2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kıslar dün gece tam bi faciaydi hep benim yüzümden .
dün aksam iftara davetliydik kurufasulye yedim ve hiç aklıma gelmedi gaz yapacağı ki en gazlı yiyecek hemde .uf kafam uf .yedim neyse aksam emzirdim hiç gaz sancısı olmayan kızım bağırıyor ayaklarını içeri çekip duruyor sonrta bende ki jeton düştü. tüm sütümü sağıp döktüm bende. inş fasulyenin etkisi geçmiştir .sabaha kadar kıvrandi durdu yavrucak tabiki bende onunla.

günaydın kızlar bizimde dün bitti ikinci ayımız bugünde evlilik yıldönümümüz 4.yılımıza giriyoruz opuyorumnanaktan

geçmiş olsun ilsucum bende barbunya yemiştim öyle olmuştu merak etme geçmiştir artık etkisi bizimki kısa sürdü

günaydın kızlar bizimde dün bitti ikinci ayımız bugünde evlilik yıldönümümüz 4.yılımıza giriyoruz opuyorumnanaktan

ne güzel ya büyüyor meleklerimiz İdil büyük abla oluyor ozaman bizim bebişlerin:ecrin_bebek:
geçmiş olsun ilsucum bende barbunya yemiştim: öyle olmuştu merak etme geçmiştir artık etkisi bizimki kısa sürdü

saol güzelim çok felaket bişi ama nasıl kıvranarak ağlıyordu. şimdi emzirdim gazını da cıkarttım inş tekrarlamaz .barbunyada da çok gaz olur :)))

ay canım çok geçmiş olsun
geçen hafta bende yaptım o hatayı nohut yemişim hiç farkında değilim ama allahtan az yemiştim bugün düzelir canım
ayy kızlarr ben süt içince benimkide çok gazlanıyoo süt yoğurt fazla yiyemiyorumm((

canım laktozsuz sütler var onları dene istersen ben istanbulda ondan içiyordum gastritte var bende çok iyi oluyordu fakat memlekette bulamadığım için içmiyorum

maşallah kuzulara canım büyüyüşlerini izlemek harika bişeymiş
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım hep mutlu şekilde nice senelere

Merhabalar...
30 Temmuzda sezeryanla kızımı dünyaya getirdim.
3300 gram doğdu bebeğim. 3 günlükken ateşlendi.2900 olmuştu kilosu.Susuz kalmış meğer sütüm yetmediği için. 1 gün boyunca aptamil mama verdik emzirmenin yanında.Ertesi gün kaybettiği suyu geri almış,3100 gram olmuş.
Şimdi sadece anne sütüyle besliyorum kızımı.Sadece 1 gün mama verdik.
Evdeki tartıya göre kızım 4200 gram olmuş,yanaklar tombiş oldu. Fazla mı kilo aldı diye korkuyoruz ama yapacak birşeyimz de yok.
2-3 saatte bir 10 dakika kadar emiyor sadece.

Kızım geceleri uyumakta zorlanıyor.Gündüz çok uyuyor çünkü. Omzumda biraz sakinleşiyor.
Son denediğim yöntem aspiratör sesi.
Mutfakta aspiratörü açıyorum ve o sesi dinleyip sakinleşiyor.

çok teşekkürler ilsu nur ve dilara ALLAH hepimizin yuvasını ömür boyu korusun nice senelere inşallah cümlemizin ki

slm kızlar dr dan geldik kalça usg cekildi ve 3. ay tekrar istediler..kalça kemiği gelişimini tamamlamamış daha bazı bebeklerde 3.ayın sonunda tamamlarmış..açıkçası çokta guvenmedim radyologa..baska b yerde daha cektiicem ama uff dr bulmak ne zor yaa..hala arıorum doru dusgun b dr..eskişehide bu iş daha kolaydı benim için..

hurrem evlilik yıldonumunuz kutlu olsun nice senelere canım..

herkeze günaydın anca fırsat buldum meleğimden şimdi uyudu bende sütümü sağcam hazır uyumuşken
ya kızlar siz evde iş yapabiliyomusunz valla ben hiçbişey yapamıyorum kucağa çok alıştı öykücük yandık
tuvalete bile gidemez duruma gelcem yakında
hep kucakta durmak istiyo

selam kıslar şu ticker lara koyduğunuz fotolar kaç kb veya mb benim fotolar 2,20 mb falan galiba o yüzden olmuyo....

allah analı babalı büyütsün canım hoş geldin a.s.

selam kıslar şu ticker lara koyduğunuz fotolar kaç kb veya mb benim fotolar 2,20 mb falan galiba o yüzden olmuyo....

canım boyutları dğeişiyoo ayarlıyosun ben anca 4 denemeden sonra boyutunu ayarlaya bildimgenelde 200+200 150+150 resim karesi büyükse 250+250 gibi böyle yapıyosun işte deniyosun bazen küçük kareler için boyutlar dahada ufak oluyo130+150 gibi yani ayarlıcaksın artıkyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…