2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

dilaracım bişi sorcam..tecrubeli annesin ne de olsa:)..ya bu mamaların 1 ayda tuketilmesi gerektiği yazıo..ben daha bitiremedim kutuyu b hafta felan daha versem ne olur..mama bozulmus mudur 1 ayda?

canım vallahi ben kullanmaya korkarım bayatlamış olabileceğini besin değeri düşmüş olur diye ben attım yarım kutu mamayı hemde ne yapalım bişey olursa kendimi suçlu hissederim sonra açıkçası ben kullanmam şimdiye kadar 1 kere döktük şuan yiyo bakalımyerimseniben

amatistcim kesin tanı usg ile konuluyor .
biz pazartesi günü yaptırmıştık. her iki kalçasına da usg ile baktı işte bir rapor yazdı usg çıktısıyla birlikte verdiler .dr baktı herhangi bi sorun yokmuş çok şükür .

doktorum öle bişiden bahsetmedi hiç. ama her gittiğimizde iziksel muayene yapıyor. bişi farketse isterdi dimi
canım genelde kız çocuklarında oluyo erkek çocuklarda binde bir felan yani zor gerçekleşen normal doğumda bide genetik faktörde çok
kendim 5.5 kilo ve ters doğmuşum ozaman bacaklarım bianda çıktığı için sezeryana yetişememişim canım anam masada çok kıvranmış hakkını helal etsin inşallah
neyse o yüzden benim iki kalçamdada vardı annem farketmiş ve hemen tedaviye başlamışlar erken tanı olduğu için çok şükür bişeyim kalmamış ama bi cihaza bağlanmışım askılarla bacaklarımı kubağa pozisyonuna getirmişler o şekilde 6 ay yaşamışım ve sonuç mükemmel
benim kızımın sezeryan ama genetik faktör ön planda sende için rahat etsin diye baktırabilirsin

iyi akşamlar arkadaşlar
benim ikizlerin birinin kakası yeşil diğerinin sarı renkte bir haftadır bugün doktora götürdük tahlil yaptırdık az miktarda lökosit çıktı kakalarında birde sindirim problemimiz varmış zatenyavrularım acayip gazlılar her yolu deniyoruz bazende 2 gün kaka yapmadıkları oluyor buda onları cok rahatsız ediyor
gaz için bize 3 farklı damla verdi birtanesi şu ithal olan fiyatı 35 yt olan damla onu kullanmaya başladım ilk olarak bugün iki bebeğimin kakasıda yemyeşil ve acayip kokulu oldu bu damlayı kullanan arkadaşlar sizdede durumlar böylemi yoksa kaka renkleri değişiyormu

canım bende kullanıyrum o damlayı.benimde oğlumun kakası başlarda kokulu idi.yeşilde olduğu zamanlar oldu.ama annemler kakası yeşil oluduğunda üşüttüğünü söylüyorlar.gene ara ara yeşil oluyor.ama koku yok şimdilik.ama sanki ilaç yapıyor o kokuyu gibi geldi bana.ilk kullandığım zamanlar kokuluydu şimdi koku yok.

Geçmiş olsun canım bizim hep sarı yapıyor çok şkür mukuslu falan değil sen sümüksü olup olmadığına dikkat edersen lökosit ide anlayabilirsin.canını sıkma bebeklerde lökosit bazı durumlarda normal halk arasındada yeşil yapıyorsa kulağı ağrıyor derler ama nekadarı doğru bilmiyorum.

iyi geceler ebush ve huri nasılsınız tatlı bebişler nasıl iyimi

benim kızımın kolik atakları bugün 2 30 gibi başladıakşam 9 a kadar sürdü bu sürede nemi yapıyoruz saatte bir mama yiyor kızım kucağımda evin içinde tur atıyoruz sallanan sepetimize koyuyoruz salona geçip yok oda olmadı maydonoz sapı ile kakasını yaptırıyorum bu arada burada öğrendim onu hakikatten çok etkili allah razı olsun arkadaştan kimdi hatırlamıyorum ama ondan sonra tekrar sepete aynı işlemler o 4 saat boıyunca sürüyor kızım bu sürede çığlık çığlığa ağlamıyor ama hep hafif hafif ağlamaklı hep mıkır mıkır şimdi sizden öğrenmek istediğim sizinde böyle sorununuz varmı bize dr nurse harverys verdi şurupmuş bize zinco ve metsili bıraktırdı acaba zincoya devam etsemmi diyorum sanki daha etkiliydi ama bizim gaz çıkaramama gibi sorunumuz yok allaha şükür kızım gün boyu maşallah sürekli alttan gazını çıkartıyor neyse birde bugün iftara davetliydik oradada 4 tane çocuk uyıutmadılar kızımı sesten çok etkileniyor yani 6 saat boyunca uyumadı saat 9 gibi uyudu hla uyuyor bende şimdi kalkkar diye bekliyorum yani bir daha iftara gitmem kızım ziyan oldu ama bugün 1 haftadırda ben sokağa çıkmamıştım çatlıyordum evde artık ki bundan 1 ay öncesine kadar 1 günde 3 5 kapı ypmadan eve gelmezdim alışacağızzzzzzzzzzzzzz

slm derin,
ya tam yazicam oglum basliyo aglamaya,
kucaga cok alisti, bitek kucakta uyuyo napcam ben ya???

önce sana yazayım dedim...
bence kucağa alışması çok problem değil ayrıca kucağa alışması iyi ible olabilir...
düşünsene en fazla kucağa alışması 3 ay ondan sonra etrafı keşif başlıyor zaten 4 aylıkken oturmalar başlıyor daha sonra emeklemeler derken zaten kucakta durmak bile istemeyecek...
beşiğine alışsa nolcak gittiğin her yerde beşikmi var...onun uyku saatlerinde bi yere gidemeyeceksin bu seferde beşiğini arayacak uyumayacak ama kucak her zaman yanıbaşında...
merak etme bi mümdet sonra etraf daha çekici olduğu için kucağını bırakacaktır...

ben dün yazamadım kabus gibi bi gün geçirdim çünkü....
sabah 8 de kızızmla sağlık ocağına gittik numara aldık demiştim burası çok kalabalık oluyor diye sıra bize 11 de geldi...muayunemizi olduk.. kilomuz 5300 gr boy 56 cm olmuş...:teytey:herşeyi çok güzel dedi sadece anne sütü lülülülülülü falan filan kızızn kollarından tuttu havaya kaldırdı otutturdu kafasını sağa sola salladı yüzüne baktı dikkatlice kuyruk sokumuna baktı..herşeyi çok güzel ...fakat göz kayması var heralde dedi kendi hastanesine götür güzel bi göz muaynesinden geçirt dedi...
aşımızı olduk hepaptit b azcık ağladı kızızm geçti....dosyasına kalça usg si falan hepsi işlendi bizim kalça usg de iyi çıktı bi problem yok...sonra sağlık ocağı aile planlamasına gittim 40 çıksın ilişkiye girme spiral takalım dediler ..oda iyi güzel....

eve geldim 2 de eski patronum olan diş doktoruna gittim...dişlerimde problemler başladı onu hallettim...iş teklifi aldım kızı büyüt kıvama getir doğru burdasın dedi...inşallah bakalım...işimde hazır oldu ...
ordan çıktım eşimin teyzesinde akşam iftar vardı ona gttim...saaot oldu 4...
bu arada ben böyle giderken eşim hep yanımda kızızn keyfi yerinde ama gram uyumadı...anam oraya gittim uyumaz..kesinlikle
50ml rezene içti
beni emdi
üstüne 60 ml mama yedi
mama verme sebebim durmuyor yatırdığıj anda basıyıor yaygarayı ..
banamısın demedi..sabahın 8 den beri uyumuyor...akşam 10 da eve geldim saat oldu 12 eşim işten geldi(4 de işe gidiyo bu hafta)gece 12 de geldi ...kız yeni uyumuştu sızmışım bende bi kalktım saat bu saat olmuş...
uzuzn lafın kısası evinde olmadığı sürece gündüz hiç bi yerde uyumuyor kızım...akşam evine gelincede bi süre yine uyumuyor...hep kucak istiyo hep ağlıyor...
bir çocuk nasıl durur ya sabah 8 den akşam 12 ye kadar ya ben çok şaşırıyorum kızızma...ama gezmeye alışsın yani başka eve alışması lazım...annemlerde kayınvalidelerde teyzelerde neereye gittiysem aynı şeyi yaptı...ama bi sokakta parkta bankta uyuyor...başka evde uyumuyor....

hurişş aynı benim kızda durmuyoo hiçbir yerde ev parklıyo onu dün kayınvaldeme girdim ancak 1 saat durabildim 2 seferdirde aynı yaptı babannesine girelim atıyo çığlıkları basıyo yaygarayıı ne kucakta ne ayaktaa duruyoo memede almıyo hırçınlaşıncaa 1 saat zor durduk aldım kucağaıma çıktım geldimm yolda kapıdan çıktık dışarda uyuduuukaydirigubbakcemile3 kaynanamda baya bi kızıyo içinden her ağladığında evemi gitceniz alışsın diyoo ee görmüyo sanki ciyak ciyak sanki çocuğa iğne batırıyolar bende dedim görmüyosun 1 saattir uğraşıyorum ne ayakta ne kucakta duruyoo harap oldu ağlamaktan elimde olsa kalayım keşkeee-tatlicadiarzu- sanırım benim kızımda anladı ben fazla sevmiyom babaneyi yaa mahsus yaygara yapıyo cadıı aferin kızımaa kaydirigubbakcemile3

günaydın dilaracım.
kızının içine doğmuş ondan sana bahane hazırlamak için ağlıyordur .
bende 4-5 saatlik uykuyla duruom şimdi rezene vereceğim gazı var rahatlasın yavrucak

Huri masallah sen kızı neyle besliyon tosuncuk olmuşkaydirigubbakcemile3
daha kırkı bile çıkmamış sasılığı da nereden anlamışlar bebekler hep sası bakar zaten .sağlık ocaklarına pek itibarım yok acıkcası

günaydınlar.

ya kızlar ben çok korkuyorum bi kere korunmasız bi ilişki oldu eşime güvenip yanlış yaptım ya olmaz dimi bişey ilk aylar düşük bi ihtimalmiş yardım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…