2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hepimizin kuzuları bebeklikten çıktı çocukluk dönemine adım atıyo yavaş yavaş maşallah hepsine yeni nesil çocukları çok akıllılar biçoğumu faceden görüyorum ama hepsinin son halini çok merak ediyorum yeni çekilmiş son fotolardan kuzulara bi albüm yapalım ne dersiniz kızlar..ister burda ekleyelim ister yeni bi konu açalım..
eski muhabbet yok aslında aslıl şimdi daha çok bilgi alışverişi lazım kuzular iyi ce büğüdü nasıl davranmalıyız..bazı olumsuz davranışlarından nasıl kurtuluruz birbirimize destek olalım kızlar..
en kısa sürede öykünün resmini eklerim sizden de bekliyorum :))
şimdiden maşallah kuzulara

selam kızlar okudum geçmişi hmen hemen herkes aynı sıkıntılarda ama azıcık haberler verimde kendimde kafanız dağılsın ayolll.
hafta sonu gitmeye karar verdiğim kuaförüme sonunda gittim oğluşumu babayla baş başa bırakıp sıkı sıkı tembihlerimide yapıp gittim ...cumartesi düz boya attırdım alt boya dedikleri yani. ben sarı hastasıyımdır da :)) kahve tonu attı röfleden önce.boyundan aldırdım.eve geldim .neyse ertesi gün estiler röfleyi birggün dinlensin sende tam karar ver öyle atalım dedi çünkü röfle attırmak üzere gittim.hadi dedim kes nası dedi çocuk kes kes dedim arkası kısa önleri uzun olan modeli kes dedim tamam dedi daha iyi olur ölü saçın çok nasılsa kendine gelir dedi.cartt dedi attı makası.sonrada röflesini attı ama ne röfle platin sarısı ..manikür de yaptırdım yüzümü gözümüde aldırdım ohhh ..uzun koyu renkle girdim kuaförden kısa sapsarı saçlarla ayrıldm.gözüm hala alışamadı doğrusu.resim nasıl konuyo bilsem koyardım resim sizde bakardınız.valla belki biryıla yaklaştı kuaför yüzü görmeyeli ama tam gördü bu sefer ayy azda olsa kendime geldim ohh be dünya varmış....uzun saçın hem hamileyken hem bu yıl boşu boşuna eziyetini çektim neymiş o öyle..
işte böle hanımlar ...

Beyaz meleğe katılıyorum.Paylaşımlarımız artmalı bebeklikten çıktılar artık çocuk oldular kuzularımız.Bundan sonra konuşacak daha çok şeyimiz olacak burada...
Ben birşey sormak istiyorum.21. ayın içine şu an kaan.Yavaş yavaş tuvalet eğitimine başlamak istiyorum.En azından yaza kadar bir yol katetmiş oluruz diye düşünüyorum.Alıştırma külodu ile başlasam nasıl olur?Gündüz bezi tamemen çıkarsamda bu külotlardan giydirsem??Yada aranızda tuvalet macerasına başlayan varmı?Önerisi olan???

ohh saatler olsun ne kadar güzel olmuş insan kendine geliyor çok yakışmıştır eminim :))

bende önümüzdeki aydan itibaren alıştırmak istiyorum şu an yaptıklarım...
sık sık annem çişin var mı gelince bana söyle tuvalete gidelim diyorum..amacım sadece bilinçaltına yerleştirmek ..yani çişi gelince söylemesi gerektiğini..çok sıkıp acele etmiyorum sadece şöyleme aşılamam aşamasındayım şu an...
birde ara ara bezi çıkartıp klozete oturtuyorum hoşuna gidiyo...
önümüzdeki ay sık sık bezi çıkartıp klozete oturtmayı düşünüyorum...mayıs gibi de alıştırma kiloduna geçerim..
çok sıkmak istemiyorum şu anda
yavaş ayavaş kendi istesin istiyorum bakalım

Ben bugün alıştırma külodu aldım.Bazen bezden çok sıkılıyor ve çıkartmak istiyor.Gün içinde birkaç saat külot giydirmeyi düşünüyorum.bende çok sıkmadan yavaş yavaş tuvalet eğitimine başlamak istiyorum.Kaanda nereye yapılacağını çok ii biliyor.Sorduğumda tuvaleti gösteriyor.Yaptıktan sonra özellikle kakasından rahatsız oluyor ve değiştirmemi istiyor.
Lazımlıkta aldım ama pek oturmuyor gözü alışsın dedim.banyoda öylece duruyor..Böyle böyle yavaşca aşılamaya başladım bende.Umarım çok zorlanmayız.

demetcim yeni okudum tatlım gözyaşlarımı tutamadım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun güzel kızıma,nazarlara geldi annesi allahım korusun onları acil şifalar diliyorum canım

of tatlım sizede geçmiş olsun ne bu böyle ya okumaktan korkuyorum devamını,umarım daha iyidir berrak.çok çok geçmiş olsun

sibel ve kikoleyim sizede çok geçmiş olsun kızlar valla şok oldum amma çok kötü haber var bu sıralar tez zamanda süper iyi haberler vermek dileğiyle inşallah.
kızlar hala emziren varmı?biz hala emiyoruz hiç bırakmıycakmış gibi,gece uyanmalarımızda devam ediyo valla ceren doğdu doğalı uykusuz bir gecem bile yok,bu hep böyle olmaz dimi ya memeyi bırakınca uyumaya başlar?

Ben varım canım!!!
Mayıs ortaları gibi ayırıcam ama..Bizim gece uykumuz düzenli.Eğer diş çıkarmıyorsa.

Seher meraba umarım bebeğin ve sen iyisindir. Bebeğin yan basıyordu. Bir düzelme ya da ilerleme var mı? Biz hala aynıyız. Yan basarken adımını da dışa atıyor yani sol ayağı dışa bakıyor sizinde öylemi acaba

demresu slm canım bizde aynı şekildeyiz emiyor ve gece 3-4 kere kalkıyor oyüzden yapışık yatıyoruz resmen. bende mayıs gibi bırktırmayı düşünüyorum inşallah kolay olur bizim için.

kızlar bu arada ben busenede diyete başladım 3.haftamdayım 3 kilo verdim dünden beride nesfit diyeti verdi diyetisyen açlıktan bayılıcam sanki neyse yarında yapıcam son.bakalım perşembe randevu var kaç kilo verdirecek bu diyet.eşim geldiğinde biraz zayıflamış görsün istiyorum.ama bazen pes edicek gibi oluyor insan.

bende diyetteyim diyemicemmmm
diyetisyene falan gitmedim tabiii ama dikkat etmeye başladım 2 hafta falan oldu biraz verdimm işte
ama gerçekten zor oluyo ama istediğim kiloya düşmek için devammmmmm

geçmiş olsun canımcım ya,inşallah o sargıdan da kurtulur yakın zaman da...Allah beterinden kurusun yavrularımızı..

öyle deme annesi yaaa,birlikte geçireceğiniz çok zamanlar var ,bende de öyle oldu,ben bunu ipeklerin sakinleşmesine ,ve artık konuşup sıkıntılarını anlatmalarına bağlıyorum,bizimde inatlaşmalar azaldı,artık bende sakinleşmeye başladım,karşılıklı bir durum söz konusu...

bebek hazırlıkları heyecanı çok güzel olsa gerek,hele maviş mavişş
yani kazanın nerde başımıza geleceği belli değil insanın hiç aklına gelirmiki o derecebi yanığı o yumurtanın yapmasını
çok geçmiş olsun kikoşum ya,gerçekten bir yumurtanın böyle bir sonuç vereceği kimsenin aklına gelmez,ipeği bıraksam ancak alır eline ısırrıdı,bıcırık nerden düşünmüşte parmağını daldırmış,Allah beterinden korusun yavrularımızı..

Ay onu bende düşündüm bugün..
Karaköye gittik pasomu değiştirmeye ,Beşiktaş ,Dolmabahçe müzeleri görünce kızımı getiricem buraları gezdiricem,bir büyüsün okul ödevlerini araştırma ödevlerini yaparız buralara gelip müzelerle ilgili ödevleri birlikte hazırlarız die,sonra dedim ki ulan sen sanki annenle mi gittin? annen beraber gidelim dese ben arkadaşlarımla gidicem derdin.dedim kendi kendime

güzel bir düşünce yeni topik açılabilinir,çokta hoş olur..

kız huri ne güzel kilo vermişsin maşallah sana,özledim çok ya muhabbet etmeyi sizle valla eskisi gibi olabilsek keşke.
bende çok özledim canım ya,baksana veletlerin kazaları hiç eksik olmuyor ki,Allah korusun gözümüzü 4 değil 14 açmamız lazım artıkın

uyku problemi çekmedik,ama memeden kesince hem iştahı açıldı hemde deliksiz uyuyor..akşam 10 da yatıp sabah 10 da kalkıyor süt istemiyor,meme istemiyor hiç uyanmıyor..memeden kesince uyku oturuyor..

Merhaba canım.Kaanın ayağı yürümeye yeni başladığı zamanlar yan basıyordu.Film çekildi bişey çıkmadı.Doktor yürümesi ilerledikçe zamanla düzeleceğini söylemişti o zaman 14 aylıktı.Ortopedik ayakkabı aldık hep.Hatta 18 aylık olunca bir daha göreyim falan demişti ama biz götürmedik.Yan basmıyor artık normal bir şekilde basıyor.Doktorun dediği gibi yürüdükçe düzeldi.Her iki ayağıda düz basıyor.Önceleri sol ayağı resmen dışa doğru atarak yürüyordu ama geçti canım.Sen doktor götürmüşmüydün?Hala yan basıyorsa bence bir ortopedi doktoruna muayene ettir.Çocuklarda genelde görülen bir durummuş bu.İnşallah düzelir canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…