2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selam kızlar. valla bende iş güç yapamıyorum ev aldı başını gidiyo bide gelen giden kalanlar oldu çok kirlendi şimdide yapamıyorum doğumdan önce mis gibiydi evim kalabalık kalınca mahvoldu artık kadın tutmam lazım

bende zar zor işlere yetişiyorum vallahi( bayram haftası bi kadın çağırcam kapıları ve camları banyo tuvaleti güzelce elden geçittircem ben yapıyorum ama alel acele içime sinmiyoo teyzemide çağırcam çocuğa baksın biz kadınla beraber işlerden başlıcaz artık:ecrin_bebek:

slm kikoleyim iyi akşamlar..pazar akşamı kimsecikler kalmamış topikte..opuyorumnanaktan
ya canım özür dilerim görmemişim görsem muhabbet ederdik canım tekrar özür dilerim
geçmiş olsun canımma.s.

herkese günaydınn kızlarrropuyorumnanaktan

bugün bizde tam 2 aylık olduk:teytey::teytey: kocamamn ablayım aytıkkkaydirigubbakcemile3
gözünüz aydın maşallah eylül kızımıza
ya bende geçen barbunya yedim ama öyle böyle değil tabak tabak bayadır yemiyodumda çok canım çekmiş sonrasında anaaaaaamdelikafadulden bir gaz çıkartıyo bir çıkartıyoki şaştım tabi bu arada bende aynen:asigim: sonra kafa dank etti:kedi:
günaydın kızlar bizimde dün bitti ikinci ayımız bugünde evlilk yıldönümümüz 4.yılımıza giriyoruz opuyorumnanaktan
maşallh canım nice mutlu beraber senelere inşallah
gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah kızızna önce geçmiş olsun sonrada kocaman bi maşallah

canım bak 3. ay çok geç bencede başka bi dr gidin ilk ayda fark edilen erken tedaviyle düzelebilişyo sakın ihmal etmeyin
selam kıslar şu ticker lara koyduğunuz fotolar kaç kb veya mb benim fotolar 2,20 mb falan galiba o yüzden olmuyo....
valla bende beceremedim diloş sağolsun

ya kızlar dün akşam başıma ne geldi
dün mama aldık sadece geceleri vermek için sma bulamadık idareten aptamil aldık işte neyse yatma zamanı geldi bende gayet rahatım hıh dedim bu gece mamayı yer rahat rahat uyur neyse mamayı yaptım ağzına verdim bi içti tadını aldı ama gerisi gelmedi yüzünü gözünü ekşitti dahada almıyo ay allahım öle denedim böle denedim yok almıyo
sonra aklıma bişi geldi gittim mamaya azcık şeker koydum bide öyle vereyim dedim aman tanrım cokur cokur içti valla
acaba biz buna tuvaletini yapsın diye 3 gündür şerbet veriyoduk onamı alıştıki ve ben artık mamaya hep şekermi koyucam şimdi zararlı ama

:kedi: ewet olmuş
saolasınız kısslar dilara ve huri...gerçi yeni çekilmiş fotoları yok kısların ama napalım şimdilik bunları koydum...

Alıntı:
hafsa23 kullanıcısından alıntı
slm kikoleyim iyi akşamlar..pazar akşamı kimsecikler kalmamış topikte..

ya canım özür dilerim görmemişim görsem muhabbet ederdik canım tekrar özür dilerim

ayy aşkolsun ne demek...

valla canım naparım bilmiyorum

canım ben arada bi annemlere giderim 10 gün felan geldiğimde topladım dediği ev bile harabeye dönmüş oluyo düşün yani bide toplamamış olsa
ay bide diyoki canım karım gelince yorulmasın diye bütün evi topladım temizledim diyokaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
bende eminim vanım evin kulanılmaz duruma geldiğine

dıloş bende almayı dusunuyorum 1 kutusu kaç gr?

kızlar albüme meleğimin yeni resimlerini ekledim

masallah canım çok sekerler allah nazarlardan saklasın

çok teşekkürler ilsu nur ve dilara ALLAH hepimizin yuvasını ömür boyu korusun nice senelere inşallah cümlemizin ki

canım evlılık yıl dönumunuz kutlu olsuna.s.

sen unut o eviiidelikafadulden

bencedekaydirigubbakcemile3

slm kızlar bizde uğraşıp duruyoruz kızımla dün denize gittik güzelce güneş kremini sürdük kenarda gölge annem baktı biz girdik çok şükür yanmadı hiç.vicudum dinledi resmen deniz suyu iyi geldi.bizde günde iki defa 60 cc aptamil veriyruz 2500 kildan 4300 olduk 55 günde neaz ne çok bence iyi öyle biranda şişmesinide istemem açıkçası.
diloş sizinde 2.Ayınız kutlu olsun. bizim tek kötü yanı kucak istemesi. bakalım iftara yemek yapıcam dahada başlayamadım.uyusada başlasam.herkesin miniğini çok kokladımmmmm.

derincim sen emzdiriyormusun nazı kilosu nasıldı canım.ben baya veiyorum memeyi süt çok olmasada pek aç kalmıyor sık sık emiyor çünkü.

dıloş bende almayı dusunuyorum 1 kutusu kaç gr?

masallah canım çok sekerler allah nazarlardan saklasın

canım evlılık yıl dönumunuz kutlu olsuna.s.

bencedekaydirigubbakcemile3

canım 400 gramsositososito

sağol tatlımmm Şeniz kızınada maşallah güzel gidiyooo

dilaracım bişi sorcam..tecrubeli annesin ne de olsa:)..ya bu mamaların 1 ayda tuketilmesi gerektiği yazıo..ben daha bitiremedim kutuyu b hafta felan daha versem ne olur..mama bozulmus mudur 1 ayda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…