- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #30.241
merhaba arkadaşlar...
ist gezimizi tamalayıp döndük.şansımıza hava gerçekten çok kötüydü.yollar kapanırda kalırız diye korktum valla :)
Ayşenur u sütten kesme olayımız tamamlandı.gündüz aklına gelmiyor maşallah .gecede iyiyiz Allah a şükür.deliksiz uyuyor artık diyebilirim.su içmek için uyanıyor bazı geceler.meme diyo yok kızım kuş almış gitmiş diyorumdönüp uyuyor.
Allah a çok şükür kolay oldu ben baya bi gözümde büyütmüştüm yoksa bu olayıönce gündüzleri sonra geceyi kesmeminde faydası oldu sanırım.göğüslerimde normala dönüyo yavaş yavaş acıma hissi kayboluyo...
iştahımızda bi değişiklik yok gibi ben gündüzleri bırakınca biraz artmıştı zaten.geceyi kesince bişi değişmedi.
kızlar nasılsınız çok uzun zaman oldu yazmayalı,çokta takip edemedim ama umarım tüm yavrularımız iyidir.hep aklımdasınız öyle yada böyle birşekilde haberlerinizi alıyorum aslında ama buraya yazamadım hiç.biz iyiyiz emzirmeden bahsedilmiş en son,Ceren hala emiyor,2 yaşına kadar gitsin bakalım böyle.onundışında çok şükür sağlığımız keyfimiz yerinde.
hamile arkadaşlar vardı onlara hayırlı doğumlar diliyorum,Allah en kısa sürede banada yeniden anne olmayı nasip etsin,amin diyor ve hepinizi öpüyorum
ya kızlar sütten kestim ondan mıdır sendrommudur bilmiyorum ama canımı okuyo akşamları öyle yorgun öyle yorgun oluyorumki kemiklerim ağrıyor ne iş yapıyorum ne temizlik akşama kadar peşinde dolanıyorum beyefendinin yinede memnun edemiyorum bi mız mız bi çığırtkan uyanırken dahi ağlayıp kalkıyor.ayy allahım yardımcım olsun.çok fena çok bide dün alt kat komşumun evine hırsız girdi bende evde oğlumla duruyorum eşim işten gelene kadar .hırsızın evi soyduğu saatlerde bende çocukla uyuyomuşum meğer.polisler akşam olupta ışığın yanmadığını görünce girmişlerdir demiş ya bize gelseydi aman tanrım komşuma girdi ama benim dengem bozuldu dünden beri bi pıtırtı bi çıtırtı dinliyorum aksi gibi eşimde işten geç geliyor iki gündür.akşam olur olmaz ışıkları yakıyorum kendi kendime düşünmekten kafayı yicem ayy fena bunaldım yaniii sizlerden ne haber...
Benim de çok kolay olmuştu. Aynen senin gibi önce gündüzleri kestim. Hem çocuk için hem de sütün birikmesini engellemek için bu yöntem gerçekten iyimiş.
evet canım memeden kesmek isteyenlere tavsiye ederim.hem kızımda psikolojik olarak pek etkilenmemiş oldu birden kesseydim etkilenirdi bence.alışması daha kolay oldu.
bu arada memeden kestiğim için artık rejime yapma zamanı geldi malesef
dün başladım ufak ufak 59 kg dan 54 düşme amacındayım.doğumdan önceki kiloma yani.
sanırım zor olacak yemeye alışmışım hamilelik ti emzirmeydi derken.beni biraz zorlayacak gibi.inşallah başarılı olurum.sizde durumlar nasıl??önerilerinize açığım
sevdikcebitmeyenim kullanıcısından alıntı
ya kızlar sütten kestim ondan mıdır sendrommudur bilmiyorum ama canımı okuyo akşamları öyle yorgun öyle yorgun oluyorumki kemiklerim ağrıyor ne iş yapıyorum ne temizlik akşama kadar peşinde dolanıyorum beyefendinin yinede memnun edemiyorum bi mız mız bi çığırtkan uyanırken dahi ağlayıp kalkıyor.ayy allahım yardımcım olsun.çok fena çok bide dün alt kat komşumun evine hırsız girdi bende evde oğlumla duruyorum eşim işten gelene kadar .hırsızın evi soyduğu saatlerde bende çocukla uyuyomuşum meğer.polisler akşam olupta ışığın yanmadığını görünce girmişlerdir demiş ya bize gelseydi aman tanrım komşuma girdi ama benim dengem bozuldu dünden beri bi pıtırtı bi çıtırtı dinliyorum aksi gibi eşimde işten geç geliyor iki gündür.akşam olur olmaz ışıkları yakıyorum kendi kendime düşünmekten kafayı yicem ayy fena bunaldım yaniii sizlerden ne haber...
canım belki birden bire bıraktığı içindir huysuzluğu.memeden kesince psşkolojik olarak hasta olan çocukları duymuştum.etkilenmiş demek geçer inşallah...
hırsız konusunda da çok kafana takma derim.olacağı varsa oluyo böle şeyler Allah korusun canım.sen bol bol duanı et.Allah şaşırtmasın kimseyi.bende etkileniyorum böyle şeylerden..
ipeğimu ve ayşenurcum teşekürler moral verici mesajlarınız için.çok yoruldum çok yorgunum anlatamam.hala aynı hala mızmız bazen delircek gibi oluyorum nezaman düzelcek bu çocuk nolur dua edin bana .süt kesmede 10.gün bitti bu arada.optüm herkesi inanın moralim çok bozuk yazıcak bişeyim yok oyüsde(((
lafı uzattım olurmu canım benim .siz böle anlattıkça rahatlıyorum .hayatım gündüzki mızırıtılarını dağıtmalarını inanki takmıcam ama aştı yani çocuk kendini yani bununki mızmızlık deil düpedüz kavga yapıo yani canını yakıo canımı yakıo resmen.azıcık olsa normale dönse bişi istemiyorum ayy valla çok değişti çocuk sanırım memeyi unutamıcak.damakları kızar şimdi onun diyolarEvet benim kızım da mızmızlaşmıştı. Agresif oldu. Hem de ilk 5 günden sonra. Kafasına vurdu galiba memesizlik. Moralini bozmak istemem ama bazı mızmızlıkları düzelmedi. Artık onu 2 yaş sendromuna bağlıyorum. Bugün mutfak çekmecesini boşaltmak istedi. Gün içinde 3 kez topladım zaten kapattım olmaz dedim. Alt çekmeceyi açtı olmaz dedim yine. Bana döndü vır vır laf yetiştiriyor el kol hareketleriyle. Konuşsa neler diyecek de dili döndüğünce söyleniyor. Ah dedim beni mi taklit ediyorsun acaba yoksa içinden mi geliyor sinir anlamadım. Evde herşeyi yerlere atıyor. Toplayınca kızıyor. Hele bugün sürekli eğil kalk yaptım. Valla ebem İpek olacak bu gidişle. 8 ay bitiyor ben yerlerden kalkamadım. Yine de Allah'a şükür. Sağlıkları yerinde olsun da ben herşeye razıyım. Bir yerine bişey olunca ah diyorum keşke mızmızlık yapsaydı da bu olmasaydı. Neyse lafı yine çok uzattım.
canım bende 7 ocaktan beridir diyetteyim,memeyi kestim başladım hemen,81.5 kilodan 77.4 kiloya düştüm,buna da şükür yavaş yavaş gidiyor ama midem küçüldü..bu arada memeden kestiğim için artık rejime yapma zamanı geldi malesef
dün başladım ufak ufak 59 kg dan 54 düşme amacındayım.doğumdan önceki kiloma yani.
sanırım zor olacak yemeye alışmışım hamilelik ti emzirmeydi derken.beni biraz zorlayacak gibi.inşallah başarılı olurum.sizde durumlar nasıl??önerilerinize açığım
öncelikle tuvalet sorunun varsa bitki çaylarına başla günde 2-3 kupa bitki çayı tüket bu bitki çayları aynı zamanda iştahı da kesiyor..
daha sonra mideyi küçültmeye bak,sabah az ye ,ara öğün mutlaka yap,öğlen normal ye,akşama kadar yine ara öğünün olsun bir kaç güne mide küçülecek canın isteyip yesen bile mide almayacak...
mide küçültülüp tuvalet alışkanlığını da düzene soktum mu leslie yürüyüş programı var pc karşısında yapıyorum ben 15 dakka da 1.5 km yol yürüyorsun çok iyi geldi bana pantalonlarım düşmeye başladı zaten vereceğin fazla kilo yokmuş kısa sürede verirsin benim daha 11 kilom var gitmesi gereken...
hırsız konusunda bende endişelenirim ama hırsızlar gerçekten girecekleri evi biliyorlar,evde insan olan bir eve girmek,evde kimse olmayan eve girmekten daha zor,onlar pat diye girmezler canım bir kaç gün evi takip altına alırlar merak etme sen...dualarını oku,kapını sıkı sıkı kilitle bişeycik olmaz,bende gece sabaha kadar salon ışığını açık bırakırım sanki oturuyormuş gibi,zaten sabah namazında bizim sokak hareketlenmeye başladığı için genelde rahatlıyorum sabah ezanında...ipeğimu ve ayşenurcum teşekürler moral verici mesajlarınız için.çok yoruldum çok yorgunum anlatamam.hala aynı hala mızmız bazen delircek gibi oluyorum nezaman düzelcek bu çocuk nolur dua edin bana .süt kesmede 10.gün bitti bu arada.optüm herkesi inanın moralim çok bozuk yazıcak bişeyim yok oyüsde(((
memeden sonra ki mızmızlığı bende çektim 1 hafta sonra geçti İpek henüz 2 yaş sendromuna yakalanmadı bakalım ne zaman başlayacak...
Evet benim kızım da mızmızlaşmıştı. Agresif oldu. Hem de ilk 5 günden sonra. Kafasına vurdu galiba memesizlik. Moralini bozmak istemem ama bazı mızmızlıkları düzelmedi. Artık onu 2 yaş sendromuna bağlıyorum. Bugün mutfak çekmecesini boşaltmak istedi. Gün içinde 3 kez topladım zaten kapattım olmaz dedim. Alt çekmeceyi açtı olmaz dedim yine. Bana döndü vır vır laf yetiştiriyor el kol hareketleriyle. Konuşsa neler diyecek de dili döndüğünce söyleniyor. Ah dedim beni mi taklit ediyorsun acaba yoksa içinden mi geliyor sinir anlamadım. Evde herşeyi yerlere atıyor. Toplayınca kızıyor. Hele bugün sürekli eğil kalk yaptım. Valla ebem İpek olacak bu gidişle. 8 ay bitiyor ben yerlerden kalkamadım. Yine de Allah'a şükür. Sağlıkları yerinde olsun da ben herşeye razıyım. Bir yerine bişey olunca ah diyorum keşke mızmızlık yapsaydı da bu olmasaydı. Neyse lafı yine çok uzattım.
işte bu lafa koptum...
canım bende 7 ocaktan beridir diyetteyim,memeyi kestim başladım hemen,81.5 kilodan 77.4 kiloya düştüm,buna da şükür yavaş yavaş gidiyor ama midem küçüldü..
öncelikle tuvalet sorunun varsa bitki çaylarına başla günde 2-3 kupa bitki çayı tüket bu bitki çayları aynı zamanda iştahı da kesiyor..
daha sonra mideyi küçültmeye bak,sabah az ye ,ara öğün mutlaka yap,öğlen normal ye,akşama kadar yine ara öğünün olsun bir kaç güne mide küçülecek canın isteyip yesen bile mide almayacak...
mide küçültülüp tuvalet alışkanlığını da düzene soktum mu leslie yürüyüş programı var pc karşısında yapıyorum ben 15 dakka da 1.5 km yol yürüyorsun çok iyi geldi bana pantalonlarım düşmeye başladı zaten vereceğin fazla kilo yokmuş kısa sürede verirsin benim daha 11 kilom var gitmesi gereken...
hırsız konusunda bende endişelenirim ama hırsızlar gerçekten girecekleri evi biliyorlar,evde insan olan bir eve girmek,evde kimse olmayan eve girmekten daha zor,onlar pat diye girmezler canım bir kaç gün evi takip altına alırlar merak etme sen...dualarını oku,kapını sıkı sıkı kilitle bişeycik olmaz,bende gece sabaha kadar salon ışığını açık bırakırım sanki oturuyormuş gibi,zaten sabah namazında bizim sokak hareketlenmeye başladığı için genelde rahatlıyorum sabah ezanında...
memeden sonra ki mızmızlığı bende çektim 1 hafta sonra geçti İpek henüz 2 yaş sendromuna yakalanmadı bakalım ne zaman başlayacak...
işte bu lafa koptum...
huricim teşekkürler canım hırsız konusunda hklısında işte gönül elde olmadan pimpirikleniyor napim.mızmızlıktan kurtulca günü bekliyorum dorukundaama varya yemek konusu hemen farketti önceden katı şeyleri ağzına vurmazdı şimdi ne versem acıy ağzını yesede yemesede enazından çiiğniyo bende çok mutlu oluyorum:)) yaşasın sütsüzlük
huri37;18019030
canım bende 7 ocaktan beridir diyetteyim,memeyi kestim başladım hemen,81.5 kilodan 77.4 kiloya düştüm,buna da şükür yavaş yavaş gidiyor ama midem küçüldü..
bu inatlardan sıkıldım artık !!!
herşeyimiz inat yahuu,susamıyorum da,rahatsız ediyor kardeşim yapmasın yaaaa...
nereye kadar "du du bi dakka" diyo bide yaaaaaa....:26:
oooo hurişim daha duuuu
yeni başlıyorlar
daha neler bekliyor bizi bir bilseniz
ben 12 seneden sonra sil baştan yaşıyorum tam rahata erdim derkene öykü hanım geldi (iyikide geldi)
bizim sorunlarımız da çok mesela yemek seçmeye başladı herşeyi yiycek bu kız diye sevinirken şu an çorba ve kahvaltı (bulamaç) hariç hiçbişeyi doyumluk yemiyor maalesef
her anında ben olacağım yanında yoksam bir başlıyor en tiz sesiyle annemmmmm diye ağlamaya ta ki beni görene kadar
1 haftadır berbat hasta oldum 3 gün gözümü bile açamadan yattım ben baygın yatarken o da koynumda uyudu maalesef
birşeyi gördüyse ve istiyorsa istediği olmuyorsa olana kadar kendini helak ederek ağlıyor bu iç hoşuma gitmiyor çoğunlukla yapmamaya çalışıyoruz sabredebiliyorsak tabi
neyse napalım öyle yada böyle bir şekilde büyüyorlar
ahhhhh o minik hallerini nasıl zlüyorum hiç bir sıkıntımız yoktu melek gibi memesini emer uykusu gelince kıvrılır kollarımda uyurdu çokda mutlu bir bebekti büyüdükçe hayat gailesi onlarıda çileden çıkartıyor herhaliyi olsunlarda başka bişey istemeyiz değil mi
böcüklerimmm artık ozlemix olarak devam edioruz sizinle.
doruk hala huysuz inanılmaz derecede ama sanrım bu sütten deilde kök diş çıkartıyor gibimize geldi ağzı akıyor sürekli su içiyor elinide ağzına çok götürüyor.sanırsam dişten kaynaklanıyor.
birde rejimden bahsedilmiş bende dün başladım rejime süttten ayırdım diye.hafta başlarında tartılcam burdan kaç kilo verdimi sölerim sizlere.simdilik iyi geceler herkese...
saol canımcım sesimi duyan başkalarıda varmış demek sevindim :)özlem durum nasıl sende bakalım senin kuzu nasıl kusmalar geçti degilmi meme durumu ne alemde şekerim
slm kızlarr benimde temmuz ayında dogan bi oglum var ama bugün cook hastalandı sanırım soguk algınlıgı sesi kısıldı ve kuru kuru öksuruk var ne yapmalıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?