2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım fiyatı 35 tl.ben günde 4 sefer 7 şer damla kullanıyordum.ama doktor 3 kere 8 er damla yaptı.şimdi sabah öğle akşam 8 er damla veriyorum.oğluşum gaz probleminde kurtuldu çok şükür.yavrum sürekli ağlıyordu doğru dürüst uyuyamıyordu.

canım ben 27ye almıştım istanbuldayken ama ablam bedave getirdi 5 kutu getirdi:))
bende 8 damla veriyordum ama almanyadaki dr 15 damla demiş bende şimdi 15 damla veriyorum

canım ben 27ye almıştım istanbuldayken ama ablam bedave getirdi 5 kutu getirdi:))
bende 8 damla veriyordum ama almanyadaki dr 15 damla demiş bende şimdi 15 damla veriyorum

hadi ya.kazık yemişim ben.silivriden bir eczaneden almıştım.kafalarına göremi fiyat koyuyorlar acaba.bilmiyorum ki cuma kontrole gittiğimizde doktora sordum.8 damla vericeksin dedi.bana bunu eczacı önermişti.o 4 kere 7 damla demişti.oda oğluna kullanıyormuş onunki 9 aylık olmuş.o şimdi 12 damla kullanıyormuş.yoğurt filan yediği için gaz yapıyormuş.yoğurt yedikten sonra veriyormuş

selam kızlar..................
kabus gibi dakikalar geçirdim dün akşamdan beriiiiiiiiiiii
akşam pompa alamadık sütüm iyice birikti çok feci doldu ve taş gibi ağırmaya başladı
bütün gece çocuğa eşim baktı sağolsun ben sabaha kadar uyumuşum
sabah erkenden hastaneye gittik göğsüm koltukaltıma doğru şişti
hemen tam otomatik profesyonel bi makinayla sağıp boşalttılar sütümü
200 cc süt çıktı maşallah ve bıraktık sağmayı
birde elektrikli makina aldık hastaneden çıkınca eve sağmak için
sonra birden sol güğüsümm deli gibi ağırmaya başladı çok kötü oldum ağla ağla içim çıktı
genel cerrahın muayne etmesi gerekirmiş
göğüslerimi
sonra kadın doğum uzmanı doktorumu aradım eşi genel cerrah sağolsunlar hemen hastaneye geldiler eşi muayne etti
sütten dolayı dedi
damarlara süt sıkışmış
bi ilaç ve garmastan verdi günde 2 kere sıcak duş al ve sürekli suru tut dedi
şimdi rahatladı baya göğüslerim iyi gibiyim
kuzum da uyuyo bu gün bayram etti valla 200 cc sütle

slm kızlar benim kızın kolik atakları başladı yine beyaz melek geçmiş olsun canım seybay doğum yaptımı acaba bilen varmı az önce buradaydı çıktı tüp bebek sayfasından biliyorum yaşadıklarını

geçmiş olsun canım bende olmuştum takip edebildiysen bende yüksek ateş titremede vardı bende ancak kendimi sağarak kurtulmuştum 1 gün 1 gece sürdü benim..dediğin gibi bol bol sütüm çıktı daaa derinlerde kalan süt.....kaydirigubbakcemile3

ya diloşum 12 kutudan bahsetmişsin iyi fiyatı ama okadar kullanacakmı bebişin hem okadarda tüketmiyo şimdiden çok fazla bide sma 1 ve 2 var tarihide geçebilir dikkat et canım

slm kikoleyim iyi akşamlar..pazar akşamı kimsecikler kalmamış topikte..opuyorumnanaktan

canım arı mama ıcın henuz erken degılmı? ben 4. aydan sonra verılıyor dıye bılıyorumfisfisfis

Beyaz melek geÇmıŞ olsun canım.o aĞrı Çok kÖtÜ.bende ılk doĞum yaptıĞım zaman olmuŞtum.aĞlamaktan ÖlmÜŞtÜm resmen aĞrıdan.bende sabaha kadar uyudum.oĞluma annem bakmıŞtı.Çok zor emzırme olayı.YARALARDA CABASI.HALA SOL GÖĞSÜM YARA OLUYOR.ÇÜNKÜ EN ÇOK O GÖĞSÜMÜ EMıOR.SAĞ GÖĞSÜMÜ ÇOK ZOR ALIYOR.

yaaa huri bişi sorcam şu senin ticker yaptığın site var ya ordan bende yapmaya çalışıyom galiba resimler büyük geliyo açmıyo resimleri onu nasıl yapabilirim bi ibilgi verirmisin cnm yaaaamafoldumben

gnydn bu arada herkese kımsecıkler yok ama bız ayaktayız basım dınden berı muthiş agrıyor gızumu acamıyorum kafamı kaldıramıyorum :)((((

ya diloşum 12 kutudan bahsetmişsin iyi fiyatı ama okadar kullanacakmı bebişin hem okadarda tüketmiyo şimdiden çok fazla bide sma 1 ve 2 var tarihide geçebilir dikkat et canım

sma1 6. ayına kadar kullanım biz hesap ettik ayda 3 kutu yese 4 ayda 12 kutuyu bitirir

3 gündür baya bi yemeğe başladı artık 90 cc yapıyorum günde 2 kere 90 içiyo 1 kerede 60 cc veriyorum arada memedende çekiyo tabii biz böylee akşamı ediyoruza.s

günaydın şekerler nasılsınız...
diloşum yerim ben o kuzuyu tam iki aylık olmuş bizimde 3 günümüz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…