- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.041
iyi akşamlar
hayırlı ramazanlar ark. ben kuzucuklarımdan fırsat bulup malesef artık siteye hiç uğruyamıyorum
doktor yetiyo dediyse yetiyordur ...ama sana bişey diyemem aynısını geçen alkşam bende yaptım çünkü sabah 7 den akşam 10 a kadar uyumadı kızızm sütüm yetiyo bişliyorum gazıyla ilgili her şeyide yaptım hala susmayınca 60cc verdim mamayı sustu..ama aç olduğundan değil mama sakinleştiriyo uykuya geçiyor....yani kokrma derdi açlık değil...çok alıştırma mamaya...bende tutuyorum kenarda mamayı çok çaresiz kaldığımda vermek için..birde öyle koca mamaları alma sakın mamanın ağızı açılınca ömrü 1 aymış...ben koca kutuyu attım çöpe...1 kere vermiştim......kızlar ya acıl ardım benım oğlum 3gundur memeden baska bısey ıstemıyor surelkı kucak gezme uyumuyor aglıyor hemen 15dakka sonra uyanıyorarı mama aldırdım esıme verdım 100cc cokcok ıctı acaba sutummu yetmıyor ama dr. yetıyor dedı ben denedım bu aksam valla ardından sutumu verdım onuda ıctı copur copur memeyı bırakmazdı bıraktı oynamaya basladı derken yuyakaldı sımdı sallıyorum ayağımda baakalım sonuc ne olcak?
napayım doğru yaptımmı acaba?
sab simplex aldım kızlar..eczacı gunde 2 kez 5 damla verin dedi..siz nasıl kullanıosunuz?
günaydın kızlar.herkes nasıl bugün.ben oğlumu uyuttum.attım salıncağına uyuyor.ama genede kıpır kıpır hiç durmuyor.bir türlü derin uykuya geçemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?