2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

teşekkür ederim yarın doktora gidicez ama gece rahat uyuması icın söyledim neyse bu geceyi bölee atlatıcaz canım saol..

kötüyüm hemde çok kötüyüm kızlar
2 gündür şiştim ağlamaktan
nerden başlasam en iyisi o kötü günün sabahından
herşey güzel başladı cumartesi sabahı uyandık kızımla eşim öğlene kadar çalışacaktı oğlum okuldaydı kahvaltımızı ettik evi toparladık öğlen oldu çorbamızı içtik ve hazırlanıp babamızı beklemeye başladık hava güzeldi ve gezicektik
öykü o gün çok neşeliydi gezmeyi seviyor cadım tüm gün gezdik sevdiği ne varsa yaptık ördeklere gittik orman parka, parkta oynadık ve abimizi aldık çarşıda alışveriş yaptık yemek yedik ve avm ye geçtik kızımın en sevdiği yer babasıyla oyun parkına geçtiler orada tüm oyuncaklara binmiş ben oğlumla takıldım kızım babasıyla
neyse eve gitme saati yaklaştığı sırada kayınvaldem aradı öykü için köyden yumurta getirtmişler alın uğrayında dedi
çıktık gittik oturduk daha 5 dk geçmedi ortadada cam sehpası var kv nin
öykü düştü ve birden kıyamet koptu
ağzından kan fışkırıyordu ama öyle böyle değil çocuğun yüzü görünmüyordu kandan aklımı kaçırdım delirdim babası kaptı yüzünü yıkayıp ne olduğunu görmeye çalıştı ama kan bitmiyordu hemen kucağıma verip öyküyü çıkıyoruz dedi çocuk cerrahını aradı anlattı abi dr hemen çıkıyorum getirin demiş
biz fırladık öykü atıyor kucağımdan kendini zor zaptediyorum nasıl bir ağlamak anlatamam o ağlıyor ben ağlıyorum babası ağlıyor hastaneye nasıl uçtuk bilmiyorum ama yol bitmedi
gittiğimizde dr ordaydı adam sağolsun anestezi dr unuda aramış çağırmış muayne etti yküyü ve hemen ameliyathane hazır çıkartalım dedi ben yığıldım kaldım tabi bu boyutta oabileceğini hala kabullenemiyordum
yavrumu benden aldılar babasıda girdi ameliyathaneye
ve sanki asırlar süren bir bekleme başladı
ameliyathanenin kapısında çuval gibi yığılmış bekliyordum
hemşire sürekli bana haber getiriyordu ama gözüm görmeden kızımı kucağıma almadan nasıl rahatlayabilirdim
önce ağlama sesini duydum ağladı sustu biraz zaman geçti tekrar ağladı yine sustu meğer ayılmaya çalışıyormuş kuzum
ağzı yırtılmış aşağı doğru iç tarafta doku kaybı yokmuş dr öykü çıkmadan geldi anlatıp beni sakinleştirmeye çalıştı çok güzel diktim dedi korkma annesi çabucak iyileşecek dedi en ince dikişleri atmış o yüzden uzun sürmüş neyse ben kızımı alıp gideceğimizi sanıyorum hala odanızı hazırlattım dedi hadi öykü çıkıyor al kızını çıkın dedi
bebeğim benim annemmmmm diyodu kafasınnı kaldırıp kafa düşüyordu tekrar
o an neden o dedim neden ben değilde kızım neden allahım dedim
hamd olsun diyebiliyorum şimdi elimden başka birşey gelmiyor..
kötü bir gece geçirdik çok ağladı yaşadıkları korkusu uyutmadı kızımı her daldığında çığlıklarla uyandı
sabah dr geldi çıktık
şu an neşesi yerinde çok şükür ama eli hep dikişlere gidiyor anne öö var sil diyor bilmiyorki o öö uzun zaman onunla kalacak

şimdi neden bunu anlattım size sizleri üzmek içinmi hayır arkadaşlarım
duanızı istiyorum canlarım biliyorum ki her biriniz en içten dualarınızı göndereceksiniz öyküme

bir rica daha

lütfen face de bunu dile getirmeyin yada soru sormayın kızkardeşimin ve erkek kardeşimin haberleri yok uzaktalar üzülsünler istemiyorum

Canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin öykücüğüne sana da sabır. dua edicem size. Allahım inş bir an önce iyleştirir yavrunu.

Ahh Demetim çok geçmiş olsun canım inan benim en çok korktuğum şeydir cam sehpalar korktuğumuda duydum yine ya çok geçmiş olsun nolur üzme kendini yavruşuma dikkat et dikişleri felan ellemesin ah canım içim gitti çok üzüldüm ne diyeyim bilmiyorum kuzum ya Allahım yavrularımızı korusun kimseye göstermesin böyle acıları hamd olsunki kalıcı hasar vermemiş canım ya....

off demet aglattin benide, cok cok gecmis olsun canim ya, allahim acil sifalar versin,
allah yavrularimizin acisini gostermesin bize,
dualarimiz sizinle demetcim, sen guclu ol arkadasim, bol bol oku ufle, kiyamam ben ona...

Canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin öykücüğüne sana da sabır. dua edicem size. Allahım inş bir an önce iyleştirir yavrunu.

off demet aglattin benide, cok cok gecmis olsun canim ya, allahim acil sifalar versin,
allah yavrularimizin acisini gostermesin bize,
dualarimiz sizinle demetcim, sen guclu ol arkadasim, bol bol oku ufle, kiyamam ben ona...

canlarım iyiki varsınız
kelimeler boğazımda düğümleniyor Allahtan yazıyorum konşmak zor olurdu gerçekten şu an

kontrole götürdük bugün dr şişme ya da morarma olmaması çok iyi dedi görüntüde iyi dedi inşl çabucak iyileşecek dedi su serpti içimize
hastaneye yaklaşınca tanıdı başladı ağlamaya bitti gidelim diye
o gece de sabaha kadar ağlarken bitti bitti diye ağlamıştı
zor zaptederek girdik içeriye hemşireyi ( ki kız sevmek için uzanmıştı ) tekmeledi yoldu
dr a bağırdı hep bırak bitti bitti diye annem gidelim diye ağladı
dr amcası da bitti artık meleğim gel öpsün amcan dedi korkudan öptürdü yavrum burnundan

kimi görse bitti diye ağzını gösteriyo

olayı sorduğunda insanlar yanında anlatamıyoruz başlıyor ağlamaya ve bitti diye bağırmaya

bitti gitti inşallah da öykümün minik belleğinde ne zaman nasıl bitecek acaba

tekrar teşekkür ediyorum... iyiki varsınız... Yavrularımızda sizlerde Rabbime emanet olun...yürekleri güzel anneler...

demetcim çok geçmiş olsun allahım biran önce unuttursun öykücüğe bütün bebişleri korusun kazalardan
bizimde geçenlerde kuaföre gitmiştik benim kız ortada dolanıyor oynuyor bende saçımı kestiriyorum yanıma geldi saçımı kesen çocuk buna pens verdi oynasın diye oda onu alıp prize sokmasınmı yüzündeki ifadeyi unutamıyorum elektrik çarptı ve pensin ısınması elini yaktı.bir avazla ağladı bende okadar insanın içinde ağlıyamadım odaya giridim emzdireyim diye orda ağladım.sonra toprağa falan bastırdım umarım bir zarar vermemiştir.iç organlarına.b
allah korusun yavrularımızı.

çokkk geçmiş olsun canım.oluyo böyle kazalar işte.görünmez kaza derler ya.kaşla göz arası oluveriyo,insanın elinden bişi gelmiyo.kıyamam kuzuma...nasılda korkmuştur canım benim...Allah beterinden korusun kuzucuklarımızı.dualarım seninle canımmm.
inşallah dikişlerde kısa zamanda giderde normale döner herşey...

sanada çok geçmiş olsun canım.Allah korusun kuzucuklarımızı.....ne kadar dikkat etsekte oluyo böyle şeyler.Allah beterinden korusun....

demetcim yazdığını okudum ağladım çünkü bu kış dorukda rota virüsü olduğunda bende aynı şeyleri hissetmiştim bir anne için çocuğuna kayıtsız kalmak inanılmaz çaresiz bi durum erken tecrübe ettik belki ama etmeyenlere göre nedemek olduğunu biliyoruz .çok ama çok üzüldüm sana ifade etmem çok güç burdan.umarım enaz izlerle bunu atlatırsınız.öyküyü kocaman öpüyorum Allah'dan acilde şifalar diliyorum umarım Allah onun canın acımasına izin vermez dikişleri iyileşirken...

sibelcim sanaDA çok geçmişler olsun allah korumuş inanki bende öle düşünceler içindeydimki senin bu yazdığını okuyunca hemen vazgeçtim.benim yakınımda ailem yok saçlarım berbat halde yüzümün saçlarımın elden geçmesi gerek malum.hafta sonu eşime mi bıraksam yoksa alıp yanımda mı götürsem diye kendi kendime söyleniyodum bugün ki senin yazını okudum az önce ..sanki bana cevap verir gibiydi ve hemen vazgeçtim onu götürmekten en doğrusu eşime bırakıp hafta sonu gitmek ..daha büyük kazalardan korusun canım çocuklarımızı Allah...

Demetçim çok çok geçmiş olsun arkadaşım.İnan çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda iyileşir öykücük.Ne kadar dikkat edersek edelim bir anlık işte oluyor böyle kazalar.Allah beterinden saklasın bir daha yaşatmasın.Yavrularımızı her türlü kazadan korusun yarabbim...
Sibelcim sizede geçmiş olsun,bu hafta sonu bende saçımı kestirmek için kuafördeydim ama annemle gitmiştik.kaanda çok hareketli bir dakika durmuyor.Kaşla göz arasında sir ağda makinesinin içine elini sokuyordu az kalsın.Bayanın biri görmüşte bağırarak uyardı sadece mak,inenin dışına değdirip çekmiş bayan bağırınca korkudan.Birazcık parmaklarnın ucu yanmış hemen yanık kremi sürdük.Makine sıcaktı elini tamemen içine sokmuş olsa ağda yapışıp kalacaktı düşünmek bile istemiyorum.Alllah korudu..

Ameliyat kapısının önünde ağlayarak beklemek nasıldır çok iyi bilirim.Kaan fıtık ameliyatı ve sünnet olduğunda,kolu kırılıp 45 dakika bağırtarak alçıya aldıklarında neler yaşadığımı bir ben birde Allah bilir.yavrum içerde ben dışarda mahvolmuştum.Allahım sen yavrularımızı koru

ah demetcim çok geçmiş olsun benzer bi olyada biz yaşadık
ramazan bayramında oğlumu akşam üstüne kadar her gittiğim yerde peşinden dolaştım hiç yanlız bırakmadım başına iş gelmesin diye saat 5 gibi görümcemde ses sisteminin üstüne düştü bende yanında ayakta görümcenmde yanımızda anında kan fışkırdı aynen dediğin gibi sanki musluktan tazzikle su akıyo öle yani kaptığımız gibi bi de istanbul trafiği ara sokak arabayı uzak parketmiştik eşimin kucağında ben arkasında yollarda koşturuyoruz arabaya ualşcaz işte insanın beyni duruyo arkamızdan enişte hemen taksi çevirdi ve öyle ulaştık hastaneye 3 dikiş atıldı mahvolduk bi kaç gün annemde kalıcaktım deniz böyle olunca evimşze geldik sürekli dikişlere gitti eli ama çok yorgundu allahtan uyuttum gece nöbet tuttuk başında çok şükür iyileşti inş çabuk atlatırsınız hatta atlatmışsınız dır öykümü öp benim için ALLAH kazadan kötülükten korusun yavrularımızı

sizede geçmiş olsun ALLAH korumuş

ah demetcim canım benim okurken gözlerimdeki yaşları tutamadım içim çok kötü oldu ki sen nasıl olmuşsundur canım arkadaşım..Çok geçmiş olsun Öyküme güzel kızıma inşaallah çabucak atlatır.Allah beterinden korusun yavrularımızla imtihan etmesin bizi onlar hep sağlıklı mutlu olsunlar.
Sibelcim sana da çok geçmiş olsun..Allahım elektrik çaprpması çok tehlikeli neyseki çok ciddi birşey olmamış..
Narcım sana da geçmiş olsun...Artık çok zor dönemler başladı.büydükçe dertleri de büyüyormuş.Allahım yardım etsin hepimize..

Bize de geçenlerde eşimin kuzeni bize gelmişti..Biz çay içerken kızımda oynuyordu yanımızda derken salondan çıktı bir sessizlik sessiz olunca kesin kötü birşey yapıyordur..Ben de bakim gene ne yapıyor diye bir bakarım eşimin yiğeni kalp hastası ilaç kullanıyor çantasını açık bıarkmış,ilacı almış benim kızım açmaya çalışıyor..Allahım aklımı oynatacaktım nasıl bir çığlık attım..baktık içmemiş ama yine de içim içimi yedi ya tozu geldiyse yavruma birşey olursa.Çok tehlikeli zaamanları Allah korusun yavrularımızı.

Demetim sen ne söylüyorsun Allahım şifasını versin hemencik iyileşsin öykücük,Allahım başka keder hastalık kaza vermesin bir daha inşallah...
çok üzüldüm canım ya,görünmez kaza o kadar neşeli eğlenceli bir gün böyle sona ermemeliydi...
inşallah başka kaza bela vermesin rabbim...
üzülme canım görmesin öykü senin üzüldüğünü daha çok üzülür kısa sürede neşeli haberlerinizi bekliyoruz canım benim...

Aman kızlar dikkat edelim,hiç kimse annesi gibi bakamaz,hiç bir yer evi kadar güvenli değil..benimde saçlarım papaz oldu ara makas şart oldu bir türlü gidemiyorum...

demetle konuştum şimdi öykü biraz daha iyiymiş,telefonda konuştuk öyküyle maşallah yavruma ne güzel konuştu benimle...Allahım yavrularımızı nazardan korusun yarabbim,kem gözlerden korusun,tırnakları acısa bizim canımız yanıyor...boğazım düğümlendi demetle konuşunca kelime bulamadım konuşmaya...

demet az önce huri face de söledi sağolsun arkadaşım...o kadar üzüldümki anlatamam...tüylerim diken diken hala...Allah yardımcınız olsun...hemen sağlığına kavuşsun...seni çok iyi anlıyorum...vicdan azabını,keşe gitmeseydiklerini,keşle sehpayı kaldırsaydımları....

ağustos ayında oğlum 13 aylıkken tatilde bir dolu çaydanlık devirdi eline....sağ elinin üzerinin derisi aktı gitti...acile koştuk hemen...nasıl kalbim çarpıyor ağzımda acı sıvılar ve gözlerim fal taşı gibiydi...o an neler yaşadım aynı duyguları paylaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum...neyseki benim kuzu iyileşti iz falan da kalmadı üstelik derisi kamlamdığı halde...

işallah senin yavrunda en kısa zamanda sağlığına kavuşurur...Allah nazarlardan esirgesin....en cıvcıv zamanları....offfff çok büyük sorumlulukk ((

tüm yavrularımızı Allah nazardan kazalardan sakınsın..en büyük acınız bu olsun ne diyim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…