2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

karen ben de istiyorum ama evim baya serin
bide kısakollu olunca elleri ayakları morarıyo sanki o yüzden sadece dışarı çıkarken giydiriyorum kısa kol

ben de sadece penye battaniyeyle örtüyorum

resimleri fırsat bulabilirsem albüme ekliyeceğim gittikce zorlaştı işlerim annem yanımda olmasına rağmen yinede çok zorlanıyoruz gaz sorunumuz çok fazla birde prematüre olmaları nedeni ile sindirim problemimiz var

doktor yetiyo dediyse yetiyordur ...ama sana bişey diyemem aynısını geçen alkşam bende yaptım çünkü sabah 7 den akşam 10 a kadar uyumadı kızızm sütüm yetiyo bişliyorum gazıyla ilgili her şeyide yaptım hala susmayınca 60cc verdim mamayı sustu..ama aç olduğundan değil mama sakinleştiriyo uykuya geçiyor....yani kokrma derdi açlık değil...çok alıştırma mamaya...bende tutuyorum kenarda mamayı çok çaresiz kaldığımda vermek için..birde öyle koca mamaları alma sakın mamanın ağızı açılınca ömrü 1 aymış...ben koca kutuyu attım çöpe...1 kere vermiştim......

kızlar bu akşam teyzemler geldi..3 aylık bebeği var teyzemin benim kız gözünü çıkarıyordu nerdeyse...
biblo gibi nereye koyarsan orda duruyor ne eli oynuyor ne kolu ne bacağı ne kafası...
ipeğin ne eli durdu ne bacağı hep ağladı hep huysuzdu çocuğun kafasına vurmalar tekmeler bi hareketler resmen çocuğu istemedi beşiğinde...
teyzemler noluyo bu kızızn nesi var diyip durdular..
rezene verdim acı elma yağı sürdüm bacaklarını ittim çektim gazını çıkarttım tyeyzem şoklarda one onu içirme bunu yapma sen böyle yaptığın için çok üstüne düştüğün için böyle olmuş bu...memenden başka bişey yapma gerekemez dedi...

neyse gittiler....çıktım balkona....düşündüm.....haklımı acaba....

yani o bebeğinin üstüne düşmüyor rezene anason bilmem ne kolik falan kakasını yaptırmalar zeytin yağı yok bacak sporu bi haber....memeyi veriyor gazını çıkarıyor atıyor bi kenara çocuk orda put gibi yatıyor....keyifli aslında bebeği varmı yokmu belli değil....oh rahat rahat oturdu ben bütün akşam kızız ayakta gezdir salla bacaklarını çek it...fenalık geldi onlar gidincede aynı saatinde uyudu....

eşimin yorumu aynen aktarıyorum:
hayatım şurda sıkımız 1 sene en fazla...1 sene sonunda o bebek ağar,konuşamayan,belki yürüyemeyen,sessiz,sakin,yanlızlığa terkedilmiş,içine kapanık,çekingen bi çocuk olacak...
oysa bizim kızızmız böyle giderse 1 sene sonra çişim geldi bile der....hangi çocuk daha iyi..şu an teyzen çok rahat edebilir ama unutma 1 sene sonra sen rahat edeceksin onun sıkıntıları başlayacak ama sen 1 sene sonrasından sonra hep rahat olacaksın çünkü bizim cin gibi bi kızımız var....dedi..biraz rahatladım...eşimde haklıydı....
ama gerçekten teyzem anne sütünden başka hiç bişey vermiyor...bi anne sütü birde vitamin..o kadar...ne gaz..ne sancı sesinibile duymadım ya sadece gözleri oynadı 2 saat boyunca....yok böyle bişey bizimki saniyede 10 tekme atarken o öylece yatıyordu...

dünya kadar birikmiş sayfalar yine okumaya kalksam bitmez

karenim
maşallah serrama çok da tatlı rabbim nazarlardan korusunnnŞeniz

melekcim öyküde güzel kilo almış kocaman olmuş resimlerindede çokkkk tatlıı maşallahhhhhŞeniz
ayrıca çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir:Saruboceq:
göğüslerin içinde amatistin dediği gibi ayva çekirdeğini bir dene canım çok iyi geliyor

derincim işin zor canım allah kolaylık versin kıyamam nazlı kızımaaa:teselli:inşallah biran önce düzelir:Saruboceq:

comebaby yerim ben bu dünya tatlılarını yaaaa maşallah nasılda büyümüş ve güzelleşmişleropuyorumnanaktan

hurişim onu bunu takma kafana eşin çok haklı bence zeki çocuk çok hareketli olur unutma maşallah ipek böcüğümüze

demrecim nuby nin biberonunu sormuşsun bugün ilk kez kullandık humananın kimyonlu rezenesini aldım ondan içirdik.
ki benim kızım emziği zor aldı uzun bi süre alışamadı bunda bi iki yüzünü buruşturdu ama güzel kavradı aynı anne göğsü şeklinde ve yumuşak
kaşıklısını kullanmadım ama biberonu sevdik

diloşum bende artık eski halimi istiyorum hiçbir kıyafetim olmuyorrr ama almıycam inat ettimm eşofmanla gezmeye devam:umursamaz:
yahu günde yarım saat ayıramıyorum ki kendime yürüyeyim
verdiğim 17 kg orda takıldı kaldı

starım dustum nerelerdesin inşallah iyisinizdir arasımızlaŞeniz

inşallah unuttuğum bişey yoktur vakit dar olunca anca bu kaa oluyor

demet kız noldu senin klavye aldınız mı ....bu kadar yazdığına göre almışsınız heralde...
dediğin doğru saol canım bende öyle düşünüyorum da hani yinede gönlüm uslu sessiz bebeğe kaymıyor değil haniiii...:))))

saat 9 bizim kız yine salon salon die tutturdu geldik ahanda uyudu ee ben nolucam.....mafoldumben:ecrin_bebek:
benim anamın kardeşlerine dedim:
" sabah 9 da salona gelicem diye yırtıyo kendini gelincede susuyo..."
"yok ondan değildir değişik bi yer olunca susar..."
"tamam değişik yerde susarda,her sabah aynı saattee değişik bi yere gidicem diye feryat figan ağlar mı?"
"o aynı saatte acıkır ondan yapar.."
"doğru diyon teyze evet haklısın bende yatarken mememi salonda bırakıyorum...
şuncacık şey ne anlar salondan odadan bende işte kuruyorum...."klava:

Günaydın iyi pazarlar hanımlar ve minnacık şeker mi şeker bebeleri

Demetcim gecelerin kadını oldun çıktın gündüzünde uğrada 2 muhabbet edelim.

günaydııınnnnn günaydınnnnn oh be bu sabah kahvaltımı ettim....
kızlar kızızm kırmızı bi şıngırak oyuncağa tepki verdi ....ağlıyordu oyuncağı salladım sustu döndü oyuncağa baktı...sonra ağlamaya devam....hehehehehe sevindirim oldum...
ama bu kız paso ağlıyo yaaaaa....

günaydın kızlar.herkes nasıl bugün.ben oğlumu uyuttum.attım salıncağına uyuyor.ama genede kıpır kıpır hiç durmuyor.bir türlü derin uykuya geçemedi

ay azcık dans edeyim hergün göbecik atarsam belki eritirim dedim ama ....etlerim acıyo ya .:lepi:...göğüslerim acıyor bütün etlerim acıdı....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…