- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #30.421
canım benim gözün aydın olsun.Oğluşun sağlıklı geldi dünyaya sen de iyisin çok şükür.Epiduralsiz doğrudun demek maşallah.Anneli babalı büyüsün Ardamız.İpekle iyi anlaşırlar inşaallah.İpeği öp benim için Ardayı kokla mis gibi.Doğurdum doğurdum DOĞURRRDUUUM.
Cumartesi sabah kalktım. Hafif hafif sancım vardı. Kahvaltı ettik falan. İpek'i kucağımda yedirdim sancım kesildi. Neyse kontrole gittik. NST'ye girdim. Az sancı çıktı. Evdekinin yarısı kadar bişey hissettim. Dr muayene etti 1,5-2 cm açıklık olmuş. Yarın seni doğurtacağım dedi. Hastaneyi aradık randevu aldık. Buraya kadar herşey iyi. Eve geldik yine ara ara sancı gelip gidiyordu. İpek'i uyutmak için yatırdım ki bir sancı geldi yatakta doğuracam dedim. Kalktım dolaştım baktım 3dk ara ile geliyor. DR'u aradım hasteneye git beni arasınlar dedi. Eşimi aradım ailece eve geldiler. Herşey o kadar çabuk gelişti ki. Evden çıkışımız var. Annem İpek'le önde, eşim elinde valizlerle onun arkasında, eşimin bir akrabası onların peşinde ben apartman merdivenlerindeyim. Neredeyse beni unutacaklardı. Hastanede sancılar daha da arttı tabi. Muayene ettiler 6-7 cm açıklık olmuş. Dr zor yetişti. Gelince hemen keseyi patlatıp beni doğumhaneye aldılar. Ben hala epidural peşindeydim ama takan olmadı. Ne gerek var doğurursun diyip durdular. Ikınmak istemiyorum o his gemiyor diyorum ıkınırsın dediler. Valla dr.un kurcalamaları, hemşirelerin karnıma bastırması ve ıkınmazsam bu çocuk içimde kalacak sancı hiç bitmeyecek düşüncesiyle var gücümle ıkındım. Oğlumun ağlamasıyla öyle rahatladım ki anlatamam. Bir de kendimi tebrik ettim bir taraftan aferin dedim. Harbi normal doğum yaptın. Kendimi acayip iyi hissettim birden. Daha masadan inmeden ne zaman taburcu olurum diye sordum. Hemşire yarın çıkarsın neden ki diyince tarlaya gidip çalışmam lazım da ondan dedim. Kıyafetlerimi giydirmek istediler ben pantolon tişört mü falan diyorum ciddi ciddi. Bir an devreler gitti geldi. Neyse oğlum öyle obez falan değilmiş. 3600 gr çıktı. Ultroson çok yanıldı yani. Boyu da 1,5 cm. Yani İpek kadar aşağı yukarı. 2 gündür sadece kucaımda uyuyor. Çok fenalardayım. Allah ona uzun ömür bana da dayanma gücü versin. Şimdilik ekrar gelirim bir ara
İPEĞİMU tebrik ederim canım çok sevindim ne çabuk geçti zaman okuyunca çok şaşırdım..anlattığın kadar kolay olduysa doğumunda şahaneymiş maşallah..kuzularınla sağlıklı mutlu yıllar dilerim
Starimu sende çooook şaşırttın beni tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah..seninde hamileliğin çok zor geçmişti bu onun tam tersi olur inşallah kolay keyifli bol bol gezebileceğin bi hamilelik diliyorum sana.. İkiniz içinde biraz zor olacak ama Allah veriyor kolaylığını keyfini çıkarın
canım benim çok duygulandım okurken , hayırlı olsun ..bebişini kucağına almışsın.. Allah sağlıklı birlikte ömür nasip etsin size inş .
iki doğumunu da normal yaptın tebrikler cidden masallah
bu doğum İpek'e göre daha kolay olmuş sanirim ..
minik Arda kime benziyor biraz anlat
Canım tebrikler phh mis gibi bebek kokusu Allah yardımcın olsun biraz zorlıcak ama olsun iyi yaptın ikisi bir arada çıkıcakipekcim abla moduna girdimi nasıl durumlar müsait zamanında anlat biraz
İpeğimuuuuu öncelikle medeni cesaretinden dolayı seni canı gönülden kutluyorumçok sevindim, çok duygulandım gözünüz aydın canım.Nihayet Arda Paşa teşrif etti,dünyamıza hoşgeldi :) .İyi olmanada çok sevindim, öyle bi anlatıyosunki doğumu bir çırpıda olmuş bitmiş gibi maşallah insanın doğurası geliyor dermişim
Ben İpek'i merak ediyorum şimdi, ne yaptı kardeşini görünce ? Sevdi mi,mıncıkladı mı yoksa trip mi yaptı yabancılamış olabilir,kıyamam yaa abla oldu resmen. Şimdi senin yükün dahada arttı Allah yardımcın olsun, bizi unutmayıpta haberdar ettiğin için teşekkür ederiz.Fırsat buldukça yazarsan süper olur merak ediyorum bende elif gibi vee bi foto mutlaka sen,ipek ve arda'lı şöyle ailecek bekliyoruzzzzz.
canımm çook geçmiş olsun.sağlıcakla kucağına almışşın arda paşa yı...anlattığın kadarıyla çok kolay görünüyor doğum allah yardımcın olmuş...
İpek abla napıyor?merak ettim durumunu...
Allah yardımcın olsun canımm işin dahada zor olacak.inşallah arda yavaş bi bebek olurda üzmez annesini...
ayyyy doğurasım geldi
bende 2. bebişi istiyorum.ne annem ne kayın validem benle aynı fikirde değil.Ayşenur ezilecek sevgiden marum kalacakmış benim için zor olacakmış..sanki onlar bakacak hevesimi kırıyolar...
hele ayşenur 2 yaşını doldursun hayırlısıyla.Allah veririse 2. çalışmalarımız başlayacak
çok sevindim senin adına,korktuğumuz gibi olmadı çok şükür,inşallah ilerleyen dönemlerde de her zorluğu böyle kolaylıkla atlatırsın canım...
bende ipeği çok merak ediyorum,kendimi hayal ettim bir an neden olmasın dedim,ama gözüm yemiyor hala...
herşey istediğin gibi olsun inşallah .pazar günü doğsaymış aynı gün olacakmış doğum günümüzben 17 nisan doğumluyum...koç burcu çocukları biraz zor olur derler ama bakalım...
sen nasılsın dikişlerin varmı,sancıların nasıl,kendini nasıl hissediyorsun,2 sene içinde 2 çocuk doğurdum kız valla helal olsun beeee
hayırlı olsun .sorunsuz sağlıklı geçsin inş. hamilelik aras paşa abi oluyo ne güzell
arda çocuk bayramını bekliyor galiba ama çok var ...çabuk karar versede gelse artık
okurken gözlerim doldubişey yazamayacagım galiba nedendir bilmem dogum kolaymı oldu yoksa sen bukadar kolay mı anlatmaktasın neyse dogurdunya önemli olan o çok duygulandım çokk geçmiş olsun rabbim sizi korusun sana kolaylıklar versin
arda paşamız hoşgelmiş dünyamıza sefalar getirmiş kutluyorummm güzelim
canımcım kutluyorum seni TEBRİKLER EDİYORUM hakkaten yüreklenmeyi sonuna kadar hakediyorsun iki sene içinde iki çocuk hemde normal olaraktanben biryle baş edemiyoırum laftan anlamaz sözden anlamaz .gözümde başka yerlerimde yemiyor sen doğurdun çıktın bile işin içinden allah bundan sonra yar ve yardımcın olsun arda beye uzun uzun sağlıklı ömürler versin tekrar çok geçmiş olsun gelişmeleri büyük espirilerinide katarak ekleyeceğin günü sabırsızlıkla bekleyerekten opüyorum şimdilik ...
İPEĞİMU tebrik ederim canım çok sevindim ne çabuk geçti zaman okuyunca çok şaşırdım..anlattığın kadar kolay olduysa doğumunda şahaneymiş maşallah..kuzularınla sağlıklı mutlu yıllar dilerim
Starimu sende çooook şaşırttın beni tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah..seninde hamileliğin çok zor geçmişti bu onun tam tersi olur inşallah kolay keyifli bol bol gezebileceğin bi hamilelik diliyorum sana.. İkiniz içinde biraz zor olacak ama Allah veriyor kolaylığını keyfini çıkarın
ipeğimu tatlım gözün aydın nihayet katıldı aramıza minik arda bey,yirim ben onun anasının kucağında uyuyon poposunu maşşallah
allah kolaylıklar versin arkadaşım,başta biraz seni zorlasada sonunda en şanslımız sen olacaksın,iki yavrunda kocaman olcak biz ikincileri yapana kadar,ipek kızımıda öperim çok
canım benim gözün aydın olsun.Oğluşun sağlıklı geldi dünyaya sen de iyisin çok şükür.Epiduralsiz doğrudun demek maşallah.Anneli babalı büyüsün Ardamız.İpekle iyi anlaşırlar inşaallah.İpeği öp benim için Ardayı kokla mis gibi.
canım çok sağol iyi dileklerin için .. Aras tosbaası tedaviyle zor zahmet dünyaya gelince bu fasulye kendiliğinden çıkagelince aksi bir şey düşünemezdim önceki tecrübelerim ne olursa olsun :26: sağlıklı geçmesini diliyorum ama şu an yattığım yerden yazıyorum bu msjı , çünkü dün biraz kahverengi lekelenmem oldu yine ve yaklaşık 3 haftadır da günde 6 tane progsetan içiyoruminşallah şu ilk 3 ay geçince herşey daha güzel olacak :97:
canım çok sağol iyi dileklerin için .. Aras tosbaası tedaviyle zor zahmet dünyaya gelince bu fasulye kendiliğinden çıkagelince aksi bir şey düşünemezdim önceki tecrübelerim ne olursa olsun :26: sağlıklı geçmesini diliyorum ama şu an yattığım yerden yazıyorum bu msjı , çünkü dün biraz kahverengi lekelenmem oldu yine ve yaklaşık 3 haftadır da günde 6 tane progsetan içiyoruminşallah şu ilk 3 ay geçince herşey daha güzel olacak :97:
Kardeş her çocuğa verecek en güzel armağan. Ona yapılan haksızlık değil bence.
Merhabalar. Kızımda bazen uykuda gözlerini kırpıştırma oynatma gibi hareketler ve yüzünde gülüyormuş gibi bir ifade oluyor . Sizin bebeklerde de oluyormu acaba uykusunda. Bazen de inliyor gibi oluyor. Sizlerde oluyormu son bir kaç döneminde uykuda bu tarz şeyler acaba
rüya görüyordur canım benimki uykuda ablasını çağırıyo bazende uyunarken sayıklıyogözlerini yukarı kaydırıyormuş gibi. Bir de uykuya yeni daldığında sıçrıyormu. bir de sağ elini uyurken hep hafif oynatıyor bir süre yeni daldığında. sizde de oluyor mu böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?