2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

günaydın kızzzlar
ben bebişimin rsmini sizin gibi koyamıyorum burdan bir site adresi vermiştiniz wıddlytınks.com ama resmi yükleyemiyorum
huriiiiii yardııııııımmmmmmmmm

cnm haklısın ama olmuyor kendısıde bende telef olduk ya (( bak sabah banyo yaptım emzırdım sureklı ya ayrm saatte bır emmek ıstıyor uykuya gecemıyor uyuyor 5-10dk. sonra aglayarak uyanıyor (( emzırdım guzelce uyudu yatırdım uyandı hemen mamayı vardım ıctı bı gzl 50cc uyudu mısıl mısıl ılk defa 2saat uyuduğunu gordum bende onun yanında yattmıstım gamzede arada kaynıyor o oyle huysuzluk yapınca uyandırıyor hemen sevmek ıcın onada patlıyoruz sus sessız gıtme hemen yanına sole bole yawrum oda kırık kanatlı oldu (( :gitme: bak ben kalktım o hla uyuyor masallah bunu dr. bi gorusmem lazım benım sanırım napayım sızce devam edeyımmı ?esımde nıye vermıyosun şişko olcak dıyemı dıye bana kızıyor devam etmem gerekırse gunde kac kere vermelıyım ?hangı mamayı kullanmalıyım ?
he bu arada bız uyurken babası telefonu tıtresıme alıp elıme sıkıstırmıs gamzeyı almıs boluya goturmus gezmeye
bu arada bezdende şikayetımızbasladı prımanın 3 numarasını kullanıyoruz ama bacaklarını sııkıyor ız cıkıyor bgnde ıcınde de kırmızı cızgıler vardı baska onerınız varmı?kızımda molfıxı denemıstık hıc memnun kalmamıstık baaska????

bende bu arada yemek yıyım süt yok sanırım süüüüüttt
kızımda ne gzldı fıskırıyordu 6ay sadece anne sutu vermıstım (((

saol canımyerimseniben
tanıdık eczacı var ona sorup aldım bende
3defa 8damla dedi
2gündür veriyorum oğlum bacaklarını karnına çekmiyodu ama busabah vermedim bakalım gerçekten ii geldimi die.ama başladı yine bacaklarını çekmeye, hemen verdim bende
yani benim oğluiuma sab ii geldi
rezenede veriyodum milupanın ama sab verdiğimden beri bırakmıştım tekrar başlıyım bari

selsin cnm mama nasıl ne kullanıyorsun oğlusum bı uyandı emdı gerı uyandı dogduundan berı ılk defa demek doymuyormus yawrum oğlene doru bi mama verdım doydu sanırım yavrum bı oglen bı aksam uyumadan vereyım yeter dıye dusunuyrum

canım benim bazen bir bakıyorum sütüm çok gelior.bir bakıyorum hiç yok çocuğum boşuna çekiyor.sütüm olmadığında veriyorum.60 cc veriyorum.biz aptamil kullanıyoruz.hastanedeyken onu vermişlerdi.ona devam ettik.doktorada sordum değiştirmedi.sen ne kullanıyorsun

slm kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir kuzular nasıl benimkini zor uyuttum bugün sizinkiler kaç saat uyanık kalıyor

34 gunlukuz daha bende oyle dusunuyorum oğlum hala uyuyor yawrumu ben ac mı bırakmısım ne ya ((( mılupa dusunuyorum dun aksam esıme arı mama aldırmstım denemk ıcın ıctı hemde copcop kayıflı bır sekılde 60toplam gunluk mu yoksa bır seferlıkmı her seferınde 60dıye bılıyorum ben ama yanlısmı?

selsincim kullandıgınız gaz ilacı çok etkili bi ilaçmış galiba ben mardinde bulamadım fiyatı nedir güzelim bilgilendirirsen sevinirim arkadaşım kullanmıştı o her emzirmeden önce veriyordu sen nasıl kullanıyorsun

benimde sütüm azaldı yetmiyo bebeişime bende şimdi eşime söyledim gelirken alıp gelecek SMA maması zannedersem diloş kullannıyodu bu mamadan doğrumu yazdım acaba

benimde sütüm azaldı yetmiyo bebeişime bende şimdi eşime söyledim gelirken alıp gelecek SMA maması zannedersem diloş kullannıyodu bu mamadan doğrumu yazdım acaba

evet canım ben kullanıyorum bugün 6. günümüz bu mamaya başlayalı aptamili bu kadar severek içmedi benim sıpaa şimdi internetten sipariş vericez mama siparişi 12 kutu bir arada 171 ytl fiyatı çok iyi normalde 21 ytl mama her yerde toptan alınca tanesi 14,5 ytl geliyoşutarafagitti

kızlar bebeklerinizi sağlıkocağına götürüyormusunuz yoksa sadece özel dr a mı götürüyorsunuz
ben sadece aşıları için götürecem
iyi akşamlar
hayırlı ramazanlar ark. ben kuzucuklarımdan fırsat bulup malesef artık siteye hiç uğruyamıyorum
maşallah çok tatlı olmuşlar
canım benim nasıl her insan farklıysa her bebekte farklı oluyo işte takma boşver ever bazen bizde ah sussalar eziyet etmeseler diyoz ama olmayınca olmuyo işte

evet fiyatı çok iyiymiş ama eşim şimdi aradı bikaç market ve eczane dolaşmış bulamamış bende ozaman aptamil al dedim ama muhakkak bulduracam o mamayı bende daha önce çok iyi olduğunu duymuştum

yok canım günlük değil.bir seferde 60 cc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…