2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım düşük ihtimalmiş %5 kadar .ilk 3 ay için .tabi emziriyorsan.
ama sen dikkat et tatlım korunmasız yapma daha ne olur olmas

diloş bana tickerlardan yapar mısın ?
resimleri nasıl atabilirim
resim cekinemedik dfoğru dürüst ama elimizdekilerden yapalım:)

emziriyorum ilsucum mamada veriyorum 2 kez allahım yok bu korku bana yeter bundan sonra eşime güvenmiycem kendimi garantiye alıcam ya eşim çok rahat ne olcak işte beraber büyürler diyo olan bana oluyo

ay canım erkekler çok rahat oluo bu konuda gerçekten de bir anlık şey sonuçta .
bende nasıl korunacağıma karar vermedim henüz .
sende benim gibi günde 2 kere mama veriyosun ancak susuyor napalım:)

diloş bana tickerlardan yapar mısın ?
resimleri nasıl atabilirim
resim cekinemedik dfoğru dürüst ama elimizdekilerden yapalım:)

yaparız canımm msn göndereyim ekle beni resimleri ordan at banayerimseniben
günaydınlar.

ya kızlar ben çok korkuyorum bi kere korunmasız bi ilişki oldu eşime güvenip yanlış yaptım ya olmaz dimi bişey ilk aylar düşük bi ihtimalmiş yardım kızlar

canım korkma bişey olmaz ilk 3 ayy kesinde sonrası sakın bidaha denemeyin:)

Merhaba selsıncım
bende kanguru aldım ama henÜz oturtturmadım acaba zararlı mı dıye tedırgın oldum .Çok rahat bıŞEYMıŞ .KULLANANLAR ÖYLE DıYOR
Unı baby kullanıyorum en Çok onu beĞendık ve devam edıyoruz

Son düzenleme:

canım zararlı değilmiş.ben doktora sordum.zaten erkek bebekler için zararlı diye duymuştum ben erkek bebeklerede zararlı değilmiş.seninki hangi marka

canım maşallah bebişine...
canım nazı çok sık besliyorsun bence.......bu da gaz problemini arttırıyor..
doktorum bana mama ile beslersen 3 saatte bir anne sütü ise 2 saatte bir dedi........
bebeklerin açlık tokluk hissi olmadığından her ağladığında acıktı zannetmeyin avundurun mama saatine kadar dedi
sık beslemek iyi beslemek değil onların midesi çok küçük ne kadar sık ve düzensiz beslersen o kadar fazla gaz sancısı olur beslenmesi düzene girdiğinde gaz sancısının da azaldığını göreceksin dedi
evet bence de çok mantıklı ben artık saatle veriyorum şimdi kızım daha iyi pek gaz problemi yok canım
sende bi dene:1hug:

kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz.bizimki kendi yatıp uyumuyor.sallanmaya çok alıştı.ayakta sallayıp ondan sonrada fısher prıce salıncak alımıştım.ona koyuyorum orda sallanmaya devam ediyır.yoksa hemen uyanıyor ona koymazsam.sizinkiler nasıl

Melekcim buradasın , nasılsın
göğüslerin ne durumda

selam canım geçmişe bakıyordum bi yandan öykü kucağımda tek elle yazmaya çalışıyom uyudu şimdi
göğüslerim biraz daha iyi
popma çok iyi ama o da acıtıyor
çatlaklar kabuk bağladı sanırım iğleşiyor
ahh bi geçsede kuzumu rahatça emzirsem bakalım belki yarın başlarım emzirmeye

canım benim kızım sadece emerken uyuyor....
ondan sonra dalana kadar bir süre daha kucamda pış pış sallıyorum yatırıyorum 2-3 saat uyuyo genelde,,,,uyanıyo mama saati geliyo mama içierken gene uyumaya dalıyo ama bu sefer az yarım saat anca dalıyo yani memeyi görünce dayanamıyo küt gidiyo

selsincim benim kızımda emerken ve emzikle uyuyor canım .2-3 saat uyuyor ama geceleri de öyle . aclığa dayanamıyor :)

derıncım cok gecıs olsun tatlım evet aynı sorunları bızde yasıyoruz malesef doktor bızede kolik teşhısı koydu....
çınarda aksam tam saat 10 da baslıyor gece 4'e kadar her aksam böyleyız malesef sureklı evın ıcınde dolasıyoruz sallıyoruz sureklı mama yıyor dereceyle kakasını yaptırıyoruz ana kucagına koyup oyalıyoruz dısarı cıkıp gece arabayla gezdırıyoruz ve daha neler neler....
biz sab simplex kullanıyorduk doktorumuz bızede nurse harveys verdı tamamen bıtkısel %100 cok sukur ben memnunun çınara ıyı gelıyor.....

ayyyy kabus gibiiiiiiiidelikafadulden
kızım dün hiç durmadı ay 5dk uyuyo hemen uyanıyo bide çocuk balkondan içeri girince dahabi kötüleşiyo bende gaz zannediyom tabi ay akşama çocuk kıpkırmızı oldu kabardııı boynu yüzü ensesi sırtı kolları
meğersem isiliği azmış hemen 11 de acile gittik krem sürün yarın çocuğa gelin dedi
busabah erkenden gittimyakındaki bi polikiliniğe allahım bi sıra bi sıra anca 11.30 da sıra geldi
cildi çok hassasmış işte bikaç krem verdi sürekli duş zaten ediyoz ama
neyse gene kucaktan inmiyo çok mızmız
çıplak bi bezle duruyo yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…