- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.161
dilara selamya bu kalça usgsi ne? herkes yaptıracak mıı
dilaracım bişi sorcam..tecrubeli annesin ne de olsa:)..ya bu mamaların 1 ayda tuketilmesi gerektiği yazıo..ben daha bitiremedim kutuyu b hafta felan daha versem ne olur..mama bozulmus mudur 1 ayda?
canım genelde kız çocuklarında oluyo erkek çocuklarda binde bir felan yani zor gerçekleşen normal doğumda bide genetik faktörde çokdoktorum öle bişiden bahsetmedi hiç. ama her gittiğimizde iziksel muayene yapıyor. bişi farketse isterdi dimi
iyi akşamlar arkadaşlar
benim ikizlerin birinin kakası yeşil diğerinin sarı renkte bir haftadır bugün doktora götürdük tahlil yaptırdık az miktarda lökosit çıktı kakalarında birde sindirim problemimiz varmış zatenyavrularım acayip gazlılar her yolu deniyoruz bazende 2 gün kaka yapmadıkları oluyor buda onları cok rahatsız ediyor
gaz için bize 3 farklı damla verdi birtanesi şu ithal olan fiyatı 35 yt olan damla onu kullanmaya başladım ilk olarak bugün iki bebeğimin kakasıda yemyeşil ve acayip kokulu oldu bu damlayı kullanan arkadaşlar sizdede durumlar böylemi yoksa kaka renkleri değişiyormu
slm derin,
ya tam yazicam oglum basliyo aglamaya,
kucaga cok alisti, bitek kucakta uyuyo napcam ben ya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?