- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #30.361
Merhaba,
Hasta kuzucuklara geçmiş olsun. Hemencik toparlasınlar üzmesinler annişlerini.
Ben henüz doğurmadım ama bu 1-2 gün içinde doğururum herhalde. Çok vakit kalmadı. Cumartesi kontrolde suyu, plasentası iyi çıktı ama artık doğursam iyi olur. Kilosu 3700 gr olmuş. Boyu 50 cm. Biraz daha durursa sezeryan olmak zorunda kalacağım diye korkuyorum. Zaten 19.Nisan'a kalırsa gelecek sömestr ilkokula yazdırırım bu gidişle.
Merhaba,
Ben henüz doğurmadım ama bu 1-2 gün içinde doğururum herhalde. Çok vakit kalmadı. Cumartesi kontrolde suyu, plasentası iyi çıktı ama artık doğursam iyi olur. Kilosu 3700 gr olmuş. Boyu 50 cm. Biraz daha durursa sezeryan olmak zorunda kalacağım diye korkuyorum. Zaten 19.Nisan'a kalırsa gelecek sömestr ilkokula yazdırırım bu gidişle.
arada bakıyorum seni göremeyince doğurdun sanmıştım ..yok canım korkma sezeryan olmazsın inş. bu gidişle seninki emekleyerek çıkar heraldeMerhaba,
Merhaba,
deniz telefonumu evin içinde kaybetti((( hiçde oralı olmuyo soruyoruz cevap vermiyo zaten benim teli beğenmiyordu babasınınkini istiyordu benimki alışık diye tutturursa veriyordum eline ama bu sefer ben vermeden almış afacan yok ortada çöpe bile baktık hatta dışardaki konteynırı bile karıştırdık görevliyle yok yok hiç etti zıpırcann
Canım bebişine kocaman bir maşallah gayet sağlıklı bir paşaMerhaba,
harikasın ipeğimu ya renk katıyosun foruma.umarım sağsalim doğurur kucana alırsında öyle yazarsın tekrar.ayy bak ben bile heycan yaptım şinci
Canım inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun.Yazdıklarını herzaman gülümseyerek okuyorum.Allah kolay doğumlar nasip etsin.
arada bakıyorum seni göremeyince doğurdun sanmıştım ..yok canım korkma sezeryan olmazsın inş. bu gidişle seninki emekleyerek çıkar heraldebi avazda kolay doğumlar sağsalim al bebeni nş. kucağına
buralarda göremeyince bende doğum yapmışşsındır diye düşündüm.
inşallah bir an önce sağlıcakla kucağına alırsın canım.kilo ve boy yerinde maşallah daha doğmazsa nekadar olur bilemem valla..Allah kurtarsın canım...
ben doğura doğura 3000gr doğurdum yumurta kadar
bende hamile olmak istiyorum ama hemen doğsunnnnnn istiyorum
Canım bebişine kocaman bir maşallah gayet sağlıklı bir paşa..ya zaman ne çabuk geçmiş tabi bu bizim için senin için daha yavaş geçmiş olabilir..inşaallah normal doğum yaparsın canım...ben 39+4 de yapmıştım..huri de 40.haftayı geçmişti seninki gelir bir kaç güne inşaallah.Allah yardımcın olsun.
sakladığım yerden ütüyü bulup fişi prize takmış( allahtan en düşük ayardaydı parkeyi ütülüyo ben bu afacanla nasıl başa çıkıcam .. bak şimdide bilsyr kasasını devirdi ben şoktayım
Merhabalar bir konu hakkında bilginizi alabilirmiyim hiç başınıza geldimi. Kızım üşüttü burun akıntısı ve öksürük . ama öksürük bir türlü geçmiyor. boğazdan sanki. tıkalı öksürük. öksürürken zor öksürüyor boğulacak gibi oluyor. gece de çok uyanıyor. boğazından hırıltı geliyor. Ne yapabilirim. Siz ilaç olarak ne veriyorsunuz. Böyle bir şey başınıza geldimi acaba. doktorumuz burda yok haftaya geliyor. başka bir doktora götüürsem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?