- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.921
tuanacım bu mevsimde domates salatalık fazla yedirmesen iyi olur diye düşünüyorum.Yazın bende hep domatesi rendeleyip içine zeytinyağı koyardım.Kaşık kaşık yerdi.Ama artık vermiyorum.
çağının doktoru bize salam,sosis,sucuk gibi şeyleri yasakladı.bu üç şeyden uzak durucaksınız demişti kızlar
ben kızıma hiç bir vitamin vermiyorum kızlar şart mı vermek.?
1 hafta sonra dr a gideceğim bir sorayım bakalım.
şart değil tabiki gelişimi normalse kan değerleri de normalse neden gerekli olsun..benim kızım çok zayıf bi türlü kilo alamıyo doktor o yüzden verdii vitamini iştah arttırıyo diye ki gerçektende öyle oldu ama keşke ihtiyaç olmasada kullanmasam..İlaç sonuçta biraz kilo alınca bırakmayı düşünüyorum.Doktoruda bi süre için önerdi zaten
merhaba,haftasonu kaan bana çok alışıyor.Birazda hastamı olacak ne pek keyfi yok.Sabah ağlayarak zor ayrıldı.Kapıda anne al diye kollarını uzatıyor.Çok üzüldüm sabah.Sonra eşim beni işe bıraktı kendisi eve döndü 1 saat oynayayım diye.Babasını görünce duygulanmış yavrum ağlamaya başlamış yine.Az önce annemi aradım uyumamış anne gel diye ağlıyormuş
Evde olan anneler tadını çıkarın çocuğunuzla baş başasınız gün boyu ne güzel.İmrenmemek elde değil..
Keşke çalışmak zorunda olmasam
merhaba,haftasonu kaan bana çok alışıyor.Birazda hastamı olacak ne pek keyfi yok.Sabah ağlayarak zor ayrıldı.Kapıda anne al diye kollarını uzatıyor.Çok üzüldüm sabah.Sonra eşim beni işe bıraktı kendisi eve döndü 1 saat oynayayım diye.Babasını görünce duygulanmış yavrum ağlamaya başlamış yine.Az önce annemi aradım uyumamış anne gel diye ağlıyormuş
Evde olan anneler tadını çıkarın çocuğunuzla baş başasınız gün boyu ne güzel.İmrenmemek elde değil..
Keşke çalışmak zorunda olmasam
ben kızıma hiç bir vitamin vermiyorum kızlar şart mı vermek.?
1 hafta sonra dr a gideceğim bir sorayım bakalım.
çağının doktoru bize salam,sosis,sucuk gibi şeyleri yasakladı.bu üç şeyden uzak durucaksınız demişti kızlar
ipeğimu ben gerçekten çok zorlandım umarım sen rahat atlatırsın dediğin gibi aralarında az da olsa yaş farkı olması büyük rahatlık.Özellikle bebeklikleri çok zordu ikisi aynı anda ağladı aynı anda acıktı yalnız olduğum günler çok çok zordu..Annem hep benimleydi o yönden gerçekten çok şanslıyım evini bıraktı bende kaldı 1 yaşına kadar onunla baktık. Hamileliğim hep riskli olduğu için bakıcı olayını düşünemedim onlar doğduktan sonrasını hiç düşünemedim açıkcası ama neyseki geçti o zor günler. Bakıcı bulmamda zor oldu bi sürü kişiyle görüştüm denediklerim oldu sonunda bana sürekli temizliğe gelen kız kendi istedi başladı çok rahatadım ben sadece onlarla ilgileniyorum artık ev işlerine bakmıyorum.gerçi zaten çok da bakamıyordum :))
büyüdükçe rahat bakılıyorlar hele bazen birini anneme gönderiyorum tek bebek bakmak bana o kadar kolay geliyorki anlatamam tek çocuktan şikayet edenleri garipsiyorum bile daha zorunu görünce o bile kolay geliyo düşün ama çok çok keyifli yanlarıda var şimdi birlikte oynuyorlar onları izlerken ömrüm uzuyo sanki parka gittiğimizdede çok rahat oluyo.
kızlar biliyorsunuz Temmuz bölümü editörlüğü verilmişti bana, 2011 site kurallarınca editörlüğüm kalktı bu bölüme hiç editör atamadılar yerime gelen birisi yok şimdilik,ama editörlüğüm bitti :84::81::89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?