- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.941
Heyooo bugün 25 haftam doldu. Kaldı 13,5 hafta.
Ben kuzumun da 38. hafta bitiminde geleceğine inanıyorum.
Onu şimdiden özledim. Görmeme daha 11 gün var(
Aaaa bir editör arkadaşımız vardı onun da işini elinden almışlar ama olmadı
Dün eski iş yerimden bomba haberler aldım. Beni kan kusturan emeğimin üzerine hooop diye oturan, arkamdan kuyumu kazarak benim almam gereken terfiyi alan canım iş arkadaşıma yeni yıl hediyesi olarak go to home demişler. Normalde salakça bir saflıkla üzülürüm bu haberlere ama hiç üzülmedim hatta şaşırmadım. İpek'e hamileyken çok ağlamıştım sinirimden. Evlat acısı gibi oturmuştu. Benim yaşadıklarımı yaşasınlar demiştim. Hak ettiğini buldu. Ona terfiyi veren sıfır adaletli, kanka muhabbeti ile işlerini yöneten canım departman müdürümü de daha öncesinde göndermişler. Herkes böylelikle layığını bulmuş oldu. Rüzgar herzaman aynı yönden esmezmiş bunu da görmüş olduk.
Burada iş mevzusu yüzünden çok ağladığım için size de yazmak istedim.
maşallah kuzuya..isim belirlediniz mi canım?Heyooo bugün 25 haftam doldu. Kaldı 13,5 hafta.
Ben kuzumun da 38. hafta bitiminde geleceğine inanıyorum.
Onu şimdiden özledim. Görmeme daha 11 gün var(
Herkese merhaba,
uzun zaman oldu yazmayalı.bu ara hayatım o kadar karışık o kadar yoğun geçiyorki..iş başlı başına bir zorluk zaten.en erken çıkış saatim 8-9..ırmakta sizin kuzularınız gibi büyüyor her geçen gün..dünya tatlısı bir kı oldu.maşallah gelişimi falan iyi boyu:86 cm kilosu 12.300 şuanda.buara hastaydı.bronşlarına inmeden atlattık.ama buhar ve antibiyotik kullandık bir hafta...
ben dayımı kaybettim 1 hafta önce.anlayacağınız buaralar keyifsizim.55 yaşında kaybettik dayımı.allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın..
buarada unutmadan hepinizin yeni yılınıda kutluyorum.başta sağlık ve keyifli günler diliyorum hepinize..
ipeğumu bebiş büyümüş canım.zaman ne çabuk geçiyor.en son 15 haftalıkken falan okumuştum.10 hafta geçmiş sanırım üstünden ne güzel...
kızlar birşey sorucam bebişlerinizin konuşma durumu ne alemde?ırmak tek tek söylüyor kelimeleri..ama tabiki her duyduğu kelimeyi değil.maşallah herşeyi anlıyor herşeyi biliyor ama henüz şakır şakır konuşmuyor.sizlerin nasıl merak ettim sadece..
burası hareketlenmiş ben girmeyeli ne güzel..
bütün bebişleri öpüyorum hepinize sevgiler...
Merhabalar,bu kış kaan ilk defa hasta oldu.babamızdan nezle grip bulaştı.2 gündür evde geçirebilirim belki diye doktora gitmedik ama bugün ateşlenmeyede başlayınca boğazlarından şüphelendim.Sanırım bademcikleri iltihaplandı.İştahı kapandı bişey yemiyor.Öksürük,burun akıntısı var.Birazdan doktora gideceğiz tahmninim antibiyotik verecek.Neyseki haftasonu geldi 2 gün evdeyim sıcacık çorba içirip uyuturum oynarız evde biryere çıkmayız.pazartesiye atlatır inşallah.Bu hafta çok zor geçti hep ağladı arkamızdan hastada olunca..
Elvancım kaanda herşeyi söylüyor ama cümle kuramıyor daha erken bence.2 yaşında cümlede kurarlar.sadece anne gel,anne meme,baba kalk o kadar kurduğu cümleler...
başınız sağolsun cnm Allah sabır versin..
Konuşmayla ilgili gelişimi sormuşsun cnm .. benim oğlumda hala tek kelime konuşuyo herşeyi anlıyor fakat cümle kuramıyor henüz toplasan 5 -6 kelime söylüyor. Bazı bebekler cümle kurabiliyormuş ne güzel.. ama sanırım kızlar erkeklerden önce konuşuyor. benim kızım 18 aylıkken 5 e kadar sayoıyordu oğlum daha iki kelimeyi yanyana kullanamıyor.:)
teşekkür ederim canım allahım kimseye yaşatmasın..ama hayat işte..iyisiyle kötüsüyle hayat işte..
benim ki kız ama o da öyle :)
başın saolsun Allah geride kalanlara sabır versin...Herkese merhaba,
uzun zaman oldu yazmayalı.bu ara hayatım o kadar karışık o kadar yoğun geçiyorki..iş başlı başına bir zorluk zaten.en erken çıkış saatim 8-9..ırmakta sizin kuzularınız gibi büyüyor her geçen gün..dünya tatlısı bir kı oldu.maşallah gelişimi falan iyi boyu:86 cm kilosu 12.300 şuanda.buara hastaydı.bronşlarına inmeden atlattık.ama buhar ve antibiyotik kullandık bir hafta...
ben dayımı kaybettim 1 hafta önce.anlayacağınız buaralar keyifsizim.55 yaşında kaybettik dayımı.allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın..
buarada unutmadan hepinizin yeni yılınıda kutluyorum.başta sağlık ve keyifli günler diliyorum hepinize..
ipeğumu bebiş büyümüş canım.zaman ne çabuk geçiyor.en son 15 haftalıkken falan okumuştum.10 hafta geçmiş sanırım üstünden ne güzel...
kızlar birşey sorucam bebişlerinizin konuşma durumu ne alemde?ırmak tek tek söylüyor kelimeleri..ama tabiki her duyduğu kelimeyi değil.maşallah herşeyi anlıyor herşeyi biliyor ama henüz şakır şakır konuşmuyor.sizlerin nasıl merak ettim sadece..
oh be işte buuuu..valla ben bile sevindim,keşke onlarda durumu hatırlasalar ipeğimu'ya böle böle yapmıştık,die ama haksızlık yapan kimse haksızlık yaptığını kabul etmez o sebeple bu imkansız ,olsun bu haberleri de duymak varmış iyi iyi sevindim bu habere...
maşallah kuzuya..isim belirlediniz mi canım?
bu arada kızlar 2010 un enleri seçiliyor sizede link vereyim...hepsini doldurmanız şart değil arada varsa sizde oylayın
http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/411050-2010-senesinin-enleri.html
Herkese merhaba,
maşallah kuzulara büyüyorlar ne güzel ipeğumi sana da oğluşunada maşşalah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cesaretin içinde ayrıca tebrik ediyorum ben şuan okadar cesaretsizimki 2.yi düşünemiyorum bile hayırlısı artık.
bizde kızımla babamızın yemin törenine gittik sonrada hepberaber evimize döndük 5 günlük tatilden sonra geri gönderdik askere işallah şu birkaçay uçar gider bizde kavuşuruz çünkü çok özleniyormuş bunu gidince anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?