- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.081
selsincim kullandıgınız gaz ilacı çok etkili bi ilaçmış galiba ben mardinde bulamadım fiyatı nedir güzelim bilgilendirirsen sevinirim arkadaşım kullanmıştı o her emzirmeden önce veriyordu sen nasıl kullanıyorsun
canım fiyatı 35 tl.ben günde 4 sefer 7 şer damla kullanıyordum.ama doktor 3 kere 8 er damla yaptı.şimdi sabah öğle akşam 8 er damla veriyorum.oğluşum gaz probleminde kurtuldu çok şükür.yavrum sürekli ağlıyordu doğru dürüst uyuyamıyordu.
canım ben 27ye almıştım istanbuldayken ama ablam bedave getirdi 5 kutu getirdi:))
bende 8 damla veriyordum ama almanyadaki dr 15 damla demiş bende şimdi 15 damla veriyorum
selam kızlar..................
kabus gibi dakikalar geçirdim dün akşamdan beriiiiiiiiiiii
akşam pompa alamadık sütüm iyice birikti çok feci doldu ve taş gibi ağırmaya başladı
bütün gece çocuğa eşim baktı sağolsun ben sabaha kadar uyumuşum
sabah erkenden hastaneye gittik göğsüm koltukaltıma doğru şişti
hemen tam otomatik profesyonel bi makinayla sağıp boşalttılar sütümü
200 cc süt çıktı maşallah ve bıraktık sağmayı
birde elektrikli makina aldık hastaneden çıkınca eve sağmak için
sonra birden sol güğüsümm deli gibi ağırmaya başladı çok kötü oldum ağla ağla içim çıktı
genel cerrahın muayne etmesi gerekirmiş
göğüslerimi
sonra kadın doğum uzmanı doktorumu aradım eşi genel cerrah sağolsunlar hemen hastaneye geldiler eşi muayne etti
sütten dolayı dedi
damarlara süt sıkışmış
bi ilaç ve garmastan verdi günde 2 kere sıcak duş al ve sürekli suru tut dedi
şimdi rahatladı baya göğüslerim iyi gibiyim
kuzum da uyuyo bu gün bayram etti valla 200 cc sütle
34 gunlukuz daha bende oyle dusunuyorum oğlum hala uyuyor yawrumu ben ac mı bırakmısım ne ya((( mılupa dusunuyorum dun aksam esıme arı mama aldırmstım denemk ıcın ıctı hemde copcop kayıflı bır sekılde 60toplam gunluk mu yoksa bır seferlıkmı her seferınde 60dıye bılıyorum ben ama yanlısmı?
slm kikoleyim iyi akşamlar..pazar akşamı kimsecikler kalmamış topikte..opuyorumnanaktan
canım arı mama ıcın henuz erken degılmı? ben 4. aydan sonra verılıyor dıye bılıyorumfisfisfis
gnydn bu arada herkese kımsecıkler yok ama bız ayaktayız basım dınden berı muthiş agrıyor gızumu acamıyorum kafamı kaldıramıyorum :)((((
ya diloşum 12 kutudan bahsetmişsin iyi fiyatı ama okadar kullanacakmı bebişin hem okadarda tüketmiyo şimdiden çok fazla bide sma 1 ve 2 var tarihide geçebilir dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?