- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #30.281
kötüyüm hemde çok kötüyüm kızlar
2 gündür şiştim ağlamaktan
nerden başlasam en iyisi o kötü günün sabahından
herşey güzel başladı cumartesi sabahı uyandık kızımla eşim öğlene kadar çalışacaktı oğlum okuldaydı kahvaltımızı ettik evi toparladık öğlen oldu çorbamızı içtik ve hazırlanıp babamızı beklemeye başladık hava güzeldi ve gezicektik
öykü o gün çok neşeliydi gezmeyi seviyor cadım tüm gün gezdik sevdiği ne varsa yaptık ördeklere gittik orman parka, parkta oynadık ve abimizi aldık çarşıda alışveriş yaptık yemek yedik ve avm ye geçtik kızımın en sevdiği yer babasıyla oyun parkına geçtiler orada tüm oyuncaklara binmiş ben oğlumla takıldım kızım babasıyla
neyse eve gitme saati yaklaştığı sırada kayınvaldem aradı öykü için köyden yumurta getirtmişler alın uğrayında dedi
çıktık gittik oturduk daha 5 dk geçmedi ortadada cam sehpası var kv nin
öykü düştü ve birden kıyamet koptu
ağzından kan fışkırıyordu ama öyle böyle değil çocuğun yüzü görünmüyordu kandan aklımı kaçırdım delirdim babası kaptı yüzünü yıkayıp ne olduğunu görmeye çalıştı ama kan bitmiyordu hemen kucağıma verip öyküyü çıkıyoruz dedi çocuk cerrahını aradı anlattı abi dr hemen çıkıyorum getirin demiş
biz fırladık öykü atıyor kucağımdan kendini zor zaptediyorum nasıl bir ağlamak anlatamam o ağlıyor ben ağlıyorum babası ağlıyor hastaneye nasıl uçtuk bilmiyorum ama yol bitmedi
gittiğimizde dr ordaydı adam sağolsun anestezi dr unuda aramış çağırmış muayne etti yküyü ve hemen ameliyathane hazır çıkartalım dedi ben yığıldım kaldım tabi bu boyutta oabileceğini hala kabullenemiyordum
yavrumu benden aldılar babasıda girdi ameliyathaneye
ve sanki asırlar süren bir bekleme başladı
ameliyathanenin kapısında çuval gibi yığılmış bekliyordum
hemşire sürekli bana haber getiriyordu ama gözüm görmeden kızımı kucağıma almadan nasıl rahatlayabilirdim
önce ağlama sesini duydum ağladı sustu biraz zaman geçti tekrar ağladı yine sustu meğer ayılmaya çalışıyormuş kuzum
ağzı yırtılmış aşağı doğru iç tarafta doku kaybı yokmuş dr öykü çıkmadan geldi anlatıp beni sakinleştirmeye çalıştı çok güzel diktim dedi korkma annesi çabucak iyileşecek dedi en ince dikişleri atmış o yüzden uzun sürmüş neyse ben kızımı alıp gideceğimizi sanıyorum hala odanızı hazırlattım dedi hadi öykü çıkıyor al kızını çıkın dedi
bebeğim benim annemmmmm diyodu kafasınnı kaldırıp kafa düşüyordu tekrar
o an neden o dedim neden ben değilde kızım neden allahım dedim
hamd olsun diyebiliyorum şimdi elimden başka birşey gelmiyor..
kötü bir gece geçirdik çok ağladı yaşadıkları korkusu uyutmadı kızımı her daldığında çığlıklarla uyandı
sabah dr geldi çıktık
şu an neşesi yerinde çok şükür ama eli hep dikişlere gidiyor anne öö var sil diyor bilmiyorki o öö uzun zaman onunla kalacak
şimdi neden bunu anlattım size sizleri üzmek içinmi hayır arkadaşlarım
duanızı istiyorum canlarım biliyorum ki her biriniz en içten dualarınızı göndereceksiniz öyküme
bir rica daha
lütfen face de bunu dile getirmeyin yada soru sormayın kızkardeşimin ve erkek kardeşimin haberleri yok uzaktalar üzülsünler istemiyorum
demetcim çok geçmiş olsun allahım biran önce unuttursun öykücüğe bütün bebişleri korusun kazalardan
bizimde geçenlerde kuaföre gitmiştik benim kız ortada dolanıyor oynuyor bende saçımı kestiriyorum yanıma geldi saçımı kesen çocuk buna pens verdi oynasın diye oda onu alıp prize sokmasınmı yüzündeki ifadeyi unutamıyorum elektrik çarptı ve pensin ısınması elini yaktı.bir avazla ağladı bende okadar insanın içinde ağlıyamadım odaya giridim emzdireyim diye orda ağladım.sonra toprağa falan bastırdım umarım bir zarar vermemiştir.iç organlarına.b
allah korusun yavrularımızı.
demetcim çok geçmiş olsun allahım biran önce unuttursun öykücüğe bütün bebişleri korusun kazalardan
bizimde geçenlerde kuaföre gitmiştik benim kız ortada dolanıyor oynuyor bende saçımı kestiriyorum yanıma geldi saçımı kesen çocuk buna pens verdi oynasın diye oda onu alıp prize sokmasınmı yüzündeki ifadeyi unutamıyorum elektrik çarptı ve pensin ısınması elini yaktı.bir avazla ağladı bende okadar insanın içinde ağlıyamadım odaya giridim emzdireyim diye orda ağladım.sonra toprağa falan bastırdım umarım bir zarar vermemiştir.iç organlarına.b
allah korusun yavrularımızı.
çokkk geçmiş olsun canım.oluyo böyle kazalar işte.görünmez kaza derler ya.kaşla göz arası oluveriyo,insanın elinden bişi gelmiyo.kıyamam kuzuma...nasılda korkmuştur canım benim...Allah beterinden korusun kuzucuklarımızı.dualarım seninle canımmm.
inşallah dikişlerde kısa zamanda giderde normale döner herşey...
demetcim yazdığını okudum ağladım çünkü bu kış dorukda rota virüsü olduğunda bende aynı şeyleri hissetmiştim bir anne için çocuğuna kayıtsız kalmak inanılmaz çaresiz bi durum erken tecrübe ettik belki ama etmeyenlere göre nedemek olduğunu biliyoruz .çok ama çok üzüldüm sana ifade etmem çok güç burdan.umarım enaz izlerle bunu atlatırsınız.öyküyü kocaman öpüyorum Allah'dan acilde şifalar diliyorum umarım Allah onun canın acımasına izin vermez dikişleri iyileşirken...
Demetçim çok çok geçmiş olsun arkadaşım.İnan çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda iyileşir öykücük.Ne kadar dikkat edersek edelim bir anlık işte oluyor böyle kazalar.Allah beterinden saklasın bir daha yaşatmasın.Yavrularımızı her türlü kazadan korusun yarabbim...
Sibelcim sizede geçmiş olsun,bu hafta sonu bende saçımı kestirmek için kuafördeydim ama annemle gitmiştik.kaanda çok hareketli bir dakika durmuyor.Kaşla göz arasında sir ağda makinesinin içine elini sokuyordu az kalsın.Bayanın biri görmüşte bağırarak uyardı sadece mak,inenin dışına değdirip çekmiş bayan bağırınca korkudan.Birazcık parmaklarnın ucu yanmış hemen yanık kremi sürdük.Makine sıcaktı elini tamemen içine sokmuş olsa ağda yapışıp kalacaktı düşünmek bile istemiyorum.Alllah korudu..
Ameliyat kapısının önünde ağlayarak beklemek nasıldır çok iyi bilirim.Kaan fıtık ameliyatı ve sünnet olduğunda,kolu kırılıp 45 dakika bağırtarak alçıya aldıklarında neler yaşadığımı bir ben birde Allah bilir.yavrum içerde ben dışarda mahvolmuştum.Allahım sen yavrularımızı koru
ah demetcim çok geçmiş olsun benzer bi olyada biz yaşadık
ramazan bayramında oğlumu akşam üstüne kadar her gittiğim yerde peşinden dolaştım hiç yanlız bırakmadım başına iş gelmesin diye saat 5 gibi görümcemde ses sisteminin üstüne düştü bende yanında ayakta görümcenmde yanımızda anında kan fışkırdı aynen dediğin gibi sanki musluktan tazzikle su akıyo öle yani kaptığımız gibi bi de istanbul trafiği ara sokak arabayı uzak parketmiştik eşimin kucağında ben arkasında yollarda koşturuyoruz arabaya ualşcaz işte insanın beyni duruyo arkamızdan enişte hemen taksi çevirdi ve öyle ulaştık hastaneye 3 dikiş atıldı mahvolduk bi kaç gün annemde kalıcaktım deniz böyle olunca evimşze geldik sürekli dikişlere gitti eli ama çok yorgundu allahtan uyuttum gece nöbet tuttuk başında çok şükür iyileşti inş çabuk atlatırsınız hatta atlatmışsınız dır öykümü öp benim için ALLAH kazadan kötülükten korusun yavrularımızı
ah demetcim canım benim okurken gözlerimdeki yaşları tutamadım içim çok kötü oldu ki sen nasıl olmuşsundur canım arkadaşım..Çok geçmiş olsun Öyküme güzel kızıma inşaallah çabucak atlatır.Allah beterinden korusun yavrularımızla imtihan etmesin bizi onlar hep sağlıklı mutlu olsunlar.
Sibelcim sana da çok geçmiş olsun..Allahım elektrik çaprpması çok tehlikeli neyseki çok ciddi birşey olmamış..
Narcım sana da geçmiş olsun...Artık çok zor dönemler başladı.büydükçe dertleri de büyüyormuş.Allahım yardım etsin hepimize..
Bize de geçenlerde eşimin kuzeni bize gelmişti..Biz çay içerken kızımda oynuyordu yanımızda derken salondan çıktı bir sessizlik sessiz olunca kesin kötü birşey yapıyordur..Ben de bakim gene ne yapıyor diye bir bakarım eşimin yiğeni kalp hastası ilaç kullanıyor çantasını açık bıarkmış,ilacı almış benim kızım açmaya çalışıyor..Allahım aklımı oynatacaktım nasıl bir çığlık attım..baktık içmemiş ama yine de içim içimi yedi ya tozu geldiyse yavruma birşey olursa.Çok tehlikeli zaamanları Allah korusun yavrularımızı.
Demetim sen ne söylüyorsunAllahım şifasını versin hemencik iyileşsin öykücük,Allahım başka keder hastalık kaza vermesin bir daha inşallah...
çok üzüldüm canım ya,görünmez kaza o kadar neşeli eğlenceli bir gün böyle sona ermemeliydi...
inşallah başka kaza bela vermesin rabbim...
üzülme canım görmesin öykü senin üzüldüğünü daha çok üzülür kısa sürede neşeli haberlerinizi bekliyoruz canım benim...
Aman kızlar dikkat edelim,hiç kimse annesi gibi bakamaz,hiç bir yer evi kadar güvenli değil..benimde saçlarım papaz oldu ara makas şart oldu bir türlü gidemiyorum...
demetle konuştum şimdi öykü biraz daha iyiymiş,telefonda konuştuk öyküyle maşallah yavruma ne güzel konuştu benimle...Allahım yavrularımızı nazardan korusun yarabbim,kem gözlerden korusun,tırnakları acısa bizim canımız yanıyor...boğazım düğümlendi demetle konuşunca kelime bulamadım konuşmaya...
demet az önce huri face de söledi sağolsun arkadaşım...o kadar üzüldümki anlatamam...tüylerim diken diken hala...Allah yardımcınız olsun...hemen sağlığına kavuşsun...seni çok iyi anlıyorum...vicdan azabını,keşe gitmeseydiklerini,keşle sehpayı kaldırsaydımları....
ağustos ayında oğlum 13 aylıkken tatilde bir dolu çaydanlık devirdi eline....sağ elinin üzerinin derisi aktı gitti...acile koştuk hemen...nasıl kalbim çarpıyor ağzımda acı sıvılar ve gözlerim fal taşı gibiydi...o an neler yaşadım aynı duyguları paylaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum...neyseki benim kuzu iyileşti iz falan da kalmadı üstelik derisi kamlamdığı halde...
işallah senin yavrunda en kısa zamanda sağlığına kavuşurur...Allah nazarlardan esirgesin....en cıvcıv zamanları....offfff çok büyük sorumlulukk((
tüm yavrularımızı Allah nazardan kazalardan sakınsın..en büyük acınız bu olsun ne diyim((
ahh canım benim okurken yşadım ve çok canım yandı demetim anlamak zor degil oan neler hissettigini çok zor zamanlar geçirmişsiniz canım ama beterinde beteri var canım daha kötüsüde olabilirdi mazallah rabbim saglık sıhat versin öyküme çokk geçmiş olsun çok üzme kendini olurmu biliyorum zor ama daha kötüsüde olabilirdi diye düşün canım bununla gelmiş geçmiş olsun öpp kuzuyu benim için yanındayız kelimeler dügümlenmekte inanki bogazımda hatalı b,işiler karalıyorsam affola canım dualarımdasınız kuzucuk ve sen allaha emanet olun rabbim korusun bütün meleklerimizi inşallah
Demetcim sizede,güzel öykümüzede geçmiş olsun.inşallah yaşadığınız en büyük acı en büyük keder bu olur.allahım beterinden korusun bütün kuzularımızı.hepimiz biraz biraz yaşamışız bu acıları.bende ırmağın kolu kırıldığında hissetmiştim aynı şeyleri.senin yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum.şuan işteyim boğazım düğümlendi.dualarım sizinle.öyküm inşallah biran önce unutur bunları ve güzel yüzündeki gülümseme hiç solmaz..
sibelcim sizede geçmiş olsun canım..
bütün kuzularımız allaha emanet olsun..
hepinizi öpüyorum sevgiler..
kötüyüm hemde çok kötüyüm kızlar
2 gündür şiştim ağlamaktan
nerden başlasam en iyisi o kötü günün sabahından
herşey güzel başladı cumartesi sabahı uyandık kızımla eşim öğlene kadar çalışacaktı oğlum okuldaydı kahvaltımızı ettik evi toparladık öğlen oldu çorbamızı içtik ve hazırlanıp babamızı beklemeye başladık hava güzeldi ve gezicektik
öykü o gün çok neşeliydi gezmeyi seviyor cadım tüm gün gezdik sevdiği ne varsa yaptık ördeklere gittik orman parka, parkta oynadık ve abimizi aldık çarşıda alışveriş yaptık yemek yedik ve avm ye geçtik kızımın en sevdiği yer babasıyla oyun parkına geçtiler orada tüm oyuncaklara binmiş ben oğlumla takıldım kızım babasıyla
neyse eve gitme saati yaklaştığı sırada kayınvaldem aradı öykü için köyden yumurta getirtmişler alın uğrayında dedi
çıktık gittik oturduk daha 5 dk geçmedi ortadada cam sehpası var kv nin
öykü düştü ve birden kıyamet koptu
ağzından kan fışkırıyordu ama öyle böyle değil çocuğun yüzü görünmüyordu kandan aklımı kaçırdım delirdim babası kaptı yüzünü yıkayıp ne olduğunu görmeye çalıştı ama kan bitmiyordu hemen kucağıma verip öyküyü çıkıyoruz dedi çocuk cerrahını aradı anlattı abi dr hemen çıkıyorum getirin demiş
biz fırladık öykü atıyor kucağımdan kendini zor zaptediyorum nasıl bir ağlamak anlatamam o ağlıyor ben ağlıyorum babası ağlıyor hastaneye nasıl uçtuk bilmiyorum ama yol bitmedi
gittiğimizde dr ordaydı adam sağolsun anestezi dr unuda aramış çağırmış muayne etti yküyü ve hemen ameliyathane hazır çıkartalım dedi ben yığıldım kaldım tabi bu boyutta oabileceğini hala kabullenemiyordum
yavrumu benden aldılar babasıda girdi ameliyathaneye
ve sanki asırlar süren bir bekleme başladı
ameliyathanenin kapısında çuval gibi yığılmış bekliyordum
hemşire sürekli bana haber getiriyordu ama gözüm görmeden kızımı kucağıma almadan nasıl rahatlayabilirdim
önce ağlama sesini duydum ağladı sustu biraz zaman geçti tekrar ağladı yine sustu meğer ayılmaya çalışıyormuş kuzum
ağzı yırtılmış aşağı doğru iç tarafta doku kaybı yokmuş dr öykü çıkmadan geldi anlatıp beni sakinleştirmeye çalıştı çok güzel diktim dedi korkma annesi çabucak iyileşecek dedi en ince dikişleri atmış o yüzden uzun sürmüş neyse ben kızımı alıp gideceğimizi sanıyorum hala odanızı hazırlattım dedi hadi öykü çıkıyor al kızını çıkın dedi
bebeğim benim annemmmmm diyodu kafasınnı kaldırıp kafa düşüyordu tekrar
o an neden o dedim neden ben değilde kızım neden allahım dedim
hamd olsun diyebiliyorum şimdi elimden başka birşey gelmiyor..
kötü bir gece geçirdik çok ağladı yaşadıkları korkusu uyutmadı kızımı her daldığında çığlıklarla uyandı
sabah dr geldi çıktık
şu an neşesi yerinde çok şükür ama eli hep dikişlere gidiyor anne öö var sil diyor bilmiyorki o öö uzun zaman onunla kalacak
şimdi neden bunu anlattım size sizleri üzmek içinmi hayır arkadaşlarım
duanızı istiyorum canlarım biliyorum ki her biriniz en içten dualarınızı göndereceksiniz öyküme
bir rica daha
lütfen face de bunu dile getirmeyin yada soru sormayın kızkardeşimin ve erkek kardeşimin haberleri yok uzaktalar üzülsünler istemiyorum
kızlar bizden de kötü haber var..bu sabah kalvaltı hazırlıyordum kızım almış benim topuklu ayakkabıyı giymiş o ara ne olduysa artık düşmüş ve kolunu kırdı..o kadar çok ağladı ki içiini çeke çeke hemen acile gittik röntgen falan çekildi hafif bir kırık ama alçıya aldılar.çok ağladı alçı takılırken içim parça parça oldu zor dayandım.şimdi uyuyor keyfi biraz yerinde yarın ortopedi doktoruna gideceğiz bakalım ne diyecekler.
Allahım yavrularımızı koru kazalardan belalardan tüm kötülüklerden.
Canım benim çok sevindim Allah daha iyi etsin Öykümüzü.sen de iyiki varsın canım.öyküm çok daha iyi teyzeleri cuma kontrolümüz var bakalım
zuzumda aradı gamzeden duymuş sağolsun
iyiki varsınız hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum miniklerimide güzel annelerinide öpüyorum
canım benim teşekkür ederim.işte var ya kaş ile göz arasında ne oluyorsa oluyor.benim de hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey olacağı dr filme bakınca birşey çıkmasın diye dua ettim..Daha kötüsü de olabilirdi Allah beterinden korusun..kıyamam canım yaa geçmiş olsun insanın aklına bile gelmeyecek şey başına geliyor...
nazar değiyor bu akıllı bıdıklara ya maşallah..
çok geçmiş olsun allah beterinden korusun..
kızlar bizden de kötü haber var..bu sabah kalvaltı hazırlıyordum kızım almış benim topuklu ayakkabıyı giymiş o ara ne olduysa artık düşmüş ve kolunu kırdı..o kadar çok ağladı ki içiini çeke çeke hemen acile gittik röntgen falan çekildi hafif bir kırık ama alçıya aldılar.çok ağladı alçı takılırken içim parça parça oldu zor dayandım.şimdi uyuyor keyfi biraz yerinde yarın ortopedi doktoruna gideceğiz bakalım ne diyecekler.
Allahım yavrularımızı koru kazalardan belalardan tüm kötülüklerden.
teşekkür ederim canım..ev kazası çok geliyor başımıza tam afacanlık yapma zamanları ne kadar dikkat etsek de bir şekilde oluyor Allah beterinden korusun.ectuba sizede geçmiş olsun canım ya miniğin kolu biran önce iyileşir işallah.
kızlar farkındamısın ne çok ev kazası geliyor başımıza neyapmak gerekiyor yavruları korumak için bilemiyorum.
allah korusun::::))))
teşekkür ederim canımmm...ayy çok geçmiş olsunnn kolu kırılan bebişe ve annesine...
giremiyorum sık sıkkkk..
Allah beterinden sakınsın en büyük kazaları bu olsun diyelim...
Merhaba kızlar..kızımı bugün ortopedi doktoruna götürdüm.tekrar röntgen çekildi.Kırık yokmuş ezilmiş sadece kolu yok yere çocuğun kolunu alçıya aldılar..Alçıyı aldı doktor bandaj taktı ağrı kesici ve krem verdi 10 gün bandajlı kalacak kolu..Ben artık hangi doktora inanacağımı şaşırdım..sonuçta kırılmadı buna da şükür.kolunu hiç kullanmıyor kızım tek kolunu kullanıyor..inşaallah hemen geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?