- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.101
günaydın şekerler nasılsınız...
diloşum yerim ben o kuzuyu tam iki aylık olmuş bizimde 3 günümüz var
nurcum seninde 3 günün kalmış İlaydayı da nanaklardan öp yerime .çok büyümş ve güzelleşmiş iyice .
günaydın şekerler nasılsınız...
diloşum yerim ben o kuzuyu tam iki aylık olmuş bizimde 3 günümüz var
Dilaracım 2 aylık oldunuz dimek ha, kocaamn abla oldu artık Eylül .nanaklarından öperim .
günaydın kızlar bizimde dün bitti ikinci ayımız bugünde evlilik yıldönümümüz 4.yılımıza giriyoruz opuyorumnanaktan
geçmiş olsun ilsucum bende barbunya yemiştim: öyle olmuştu merak etme geçmiştir artık etkisi bizimki kısa sürdü
ay canım çok geçmiş olsunkıslar dün gece tam bi faciaydi hep benim yüzümden .
dün aksam iftara davetliydik kurufasulye yedim ve hiç aklıma gelmedi gaz yapacağı ki en gazlı yiyecek hemde .uf kafam uf .yedim neyse aksam emzirdim hiç gaz sancısı olmayan kızım bağırıyor ayaklarını içeri çekip duruyor sonrta bende ki jeton düştü. tüm sütümü sağıp döktüm bende. inş fasulyenin etkisi geçmiştir .sabaha kadar kıvrandi durdu yavrucak tabiki bende onunla.
ayy kızlarr ben süt içince benimkide çok gazlanıyoo süt yoğurt fazla yiyemiyorumm((
günaydın kızlar bizimde dün bitti ikinci ayımız bugünde evlilik yıldönümümüz 4.yılımıza giriyoruz opuyorumnanaktan
Merhabalar...
30 Temmuzda sezeryanla kızımı dünyaya getirdim.
3300 gram doğdu bebeğim. 3 günlükken ateşlendi.2900 olmuştu kilosu.Susuz kalmış meğer sütüm yetmediği için. 1 gün boyunca aptamil mama verdik emzirmenin yanında.Ertesi gün kaybettiği suyu geri almış,3100 gram olmuş.
Şimdi sadece anne sütüyle besliyorum kızımı.Sadece 1 gün mama verdik.
Evdeki tartıya göre kızım 4200 gram olmuş,yanaklar tombiş oldu. Fazla mı kilo aldı diye korkuyoruz ama yapacak birşeyimz de yok.
2-3 saatte bir 10 dakika kadar emiyor sadece.
Kızım geceleri uyumakta zorlanıyor.Gündüz çok uyuyor çünkü. Omzumda biraz sakinleşiyor.
Son denediğim yöntem aspiratör sesi.
Mutfakta aspiratörü açıyorum ve o sesi dinleyip sakinleşiyor.
selam kıslar şu ticker lara koyduğunuz fotolar kaç kb veya mb benim fotolar 2,20 mb falan galiba o yüzden olmuyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?