2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ahh canım benim okurken yşadım ve çok canım yandı demetim anlamak zor degil oan neler hissettigini çok zor zamanlar geçirmişsiniz canım ama beterinde beteri var canım daha kötüsüde olabilirdi mazallah rabbim saglık sıhat versin öyküme çokk geçmiş olsun çok üzme kendini olurmu biliyorum zor ama daha kötüsüde olabilirdi diye düşün canım bununla gelmiş geçmiş olsun öpp kuzuyu benim için yanındayız kelimeler dügümlenmekte inanki bogazımda hatalı b,işiler karalıyorsam affola canım dualarımdasınız kuzucuk ve sen allaha emanet olun rabbim korusun bütün meleklerimizi inşallah

sizede çok geçmiş olsun sibelcim aman çok tehlikeli ah kuzum geçmiş olsun

Demetcim sizede,güzel öykümüzede geçmiş olsun.inşallah yaşadığınız en büyük acı en büyük keder bu olur.allahım beterinden korusun bütün kuzularımızı.hepimiz biraz biraz yaşamışız bu acıları.bende ırmağın kolu kırıldığında hissetmiştim aynı şeyleri.senin yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum.şuan işteyim boğazım düğümlendi.dualarım sizinle.öyküm inşallah biran önce unutur bunları ve güzel yüzündeki gülümseme hiç solmaz..
sibelcim sizede geçmiş olsun canım..

bütün kuzularımız allaha emanet olsun..
hepinizi öpüyorum sevgiler..

çok teşekkür ederim sibelcim
aman canım yaa sizde çok büyük bişey atlatmışsınız Rabbim korumuş kuzumu çook geçmiş olsun ayy çocuğa çok kızdım yaa hiç pens verilirmi küçücük çocuğa bitarafına batar gözüne gelir hele elektrik hay allahım yaaa çok üzüldüm kuzum benim yaa kıyamam çok öpüyorum ikinizide

inşallah emelim çok sağol canım öpüyorum kızımıda senide

canım benim çok teşekkür ederim sizleri üzmek istemezdim dualarınıza ihtiyacımız var o yüzden yazdım ana olan anlar ancak sizler gibi kuzularımız hep iyi olsunlar biz daha ne isteriz ki sizede çok büyük geçmiş olsun öpüyorum

ahh canım sanada çok geçmiş olsun evet yaşayan bilir o asır gibi gelen dakikaları...
çok teşekkür ederim canım çok sağol

pınarcım çok sağol kıyamam denizime yaa off gözlerinin içine bakıyoruz yinede olacak oluyor kaşla göz arası sizede çok ama çok geçmiş olsun canım benim öpüyorum

çok sağol canımm Allah a emanet yavrularımız tuğbacım öpüyorum berrağımıda senide

Allah korumuş canım yaa tam zamanında yetişmişsin çok geçmiş olsun canım

iyiki varsınız hurişim... sesini duymak çok iyi geldi canım çok teşekkür ederim tekrar
ipeğimide senide öpüyorum

gamzecim çok teşekkürler canım
yanıktan çok korkarım ahh kıyamam denizime bennnnn sizede çok büyük geçmiş olsun Rabbim korusun beterinden canım neyseki atlatmış kuzum darısı bizim başımıza öpüyorum canım

canımsın
çok teşekkür ederim dileğim her zaman diyorum iyiki varsınız öpüyorum kağanımıda senide

çok teşekkür ederim elvancım hatırlıyorum miniğin kolunun kırıldığını nasıl içim yanmıştı o minicik vücudunda kocaman alçıyı düşününce
kuzularımız Rabbime emanetler biz ne kadar dikkat etsekte...

öyküm çok daha iyi teyzeleri cuma kontrolümüz var bakalım

zuzumda aradı gamzeden duymuş sağolsun

iyiki varsınız hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum miniklerimide güzel annelerinide öpüyorum

offff kıyamam canım benim yaa şimdi gördüm çok ama çok üzüldüm bitanem benim..allah bize onların acısını göstermesin..bir anne için yaşanacak en zor anlardan birini yaşamışsın canım arkadaşım bu ilk ve son olsun rabbim birdaha sana evladının acısını göstermesin...
inan mideme kramplar girdi dayanamam öyküme ben..çok geçmiş olsun tekrardan rabbim beterinden korusun canım..

kızlar bizden de kötü haber var..bu sabah kalvaltı hazırlıyordum kızım almış benim topuklu ayakkabıyı giymiş o ara ne olduysa artık düşmüş ve kolunu kırdı..o kadar çok ağladı ki içiini çeke çeke hemen acile gittik röntgen falan çekildi hafif bir kırık ama alçıya aldılar.çok ağladı alçı takılırken içim parça parça oldu zor dayandım.şimdi uyuyor keyfi biraz yerinde yarın ortopedi doktoruna gideceğiz bakalım ne diyecekler.
Allahım yavrularımızı koru kazalardan belalardan tüm kötülüklerden.

kıyamam canım yaa geçmiş olsun insanın aklına bile gelmeyecek şey başına geliyor...
nazar değiyor bu akıllı bıdıklara ya maşallah..
çok geçmiş olsun allah beterinden korusun..

sibel size de çok geçmiş olsun aman çok dikkat etmek gerek çok korkuyorum be elektrikten allah korusun bişeycik yoktor inşallah ama sen yine de bi sor istersen dr a

öyküm çok daha iyi teyzeleri cuma kontrolümüz var bakalım

zuzumda aradı gamzeden duymuş sağolsun

iyiki varsınız hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum miniklerimide güzel annelerinide öpüyorum
Canım benim çok sevindim Allah daha iyi etsin Öykümüzü.sen de iyiki varsın canım.
kıyamam canım yaa geçmiş olsun insanın aklına bile gelmeyecek şey başına geliyor...
nazar değiyor bu akıllı bıdıklara ya maşallah..
çok geçmiş olsun allah beterinden korusun..
canım benim teşekkür ederim.işte var ya kaş ile göz arasında ne oluyorsa oluyor.benim de hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey olacağı dr filme bakınca birşey çıkmasın diye dua ettim..Daha kötüsü de olabilirdi Allah beterinden korusun..

teşekkürler arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinize biz ucuz atlattık allahtan ama birdahakinden korkar oldum. babasıda askerde olunca sanki sorumluluğum katlanıyor gibi.paranayak oldum

ectuba sizede geçmiş olsun canım ya miniğin kolu biran önce iyileşir işallah.

demetcim iyi haberlerinizi almak için girdim nete.çok şükür öykü zehra iyiymiş.

kızlar farkındamısın ne çok ev kazası geliyor başımıza neyapmak gerekiyor yavruları korumak için bilemiyorum.
allah korusun::::))))

özlemcim kesinlikle eşine bırak ev kazalarına kuaför kazalarıda eklendi.
bende hava bozuktu bütün gün evden çıkmamış annemde biraz kafa dinlesin ada da biraz arabayla dolaşsın diye götürdüm götürmez olaydım.allahım korusun kuzularımızı

Yine bir kırık vakası daha...Geçmiş olsun canım alçıya alınırken çok ağlıyorlar kolay değil..İnşallah en kısa zamanda kurtulur alçıdan...

ayy çok geçmiş olsunnn kolu kırılan bebişe ve annesine...

giremiyorum sık sıkkkk..

Allah beterinden sakınsın en büyük kazaları bu olsun diyelim...

teşekkür ederim canım..ev kazası çok geliyor başımıza tam afacanlık yapma zamanları ne kadar dikkat etsek de bir şekilde oluyor Allah beterinden korusun.
ayy çok geçmiş olsunnn kolu kırılan bebişe ve annesine...

giremiyorum sık sıkkkk..

Allah beterinden sakınsın en büyük kazaları bu olsun diyelim...
teşekkür ederim canımmm...

Merhaba kızlar..kızımı bugün ortopedi doktoruna götürdüm.tekrar röntgen çekildi.Kırık yokmuş ezilmiş sadece kolu yok yere çocuğun kolunu alçıya aldılar..Alçıyı aldı doktor bandaj taktı ağrı kesici ve krem verdi 10 gün bandajlı kalacak kolu..Ben artık hangi doktora inanacağımı şaşırdım..sonuçta kırılmadı buna da şükür.kolunu hiç kullanmıyor kızım tek kolunu kullanıyor..inşaallah hemen geçer.

Demet yazdıklarını zor okudum içim parçalandı. Seni çok iyi anlıyorum. Öykü'yü de. O unutur annesi. Çocuklar daha çabuk atlatıyor herşeyi. Sen biraz zor unutursun. Valla bunlar büyüyecekler ama biz ne olacaz onu bilemiyorum. Allah daha beterinden korusun. Felak, Nas falan oku sürekli. Nazar değmesin kuzuma. Çok geçmiş olsun.

Sibel sana da geçmiş olsun. Elektrik o anlık çok zararlı diye biliyorum.
Nar sen de badire atlatmışsın. Allah korusun.

Ecetuba hayter yani şu röntgeni bile yorumlayamayan dr'lar diplomasını nereden ediniyorlar acaba?
Allahtan bu sefer iyi yönde bir haber almışsın. Çok geçmiş olsun.

İpke bu aralar bana çok düşkün oldu. Benim ufaklık için geçen Eminönüne gittim ablamla. İşte doğum hazırlıkları malum şeker, kapı süsü v.s. aldım. İpek de babaannesi ile kaldı. Eve geldim kucağımdan inmedi sarıldı durdu. Ondan beridir de bensiz parka bile gitmek istemiyor ağlıyor. Geceleri iç çeke çeke uyanıyor. Misafirler giderken bana gitmeee diye koşup ağlıyor. Hiç bırakmayınca daha da bağlandı bana. Bu akşam Cem Yılmaz'a gideceğiz. Yine babaanneye gidecek. Bakalım nasıl duracak merak ediyorum.
Bir de herşeyi benle yapmak istiyor. Hemen yanına oturturuyor resimli kitabını açıyor oradakileri söylememi istiyor. Boya yapıyoruz yine beraber. Evde koşuyoruz beraber. ABlam senin alt komşun olmak istemem diyor. Valla kadın şikayet etmek için yukarı çıksa karnımdakini görünce evden taşınır herhalde.
Bu arada iyi haber inatlaşmalar bitti sayılır. Çünkü ben inatlaşmıyorum onunla. Daha sakinim nedense ben de anlayamadım. Üzerime bir genişlik çöktü uzun zamandır. Herşeye pozitif bakar oldum. Yakında doğuracam ya hey heylenirim nasıl olsa. Çocuk da daha rahatladı ruhen. Bir de onu artık hiçbirşeye zorlamıyorum. Seveceği şeyleri yapıyorum. Amaaan diyorum zaten şurada birlikte geçireceğimiz ne kadar zaman var. Onu da zehir etmeyeyim.

hay allah canım ya yazık onca zorlukla alçıya aldılar demek boşu boşuna..ee bide çıkarması da bi dert..allah iyilerle karşılaştırsın ne diyeyimm

ipeğimu son hazırlıklar da hazırlanıyor haa..2 yıl önce pembiş pembiş ti hazırlıklar şimdi maviş maviş ne güzel ekle de biz de görelim paşamızın cicilerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…