- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #30.321
selam kızlar okudum geçmişi hmen hemen herkes aynı sıkıntılarda ama azıcık haberler verimde kendimde kafanız dağılsın ayolll.
hafta sonu gitmeye karar verdiğim kuaförüme sonunda gittim oğluşumu babayla baş başa bırakıp sıkı sıkı tembihlerimide yapıp gittim ...cumartesi düz boya attırdım alt boya dedikleri yani. ben sarı hastasıyımdır da :)) kahve tonu attı röfleden önce.boyundan aldırdım.eve geldim .neyse ertesi gün estiler röfleyi birggün dinlensin sende tam karar ver öyle atalım dedi çünkü röfle attırmak üzere gittim.hadi dedim kes nası dedi çocuk kes kes dedim arkası kısa önleri uzun olan modeli kes dedim tamam dedi daha iyi olur ölü saçın çok nasılsa kendine gelir dedi.cartt dedi attı makası.sonrada röflesini attı ama ne röfle platin sarısı ..manikür de yaptırdım yüzümü gözümüde aldırdım ohhh ..uzun koyu renkle girdim kuaförden kısa sapsarı saçlarla ayrıldm.gözüm hala alışamadı doğrusu.resim nasıl konuyo bilsem koyardım resim sizde bakardınız.valla belki biryıla yaklaştı kuaför yüzü görmeyeli ama tam gördü bu sefer ayy azda olsa kendime geldim ohh be dünya varmış....uzun saçın hem hamileyken hem bu yıl boşu boşuna eziyetini çektim neymiş o öyle..
işte böle hanımlar ...
Beyaz meleğe katılıyorum.Paylaşımlarımız artmalı bebeklikten çıktılar artık çocuk oldular kuzularımız.Bundan sonra konuşacak daha çok şeyimiz olacak burada...
Ben birşey sormak istiyorum.21. ayın içine şu an kaan.Yavaş yavaş tuvalet eğitimine başlamak istiyorum.En azından yaza kadar bir yol katetmiş oluruz diye düşünüyorum.Alıştırma külodu ile başlasam nasıl olur?Gündüz bezi tamemen çıkarsamda bu külotlardan giydirsem??Yada aranızda tuvalet macerasına başlayan varmı?Önerisi olan???
kötüyüm hemde çok kötüyüm kızlar
2 gündür şiştim ağlamaktan
nerden başlasam en iyisi o kötü günün sabahından
herşey güzel başladı cumartesi sabahı uyandık kızımla eşim öğlene kadar çalışacaktı oğlum okuldaydı kahvaltımızı ettik evi toparladık öğlen oldu çorbamızı içtik ve hazırlanıp babamızı beklemeye başladık hava güzeldi ve gezicektik
öykü o gün çok neşeliydi gezmeyi seviyor cadım tüm gün gezdik sevdiği ne varsa yaptık ördeklere gittik orman parka, parkta oynadık ve abimizi aldık çarşıda alışveriş yaptık yemek yedik ve avm ye geçtik kızımın en sevdiği yer babasıyla oyun parkına geçtiler orada tüm oyuncaklara binmiş ben oğlumla takıldım kızım babasıyla
neyse eve gitme saati yaklaştığı sırada kayınvaldem aradı öykü için köyden yumurta getirtmişler alın uğrayında dedi
çıktık gittik oturduk daha 5 dk geçmedi ortadada cam sehpası var kv nin
öykü düştü ve birden kıyamet koptu
ağzından kan fışkırıyordu ama öyle böyle değil çocuğun yüzü görünmüyordu kandan aklımı kaçırdım delirdim babası kaptı yüzünü yıkayıp ne olduğunu görmeye çalıştı ama kan bitmiyordu hemen kucağıma verip öyküyü çıkıyoruz dedi çocuk cerrahını aradı anlattı abi dr hemen çıkıyorum getirin demiş
biz fırladık öykü atıyor kucağımdan kendini zor zaptediyorum nasıl bir ağlamak anlatamam o ağlıyor ben ağlıyorum babası ağlıyor hastaneye nasıl uçtuk bilmiyorum ama yol bitmedi
gittiğimizde dr ordaydı adam sağolsun anestezi dr unuda aramış çağırmış muayne etti yküyü ve hemen ameliyathane hazır çıkartalım dedi ben yığıldım kaldım tabi bu boyutta oabileceğini hala kabullenemiyordum
yavrumu benden aldılar babasıda girdi ameliyathaneye
ve sanki asırlar süren bir bekleme başladı
ameliyathanenin kapısında çuval gibi yığılmış bekliyordum
hemşire sürekli bana haber getiriyordu ama gözüm görmeden kızımı kucağıma almadan nasıl rahatlayabilirdim
önce ağlama sesini duydum ağladı sustu biraz zaman geçti tekrar ağladı yine sustu meğer ayılmaya çalışıyormuş kuzum
ağzı yırtılmış aşağı doğru iç tarafta doku kaybı yokmuş dr öykü çıkmadan geldi anlatıp beni sakinleştirmeye çalıştı çok güzel diktim dedi korkma annesi çabucak iyileşecek dedi en ince dikişleri atmış o yüzden uzun sürmüş neyse ben kızımı alıp gideceğimizi sanıyorum hala odanızı hazırlattım dedi hadi öykü çıkıyor al kızını çıkın dedi
bebeğim benim annemmmmm diyodu kafasınnı kaldırıp kafa düşüyordu tekrar
o an neden o dedim neden ben değilde kızım neden allahım dedim
hamd olsun diyebiliyorum şimdi elimden başka birşey gelmiyor..
kötü bir gece geçirdik çok ağladı yaşadıkları korkusu uyutmadı kızımı her daldığında çığlıklarla uyandı
sabah dr geldi çıktık
şu an neşesi yerinde çok şükür ama eli hep dikişlere gidiyor anne öö var sil diyor bilmiyorki o öö uzun zaman onunla kalacak
şimdi neden bunu anlattım size sizleri üzmek içinmi hayır arkadaşlarım
duanızı istiyorum canlarım biliyorum ki her biriniz en içten dualarınızı göndereceksiniz öyküme
bir rica daha
lütfen face de bunu dile getirmeyin yada soru sormayın kızkardeşimin ve erkek kardeşimin haberleri yok uzaktalar üzülsünler istemiyorum
kızlar bizden de kötü haber var..bu sabah kalvaltı hazırlıyordum kızım almış benim topuklu ayakkabıyı giymiş o ara ne olduysa artık düşmüş ve kolunu kırdı..o kadar çok ağladı ki içiini çeke çeke hemen acile gittik röntgen falan çekildi hafif bir kırık ama alçıya aldılar.çok ağladı alçı takılırken içim parça parça oldu zor dayandım.şimdi uyuyor keyfi biraz yerinde yarın ortopedi doktoruna gideceğiz bakalım ne diyecekler.
Allahım yavrularımızı koru kazalardan belalardan tüm kötülüklerden.
sibel ve kikoleyim sizede çok geçmiş olsun kızlar valla şok oldum amma çok kötü haber var bu sıralar tez zamanda süper iyi haberler vermek dileğiyle inşallah.
kızlar hala emziren varmı?biz hala emiyoruz hiç bırakmıycakmış gibi,gece uyanmalarımızda devam ediyo valla ceren doğdu doğalı uykusuz bir gecem bile yok,bu hep böyle olmaz dimi ya memeyi bırakınca uyumaya başlar?
Ben varım canım!!!
Mayıs ortaları gibi ayırıcam ama..Bizim gece uykumuz düzenli.Eğer diş çıkarmıyorsa.[/QUOTya ne güzel demek sende varsın bende ne zaman ayırcam bilmiyorum temmuza kadar bırakcak illaki ama :44:
düzenli derken gece hiç uyanmıyormu?bizde gece problem, hiç olmasa 2 kere uyanıyo emiyo ve uykuya devam ediyo bazen dahada fazla kalkıyo,aç yatırdığımıda söyleyemem alışkanlık heralde.
Ben varım canım!!!
Mayıs ortaları gibi ayırıcam ama..Bizim gece uykumuz düzenli.Eğer diş çıkarmıyorsa.[/QUOTya ne güzel demek sende varsın bende ne zaman ayırcam bilmiyorum temmuza kadar bırakcak illaki ama :44:
düzenli derken gece hiç uyanmıyormu?bizde gece problem, hiç olmasa 2 kere uyanıyo emiyo ve uykuya devam ediyo bazen dahada fazla kalkıyo,aç yatırdığımıda söyleyemem alışkanlık heralde.
canım ben emzirmeyi bıraktım neredeyse 1 ay olacak.emerken her gece 2-3 kez mutlaka kalkıp emerdi.
doktorumuz aç olduğu için değil alışkanlık demişti.
emzirmeyi bıraktığımdan beri maşallah diyim hiç uyanmıyor bazen su içmek için uyanıyor içip tekrar uyuyor.
memden kesince kesintisiz uyumaya başlar mutlaka merak etme
kızlar bu arada ben busenede diyete başladım 3.haftamdayım 3 kilo verdim dünden beride nesfit diyeti verdi diyetisyen açlıktan bayılıcam sanki neyse yarında yapıcam son.bakalım perşembe randevu var kaç kilo verdirecek bu diyet.eşim geldiğinde biraz zayıflamış görsün istiyorum.ama bazen pes edicek gibi oluyor insan.
ohh saatler olsun ne kadar güzel olmuş insan kendine geliyor çok yakışmıştır eminim :))
geçmiş olsun canımcım ya,inşallah o sargıdan da kurtulur yakın zaman da...Allah beterinden kurusun yavrularımızı..Merhaba kızlar..kızımı bugün ortopedi doktoruna götürdüm.tekrar röntgen çekildi.Kırık yokmuş ezilmiş sadece kolu yok yere çocuğun kolunu alçıya aldılar..Alçıyı aldı doktor bandaj taktı ağrı kesici ve krem verdi 10 gün bandajlı kalacak kolu..Ben artık hangi doktora inanacağımı şaşırdım..sonuçta kırılmadı buna da şükür.kolunu hiç kullanmıyor kızım tek kolunu kullanıyor..inşaallah hemen geçer.
öyle deme annesi yaaa,birlikte geçireceğiniz çok zamanlar var ,bende de öyle oldu,ben bunu ipeklerin sakinleşmesine ,ve artık konuşup sıkıntılarını anlatmalarına bağlıyorum,bizimde inatlaşmalar azaldı,artık bende sakinleşmeye başladım,karşılıklı bir durum söz konusu...İpke bu aralar bana çok düşkün oldu. Benim ufaklık için geçen Eminönüne gittim ablamla. İşte doğum hazırlıkları malum şeker, kapı süsü v.s. aldım. İpek de babaannesi ile kaldı. Eve geldim kucağımdan inmedi sarıldı durdu. Ondan beridir de bensiz parka bile gitmek istemiyor ağlıyor. Geceleri iç çeke çeke uyanıyor. Misafirler giderken bana gitmeee diye koşup ağlıyor. Hiç bırakmayınca daha da bağlandı bana. Bu akşam Cem Yılmaz'a gideceğiz. Yine babaanneye gidecek. Bakalım nasıl duracak merak ediyorum.
Bir de herşeyi benle yapmak istiyor. Hemen yanına oturturuyor resimli kitabını açıyor oradakileri söylememi istiyor. Boya yapıyoruz yine beraber. Evde koşuyoruz beraber. ABlam senin alt komşun olmak istemem diyor. Valla kadın şikayet etmek için yukarı çıksa karnımdakini görünce evden taşınır herhalde.
Bu arada iyi haber inatlaşmalar bitti sayılır. Çünkü ben inatlaşmıyorum onunla. Daha sakinim nedense ben de anlayamadım. Üzerime bir genişlik çöktü uzun zamandır. Herşeye pozitif bakar oldum. Yakında doğuracam ya hey heylenirim nasıl olsa. Çocuk da daha rahatladı ruhen. Bir de onu artık hiçbirşeye zorlamıyorum. Seveceği şeyleri yapıyorum. Amaaan diyorum zaten şurada birlikte geçireceğimiz ne kadar zaman var. Onu da zehir etmeyeyim.
çok geçmiş olsun kikoşum ya,gerçekten bir yumurtanın böyle bir sonuç vereceği kimsenin aklına gelmez,ipeği bıraksam ancak alır eline ısırrıdı,bıcırık nerden düşünmüşte parmağını daldırmış,Allah beterinden korusun yavrularımızı..yani kazanın nerde başımıza geleceği belli değil insanın hiç aklına gelirmiki o derecebi yanığı o yumurtanın yapmasını
Ay onu bende düşündüm bugün..Kendini senin yanında güvende hissediyor da ondan. Bunalma canım yaaa. Şimdi bize ihtiyaçları var. Yanlarında istiyorlar. Yarın bir gün büyüyecekler hızlıca. Arkadaşlarını koluna takıp gidecekler. Veya ah annem evden gitse de rahatlasak diyecekler.
güzel bir düşünce yeni topik açılabilinir,çokta hoş olur..hepimizin kuzuları bebeklikten çıktı çocukluk dönemine adım atıyo yavaş yavaş maşallah hepsine yeni nesil çocukları çok akıllılar biçoğumu faceden görüyorum ama hepsinin son halini çok merak ediyorum yeni çekilmiş son fotolardan kuzulara bi albüm yapalım ne dersiniz kızlar..ister burda ekleyelim ister yeni bi konu açalım..
eski muhabbet yok aslında aslıl şimdi daha çok bilgi alışverişi lazım kuzular iyi ce büğüdü nasıl davranmalıyız..bazı olumsuz davranışlarından nasıl kurtuluruz birbirimize destek olalım kızlar..
en kısa sürede öykünün resmini eklerim sizden de bekliyorum :))
şimdiden maşallah kuzulara
bende çok özledim canım ya,baksana veletlerin kazaları hiç eksik olmuyor ki,Allah korusun gözümüzü 4 değil 14 açmamız lazım artıkınkız huri ne güzel kilo vermişsin maşallah sana,özledim çok ya muhabbet etmeyi sizle valla eskisi gibi olabilsek keşke.
Seher meraba umarım bebeğin ve sen iyisindir. Bebeğin yan basıyordu. Bir düzelme ya da ilerleme var mı? Biz hala aynıyız. Yan basarken adımını da dışa atıyor yani sol ayağı dışa bakıyor sizinde öylemi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?