- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.061
slm kizlar nasilsiniz
kizlar benim dudagimda ucuk cikti, korkuyorum cocuga bisey olmaz demi?
doktor yetiyo dediyse yetiyordur ...ama sana bişey diyemem aynısını geçen alkşam bende yaptım çünkü sabah 7 den akşam 10 a kadar uyumadı kızızm sütüm yetiyo bişliyorum gazıyla ilgili her şeyide yaptım hala susmayınca 60cc verdim mamayı sustu..ama aç olduğundan değil mama sakinleştiriyo uykuya geçiyor....yani kokrma derdi açlık değil...çok alıştırma mamaya...bende tutuyorum kenarda mamayı çok çaresiz kaldığımda vermek için..birde öyle koca mamaları alma sakın mamanın ağızı açılınca ömrü 1 aymış...ben koca kutuyu attım çöpe...1 kere vermiştim......
filizustacım dün oğlumu doktora kontrole götürdük.sap kullandığımı söyledim.ben 4 kere 7 şer damla kullanıyordum.bana 3 kere 8 er damla kullan dedi.hiçbir sakıncası yokmuş.gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.birde milupa rezene çayını günde bir çay bardağı kadar verebilirsin dedi
bende bu arada yemek yıyım süt yok sanırım süüüüüttt
kızımda ne gzldı fıskırıyordu 6ay sadece anne sutu vermıstım(((
nazlıbaharcım ben primadan hiç memnun kalmamıştım.bütün bezleri denedim.en memnun kaldığım huggies oldu.
selsin cnm mama nasıl ne kullanıyorsun oğlusum bı uyandı emdı gerı uyandı dogduundan berı ılk defa demek doymuyormus yawrum oğlene doru bi mama verdım doydu sanırım yavrum bı oglen bı aksam uyumadan vereyım yeter dıye dusunuyrum
benimde sütüm azaldı yetmiyo bebeişime bende şimdi eşime söyledim gelirken alıp gelecek SMA maması zannedersem diloş kullannıyodu bu mamadan doğrumu yazdım acaba
ben sadece aşıları için götürecemkızlar bebeklerinizi sağlıkocağına götürüyormusunuz yoksa sadece özel dr a mı götürüyorsunuz
maşallah çok tatlı olmuşlariyi akşamlar
hayırlı ramazanlar ark. ben kuzucuklarımdan fırsat bulup malesef artık siteye hiç uğruyamıyorum
canım benim nasıl her insan farklıysa her bebekte farklı oluyo işte takma boşver ever bazen bizde ah sussalar eziyet etmeseler diyoz ama olmayınca olmuyo iştekızlar bu akşam teyzemler geldi..3 aylık bebeği var teyzemin benim kız gözünü çıkarıyordu nerdeyse...
biblo gibi nereye koyarsan orda duruyor ne eli oynuyor ne kolu ne bacağı ne kafası...
ipeğin ne eli durdu ne bacağı hep ağladı hep huysuzdu çocuğun kafasına vurmalar tekmeler bi hareketler resmen çocuğu istemedi beşiğinde...
teyzemler noluyo bu kızızn nesi var diyip durdular..
rezene verdim acı elma yağı sürdüm bacaklarını ittim çektim gazını çıkarttım tyeyzem şoklarda one onu içirme bunu yapma sen böyle yaptığın için çok üstüne düştüğün için böyle olmuş bu...memenden başka bişey yapma gerekemez dedi...
neyse gittiler....çıktım balkona....düşündüm.....haklımı acaba....
yani o bebeğinin üstüne düşmüyor rezene anason bilmem ne kolik falan kakasını yaptırmalar zeytin yağı yok bacak sporu bi haber....memeyi veriyor gazını çıkarıyor atıyor bi kenara çocuk orda put gibi yatıyor....keyifli aslında bebeği varmı yokmu belli değil....oh rahat rahat oturdu ben bütün akşam kızız ayakta gezdir salla bacaklarını çek it...fenalık geldi onlar gidincede aynı saatinde uyudu....
eşimin yorumu aynen aktarıyorum:
hayatım şurda sıkımız 1 sene en fazla...1 sene sonunda o bebek ağar,konuşamayan,belki yürüyemeyen,sessiz,sakin,yanlızlığa terkedilmiş,içine kapanık,çekingen bi çocuk olacak...
oysa bizim kızızmız böyle giderse 1 sene sonra çişim geldi bile der....hangi çocuk daha iyi..şu an teyzen çok rahat edebilir ama unutma 1 sene sonra sen rahat edeceksin onun sıkıntıları başlayacak ama sen 1 sene sonrasından sonra hep rahat olacaksın çünkü bizim cin gibi bi kızımız var....dedi..biraz rahatladım...eşimde haklıydı....
ama gerçekten teyzem anne sütünden başka hiç bişey vermiyor...bi anne sütü birde vitamin..o kadar...ne gaz..ne sancı sesinibile duymadım ya sadece gözleri oynadı 2 saat boyunca....yok böyle bişey bizimki saniyede 10 tekme atarken o öylece yatıyordu...
evet canım ben kullanıyorum bugün 6. günümüz bu mamaya başlayalı aptamili bu kadar severek içmedi benim sıpaa şimdi internetten sipariş vericez mama siparişi 12 kutu bir arada 171 ytl fiyatı çok iyi normalde 21 ytl mama her yerde toptan alınca tanesi 14,5 ytl geliyoşutarafagitti
34 gunlukuz daha bende oyle dusunuyorum oğlum hala uyuyor yawrumu ben ac mı bırakmısım ne ya((( mılupa dusunuyorum dun aksam esıme arı mama aldırmstım denemk ıcın ıctı hemde copcop kayıflı bır sekılde 60toplam gunluk mu yoksa bır seferlıkmı her seferınde 60dıye bılıyorum ben ama yanlısmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?