- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #30.001
cnm bnm yazmadım okdar uzunki şu geçen birhaftada yaşadıklarım anlatsam bitmez gerizekalı herifin bir serumla halledebilceği bi olay yüzünden çocum ölümden döndü iki kez havale geçirdi oniki saat içinde.tekşansımız ilk havalesini acil doktorunun muaynesi sırasında geçirmş olmasıydı...yoksaa nolurdu aklıma bile getirmek istemiorum
ne olmuştu ki buraya yazdın benmi kaçırdım canım
sen nerde oturuosun...
ben anadolu yakasnda oturuorum ve erdem hastanesinde oğuzhan dolar iyi denior...duydunmu hiç.şimdiye kadar üç tane doktor bıraktım üçüncüsü canından ediordu kalsınki telefona bakmamış seninki.. şimdi dördüncüyü arıyorumm.şükrü cido şişlide ..doktor ulaşılabilir olmalı ve konuşulabilir karşındakinin de insan oldunu unutmayan cinsten ve verdiği cevaplar tatmin edici olmalı.oyüsden ben anadoluda arıorum bakalım oğuzhan bey nasıl çıkıcak...
maşallah tosunumuza güzel hbaerlerini bekliyorum canımcım az kaldı doğuma...şu senin süper taşlı çocuk odasını ne yapacaksın oğlana oda düşünüyormusun nasıl yapacaksın azıcık anlatsana..
bu arada ben senin kadar sabırlı olamadım antibiyotik konusunda...bu lafın devamı mesajımın en altında gizlidir.
ay sorma o şükrü varya o şükrüüü millet tipine mi gidiyor napıyor anacığım randevu almak imkansız, ulaşmak imkansız bende bıraktım,öteki saim mi salim mi ney oda mıy mıy dediğini anlamak için dizinin dibine girmek lazım..
bende bıraktım Türkiye'yi hele ipeğin kolu yandığında beni sepetlemelerinden sonra hepten küstüm.artık bayındır'a gidiyorum..
doktordan çıktığımda beynim ambalaj oluyor ama olsun ,bizede yaranılmıyor yahuuu
şimdi gelelim bizeee....
İpek doğduğundan beri 1 kere hastalandı,ne kustuğunu ne ateşinin çıktığını bilmem.4 aylıktı ateşi çıkmıştı ve antibiyotik kullandı,arada 13 ay geçti...ve bizde hastalar sırasına karıştık ....
pazar günü saat 2 de elleri yanıyor kızın ölçtüm ki 39 derece..
hemen calpol verdim soydum,ıslattım derken 38 oldu..
akşama kadar düşüremedim ateşini ama neşesi yerindeydi,akşam 7 gibi yine 39 oldu..
doktorunu aradım dolven ve fitil söyledi ...iyi dolveni verdim,yine düşmedi 11 de fitil verdim 37.50 oldu..
gece nöbetim başladı 40 dakka da bir ateş ölçtüm gece saat 03:06 da 40 derece olmuştu hastaneye uçtum...
fitil koydular ateşini düşürdüler...
kulak zarında kzıarıklık
idrar yollarında iltihap
soğuk algınlığı
antibiyotik verdi
sudafed
ateş düşürücü
fitil
gece antibiyotiği verdim
sabah öğlen akşamda sudafet
şu anda hala 38.30 derece ateşle yatıyor...
gece hiç uyumadım eşim gececiydi,sıfır uyku ama ateşi çıkacak korkusu ile uyuyamıyorum ....
geçmiş olsun ipek böceğide hasta oldu ..(bu arada birisinden bulaştı cuma akşamı birisi sarıldı öptü sonrada ayben çok kötüyüm bu akşam ya galiba hasta olucam dedi :) o kişi şu anda kızı ile birlikte yatak döşek yatıyor)
cnm bnm yazmadım okdar uzunki şu geçen birhaftada yaşadıklarım anlatsam bitmez gerizekalı herifin bir serumla halledebilceği bi olay yüzünden çocum ölümden döndü iki kez havale geçirdi oniki saat içinde.tekşansımız ilk havalesini acil doktorunun muaynesi sırasında geçirmş olmasıydı...yoksaa nolurdu aklıma bile getirmek istemiorum
Pardon canım ben avr. yakası sandım. Ben uzağım sana. Zaten önderebileceğim biri de yok. Buralara getirme çocuğunu demek için yazmıştım :))
Canım çok geçmiş olsun valla içim acıdı İpeğime. Sinir oluyorum öpen salaklara. Ne diye milletin çocuğuna sarılıp öperler anlamıyorum. İlla birinden kapıyorlar zaten. Durduk yere hastalanmak için daha çok küçükler. Psikopatça herkesten uzak tutmak lazım galiba. Tekrar geçmiş olsun.
Oda meselesine gelince. Evet taşlı oda öylece duruyor. Daha İpek hiç yatmadı bile. Yakında odasına geçireceğim. İpek'in doğduğunda kullandığım sepetinin tüllerini mavi ile değiştirip oğlanı onda yatıracağım. Büyüyünce bakacağız çaresine. Çocuğumun tercihleri bir oda yüzünden değişsin istemem :)) Mazallah ay bu taşlı oda erkek odasından daha güzelmiş falan der. Sonra ruj, rimel gelir allah korusun.
selam,
doktora gittik öykü nün durumunu iştah sonunu kilo alamamasını, sık sık geniz akıntı sorununu ve aklıma gelen herşeyi doktora anlattım muhtemelen reflüsü var dedi kan, idrar tahlillerini, el bilek kemiği filmini birde reflüsü için reflü sisnografi sonuçlarını görmek istedi, cuma günü bütün gün tahlil peşinde koşturduk en zoru da reflü için olandı tam 40 dk bi cihazda ölçüm yapıyorlar ve sonuç kızımda reflü varmış( diğer değerleri güzel çıktı neyseki..bitkisel iki taen ilaç verdi hemen başladık ve öykünün yemek yeme problemi çözüldü benim yavrum sürekli gittiğimiz doktor yüzünden işkence çekiyormuş meğer biz anlamadık tabi kusması olmadığı için ama sık sık görülen geniz akıntısı tekrarlıyan faranjit en önemli belirtileriymiş biz her doktora gidilşimizde bunu söylüyordum. evden çıkmadığımız halde bu çocuk nasıl olyorda bu kadar sık hasta oluyo anlamıyorum diyordum dışardan mikrop geliyordur diyordu her seferinde..kilosuna boyuna bakıp ciğerini dinliyodu ve bizim muayenemiz 10 dk da bitiyordu.. şimdi o kadar pişmanım ki anlatamam nasıl değiştirmedim ben o doktoru nasıl bu kadar bekledim bilmiyorum..burda önerilen biriydi biraz da ona aldandım
Şimdi önümüzde 6 ayımız var bu sürede reflü geçerse çok iyi geçmezse ömür boyu devam edermiş inşallah iyileşirde kurtulur kızım. Daha 2 günde çok iyi geldi ilaçlar ama bakalım nasıl gidecek takiplerle anlaşıllacak 3 hafta sonra tekrar gidecez kontrole dokotrumuz göreceksiniz kilosu artmış olarak ve rahatlamış olarak geleceksiniz dedi. daha şimdiden yemekleri geri çevirmemeye başladı ve en önemlisi neşesi yerine geldi kızımın o kadar hareketliki sanki bambaşka bi öykü oldu.Onu böyle gördükçe hem seviniyorum hemde keşke daha önce gitseydim diye vicdan azabı çekiyorum
Herkese Merhaba,
Çok geçmiş olsun, umarım istediğin gibi bir doktor da bulursunuz.
çokk teşekkür ederim umarım bulmuşuzdur...
arkadaşlar rota virüsü hakkında yeterli bilgisi ve tecrübesi olan varmı??
kızlar bebişlerinizi hangi doktora götürüyorsunuz istanbul anadolu yakasındakilere soruyorum
biz hala sabt bi doktorda kalamadık ama kötü bi tecrübeyle erdem hastenesinin doktoru oğuzhan beyle tanıştık iyi gibi geldi.fikirlernizi bekliorum
arkadaşlar rota virüsü hakkında yeterli bilgisi ve tecrübesi olan varmı??
teşekkür ederim canım İpek bugün daha iyi en azından ateşi düştü cumaya doktoruna götürürüm idrar tahlili yaptırmayı düşünüyorum...Pardon canım ben avr. yakası sandım. Ben uzağım sana. Zaten önderebileceğim biri de yok. Buralara getirme çocuğunu demek için yazmıştım :))
Canım çok geçmiş olsun valla içim acıdı İpeğime. Sinir oluyorum öpen salaklara. Ne diye milletin çocuğuna sarılıp öperler anlamıyorum. İlla birinden kapıyorlar zaten. Durduk yere hastalanmak için daha çok küçükler. Psikopatça herkesten uzak tutmak lazım galiba. Tekrar geçmiş olsun.
Oda meselesine gelince. Evet taşlı oda öylece duruyor. Daha İpek hiç yatmadı bile. Yakında odasına geçireceğim. İpek'in doğduğunda kullandığım sepetinin tüllerini mavi ile değiştirip oğlanı onda yatıracağım. Büyüyünce bakacağız çaresine. Çocuğumun tercihleri bir oda yüzünden değişsin istemem :)) Mazallah ay bu taşlı oda erkek odasından daha güzelmiş falan der. Sonra ruj, rimel gelir allah korusun.
bende yaptırdım ishal aşısını,teyzemin oğlu sürekli ishalden hastanede yatardı hep serum verirlerdi,onu hiç unutamadığım için hiç düşünmeden yaptırdım ishal aşısını...çok bilgili değilim ama sonuçta bu virüs sayesinde ateşi ishal hastalık geçirilip hatta çocukların ölümüne kadar yol açabildiğini biliyorum. biz yaptırdık tüm dozlarını aşıdan dolay bir sorun çıkmadı.
bu arada kızlar çocuklara ne vitamini veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?