- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #30.461
Tüm güzel annelerin anneler günü kutlu olsun.
Allah evlatlarınızla birlikte sağlıklı ve huzur dolu bir ömür geçirmeyi nasip etsin.
aynılar canım aynılar,anneye düşkünlükleri başladı işte..2 yaş sendromu bizdede başgösterdi malesef.2 haftadır fenayız..
en çok söylediği 3 kelime men(ben),menim(benim),hayııı(hayır)
Allah sabır versin işim zor..
yaptığım şeye yada yemek yedirmeme anne mennn(kendi yapçak)
bişeyi alamaya kalksam menim deyip kucaklıyor.
herşeye anne hayııı...
nereye gitsem peşimde.mutfakta tezgah üstünde yer edindi kendine bindirmesem ağlıyo deli gibi.her yere küçük taburesini taşıyo peşimden üstüne çıkıp yaptığım şeye bakıyo yapmaya çalışıyo anne mennn diye diye..eşimle yan yana oturmak ne mümkün ağlıyo eşimi itekleyip kaldırıyo kalllkk diyo...
kucağıma çocuk falan alamıyorum.itiyo insin diyo çıkıp oturuyo sıpa...
haftasonu köye annemlere gittim.abimin kızı var 7 yaşında onlarda geldi.benimki herkese yetti.ayça ya hiçbişi vermiyo.yastık,battaniye,oyuncak,top vs aklınıza ne gelirse hepsi ayşe nin.benim deyip ağlıyo bağırıyo..
ayça isyan etti kuzucum.halacım ben ayşe ye küstüm diyo
yemek yemek istemiyor kaçıyor hayıı deyip ağlıyo..
gören ne kadar kıskanç,paylaşımsız çocuk diyo
bilmiyolarki bizimki sendromun ortasında....
herkesin kuzucukları bölemi yaaa???
umarım çok sürmez yoksa baş edilecek gibi değil...o masum sakin çocuk gitti yerine canavar geldi resmenn yaa...
2 yaş sendromuuubizimde başımıza bela benimkide menim diyor başka bişey demiyor ablayı dövüyo ağlatıyo yemek yemiyoruz artık bıraktım öğlen illada çorb içecek güzel besin alcak fln kalktı bizde ne yiyorsa onu veriyorum aburcubur dışında bir hafta boyunca camın önüde direk olduk dışarda çalışma var kepçe dozer dikkatini çekti pepçede pepçe devamlı seyrediyoz tvde bile kepçe arıyo inş bu inatçılığı sendromla geçer ağlama krizleri sinirlenmesi eline geçeni fırlatması huy edinirse fena
aynılar canım aynılar,anneye düşkünlükleri başladı işte..
bugün ne oldu bak şimdi
odasında uyuttum,yanında yatıyordum uyuyunca kalktım,bi süre sonra uyandı,kalktı yanıma geldi dudakları büzmüş bağırıp memesini yere fırlattı ve odasına koştu,
peşinden gitmedim bi süre ağladı,ben seslendim;
_kızım çişim gelmişti çişimi yaptım ,mama yedim...
dedim,kızdı bana haspam yanımdan kalktın diye,
bu hala ağlıyor tabi odanın kapısına kadar gittim yatağa kapanmış ağlıyor beni gördü bir hışım kapıyı yüzüme çarptı
gülsem mi ağlasam mı?
"ay benim uykum geldi ,kızımın yanına gidip yatayım" dedim,kapıyı açtı "del" dedi..
bir süre şarkılar söyledik,parmak oyunları oynadık yatakta keyfi yerine gelince "anni taaalt"(kaalk)dedi...
haspama bak genç kız gibi triplere girdi anam ben bununla ergenlikte ne edecem bilmiyorum,yataklara kapanıp ağlamalar,anneye asiilik
Bu arada benim kullanıcı adım değişti önceki adım seherrdi hatırlarsanız.Epeydir yazmıyordum buraya.Ama vakit buldukça okuyorum.
İpeğimu,öncelikle allah analı babalı büyütsün uzun sağlıklı ömürler versin sanada sabır ve güç versin.Şimdi zor tabi ama 1 yıl sonra tam tersi olacak.Büyüdükçe sende rahatlayacaksın.Bende bazen istiyorum ama oğlum çok yaramaz ve çalışıyorum annem bakıyor kaana.4-5 yaşına gelince ikinciyi istiyorum nasipse kız istiyorum inşallahhh kız için deli oluyorum...
2 yaş sendromuyla ilgili konuşulmuş aynısı bizdede var.Oğlum yaramazdır ama inatçılığı yoktur sakindir öyle herşeye mızmızlanmaz yemek uyku süper gidiyordu ama şu an için aynısını söyleyemeyeceğim.Ağlama sinir krizleri,herşeyi tutturma,men men bir bencilllik her işe burnunu sokmalar ne yapacaım bilmiyorum.Haftasonu eşimle ikimizi resmen parmağında oynatıyor.Gezdiriyoruz istediği herşeyi alıypruz ama memnun edemiyoruz beyefendiyi.
selam güzel anneler bende o iki yaş sendromuyla boğuşurken birde su çiçeğini ekledik üzerine halimi sormayın gitsin kızım daha tam iyileşmemişken oğlumda döktü çiçeklerini bahar bize geldi bize
çokk geçmiş olsun canım..
bende küçükken geçirmişim.abim geçirmiş ondan bana geçmiş 2 aylık falanmışım.
aynı evde olunca kaçınılmaz sanırım.
merak ettim su çiçeği aşısı yaptırmışmıydın.bi faydası oluyomu???
selam güzel anneler bende o iki yaş sendromuyla boğuşurken birde su çiçeğini ekledik üzerine halimi sormayın gitsin kızım daha tam iyileşmemişken oğlumda döktü çiçeklerini bahar bize geldi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?