- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #30.221
tabi canım yaz gelsin,ayarlarız buluşma...selam kızlar geçmişi okudum tavsiyeleriniz için hepinize teşekkürler iletiorum.sanırım kemim suyundandı ne kadar kızıyorum kendime ne kadar eziyet etmişim oğluma vitamin alsın derken haberim yokmuş meğer.kusması kesildi kemik suyunu bırakalı beri kusmadı hiç.ama okadar sık emiyordu ki artık acıtına kadar.ayırma kararı aldım bugün itibariyle .gelişmeleri size aktarcam zor geçicek gibi görünüyor.pul biber sürdüm eliyle ufaladı emdi.salça sürdüm onu sevmedi emmedi ikisinede sürdüm bakmadı yüzüne bile ama mız mızlanmaya başladı .benimkilerde sızlmaya başladıvicdanımda ötmeye başladı ayyy ne zormuş anne olmak ya herşeyleri sorun üstelik vicdanla boğuşuyoruz kendimi öle kötü hissediyorumki sanki memeden ayırmıyorumda evlatlık veriyorum tövbe ya ..size aktarcam gelişmeleri .
bu arada buluşma resimlerinide gördüm harikasınız kızlar isimlerinizi tam olarak bilmesemde hoş kareler bunlar sıcak sohbetler negüzel umarım bigün o karelerde bende olurum..
tabi canım yaz gelsin,ayarlarız buluşma...
bu arada kemik suyu için evet belki çok erken başladığın için,yani şöyle ki ek gıdaya başlarken sebze olsun meyve olsun ne verirsek takip altına alıdığımız da çocuk neyi sevip neyi sevmediğini anlarız..
mesela bugün sade yapsaydın çorbayı,yarında kemik suyu koysaydın yarın kustuğunda anlardın kemik suyu olduğunu,sen direk kemikten başladıysan,çocuğu yemek yemiyor hep kusuyor diye düşünürsün.neyse ki atlatmışsın canım çok geç olmamış anlaman...
şu emzirme konusunda bende çok vicdan yaptım,göğüslerim şişti ben boş boş sağdım döktüm,eğer sağmazsan biri büyük biri küçük kalır ha dikkat et...
vicdandan dolayı çok uzun sürdü benim bıraktırmam çünkü ağzına tıkıyordum ağlamasın diye üzüzntüme....ama inan zamanla geçecek 3 gün bekle yeter sonra versende istemeyecek zaten...
bugün bizim meme bıraktırmada ikinci günümüz hatta iki buçukuncu günümüz .çok korkmuştum ama korktuğum kadar çıkmadı doğrusunu isterseniz sabah kalkınca emmek istedi salça sürdüm eh olmuş oğlum dedim eh dedi oda sonra daha yüzüne bile bakmadısakin geçti am gelip gidip sarılıyor bana bide biraz asabi oluyor.sakin ve inatlaşmamak gerekiyor huyuna gidiyrum şimdilik pek bir problem yok ama benimkiler iyice şişti kafam kadar oldula çokda acıyorlar.umarım yarın biraz hafiflerler sanırım zafer benim olcak gibi
kusma sorununu hallettik sayılır artık kusmuyor ve daha huzurlu sanki ...ara ara kemik susuz yaptım huricim ama aklıma bile gelmedi kusmasının kemik suyundan olabileceği ihtimali eşimle düşünürken düşünürken fikir yürüttük sadece oysa bu sorun yüzünden de üç kez doktora götürdüm farklı farklı bişi çıkmadı.
neyse Gelelim memeden kesme olayına.bugün birinci gündü.düngece uyandı ve beni görmedi babayla yattılar.mızırdandı ağladı ama çok değil.bugünde defalarca denemek istedi ama salça sürdüm ehh olmuş dedim akşam üstü artık oda ehh demeye başladı çok zorlanmadı doruk ama ben zorlanmaya başladım şişti doldu hiç emzirmedim vicdanım sııkıştırıyo ama kararımdan dönmeyi düşünmüyorum.bakalım yarın neler olacak anlatıcam burdan size.
bugün bizim meme bıraktırmada ikinci günümüz hatta iki buçukuncu günümüz .çok korkmuştum ama korktuğum kadar çıkmadı doğrusunu isterseniz sabah kalkınca emmek istedi salça sürdüm eh olmuş oğlum dedim eh dedi oda sonra daha yüzüne bile bakmadısakin geçti am gelip gidip sarılıyor bana bide biraz asabi oluyor.sakin ve inatlaşmamak gerekiyor huyuna gidiyrum şimdilik pek bir problem yok ama benimkiler iyice şişti kafam kadar oldula çokda acıyorlar.umarım yarın biraz hafiflerler sanırım zafer benim olcak gibi
sen daha önce değiştirdin ya nickini hayatım,yukarda yararlı linklerin içinde yöneticiler var ordan kazeni yada cuhrly i bul onlara mesaj at nickimin şu olmasını istiyorum diye onlar hallederler şeker...ayrıc ben nikimi nasıl değiştirebilirim bilen varmı oldukça uzun kısaltmak istiyorum :))
yaş nane yaprağını napıyorum çiğniyor muyuz??:26:uzun zamandır sizi takip ediyorum 1-2 ay önce benim kızımdan sizin bebikler.neler bekliyo diye hep sizi okuyorum.keyifte alıyorum.memeyi bıraktırma konusunda benimde bir önerim olacak.öneri dediğim sütün geri gitmesi için..yoksa memeyi bıraktırma kabus gibi olcaktır benim ve kızım için.ama ben nisan sonu gibi bıraktırcam.hava ne soğuk ne çok sıcak olsun diye.bunaldıkca dışarı çıkartırım diye düşünüyorum.sütün geri kaçmasına yaş nane yaprağı çok ii geliyomuş.rahatlatıyomuş.onu denerseniz rahatlıcaknız.
selam güzel anneler ve bebişleri...
bugün çok bunaldığını hissettim biraz yazıp rahatlayayım dedim..iş beni bitirdi artık..her akşam 9 da çıkıyorum ve ırmağı göremiyorum bile doğru düzgün.son zamanlarda cumartesileride çalışır oldum.yoruldum artık.yazık ırmakcık akşamları anne diye anne oluyor..çok özlüyor farkındayım.üzülüyorumda onu öyle görünce..
kolundaki alçı çıktı çok şükür bir sıkıntı yok.ama çok yaramaz çok hareketli oldu.hergün gece altını değiştirmek eziyet oldu bana.hiç değiştirtmiyor.
birde yazdığınız son sayfayı okudum.ben sütümü hapla kestim.1 hafta kullanıyorsunuz kesiliyor.
neyse iş beni bekler.öpüyorum hepinizi
[B .!.:yaş nane yaprağını napıyorum çiğniyor muyuz??:26:[/B]
bende bir hafta önce oğlumu sütten kestim
beklediğimden kolay oldu
oğlum uf olmuş artık emme dedim
uff dedi emmedi ilk günler çok sayıkladı kuzum ama vermedim
ğöğüslerimde sancı olmasın diye gece uyurken emzirdim 2 gün
artık rahatz daha çok iştahı açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?