetti galiba çoçuğu kusturuyor zaten bu şekildede balgamı atmış oluyor. birde geniz akıntısı varsa oda çok öksürtüyo .. çocuğun ciğerlerine inmesinde film filan çektirdinizmi cnm dr. ne diyor.

ben daha önce kullandım.kızımada doktor muconex vermişti (assist gibi) öksürük için canım.geçmek bilmeyen öksürüğümüz geçti.
balgamı sıvılaştırıyor.atılmasını kolaylaştırıyor.bize iyi geldi öksürüğümüz geçti.keşke sende kullanmaya
başlasatydın.
inşallah sizede iyi gelir.

Bizede verdi doktorumuz asisti bence kullan nasıl cikaricak yoksa evet öksürüğü artiyo zaten o sekilde atiyo baltamı kusmasi gerekiyo biz kullandığımızda 3. Günde kustu ve rahatladı kızım ama oksurunce daha kötü oldu zannediyorsun ilacı kesince öksürükte bitiyor

öksürük ve balgamı atmasına yardımcı olacak en iyi ilaç asisttir!!!
öksürüğü artacak derken uyarı anlamında endişelenme iyileşmesinin işareti olduğunu söylemiş doktorunuz,doktorlara güvenmek gerek canım ,kesinlikle kullanmalısın 1 haftada balgam kalmayacak...geçmiş olsun..

teşekkür ederim arkadaşlar.Ben korkmuştum kullanmaya cesaret edemedim.Ama öksürükte geçmiyor.Bugünden itibaren kullanmaya başlayacağım...inşallah faydası olur..

Haklısın. Eşin askerde. Şu an düşünemezsin ama arayı çok açma derim. Tabi eğer 2 çocuk düşünüyorsan. Hep kardeşi olsun istediğim için yaşım da daha fazla geçmeden aradan çıksın dedim. 3 ay sonra yepyeni bir hayatım olacak tabi Allah'ın izniyle. Ben sıramı savıyorum darısı isteyenlerin başına.

Canım ikizlerde genelde gelişimler farklı olabiliryor. Kendini çok zorgulama. Sonuçta diğerini de sen büyütüyorsun. Sende problem olsa oğlunda da belli ederdi kendini. En iyi cevabı dr verecektir. Ama zamanla o da aradaki açığı kapayacaktır.

Arkadaşlar cevap vermiş zaten. Ben en çok bu şuruba güveniyorum. Sekrol de kullanıyorum ama Asist daha iyi gibi geliyor ne bileyim. Allah kullandırtmasın.

Bu arada eşim hastalandı. Tabi peşinden İpek de. Dün biraz ateşi çıkar gibi oldu. Bugün dr'a götürdüm. Hafif boğazı iltahaplı dedi. Hemen antibiyotiği dayadı. Herzamanki gibi ben vermedim. Geçen sefer de faranjit dedi peniselinli bir şurup verdi. Acaba test yaptırsam mı diye ona buna danıştım. 2. gün İpek iyileşti. Şimdi de burnu akmıyor ama tıkalı. Okyanus spreyi kullanıyorum yine kapalı. Ateşi 37,1-37,6 arasında. Bir de ağzı salyalı sürekli. Bu da 2 gündür var. Kakası da sulandı. Acaba diş mi geliyor diyorum. Sadece peditus veriyorum. O da ateşini düşürüyor.
Diş hafif ateş, sulu kaka, salya yapıyor da burun tıkanıklığı yapar mı? Biraz saçma bir soru olacak ama tecrübe eden var mıdır?

merhaba kızlar 2 haftadır giremedim nette çok kötü günler geçirdik babamı elektrik çarptı 2 haftadır hastanedeyiz allaha şükür çıktı salı günü şimdi çok iyi..tabi bu 2 hafta hepimiz için çok kötü geçti..hergün hastenedeydim oğlumu bi halamın kızı bide babanesi baktı bi gün biri bigün biri..o kadar huzursuztum ki onu bırakırkeniyiki bu aralar çalışmıyorum dedim...ve oğlumda beni o kadar çok özlemiş ki anlatamam çocuk hiç alışık değil tabii benden ayrı kalmaya en fazla gündüleri bırakıyordum anneme evi toplayım biraz ders çalışayım diye onun içinde değişiklik oluyordu ama bu sefer sabah kahvaltısını bile ben ettiremedim bazı akşamlar uyuduğunda gelmiş oluyordum..şimdi benden ayrılmıyor yatarken kaltığında heryerde yanımda..eskiden sabahları babası giderken ağlardı ama şimdi hemen benim kucağımı geliyor babaya öpücük atıp bye bye yapıyor bide:))üstümde manto gördüğünde ağlamaya başlıyor..onun bu durumunada çok üzüldüm alahtan şimdi babam çok iyi..allah kimseye vermesin gerçekten çok zor bir durumdu

canım geçmiş olsun geçen hafta çınar da da burun akıntısı başladı sonra da öykü de başladı ama onda ateş de oldu ve 38.5 ları görünce acile gittim hemen üstelikateş düşürücü de vemiştik bize de faranjit dedi antibiyotik verdi bende peditusa başlamıştım onu değiştirip iburamin verdi daha etkili olur diye ve fitil uygulattı hemen ama iyikide yapmış sabaha kadar rahat uyudu kuzum ateşide hemen düştü..mikrobik bişey ama ne zman diş çıkarıyor olsalar ilk önce burunları akıyo bende tesadüf olmadığını düşünüyorum artık..şimdi iyileştiler ama yine iştahsızlık yine yemek savaşları hep aynı rutinimiz oldu..ilaç kullanmayı bende sevmiyorum ama kullanmayıncada geç iyileşiyorlar ve onlara eziyet ediyormuşum gibi geliyo bana..

ikizlerin birinin daha küçük olduğu hep söylenir ama benimkiler çift yumurta ikiziydi plesentaları ayrı olduğu için ikiside besinlerini almıştır diye düşünüyorum zaten doğduklarında da 130 gr fark vardı aralarında ama şimdi 3 kilo biri erkek ağır olacak tabiki ama 3 kilo çok fazla geliyo bana..bugün tarttım kızmı 9.8 gösterdi dijital ama neden hastaneyle tutmuyo ölçümleri..yarın doktordan randevu aldım inşallah güzel haberlerle dönerim..

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun çok ciddi bir olay atlatmışsınız..Bebeklerimiz bize çok alıştı ama zaten çok normal değilmi en çok bizi görüyorlar en güvendikleri de biziz..Benim bıcırıklarım da kim gelse giderken üstüne altılıp benide al diye ağlıyorlar :)) Sizin duurm farklı olmuş tabi özlediniz birbirinizi ama artık kötü günler geride kalmış dedesi iyilieşmiş annesine kavuşmuş artık çok mutludur eminim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…