- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #30.301
offff kıyamam canım benim yaa şimdi gördüm çok ama çok üzüldüm bitanem benim..allah bize onların acısını göstermesin..bir anne için yaşanacak en zor anlardan birini yaşamışsın canım arkadaşım bu ilk ve son olsun rabbim birdaha sana evladının acısını göstermesin...
inan mideme kramplar girdi dayanamam öyküme ben..çok geçmiş olsun tekrardan rabbim beterinden korusun canım..
üzülme teyzesi geçiyo çok şükür
çok teşekkür ederiz canım benim
kızlar bizden de kötü haber var..bu sabah kalvaltı hazırlıyordum kızım almış benim topuklu ayakkabıyı giymiş o ara ne olduysa artık düşmüş ve kolunu kırdı..o kadar çok ağladı ki içiini çeke çeke hemen acile gittik röntgen falan çekildi hafif bir kırık ama alçıya aldılar.çok ağladı alçı takılırken içim parça parça oldu zor dayandım.şimdi uyuyor keyfi biraz yerinde yarın ortopedi doktoruna gideceğiz bakalım ne diyecekler.
Allahım yavrularımızı koru kazalardan belalardan tüm kötülüklerden.
ahh canım yaaa içim eridiii
teşekkürler arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinize biz ucuz atlattık allahtan ama birdahakinden korkar oldum. babasıda askerde olunca sanki sorumluluğum katlanıyor gibi.paranayak oldum
ectuba sizede geçmiş olsun canım ya miniğin kolu biran önce iyileşir işallah.
demetcim iyi haberlerinizi almak için girdim nete.çok şükür öykü zehra iyiymiş.
kızlar farkındamısın ne çok ev kazası geliyor başımıza neyapmak gerekiyor yavruları korumak için bilemiyorum.
allah korusun::::))))
canımsın sibelim çok teşekkürler dahada iyi teyzesi öpüyoruz sizi
Merhaba kızlar..kızımı bugün ortopedi doktoruna götürdüm.tekrar röntgen çekildi.Kırık yokmuş ezilmiş sadece kolu yok yere çocuğun kolunu alçıya aldılar..Alçıyı aldı doktor bandaj taktı ağrı kesici ve krem verdi 10 gün bandajlı kalacak kolu..Ben artık hangi doktora inanacağımı şaşırdım..sonuçta kırılmadı buna da şükür.kolunu hiç kullanmıyor kızım tek kolunu kullanıyor..inşaallah hemen geçer.
o dr a diyecek laf bulamıyorum rdcmcvnbxzçmnbmcvmbmn bmxmbxvnb diyeyimde içim rahatlasın ...
tekrar acil şifalar meleğime
Demet yazdıklarını zor okudum içim parçalandı. Seni çok iyi anlıyorum. Öykü'yü de. O unutur annesi. Çocuklar daha çabuk atlatıyor herşeyi. Sen biraz zor unutursun. Valla bunlar büyüyecekler ama biz ne olacaz onu bilemiyorum. Allah daha beterinden korusun. Felak, Nas falan oku sürekli. Nazar değmesin kuzuma. Çok geçmiş olsun.
Sibel sana da geçmiş olsun. Elektrik o anlık çok zararlı diye biliyorum.
Nar sen de badire atlatmışsın. Allah korusun.
Ecetuba hayter yani şu röntgeni bile yorumlayamayan dr'lar diplomasını nereden ediniyorlar acaba?
Allahtan bu sefer iyi yönde bir haber almışsın. Çok geçmiş olsun.
ah be canım analık böyle zor bişey işte maalesef işte bu yüzden analar daha çabuk çöküyor babalar öylece duruyor
yiğiti büyütürken eşim tövbe etti 2. çocuğa o kadar zor büyüdü çok sık hastalanırdı uyumazdı yemezdi neler çektik ne zor büyüttük sıpayı
ama hamdolsun küçükken çok fazla hastalandığı için (miş dr öyle dedi ) bağışıklık sistemi çok gelişmiş şimdi hasta olsada ayakta atlatıyor
şimdi öyküyle herşeye silbaştan başladık sen o konuda çok şanslısın canım peşpeşe büyüyecekler inşallah zor olacak ama sonucunda rahata tam ereceksin:)
okuyoruz sürekli canım ama olacak oldumu oluyor işte
bir teyzenin tavsiyesiyle 41 çörek otunun her birine ayetel kürsi okuyup üstünde taşıycaz
dediğine göre nazardan korurmuş meleklerimizin yanına hiçbir kötü (bizim göremediğimiz ama onların çok küçük oldukları için görebilecekleri) canlı yaklaşamazmış sizlerinde aklında olsun canlarım
tekrar çok teşekkür ederiz teyzesi öpüyoruz ipeğimle seni
İpke bu aralar bana çok düşkün oldu. Benim ufaklık için geçen Eminönüne gittim ablamla. İşte doğum hazırlıkları malum şeker, kapı süsü v.s. aldım. İpek de babaannesi ile kaldı. Eve geldim kucağımdan inmedi sarıldı durdu. Ondan beridir de bensiz parka bile gitmek istemiyor ağlıyor. Geceleri iç çeke çeke uyanıyor. Misafirler giderken bana gitmeee diye koşup ağlıyor. Hiç bırakmayınca daha da bağlandı bana. Bu akşam Cem Yılmaz'a gideceğiz. Yine babaanneye gidecek. Bakalım nasıl duracak merak ediyorum.
Bir de herşeyi benle yapmak istiyor. Hemen yanına oturturuyor resimli kitabını açıyor oradakileri söylememi istiyor. Boya yapıyoruz yine beraber. Evde koşuyoruz beraber. ABlam senin alt komşun olmak istemem diyor. Valla kadın şikayet etmek için yukarı çıksa karnımdakini görünce evden taşınır herhalde.
Bu arada iyi haber inatlaşmalar bitti sayılır. Çünkü ben inatlaşmıyorum onunla. Daha sakinim nedense ben de anlayamadım. Üzerime bir genişlik çöktü uzun zamandır. Herşeye pozitif bakar oldum. Yakında doğuracam ya hey heylenirim nasıl olsa. Çocuk da daha rahatladı ruhen. Bir de onu artık hiçbirşeye zorlamıyorum. Seveceği şeyleri yapıyorum. Amaaan diyorum zaten şurada birlikte geçireceğimiz ne kadar zaman var. Onu da zehir etmeyeyim.
aynı durumdayız ve ben baya bir bunaldım
dedesi anneannesi için deliren kızım bir kere bırakıp kuaföre gittiğim için artık oradada durmuyor
evde her saniye biraradayız hatta kucak kucağayız
hele bu sıralar yaşadıklarından dolayı işi baya abarttı günde yanıma kimseyi oturtmadı yıktı ortalığı ittirdi arkadaşları kalsınlar diye benim annemmmmmmm diye çığlık atarak
o olaydan sonra birde baba bağımlılığı başladı gün içinde aklına düşüyor babası ve başlıyor babam diye ağlamaya telefon ediyoruz bu seferde babasına ağlıyor adamcağızda kahroluyor o babammm diye ağladıkça
babam diyor ama babasıyla yalnız değil anneside varsa duruyor böylede bir garip durum
ağlamasın dikişleri gerilmesin diye bu sıra her dediğini yapıyoruz allah sonumuzu hayır etsin bakalım