2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

huricim geçmiş olsun canım fitile rağmen ateişinin düşmemeiş olmasına hayret ettim bu aralar müthiş salgın var. Ve bu çocuğu öperek sevenleree gıcık oluyorum ben başkasının çocuğun.u aslam öpemem sevmediğimden değil çok severim bebekleri ama nerden mikrop geleceği belli olmuyor en iyisi fazla yaklaşmamak..

benim kızım geldii yazamıyorum :))

Hasta olan kuzulara geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirler.Hastalık çok zor kaanda daha dünden beri kendine geldi.10 gündür bizde hastayız.Eşim,ben,kaan hepimizde nezle grip olduk.2 gün hafifliyor geçiyor gibi oluyor sonra yine başlıyor.Tam atlatamadık yani.Birbirimize bulaştırıp duruyoruz.Kaanın öksürüğü için yapmadığım şey kalmadı sonunda biraz hafifledi koşturunca gıcık yapıyor sadece.O yüzden aşısınıda yaptıramadık.Yarın aşı yaptıracağız.

Merhabalar,

1.5 yaş aşısını yaptıran var mı acaba. Nereelrden kaç yerden vuruyorlar (kol, bacak) . Bir de diğer aşılardan bir farkı varmıydı ateş vs yaptı mı. Diğerlerine göre ağır bir aşı mı. Yazarsanız sevinirim.

ne olmuştu ki buraya yazdın benmi kaçırdım canım
cnm bnm yazmadım okdar uzunki şu geçen birhaftada yaşadıklarım anlatsam bitmez gerizekalı herifin bir serumla halledebilceği bi olay yüzünden çocum ölümden döndü iki kez havale geçirdi oniki saat içinde.tekşansımız ilk havalesini acil doktorunun muaynesi sırasında geçirmş olmasıydı...yoksaa nolurdu aklıma bile getirmek istemiorum

bütün hasta bebeciklere geçmiş olsun.

canım ben anadolu yakasında oturuyorum.medipolde birol saral'a götürüyordum.ve doktorumuzdan çok memnunuz.ama doktorumuz ümraniyede hisar hastanesine geçmiş.ordada ssk geçmiyor.ama biz çok memnun olduğumuz için tekrar birol beye devam edicez.evimizede uzak ama olsun .çok güveniyorum adama.her aradığımda ulaşabiliyorum ve gayet güzel sorularımızı cevaplıyor.

bende erdem hastanesindeki oğuzhan beye götürmeyi düşünüorum artık.napim bilmiorum doktor değiştrmekten kobay gibi old çocum ama isim aklımda dursun.oda tutmazsa ona geçerim:))

Pardon canım ben avr. yakası sandım. Ben uzağım sana. Zaten önderebileceğim biri de yok. Buralara getirme çocuğunu demek için yazmıştım :))

Canım çok geçmiş olsun valla içim acıdı İpeğime. Sinir oluyorum öpen salaklara. Ne diye milletin çocuğuna sarılıp öperler anlamıyorum. İlla birinden kapıyorlar zaten. Durduk yere hastalanmak için daha çok küçükler. Psikopatça herkesten uzak tutmak lazım galiba. Tekrar geçmiş olsun.

Oda meselesine gelince. Evet taşlı oda öylece duruyor. Daha İpek hiç yatmadı bile. Yakında odasına geçireceğim. İpek'in doğduğunda kullandığım sepetinin tüllerini mavi ile değiştirip oğlanı onda yatıracağım. Büyüyünce bakacağız çaresine. Çocuğumun tercihleri bir oda yüzünden değişsin istemem :)) Mazallah ay bu taşlı oda erkek odasından daha güzelmiş falan der. Sonra ruj, rimel gelir allah korusun.

hayırlı akşamlarrr...
hasta bebeişlere çoook geçmiş olsun.inşallah kısa sürede iyileşirler.
salgın var herhalde herkes hasta bu aralar.

Herkese Merhaba,

Çok geçmiş olsun, umarım istediğin gibi bir doktor da bulursunuz.

Huri, İpek'e de geçmiş olsun. İnsan hastalığı geçireni bilince daha da sinir olur tahmin ederim.

İpeğimu korkma, öyle taşlı oda yüzünden tercih değişmez :) Doğuştan ya öyledir ya da değildir.

Geçmiş olsun, zor olmuş hepiniz için ama neyse ki doğru teşhis konulmuş.
Artık tek bir doktora güvenilmiyor ne yazık ki. Biz de kendi doktorumuz şehir dışında ise ve başka doktora götürmek zorunda kaldıysak ve aklımıza yatmayan şeyler söylediyse mutlaka birkaç doktora daha danışıyoruz.
Pişman olmamak elde değil ama kızının sağlığının gün günden iyiye gittiğini gördükçe geçer nasılsa. Allah dermansız dert vermesin.

İpeğimu ,oğlun nekadar büyümüş masallah ona, ablası gibi tonbiş doğacak desene. sen ilk hamileliğindede almıştın kilo sanirim hemen vermiştin , onlara hiç takılma bence

Anadolu Yakasında Hospitalium Camlıca Hülya Hnm a götürüyorum. Doğumu da orada yapmıştım şimdilik bir sorun yaşamadık.
Erdem hastanesini sevmediğim için hiç götürmedim oraya.

annecik annecik, biz az önce oğluma aşı yaptırdık.Kolundan 1 tane vurdular.Birde ağızdan damla yapmışlar.Ben çalıştığım için gidemedim babası ile annanesi götürdü..

arkadaşlar rota virüsü hakkında yeterli bilgisi ve tecrübesi olan varmı??

çok bilgili değilim ama sonuçta bu virüs sayesinde ateşi ishal hastalık geçirilip hatta çocukların ölümüne kadar yol açabildiğini biliyorum. biz yaptırdık tüm dozlarını aşıdan dolay bir sorun çıkmadı.

bu arada kızlar çocuklara ne vitamini veriyorsunuz?

teşekkür ederim canım İpek bugün daha iyi en azından ateşi düştü cumaya doktoruna götürürüm idrar tahlili yaptırmayı düşünüyorum...
oda konusunda çok güldüm valla benim kardeşime annem hep tayt giydirirdi ,annemin rujlarına ayakkabılarına saldırırdı,babam derdi "tayt giydirme şu çocuğa diyorum" diye ....
sepetin pembe tüllerini değiştirmek güzel fikir ,Allah sağlık sıhhat versin kucağına almak nasip etsinde hepsi olur inşallah..ben seni facede bulamıyorum bu arada yaaaa...

bende yaptırdım ishal aşısını,teyzemin oğlu sürekli ishalden hastanede yatardı hep serum verirlerdi,onu hiç unutamadığım için hiç düşünmeden yaptırdım ishal aşısını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…