- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.181
diloş bana tickerlardan yapar mısın ?
resimleri nasıl atabilirim
resim cekinemedik dfoğru dürüst ama elimizdekilerden yapalım:)
günaydınlar.
ya kızlar ben çok korkuyorum bi kere korunmasız bi ilişki oldu eşime güvenip yanlış yaptım ya olmaz dimi bişey ilk aylar düşük bi ihtimalmiş yardım kızlar
ben varım :))
Merhaba selsİncİm
bende kanguru aldım ama henÜz oturtturmadım acaba zararlı mı dİye tedİrgİn oldum .Çok rahat bİŞEYMİŞ .KULLANANLAR ÖYLE DİYOR
Unİ baby kullanıyorum en Çok onu beĞendİk ve devam edİyoruz
iyi geceler ebush ve huri nasılsınız tatlı bebişler nasıl iyimi
benim kızımın kolik atakları bugün 2 30 gibi başladıakşam 9 a kadar sürdü bu sürede nemi yapıyoruz saatte bir mama yiyor kızım kucağımda evin içinde tur atıyoruz sallanan sepetimize koyuyoruz salona geçip yok oda olmadı maydonoz sapı ile kakasını yaptırıyorum bu arada burada öğrendim onu hakikatten çok etkili allah razı olsun arkadaştan kimdi hatırlamıyorum ama ondan sonra tekrar sepete aynı işlemler o 4 saat boıyunca sürüyor kızım bu sürede çığlık çığlığa ağlamıyor ama hep hafif hafif ağlamaklı hep mıkır mıkır şimdi sizden öğrenmek istediğim sizinde böyle sorununuz varmı bize dr nurse harverys verdi şurupmuş bize zinco ve metsili bıraktırdı acaba zincoya devam etsemmi diyorum sanki daha etkiliydi ama bizim gaz çıkaramama gibi sorunumuz yok allaha şükür kızım gün boyu maşallah sürekli alttan gazını çıkartıyor neyse birde bugün iftara davetliydik oradada 4 tane çocuk uyıutmadılar kızımı sesten çok etkileniyor yani 6 saat boyunca uyumadı saat 9 gibi uyudu hla uyuyor bende şimdi kalkkar diye bekliyorum yani bir daha iftara gitmem kızım ziyan oldu ama bugün 1 haftadırda ben sokağa çıkmamıştım çatlıyordum evde artık ki bundan 1 ay öncesine kadar 1 günde 3 5 kapı ypmadan eve gelmezdim alışacağızzzzzzzzzzzzzz
Melekcim buradasın , nasılsın
göğüslerin ne durumda
kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz.bizimki kendi yatıp uyumuyor.sallanmaya çok alıştı.ayakta sallayıp ondan sonrada fısher prıce salıncak alımıştım.ona koyuyorum orda sallanmaya devam ediyır.yoksa hemen uyanıyor ona koymazsam.sizinkiler nasıl
iyi geceler ebush ve huri nasılsınız tatlı bebişler nasıl iyimi
benim kızımın kolik atakları bugün 2 30 gibi başladıakşam 9 a kadar sürdü bu sürede nemi yapıyoruz saatte bir mama yiyor kızım kucağımda evin içinde tur atıyoruz sallanan sepetimize koyuyoruz salona geçip yok oda olmadı maydonoz sapı ile kakasını yaptırıyorum bu arada burada öğrendim onu hakikatten çok etkili allah razı olsun arkadaştan kimdi hatırlamıyorum ama ondan sonra tekrar sepete aynı işlemler o 4 saat boıyunca sürüyor kızım bu sürede çığlık çığlığa ağlamıyor ama hep hafif hafif ağlamaklı hep mıkır mıkır şimdi sizden öğrenmek istediğim sizinde böyle sorununuz varmı bize dr nurse harverys verdi şurupmuş bize zinco ve metsili bıraktırdı acaba zincoya devam etsemmi diyorum sanki daha etkiliydi ama bizim gaz çıkaramama gibi sorunumuz yok allaha şükür kızım gün boyu maşallah sürekli alttan gazını çıkartıyor neyse birde bugün iftara davetliydik oradada 4 tane çocuk uyıutmadılar kızımı sesten çok etkileniyor yani 6 saat boyunca uyumadı saat 9 gibi uyudu hla uyuyor bende şimdi kalkkar diye bekliyorum yani bir daha iftara gitmem kızım ziyan oldu ama bugün 1 haftadırda ben sokağa çıkmamıştım çatlıyordum evde artık ki bundan 1 ay öncesine kadar 1 günde 3 5 kapı ypmadan eve gelmezdim alışacağızzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?