2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

beyaz melek istersen sana ayva çekirdeklerimi göndereyim benim ihtiyacım yok 5-6 tane belkide 10 dur bilmiyorum atmıştım kenara suya koyuyormuşsun bir gece bekliyormuş o suyu sürüyormuşsun.iyi geliyormuş birde bana yardıma gelen kadın soğanı ikiye bölüp göğüslerine koyarmış çok faydasını görmüş.birde arkadaşlar anestol merhemi sürün acınızı ciddi keser ama emzirirken silin

ben şimdi çıkıyorum kızlr öyküyü uyandırıp beslemem lazım uyanmadı daha ama beslemek için uyandırcam
sonra uyursa gene girerim
kendinize iyi bakın
teşekkürler yorumlarınız için

sağol tatlı ya ayva çekirdeğiyle olacak işi kalmadı mutlaka antibiyotikli krem kullanmam lazım anestolu da bi denesem mi acaba
sağol canım

ya ilsucun internetten geç gelir benim hemen sağmam gerek şimdi göğüslerimi çok gerildiler ya

canım ozaman bebek malzemeleri satan bi yere gitsin eşin otomotik elektrikli pompa desin verirler .büyük mağazalarda satılır sanirim .evet netten eline ulasması pazartesiyi anca bulur haklısın

bak yakın oldsaydık hemen getirirdim sana bende iki tane var yedekli çalışıyorum. bir pazar günü bozuldu allahtan boynerde vardı gidip aldım iki tane oldu.ama çooook uzağız geçmiş olsun.anestolü muhakak sür benim çoğu arkadaşım sürdüler

kızlar bebeklerinizi sağlıkocağına götürüyormusunuz yoksa sadece özel dr a mı götürüyorsunuz

mecburen götüreceğim verem aşısı için sağlık ocaklarınınn dışında yapılmıyormuş.o hariç tüm aşılarını özel doktoru vuruyo.sağlık ocaklarını sevmiyorum.hele eşim çok sinir oluyor oradakilere

ben de hiç götürmedim sağlık ocağına özel de yaptırıyorum hepsini..
ama tetanozu bilmiyorum ne olur
ee sağlık ocakları kızmaz mı sonra neden bunca zamandır getirmediniz diye
ya yapmazlarsalmaz:

dün doktora kanguru yuda sordum erkek bebekler için zararlımı diye.hiçbir zararı yok dedi
güzel o zaman kraftın milan olanını tavsiye ederim ben mumnunum..
kızlar bebeklerinizi sağlıkocağına götürüyormusunuz yoksa sadece özel dr a mı götürüyorsunuz
daha pazartesi ilk gidicez özel doktoruna ama özele götürücem..
sağlık ocağına götürdüm kayıt ettirdim sadece aşılarında götürücem sağlık ocağına..aşı harici düşünmüyorum..

aynen bende ve eşimde burtdaki çok kalabalık oluyor kayıt için bile 1 de gittim numara aldım 3 de sıra geldi parkta süründük kızızmla...
ben de hiç götürmedim sağlık ocağına özel de yaptırıyorum hepsini..
ama tetanozu bilmiyorum ne olur
ee sağlık ocakları kızmaz mı sonra neden bunca zamandır getirmediniz diye
ya yapmazlarsalmaz:

bizim eve geldiler bize bağlısınız bize geleceksiniz...tetenoz aşınız olacak bebeğinizde doğunca getirin her ay muayneye dediler..

kızlar birden bunalım geldi bana...
bi bıkkınlık bi bezinlik bi basitlik bi ağlamaklık...
arada lohusa sendromu geliyo fgidiyo..kaldı 10 günüm...
bazen çok derin düşünüyorum isyan etmek istiyorum ....
zayıf değilim ama bazen çok güçlü olmakta yıpratıyor...
şöyle bi aynanın karşısına geçip hayatıma bakmak istiyorum ...aralarda keşke dediğim şeyler olmuş...telafi etmem lazım....

yarın kırkımız çıkıyor bizimde.
babası kızıma bir sürü ciciler almış çok güzel. yarın bi tanesini giydiririm artık.

kızlar ya acıl ardım benım oğlum 3gundur memeden baska bısey ıstemıyor surelkı kucak gezme uyumuyor aglıyor hemen 15dakka sonra uyanıyor arı mama aldırdım esıme verdım 100cc cokcok ıctı acaba sutummu yetmıyor ama dr. yetıyor dedı ben denedım bu aksam valla ardından sutumu verdım onuda ıctı copur copur memeyı bırakmazdı bıraktı oynamaya basladı derken yuyakaldı sımdı sallıyorum ayağımda baakalım sonuc ne olcak?

napayım doğru yaptımmı acaba?

canım sütün yetiyordur cünkü senin oğlun ii kilo almıştı. mama cocukları sakinleştiriyor .benim kızımda mama yiynce çok sakinleşip uyku moduna geçiyor.

valla doğru söylüyorsun bir kısmet olmadı.o kadar mehtap hanıma gittim.kadıncağız doğumuma giremedi.çok üzülmüştüm.ben kontrole fialn gitmedim sen gittinmi

yok cnm bende gitmedim daha ne mümkün vakitmi buluyoruz . hiç üzülme benide mehtap hnm doğurtmadı gibi bişey ebeler sağolsun kaydirigubbakcemile3

yok cnm bende gitmedim daha ne mümkün vakitmi buluyoruz . hiç üzülme benide mehtap hnm doğurtmadı gibi bişey ebeler sağolsun kaydirigubbakcemile3

aslında ben gitmeyide düşünmüyorum.bir şikayetim yok.zaten mine hanma gitmem lazım.kontrolden korkuyorum açıkcası

bebekler doyduklarını anlamaz sürekli emmek isterlermiş kızlar.........
her arandığında aç demek değil dedi doktor aslında haklı
öykü de tam tersi mama veriyorum tatmim olmuyo ya sevmiyo biberonu.........
ama memeye gelince o mememin kokusunda 2 çekişte uyuyup kalıyo maşallah

kızlar ben evin içinde üşür diye kısa kollu giydiremiyorum hep tulum giydiriyorum uzun kol
sadece dışarı çıkarken kısa kol giydiriyorum siz nasıl evde de kısa kollumu giydiriyorsunuz

slm kızlar benimki nihayet uyudu saat 5 gibi başlıyor kolik atakları akşam 9 30 a kadar sürüyor kıyamam yavruma benim sürekli mıkırdanıyor saatte bir mama yiyor normalde 2 saatte bir yiyor mamayı şimdi 2 yibulur acıkması

selam tekrar..

ben kızımı sadece kısa kollu badilerle tutuyorum evde..istanbul serin olmaya basladı ve patikli altınıda giydirioum bazen..saglık ocagına asıya gittiğimizde tebrik etmişlerdi bizi bu sıcakta millet cocuk usur diye kac kat sarıolar die sasırdılar.dr um da oda sıcaklıgının 26 28 oldugu yerde sadece kısa kollu badi ve tek kat penye battaniye ile yatırın demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…