2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

mlek muhakkak sağ sütler 2 gün birikirse süt sıtması olursun daha kötü
karenin dediği gibi sağ ve biberonla içir

karencim masallah kuzuya süper kg almış ve upuzun bir kızçe olmuş
bende göğüs kremine senin gibi doğum öncesi basladım ondan pek yara olmadı

tesekkurler canım..inş bu aydan sonra gunde 60 cc verdiğim mamayı da kesicem..tek anne sutu ile gidicez..senin kızın çok tatlı gelio bana ilsucum..o zayıflıgı cook yakısıo masallah.. ilginçtir ama gercekten ole..ben bilaz zayıf bebekleri daha cok seven biriyim sanırım..illa tombalak olacak die şart yokki canım..saglıklı olacak kadar buyusunler yeter..besliim derken obez yapmak da var işin ucunda:))demi yaniii?

sadece anne sütü ile beslenen tabi nadiren mama olabilir bebeklerim kiloları daha sağlıkolı bence sütüm az demeyin ya bol bol emzirin bence emdikçe gelir süt ben sağdoğım zaman pek gelmiyo gerçi sağma işlemini küçük ecz.pompa ile yapıyorum bi işe pek yaramıyo ama emerken hissediyorum luk luk emiyo ses geliyo ağzı dolup taşıyo ee iyi de kilo almış maşallah demek var sütüm ve yeterli ama

mama vermek hiç istemiyorum kızımıma ve mamaların kof bi şişmanlık yarattığını düşünüyorum ben
ilk 6 ay inkanı olan herkezin sadeceeeeeeeeeeeeeeeee anne sütü vermesi en iyisi

ben ağlaya ağlaya verdim çünkü 1,5 aydır ne çektiğimi bi allah bi ben bilirim göğüslerim mahfoldu ama pes etmedim mamaya geçmedim kıyamadım dünya güzelime
işin kolayına kaçıp mama vermeyi seçmedim ben zoru seçtimmm
sizde olabildiğince emzirin kızlar bol bol sadece anne sütü ile

kızlar dr dan geldik ..serra sultan 57 cm ve 4910 gr olmus masallah:)

kalça için pzrtesiye gun aldık..
maşallah serramıza inşallah kalça usg nizde temiz çıkar
ayy ne bileyim nurcum ya ben karbonatlı suyu bile yakar diye deneyemedim ki..........
o kadar canım yandı ki göğüs ağrısındannnnnnnnn
yok canım karbonatlı asla acıtmıyo deneyebilirsin

hah şimdi hata yaptın işte ezcanedeki o küçük pompalar asıl göğüsleri patlatıya ah canım yaaaaa sen bence git elektriklilerinden al onlar duyduğum kadarıyla acıtmıyolarmış okadarda pahalıda değil maddi durumun da var canım eczaneden aldığınla yapma artık

allah dermansız dert vermesin kızlar bunlar ufak şeyler ne aanneler var ne acılarla boğuşuyo onları düşünün güçlenin

Son düzenleme:

:1shok: ben emziriyorum ve sürekli yanındayım diye almaya gerek duymamıştım elektrikli sağma makinasını.........
eşim eczaneden öylesine almış gelmiş onu bulunsun diye çok şok oldum şimdi ya ondan mı olur acaba sadece sarıllık olduğunda sağdım onunla zaten de sağılmıyo
alalım hemen elektrikli bişey ya.................mafoldumbenmafoldumben

öykü çok değişmiş canım çok güsel masallah

elektirikli pompayı internetten sipariş verebilirsin medelayı tavsiye ederm.beno ndan kullanıyorum göğsü acıtmıyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…