- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #30.341
kızlar bu arada ben busenede diyete başladım 3.haftamdayım 3 kilo verdim dünden beride nesfit diyeti verdi diyetisyen açlıktan bayılıcam sanki neyse yarında yapıcam son.bakalım perşembe randevu var kaç kilo verdirecek bu diyet.eşim geldiğinde biraz zayıflamış görsün istiyorum.ama bazen pes edicek gibi oluyor insan.
Evet bu sene erkek senesi galiba. Hep maviler tükenmişti. Tamam canım fotoğraf gönderirim. Bir de göbişimi doğurmadan göndereceğim. Koca bir top var karnımda. İpek'e soruyorum burda ne var diye. Dop diyor.
Kendini senin yanında güvende hissediyor da ondan. Bunalma canım yaaa. Şimdi bize ihtiyaçları var. Yanlarında istiyorlar. Yarın bir gün büyüyecekler hızlıca. Arkadaşlarını koluna takıp gidecekler. Veya ah annem evden gitse de rahatlasak diyecekler.
Nar'cım uyku düzeni çok kötüymüş. Bir şekilde düzene sokman lazım. Onu kendi düzenine bırakma derim. Gerekirse öğle uykusunu geciktir bişey yap. Çekilir çile değil.
demetim hayırlı haberlerinize çok sevindim maşallah öykümüze atlatacak çabıcak annesi prensesi üzmeyin aglatmayın keyfini sürsün biraz annesi accık yapsın kapriz çok canı acıdı ama onun hakkı allah hiç yaşatmasın birdaha canımcımNAZAR DUASI بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
buda öyküme bütün topik kuzularıma ve güzel anişlerime NAZAR DUASI بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
Demet şok oldum çok gecmış olsun çok duygulandım ınsallah en kısa zamanda ıyı olur öyküsende üzülme geçer insallah sımdı en yaramaz dönemleri
saol canım sorma görsen bide bunumu yumurta yaptı dersin hakkaten
bugün kendisi patlattı valla acısı baya azaldı galiba elini kullanmaya başladı çünkü kreme devam ediyom tabi
şimdi dahada iyidir inşallah canım
selam arkadaşlar şöyle bir bakayım bizim temmuz bebişleri ne yapıyor dedim aman neler olmuş böyle demet, Sibel, kikoleyim çok geçmiş olsun...Demetçim yazıyı okuyunca göz yaşlarına boğuldum bende, Allah ımm daha büyük acılar yaşatmasın Rabbim bukadarıyla bıraksın inşallah ...benim İpek imde çok sakindir yavrum geçende kalabalıktık eve geldik abisine kızdı mutfağın kapısını itti hiçte hırçın değildir aslında ama nazara geldi herhalde cam geriye dolaba çarptı tuz buz oldu ama düşmedi üzerinde kaldı günlerce ya kırılıp üzerine düşseydi diye uykularım kaçtı, Allahımm son kusurlardan korusun yavrularımızı ..
amin canım çok teşekkürler
Allah korumuş serapcım işte kazanın nerden nasıl geleceği hiç belli olmuyor Rabbime emanetler sizede çok büyük geçmiş olsun canım
hepimizin kuzuları bebeklikten çıktı çocukluk dönemine adım atıyo yavaş yavaş maşallah hepsine yeni nesil çocukları çok akıllılar biçoğumu faceden görüyorum ama hepsinin son halini çok merak ediyorum yeni çekilmiş son fotolardan kuzulara bi albüm yapalım ne dersiniz kızlar..ister burda ekleyelim ister yeni bi konu açalım..
eski muhabbet yok aslında aslıl şimdi daha çok bilgi alışverişi lazım kuzular iyi ce büğüdü nasıl davranmalıyız..bazı olumsuz davranışlarından nasıl kurtuluruz birbirimize destek olalım kızlar..
en kısa sürede öykünün resmini eklerim sizden de bekliyorum :))
şimdiden maşallah kuzulara
canım ben açmıştım böyle bir topik bulayımda güncelleyelim inşallah herkes katılır ortalık şenlenir
selam kızlar okudum geçmişi hmen hemen herkes aynı sıkıntılarda ama azıcık haberler verimde kendimde kafanız dağılsın ayolll.
hafta sonu gitmeye karar verdiğim kuaförüme sonunda gittim oğluşumu babayla baş başa bırakıp sıkı sıkı tembihlerimide yapıp gittim ...cumartesi düz boya attırdım alt boya dedikleri yani. ben sarı hastasıyımdır da :)) kahve tonu attı röfleden önce.boyundan aldırdım.eve geldim .neyse ertesi gün estiler röfleyi birggün dinlensin sende tam karar ver öyle atalım dedi çünkü röfle attırmak üzere gittim.hadi dedim kes nası dedi çocuk kes kes dedim arkası kısa önleri uzun olan modeli kes dedim tamam dedi daha iyi olur ölü saçın çok nasılsa kendine gelir dedi.cartt dedi attı makası.sonrada röflesini attı ama ne röfle platin sarısı ..manikür de yaptırdım yüzümü gözümüde aldırdım ohhh ..uzun koyu renkle girdim kuaförden kısa sapsarı saçlarla ayrıldm.gözüm hala alışamadı doğrusu.resim nasıl konuyo bilsem koyardım resim sizde bakardınız.valla belki biryıla yaklaştı kuaför yüzü görmeyeli ama tam gördü bu sefer ayy azda olsa kendime geldim ohh be dünya varmış....uzun saçın hem hamileyken hem bu yıl boşu boşuna eziyetini çektim neymiş o öyle..
işte böle hanımlar ...
ohh ne rahatlamışsındır canım eminim çokda yakışmıştır güle güle kullan
Beyaz meleğe katılıyorum.Paylaşımlarımız artmalı bebeklikten çıktılar artık çocuk oldular kuzularımız.Bundan sonra konuşacak daha çok şeyimiz olacak burada...
Ben birşey sormak istiyorum.21. ayın içine şu an kaan.Yavaş yavaş tuvalet eğitimine başlamak istiyorum.En azından yaza kadar bir yol katetmiş oluruz diye düşünüyorum.Alıştırma külodu ile başlasam nasıl olur?Gündüz bezi tamemen çıkarsamda bu külotlardan giydirsem??Yada aranızda tuvalet macerasına başlayan varmı?Önerisi olan???
yavaş yavaş hazırlamak gerektiğini düşünüyorum bu duruma ve tam 2 yaş en doğru zaman
zaten kendi kendine merdivenden inip çıkabiliyorsa artık tutabilirmiş bizimki çıkıyor ama hala inebiliyormu bilmiyorum hiç bırakmadım güvenip ama sanmıyorum henüz
olur yaa bu da olur gelir geçer onlarıda kendimizide sıkmayalım
demetcim yeni okudum tatlım gözyaşlarımı tutamadım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun güzel kızıma,nazarlara geldi annesi allahım korusun onları acil şifalar diliyorum canım
canım benim çok teşekkür ederiz kızımla teyzesi güzel cemremide senide öpüyorum
kızlar bu arada ben busenede diyete başladım 3.haftamdayım 3 kilo verdim dünden beride nesfit diyeti verdi diyetisyen açlıktan bayılıcam sanki neyse yarında yapıcam son.bakalım perşembe randevu var kaç kilo verdirecek bu diyet.eşim geldiğinde biraz zayıflamış görsün istiyorum.ama bazen pes edicek gibi oluyor insan.
3 haftada 3 kg süper canım
valla ben 54 e düşmüştüm geçen yaz ama kışın aldım hep evde durmaktan
57 oldum baharda vericem inşl :)
seninde mi eşin askerliğini yapmamışt benimkide yapmadı.kısa dönemmi yapıyor şimdi uzun dönemmi.sen kimle kalıyosu.demetcim maşallahın var 2 çocuk ve hala 50 li kilolardasın süpersin.
ben tek çocukta topu topu 12 kilo almıştım 10 kilosu yapıştı sanki gitmiyordu.tabi boğazda durmuyor iştah dersen süper şimdi artık yıllardan sonra 69 olmuşum hep 75 lerde geziyordum.eşimede ayıp olmasın dedim adam askere gitti bari hasretinden zayıfladım diyeyim çünkü o baya vermiş::))
yok canım benimki henüz askere gitmedi aöf öğrencisi.üçüncü senesi.bitirip kısa dönem yapmayı planlıyor.ama bizim aileler uzakda öyle bi durumda naparım işte onu bilmiyorum.okadar süre nerde kalırım yada burayamı gelirler bilmiyorumevet malesef yeni yapıyor askerliğini kısa dönemdi şafak 57 hayırlısı bakalım marmariste şimdi bende annemlerde kalıyorum bazen eve geliyorum evde annemlere çok yakın iş yeride öyle o üçlüde dolaşıyorum işte.
özlemcim seninkide şimdimi asker nerde.
evet malesef yeni yapıyor askerliğini kısa dönemdi şafak 57 hayırlısı bakalım marmariste şimdi bende annemlerde kalıyorum bazen eve geliyorum evde annemlere çok yakın iş yeride öyle o üçlüde dolaşıyorum işte.
özlemcim seninkide şimdimi asker nerde.
iyide arkadaşlar bu külotlar hakkında bilgisi olan varmı.onu kullandımızda ona yapsada tuvaletini dışarı sızdırıyormu merak ettim..eğer okadar çok sızdırmıyorsa bende alim yavaş yavaş denemelere başlıyalım diyorum lazımlık aldım ölece duruyor nasılsa...kızlar bakın yeni topik açtım wc eğitimiyle ilgili çok güzel bilgiler var
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...zandirma-zor-surec-bekliyor.html#post18370105
iyide arkadaşlar bu külotlar hakkında bilgisi olan varmı.onu kullandımızda ona yapsada tuvaletini dışarı sızdırıyormu merak ettim..eğer okadar çok sızdırmıyorsa bende alim yavaş yavaş denemelere başlıyalım diyorum lazımlık aldım ölece duruyor nasılsa...
Merhaba,oğlumun köpek dişleri çok zorluyor .kaç haftadır şiş ama bir türlü patlamadı.Ne kadar zor çıkıyormuş bu köpek dişleri.ÇOk huzursuz huysuz oldu çocuk.Sürekli dişim ağzım acıyor diyip ağlıyor.Sadece biri patlamış.Diğer üçü kabarık ama bişey yok.Kendini yerden yere atıyor sinirinden kafasını duvara vuruyor çocuk.Sabah işe gelirken çok ağladı halbuki hiç ağlamazdı yavrum.
Bizde önümüzdeki ay evimize taşınıcaz yapılması gereken bir sürü iş var.Kafam çok dağınık bu ara.Hangi bir yere yetişeceğim bilmiyorum.Eşimlede durmadan kavga ediyoruz.Üff bunalımlardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?