2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

üzülme teyzesi geçiyo çok şükür
çok teşekkür ederiz canım benim

ahh canım yaaa içim eridiii neyseki diğer yazınıda okuyunca bir nebze rahatladım en azından kırık değil canım alçı çok zor hele ki daha çok minikler yaa çok büyük geçmiş olsun berrağıma inşallah çabucak iyileşir meleğim yiğitinde ayak başparmağı çatlamıştı 1 hafta alçıda kaldı geçti çok şükür incinme dahada çabuk geçer inşl canım içini ferah tut çokkk öpüyorum ikinizide rabbim beterinden korusun meleklerimizi

canımsın sibelim çok teşekkürler dahada iyi teyzesi öpüyoruz sizi

o dr a diyecek laf bulamıyorum rdcmcvnbxzçmnbmcvmbmn bmxmbxvnb diyeyimde içim rahatlasın ...

tekrar acil şifalar meleğime

ah be canım analık böyle zor bişey işte maalesef işte bu yüzden analar daha çabuk çöküyor babalar öylece duruyor
yiğiti büyütürken eşim tövbe etti 2. çocuğa o kadar zor büyüdü çok sık hastalanırdı uyumazdı yemezdi neler çektik ne zor büyüttük sıpayı
ama hamdolsun küçükken çok fazla hastalandığı için (miş dr öyle dedi ) bağışıklık sistemi çok gelişmiş şimdi hasta olsada ayakta atlatıyor
şimdi öyküyle herşeye silbaştan başladık sen o konuda çok şanslısın canım peşpeşe büyüyecekler inşallah zor olacak ama sonucunda rahata tam ereceksin:)

okuyoruz sürekli canım ama olacak oldumu oluyor işte
bir teyzenin tavsiyesiyle 41 çörek otunun her birine ayetel kürsi okuyup üstünde taşıycaz
dediğine göre nazardan korurmuş meleklerimizin yanına hiçbir kötü (bizim göremediğimiz ama onların çok küçük oldukları için görebilecekleri) canlı yaklaşamazmış sizlerinde aklında olsun canlarım

tekrar çok teşekkür ederiz teyzesi öpüyoruz ipeğimle seni

aynı durumdayız ve ben baya bir bunaldım
dedesi anneannesi için deliren kızım bir kere bırakıp kuaföre gittiğim için artık oradada durmuyor
evde her saniye biraradayız hatta kucak kucağayız
hele bu sıralar yaşadıklarından dolayı işi baya abarttı günde yanıma kimseyi oturtmadı yıktı ortalığı ittirdi arkadaşları kalsınlar diye benim annemmmmmmm diye çığlık atarak

o olaydan sonra birde baba bağımlılığı başladı gün içinde aklına düşüyor babası ve başlıyor babam diye ağlamaya telefon ediyoruz bu seferde babasına ağlıyor adamcağızda kahroluyor o babammm diye ağladıkça
babam diyor ama babasıyla yalnız değil anneside varsa duruyor böylede bir garip durum
ağlamasın dikişleri gerilmesin diye bu sıra her dediğini yapıyoruz allah sonumuzu hayır etsin bakalım

kızlar benim çocuk beni çok yoruyor çok ..anca bu satte okuyorum yazdıklarınızı hasta olan tüm kuzulare çokk geçmiş olsun.dua edinde bizimde uyku sorunumuz çözülsün uyumuyo çocuk ayoll:d

kızlar benim çocuk beni çok yoruyor çok ..anca bu satte okuyorum yazdıklarınızı hasta olan tüm kuzulare çokk geçmiş olsun.dua edinde bizimde uyku sorunumuz çözülsün uyumuyo çocuk ayoll:d

valla canım uyku bizimde çok büyük problemimiz ben çok uykusuz kaldığında veriyorum spraktini uyuyor o da bizde dinlenmiş oluyoruz :)
inşallah şöyle mışıl mışıl uyurlarda hep bizde en azından geceleri dinlenebiliriz :)

Son düzenleme:

öyküm çok daha iyi teyzeleri cuma kontrolümüz var bakalım

zuzumda aradı gamzeden duymuş sağolsun

iyiki varsınız hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum miniklerimide güzel annelerinide öpüyorum

bizimde uyku problemimiz var çok düzensiz uyumaya başladı sabah altıda kalkıyo öğlen 11 de uyuyo akşam sekizi zor ediyoz gece 12 de kalkıp evi turlamak istiyor . ya bide ben daha yatağını ayırmadım benim odamda gece uyumaya girdiğmde illaki uyanıyo yanımıza geliyo bide acaip bi huyu vargöz kapalı eliyle yüzümü resmen deşiyo en az yarım saat boğuşuyoz eliyle zorla uykuya dalıyo
sipraktini biliyorum acaba başlasammı esas amacı allerji için ama bazen uyku ve iştah problemi de veriyo doktorlar galiba senin eşin laborant ve kullandığına göre güvenebiliriz denesemmi aceba

slm arkadaşlar can sıkıntısına (anlatıcam şimdi) bi uğradıydım neler olup bitiyo diye
şu son 10 sayfa tüylerimi diken diken yaptı çok ürperdim valla

demetim gelmiş geçmiş olsun o kapının arkasında beklemek ve o sesleri duymak ömründn ömür götürür insanda inşallah öykücümde en kısa zamanda atlatır

sibelcim sizede geçmiş olsun allah korumuş fıstığımı toprağada bastırmışsın bşi olmamıştır merak etme canım

tubacım daha sizde çok geçmiş olsun valla sinir oldum bu cahil doktorlar yüzünden insanlarda kalıcı hasarlar kalmıyomu allahtan sizinki erken farkedilmiş kuzum benim inşallah hemen iğleşir yolada gidicektin bide planda bi değişiklik oldumu?

valla güya bi topik açmıştık çocuklarımızı ev kazalrından nasıl koruruz diye yaşadıklarımıza bi baksanıza nerden neler çıkmış
bizimkide işte tam böyle bişi

bu sabah iremi okula bıraktıktan sonra elifle bi güzel kahvaltımızı yapalım dedik ben platesimi yaparken ikimizede yumurta koydum haşlansın diye
sporumuz bitti masaya geçtik ben yumurtaları soydum azcık suya tuttum
sonra elifin tabağına koydum bıçakla kestim
annem sıcak azcık soğusun dedim
kendiminkinide öylece kendi tabağıma koydum
sonra dedim tv yi kapatayım boşa çalışmasın içeri girdim kumandaya bakınıyodum ki içerden bi çığlık ama öğle böyle değil daha önce hiç bu tonu duymamıştım hemen koştum gittim
bi bakarımki benim zillim işaret parmağını benim yumurtamın içine sokmuş ve ölece çığrınıyo geri çıkarmak aklına gelmemiş tabi yada çıkmadı bilmiyorum neyse hemen çıkardım suya tuttum ama bas bas çığrınıyo ben okadar ciddiye almamıştım baktım susmuyo yumurtaya bende parmağımı soktum ne kadar sıcak diye hakkaten baya sıcakmış tabi bu olanlar saniyelik olaylar
hemen gittim anestol sürdüm bolca ama nasıl kıvranıyo
hıçkıra hıçkıra ağlıyo kuzum o dönüyo ben dönüyom
az biraz sonrada silverdin sürdüm allahtan evde yanık kremleri vardı ama diyim sizde bulundurun acil durumlar için ama inşallah kullanmak zorunda kalmazsınız
parmağı yumurtanın içinde resmen haşlanmış tırnağıve arkası komple su topladı hemencecik
şişti o acıyla kıvrım kıvrım dolandık valla
bi 3 saat böyle dolandık kızımki helva hastasıdır onu bile kabul etmedi düşünün yani en son yatağımda sarılarak uyuttum ama 5 dk ya bi sıçrayarak uyanıp ağladı durdu yanında başını okşarak ninniler söyleyerek derin uykuya daldırdım
bi 2 saat uyudu uyandığında ablasıda gelmişti onunla beraber daha güzel oyaladık
ama o işaret parmağı hep havada o yaşıyla okadar bilinçliki kuzum o elini kullanmayıp okadar dikkat ediyoki içim gidiyo valla
parmağı şuan şiş o su patlatılmalımı yoksa kendi halinemi bırakılmalı bilmiyorum yarın heralde götürü bi baktırırız

yani kazanın nerde başımıza geleceği belli değil insanın hiç aklına gelirmiki o derecebi yanığı o yumurtanın yapmasını

ALLAH tüm yavrumlarımızı korusun hasta olan tüm kuzuların şifasını versin inşallah acılarını hafifletsin inşallah
onların acılarını göstermesin bizlere:85:

amanın geçmiş olsun yumurtanın yaptığına bak sen sakın ha sakın soyma daha çok acır bırak öle kendiliğinden düzelir o silverdine devam et .. canım ya yanık ta çok acır ama su toplayınca acısı kalmıyo yerim onun yumuk parnaklarınııı

ipeğimu son hazırlıklar da hazırlanıyor haa..2 yıl önce pembiş pembiş ti hazırlıklar şimdi maviş maviş ne güzel ekle de biz de görelim paşamızın cicilerini..

Evet bu sene erkek senesi galiba. Hep maviler tükenmişti. Tamam canım fotoğraf gönderirim. Bir de göbişimi doğurmadan göndereceğim. Koca bir top var karnımda. İpek'e soruyorum burda ne var diye. Dop diyor.

Kendini senin yanında güvende hissediyor da ondan. Bunalma canım yaaa. Şimdi bize ihtiyaçları var. Yanlarında istiyorlar. Yarın bir gün büyüyecekler hızlıca. Arkadaşlarını koluna takıp gidecekler. Veya ah annem evden gitse de rahatlasak diyecekler.

Nar'cım uyku düzeni çok kötüymüş. Bir şekilde düzene sokman lazım. Onu kendi düzenine bırakma derim. Gerekirse öğle uykusunu geciktir bişey yap. Çekilir çile değil.

demetim hayırlı haberlerinize çok sevindim maşallah öykümüze atlatacak çabıcak annesi prensesi üzmeyin aglatmayın keyfini sürsün biraz annesi accık yapsın kapriz çok canı acıdı ama onun hakkı allah hiç yaşatmasın birdaha canımcımNAZAR DUASI بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
buda öyküme bütün topik kuzularıma ve güzel anişlerime NAZAR DUASI بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

Demet şok oldum çok gecmış olsun çok duygulandım ınsallah en kısa zamanda ıyı olur öykü sende üzülme geçer insallah sımdı en yaramaz dönemleri

Son düzenleme:

saol canım sorma görsen bide bunumu yumurta yaptı dersin hakkaten
bugün kendisi patlattı valla acısı baya azaldı galiba elini kullanmaya başladı çünkü kreme devam ediyom tabi

selam arkadaşlar şöyle bir bakayım bizim temmuz bebişleri ne yapıyor dedim aman neler olmuş böyle demet, Sibel, kikoleyim çok geçmiş olsun...Demetçim yazıyı okuyunca göz yaşlarına boğuldum bende, Allah ımm daha büyük acılar yaşatmasın Rabbim bukadarıyla bıraksın inşallah ...benim İpek imde çok sakindir yavrum geçende kalabalıktık eve geldik abisine kızdı mutfağın kapısını itti hiçte hırçın değildir aslında ama nazara geldi herhalde cam geriye dolaba çarptı tuz buz oldu ama düşmedi üzerinde kaldı günlerce ya kırılıp üzerine düşseydi diye uykularım kaçtı, Allahımm son kusurlardan korusun yavrularımızı ..

kikoşum slm canım özlemişim sizleri ama böylede görüşmesek olurdu bebişlerin kazalarıyla:)) bak senin yaramaza parmağını yaktı demek çok geçmiş olsun biraz kapalı tutabilirsin enfeksiyon kapmasın iyileşir umarım kısa sürede. ben şunuda öğrendim yanlız bırakıp 1 sn bile olsun tehlikeli bırakmamak gerek.al benden bir kaza daha 1 dakikada yatak odasından babasının parfümünü al yerlere boca et acaba içtimi diyede düşündüm ağzı kokuyordu ama tadına bakmıştır diye düşünüyorum.dün oldu çok şükür bir sorun çıkmadı. babamız askkerde odamız onun kokusuyla doldu ada nın sayesinde:)))

saol canım
düşününce evet korkunç bi durum allah korumuş fıstığı valla

ben de çok özledim valla ama face den kendimizi alamaz olduk
sizede geçmiş olsun canım bencede içmemiştir ağzına sürünce acılık gelince sinirden boca etmiştir bence
benim büyük kızda küçüğeparfüm sıkmaya çalışmış ama malesef gözüne denk getirmişti kuzumun gözler kıpkırmızı açamayıyodu sonra büyük çok etkilendi
anne banada sıkalım bende o acıyı çekeyim demeye başlamıştı ona iyi bi ders oldu ama elifte astım olduğunda fene tıkanmıştı zor açtılar valla 6 ventolin verildi

Buradayım daha doğurmadım. Beşik hazırlanmadan da doğurmayı düşünmüyorum. 5.Nisan diyorum hep. Tam 38 hafta oluyorum. Bakalım içime doğan doğru olacak mı?

Bişey olmaz. İçemez tadı çok kötüdür kesin. Benim kız da sürekli parfüm şişesini alıp geziyordu. Bişey demedim bir keresinde. Sen kır şişeyi bir baktım parmağını sokuyor. O zaman da çok küçüktü 13-15 aylık falan. Aklım başımdan gitti. Parçalarını topladım. Eksik var mı diye baktım. Allahtan bir tarafını kesmedi ama çok ciddi bir kaza geçirebilirdi. O zaman dedim ki o 1 yaşında sen 34. Üzülmesin istedi diye bişey vermek yok. O değil sen karar vereceksin neyle oynayacağına. Allah korusun meleklerimizi.

slm arkadaşlarve kuzucukları...
6 gün oldu annendeydim tabi nete falan giremedim.yine yaramaz kuzucuklar ve kazalar varrr.
çoookkk geçmiş olsun....inşallah kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.
temmuz bebeişlerinin üstünde kara bulutlarmı dolşıyo nedir.kazalar üstüste geliyor.
göze geldi kuzucuklar kıyamam...
okuyup üfleyelim vallahhh
Allah kötü gözlerden korusun hepsini inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…