2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

.[/QUOTya ne güzel demek sende varsın bende ne zaman ayırcam bilmiyorum temmuza kadar bırakcak illaki ama :44:
düzenli derken gece hiç uyanmıyormu?bizde gece problem, hiç olmasa 2 kere uyanıyo emiyo ve uykuya devam ediyo bazen dahada fazla kalkıyo,aç yatırdığımıda söyleyemem alışkanlık heralde.[/QUOTE]

Yani şöyle:Akşam 20.30 da yatıyor sabah 7 de kalkıyor.BU süre içinde 1 defa uyanıyor.Sabaha karşı emip uykuya devam ediyor.Uykusu açılmıyor.Bazende 2 kere falan kalkıp emip tekrar uyuyor.Genelde diş falan çıkarıyorsa yada bir sıkıntısı varsa.Akşam nadirde olsa 9.30 -10 gibi yatarsa hiç kalkmıyor sabah ezanına kadar.yani emdiği için mutlaka 1 defa kalkıyor sabaha karşı.Oda normal canım.Alışkanlık işte..Canım birde memeden ayırsak bile gece deliksiz uyuyacaklarını hemen sanmıyorum.mutlaka su içmeye veya başka bişey için kalkacaklar öyle tahmin ediyorum...

sibelcim nasıl oluyor bu nesfit diyeti?Benimde 2-3 kilo vermem lazım......Sürekli nesfitmi yiyorsun?

ecetuba inanli yeni gördüm çok geçmişler olsun çok üzüldüm henüz dertlerini anlatamadıkları için başlarına bişi gelince gereğinden fazla hırpalıyoruz kendimizi eminim sende öle olmuşsundur hem bebişine hem sana büyük geçmiş olsun allah başka kaza vermesin canım.

kızlar diyetten bahsetmişsiniz sanırsam ben konu ayrı biyerdedir die hiç yazmadım bu konu hakkında .sütten ayıralı bir ay oldu tam ve bende diyete başladım üçüncü haftamdayım 2 kilo verdim tam olarak .resmen aç geziyorum ama .benim kurumeyve ve kuruyemiş bide galete bide salata ağırlıklı başkada hiçbişi yok.aslında daha fazla vermem gerek yaptım diyete göre ama yürüyüşe yanıma arkadaş bulamadım için hareketsizlikten az kilo veriyorum ...ama pes etmicem devam edicem .hatta bi iki elbisem vardı sinirimi bozan kilo yüzünden üstüme olmayan.bu akşam denedim öle güzel oldularki düğün var nisanda orda giymeye karar verdim ikisinide.iki kilo bile insanın moralini bukadarmı yerine getirir pes etmeyelim devam edelim ..burdan birbirimizi bilgilendirelim.birde yazı okudum burda nesfit diyeti nasıl oluyor bide onu deneyelim arkadaşım anlatırmısın.herkese iyi geceler.

haklısın canım valla aman iyi olsunlarda her hallerine razıyız

canım çok teşekkürler bu dua inşallah iyi gelir tüm meleklerin ihtiyacı var Rabbim korusun kuzularımızı

Demet şok oldum çok gecmış olsun çok duygulandım ınsallah en kısa zamanda ıyı olur öykü sende üzülme geçer insallah sımdı en yaramaz dönemleri

çok teşekkürler canım geçti baya teyzesi dikişlerini koparttı eliyle cadı tek tek yoldu :)
şu an gayet iyi görünüyor ince bir kırmızı çizgi var inşallah o da geçer zamanla

kızlar slm bugün diettisyene gittim tam 1 ay oldu başlayalı ve 4,5 kilo vermişim ve çoğunu göbekten ve bacaklardan yani yağ yakarak çok sevindim bu olaya.bu arada yürüyüş yapamadığım için sürekli evin koridorunda koşuyordum ileri geri birde hareket yapıyordum işe yarıyor galiba.

sehercim nesfit diyeti şöyle: sabah az yağlı süt (1 subardağı )5 kaşık nesfit meyvesiz sade olanlardan.içine biraz bal ve ceviz koyabilirsin.
arada ; 1 porsiyon meyve örnek:4 kuru kayısı
öğlen ; 4 yemek kaşığı sebze yemeği 1 dilim kepek yada çavdar ekmeği yağsız salata eğer yoksa küçük ayran.
ara;2 porsiyon meyve

akşam; süt ve 4 kaşık nesfit (bal ve cevizle)

ara; 2 porsiyon meyve.(ben 1 kaşık dolusu kuru üzüm yiyordum birde elma tok tutuyordu.)tabi kızım geceleri emdiği için bayılıyordum biraz zor geldi yani.

çay şekersiz serbest.ve bol su mesela 2-3 litre.

demetcim maşallahın var 2 çocuk ve hala 50 li kilolardasın süpersin.

ben tek çocukta topu topu 12 kilo almıştım 10 kilosu yapıştı sanki gitmiyordu.tabi boğazda durmuyor iştah dersen süper şimdi artık yıllardan sonra 69 olmuşum hep 75 lerde geziyordum.eşimede ayıp olmasın dedim adam askere gitti bari hasretinden zayıfladım diyeyim çünkü o baya vermiş::))

seninde mi eşin askerliğini yapmamışt benimkide yapmadı.kısa dönemmi yapıyor şimdi uzun dönemmi.sen kimle kalıyosu.
ayrca bende kilo konusunda seninle aynıyım.önceden 60 -65arası gezerken şimdi 75den aşa inemiodum rejime başladım iki kilo verdim ama hala 6lı rakamları göremedimumarım kısa zamanda bende senin gibi görücem 6 ları.çok ackıyorum zor gelio ama devam edicem inatla ..

evet malesef yeni yapıyor askerliğini kısa dönemdi şafak 57 hayırlısı bakalım marmariste şimdi bende annemlerde kalıyorum bazen eve geliyorum evde annemlere çok yakın iş yeride öyle o üçlüde dolaşıyorum işte.

özlemcim seninkide şimdimi asker nerde.

yok canım benimki henüz askere gitmedi aöf öğrencisi.üçüncü senesi.bitirip kısa dönem yapmayı planlıyor.ama bizim aileler uzakda öyle bi durumda naparım işte onu bilmiyorum.okadar süre nerde kalırım yada burayamı gelirler bilmiyorum (

hayırlısıyla biter inşallah canım da kavuşursunuz
az kalmış bak ben eşimi 550 gün bekledim dile kolay

özlemcim seninkide inşallah kısa sürede yapar gelir hayırlısıyla

canım o kilotların içi havludan oluyor üstüde naylon işte ben oğlumda hiç kullanmadım onlardan bence bezden hiç farkı yok birde çişi de çok tutmuyor
bana sorarsan direk kilot giydirmek lazım çiş yaptığında rahatsız olsun tutmaya söylemeye çalışsın
bakalım nasıl başaracağız :) Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
demetcim sende evliykenmi bekledin eşini??

kızlaar benim kızımda kaçgündür süt içmek istemiyor ağzına biberonu alıyor öyle bekliyor negüzel içiyordu içine bal koyuyordum cicibebe koyuyordum şimdi hiçbirşekilde almıyor neyapacağımı şaşırdım.işallah geri başlar süt içmeye beni emmesininde bir etkisi varmı acaba.bugünde annemi çıldırtmış hiç uyumamış ben 8 de geldim emerek 9 da uyudu şimdi birde aç açına uyudu bugece uzun olacak benim için.

demetcim sende evliykenmi bekledin eşini??

kızlaar benim kızımda kaçgündür süt içmek istemiyor ağzına biberonu alıyor öyle bekliyor negüzel içiyordu içine bal koyuyordum cicibebe koyuyordum şimdi hiçbirşekilde almıyor neyapacağımı şaşırdım.işallah geri başlar süt içmeye beni emmesininde bir etkisi varmı acaba.bugünde annemi çıldırtmış hiç uyumamış ben 8 de geldim emerek 9 da uyudu şimdi birde aç açına uyudu bugece uzun olacak benim için.

Merhaba,oğlumun köpek dişleri çok zorluyor .kaç haftadır şiş ama bir türlü patlamadı.Ne kadar zor çıkıyormuş bu köpek dişleri.ÇOk huzursuz huysuz oldu çocuk.Sürekli dişim ağzım acıyor diyip ağlıyor.Sadece biri patlamış.Diğer üçü kabarık ama bişey yok.Kendini yerden yere atıyor sinirinden kafasını duvara vuruyor çocuk.Sabah işe gelirken çok ağladı halbuki hiç ağlamazdı yavrum.
Bizde önümüzdeki ay evimize taşınıcaz yapılması gereken bir sürü iş var.Kafam çok dağınık bu ara.Hangi bir yere yetişeceğim bilmiyorum.Eşimlede durmadan kavga ediyoruz.Üff bunalımlardayım

ewt köpek dişleri zor çıkıyor .. diş jelide fayda etmiyor artık ... bizdede sanırım iki yaş sendromu öbürü buluğ çağ ikiside bi afra bi tafra ben nasıl girmiyim şimdi bahar depresyonuna

merhabaaaa:) beni hatırladınız mıı:) çok uzun zaman oldu...kuucukların resimlerine baktım maşallah hepsi ne kadar çok büyümüş...Arda da ben de arkadaşlarımızı çoook özledik ama kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…