- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.121
ya canım özür dilerim görmemişim görsem muhabbet ederdik canım tekrar özür dilerimslm kikoleyim iyi akşamlar..pazar akşamı kimsecikler kalmamış topikte..opuyorumnanaktan
gözünüz aydın maşallah eylül kızımızageçmiş olsun canımma.s.
herkese günaydınn kızlarrropuyorumnanaktan
bugün bizde tam 2 aylık olduk:teytey::teytey: kocamamn ablayım aytıkkkaydirigubbakcemile3
ya bende geçen barbunya yedim ama öyle böyle değil tabak tabak bayadır yemiyodumda çok canım çekmiş sonrasında anaaaaaamdelikafadulden bir gaz çıkartıyo bir çıkartıyoki şaştım tabi bu arada bende aynen:asigim: sonra kafa dank etti:kedi:kıslar dün gece tam bi faciaydi hep benim yüzümden .
dün aksam iftara davetliydik kurufasulye yedim ve hiç aklıma gelmedi gaz yapacağı ki en gazlı yiyecek hemde .uf kafam uf .yedim neyse aksam emzirdim hiç gaz sancısı olmayan kızım bağırıyor ayaklarını içeri çekip duruyor sonrta bende ki jeton düştü. tüm sütümü sağıp döktüm bende. inş fasulyenin etkisi geçmiştir .sabaha kadar kıvrandi durdu yavrucak tabiki bende onunla.
maşallh canım nice mutlu beraber senelere inşallahgünaydın kızlar bizimde dün bitti ikinci ayımız bugünde evlilk yıldönümümüz 4.yılımıza giriyoruz opuyorumnanaktan
gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah kızızna önce geçmiş olsun sonrada kocaman bi maşallahMerhabalar...
30 Temmuzda sezeryanla kızımı dünyaya getirdim.
3300 gram doğdu bebeğim. 3 günlükken ateşlendi.2900 olmuştu kilosu.Susuz kalmış meğer sütüm yetmediği için. 1 gün boyunca aptamil mama verdik emzirmenin yanında.Ertesi gün kaybettiği suyu geri almış,3100 gram olmuş.
Şimdi sadece anne sütüyle besliyorum kızımı.Sadece 1 gün mama verdik.
Evdeki tartıya göre kızım 4200 gram olmuş,yanaklar tombiş oldu. Fazla mı kilo aldı diye korkuyoruz ama yapacak birşeyimz de yok.
2-3 saatte bir 10 dakika kadar emiyor sadece.
Kızım geceleri uyumakta zorlanıyor.Gündüz çok uyuyor çünkü. Omzumda biraz sakinleşiyor.
Son denediğim yöntem aspiratör sesi.
Mutfakta aspiratörü açıyorum ve o sesi dinleyip sakinleşiyor.
slm kızlar dr dan geldik kalça usg cekildi ve 3. ay tekrar istediler..kalça kemiği gelişimini tamamlamamış daha bazı bebeklerde 3.ayın sonunda taamlarmış..açıkçası çokta guvenmedim radyologa..baska b yerde daha cektiicem ama uff dr bulmak ne zor yaa..hala arıorum doru dusgun b dr..eskişehide bu iş daha kolaydı benim için..
hurrem evlilik yıldonumunuz kutlu olsun nice senelere canım..
valla bende beceremedim diloş sağolsunselam kıslar şu ticker lara koyduğunuz fotolar kaç kb veya mb benim fotolar 2,20 mb falan galiba o yüzden olmuyo....
ayy benim evim ne durumda acaba eşim evde yalnız kalıyor
sen unut o eviiidelikafadulden
valla canım naparım bilmiyorum
canım ben arada bi annemlere giderim 10 gün felan geldiğimde topladım dediği ev bile harabeye dönmüş oluyo düşün yani bide toplamamış olsa
ay bide diyoki canım karım gelince yorulmasın diye bütün evi topladım temizledim diyokaydirigubbakcemile3
evet canım ben kullanıyorum bugün 6. günümüz bu mamaya başlayalı aptamili bu kadar severek içmedi benim sıpaa şimdi internetten sipariş vericez mama siparişi 12 kutu bir arada 171 ytl fiyatı çok iyi normalde 21 ytl mama her yerde toptan alınca tanesi 14,5 ytl geliyoşutarafagitti
kızlar albüme meleğimin yeni resimlerini ekledim
çok teşekkürler ilsu nur ve dilara ALLAH hepimizin yuvasını ömür boyu korusun nice senelere inşallah cümlemizin ki
sen unut o eviiidelikafadulden
dıloş bende almayı dusunuyorum 1 kutusu kaç gr?
masallah canım çok sekerler allah nazarlardan saklasın
canım evlılık yıl dönumunuz kutlu olsuna.s.
bencedekaydirigubbakcemile3
slm kızlar bizde uğraşıp duruyoruz kızımla dün denize gittik güzelce güneş kremini sürdük kenarda gölge annem baktı biz girdik çok şükür yanmadı hiç.vicudum dinledi resmen deniz suyu iyi geldi.bizde günde iki defa 60 cc aptamil veriyruz 2500 kildan 4300 olduk 55 günde neaz ne çok bence iyi öyle biranda şişmesinide istemem açıkçası.
diloş sizinde 2.Ayınız kutlu olsun. bizim tek kötü yanı kucak istemesi. bakalım iftara yemek yapıcam dahada başlayamadım.uyusada başlasam.herkesin miniğini çok kokladımmmmm.
allah analı babalı büyütsün canım hoş geldina.s.
Hoşbulduk,teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?