- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.021
beyaz melek istersen sana ayva çekirdeklerimi göndereyim benim ihtiyacım yok 5-6 tane belkide 10 dur bilmiyorum atmıştım kenara suya koyuyormuşsun bir gece bekliyormuş o suyu sürüyormuşsun.iyi geliyormuş birde bana yardıma gelen kadın soğanı ikiye bölüp göğüslerine koyarmış çok faydasını görmüş.birde arkadaşlar anestol merhemi sürün acınızı ciddi keser ama emzirirken silin
ya ilsucun internetten geç gelir benim hemen sağmam gerek şimdi göğüslerimi çok gerildiler ya
kızlar bebeklerinizi sağlıkocağına götürüyormusunuz yoksa sadece özel dr a mı götürüyorsunuz
mecburen götüreceğim verem aşısı için sağlık ocaklarınınn dışında yapılmıyormuş.o hariç tüm aşılarını özel doktoru vuruyo.sağlık ocaklarını sevmiyorum.hele eşim çok sinir oluyor oradakilere
güzel o zaman kraftın milan olanını tavsiye ederim ben mumnunum..dün doktora kanguru yuda sordum erkek bebekler için zararlımı diye.hiçbir zararı yok dedi
daha pazartesi ilk gidicez özel doktoruna ama özele götürücem..kızlar bebeklerinizi sağlıkocağına götürüyormusunuz yoksa sadece özel dr a mı götürüyorsunuz
aynen bende ve eşimde burtdaki çok kalabalık oluyor kayıt için bile 1 de gittim numara aldım 3 de sıra geldi parkta süründük kızızmla...mecburen götüreceğim verem aşısı için sağlık ocaklarınınn dışında yapılmıyormuş.o hariç tüm aşılarını özel doktoru vuruyo.sağlık ocaklarını sevmiyorum.hele eşim çok sinir oluyor oradakilere
ben de hiç götürmedim sağlık ocağına özel de yaptırıyorum hepsini..
ama tetanozu bilmiyorum ne olur
ee sağlık ocakları kızmaz mı sonra neden bunca zamandır getirmediniz diye
ya yapmazlarsalmaz:
valla doğru söylüyorsun bir kısmet olmadı.o kadar mehtap hanıma gittim.kadıncağız doğumuma giremedi.çok üzülmüştüm.ben kontrole fialn gitmedim sen gittinmi
yok cnm bende gitmedim daha ne mümkün vakitmi buluyoruz . hiç üzülme benide mehtap hnm doğurtmadı gibi bişey ebeler sağolsun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?