- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.961
nerde asker canım
Sinanda yaklasik 25 30 kelime soyluyo, ama cumle kuramiyo daha sadece baba gitti diyo,
Bugun hazir babamiz yokken sebze yemegi yapayim dedim, malum babamiz sebze yemiyo,
bruksel lahanasi, brokoli, patates puresi uzerinede besamel sos yaptim, sosunu hasladigim brokoli ve lahanin suyuyla yaptim azcikta sut kattim cok guzel oldu, sinan cok sevdi, koca 2 tabagi bitirdi
papetlant maşallah ikizlerimize gerçekten çok güzel ve ilk bikaç yıl çok zor olan bişey ikiz anneliği ne şanslısın annen yanında olmuş şimdi artık keyfini çıkartma vakti kocaman oldular artık daha rahattır canım..
bende kardeşler arası çok fark olun istemiyorum kesinlikle ama tabi nasip kısmet..2 yaşından sonra bende düşünüyorum öykünün kardeşi olmasını allah nasip eder inşallah
Herkese merhaba,
uzun zaman oldu yazmayalı.bu ara hayatım o kadar karışık o kadar yoğun geçiyorki..iş başlı başına bir zorluk zaten.en erken çıkış saatim 8-9..ırmakta sizin kuzularınız gibi büyüyor her geçen gün..dünya tatlısı bir kı oldu.maşallah gelişimi falan iyi boyu:86 cm kilosu 12.300 şuanda.buara hastaydı.bronşlarına inmeden atlattık.ama buhar ve antibiyotik kullandık bir hafta...
ben dayımı kaybettim 1 hafta önce.anlayacağınız buaralar keyifsizim.55 yaşında kaybettik dayımı.allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın..
buarada unutmadan hepinizin yeni yılınıda kutluyorum.başta sağlık ve keyifli günler diliyorum hepinize..
ipeğumu bebiş büyümüş canım.zaman ne çabuk geçiyor.en son 15 haftalıkken falan okumuştum.10 hafta geçmiş sanırım üstünden ne güzel...
kızlar birşey sorucam bebişlerinizin konuşma durumu ne alemde?ırmak tek tek söylüyor kelimeleri..ama tabiki her duyduğu kelimeyi değil.maşallah herşeyi anlıyor herşeyi biliyor ama henüz şakır şakır konuşmuyor.sizlerin nasıl merak ettim sadece..
burası hareketlenmiş ben girmeyeli ne güzel..
bütün bebişleri öpüyorum hepinize sevgiler...
Sibelcim allah kavustursun canim az kalmis,
huris yorum yazicaksan koyarimsende ipegin resimlerini koy nezamandir koymuyosun
Herkese merhabalar,sebze yiyen çocuklara maşallah diyorum.Kaan pırasa brokoli falan hiç yemedi daha.Brokolinin çorbasını yapsam acaba yermi?Tadı güzel oluyormu?
Birde çok hastalandı oğlum.Öksürük,nezle grip,antibiyotik kullanıyoruz.İştahı hiç yok.Yüzü ufaldı kuş kadar kaldı.Sabahtan beri sadece tarhana çorbası içmiş az önce o kadar.Umarım iyileşince düzelir.
geçmiş olsun cnm..sebze çorbasına brokoli yanında havuç patates koyarsan brokolinin tadını fazla almaz bi dene cnm. vitamin filan kullanıyomusun balık yağı iyi geliyo aç karna verirsen iştah açıyo.birde aç karna pekmez verirsen oda çok iyi. ben hasta olduğu dönemlerde dönüşümlü olarak aç karna pekmez ve seven seas veriyorum.
Oğlumun öksürüğü geçmiyor.Doktor asist diye bir şurup verdi balgam söktürücü ama ben kullanmadım.Yanlış mı yaptım?Ama öksürüğü artıracak bu şurup balgam söktürecek dedi bende vermedim.Kullanan varmı daha önce bu ilacı?
Balgamı çıkaramıyorki zaten öğürüp duruyor sonrada istifra ediyor..Şurubu kullanmaktan korkuyorum açıkçası.Öfff nasıl geçer bu öksürük?Yardım edin arkadaşlar
Oğlumun öksürüğü geçmiyor.Doktor asist diye bir şurup verdi balgam söktürücü ama ben kullanmadım.Yanlış mı yaptım?Ama öksürüğü artıracak bu şurup balgam söktürecek dedi bende vermedim.Kullanan varmı daha önce bu ilacı?
Balgamı çıkaramıyorki zaten öğürüp duruyor sonrada istifra ediyor..Şurubu kullanmaktan korkuyorum açıkçası.Öfff nasıl geçer bu öksürük?Yardım edin arkadaşlar
maşallah kuzulara büyüyorlar ne güzel ipeğumi sana da oğluşunada maşşalah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cesaretin içinde ayrıca tebrik ediyorum ben şuan okadar cesaretsizimki 2.yi düşünemiyorum bile hayırlısı artık.
bizde kızımla babamızın yemin törenine gittik sonrada hepberaber evimize döndük 5 günlük tatilden sonra geri gönderdik askere işallah şu birkaçay uçar gider bizde kavuşuruz çünkü çok özleniyormuş bunu gidince anladım.
Başınız saolsun Allah geride kalanları uzun sağlıklı ömür versin..
Maşallah kızının boyuna ve kilosuna benim oğlumla aynı değerlerde ama kızım malesef çok zayıf bebekliğinde reflüsü varmış çok geç farketti doktor hatta farketmedi değiştirdik yeni doktorumuz anladı o en çok kilo alınan dönemde kilo alamadı benim kızım şimdi 9.5 kilo boy da 78 hergün tek dert ettiğim konu yemek oluyo zaten çok iştahsız..Motor gelişimide çınar kadar iyi değil çınar çok aktif bi çocuk herşeyi anlıyor kelimeleri tam olarak söyliyemesede istediklerini bi şekilde anlatıyo bana ama öykü daha konuşamıyo amme diyo mama buu o kadar çoğu şeyi ben sorunda ağlayarak istiyo bende bu hafta farklı bi doktora getiricem araştırma hastanesinden birine belki bişeyleri yanlış yapıyorum sürekli sorguluyorum kendimi çünkü..
Bu arada eşim hastalandı. Tabi peşinden İpek de. Dün biraz ateşi çıkar gibi oldu. Bugün dr'a götürdüm. Hafif boğazı iltahaplı dedi. Hemen antibiyotiği dayadı. Herzamanki gibi ben vermedim. Geçen sefer de faranjit dedi peniselinli bir şurup verdi. Acaba test yaptırsam mı diye ona buna danıştım. 2. gün İpek iyileşti. Şimdi de burnu akmıyor ama tıkalı. Okyanus spreyi kullanıyorum yine kapalı. Ateşi 37,1-37,6 arasında. Bir de ağzı salyalı sürekli. Bu da 2 gündür var. Kakası da sulandı. Acaba diş mi geliyor diyorum. Sadece peditus veriyorum. O da ateşini düşürüyor.
Diş hafif ateş, sulu kaka, salya yapıyor da burun tıkanıklığı yapar mı? Biraz saçma bir soru olacak ama tecrübe eden var mıdır?
merhaba kızlar 2 haftadır giremedim nette çok kötü günler geçirdikbabamı elektrik çarptı 2 haftadır hastanedeyiz allaha şükür çıktı salı günü şimdi çok iyi..tabi bu 2 hafta hepimiz için çok kötü geçti..hergün hastenedeydim oğlumu bi halamın kızı bide babanesi baktı bi gün biri bigün biri..o kadar huzursuztum ki onu bırakırken iyiki bu aralar çalışmıyorum dedim...ve oğlumda beni o kadar çok özlemiş ki anlatamam çocuk hiç alışık değil tabii benden ayrı kalmaya en fazla gündüleri bırakıyordum anneme evi toplayım biraz ders çalışayım diye onun içinde değişiklik oluyordu ama bu sefer sabah kahvaltısını bile ben ettiremedim bazı akşamlar uyuduğunda gelmiş oluyordum..şimdi benden ayrılmıyor yatarken kaltığında heryerde yanımda..eskiden sabahları babası giderken ağlardı ama şimdi hemen benim kucağımı geliyor babaya öpücük atıp bye bye yapıyor bide:))üstümde manto gördüğünde ağlamaya başlıyor..onun bu durumunada çok üzüldüm alahtan şimdi babam çok iyi..allah kimseye vermesin gerçekten çok zor bir durumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?