- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.201
kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz.bizimki kendi yatıp uyumuyor.sallanmaya çok alıştı.ayakta sallayıp ondan sonrada fısher prıce salıncak alımıştım.ona koyuyorum orda sallanmaya devam ediyır.yoksa hemen uyanıyor ona koymazsam.sizinkiler nasıl
dılara aynen cnm bızde oleyız ama bak ayaklarımda nasıl uuyor
cnm bır ıkı resım yollasamda baa tıcker deısırmısın?sana zahmet musaıt zamanında
selam kızlar.Rabbim yavrularnızı güle güle büyütmeyi nasip etsin.Bende ekim annesi olucam inş.tecrübelerinize dayanarak size bişe sormak istiyorum.Park yatak kullanınız varmı varsa memnunmusunuz?Ben chicconun kini almaya düşünüyorumda aranızda kullanan varsa fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Tşk.
cnm dılaracım saol ya hallettım ben
slm herkese benim bir sorunum var kızlar sezerynla doğum yaptım. bugün dikiş yerimin köşesinden hafifi sarı sıvı geldi doktorumu aradım ama ulaşamadım. benim gibi böyle bir durumu yaşayan var mı? dikişler açılır diye çok korkuyorum.senağlama
canım benim dikişlerde vardı sorun hatta kanlı akıntı ve yarım santim açık vardı ben batikonla pansuman yaptım ve kuru tutarak geçirebildimm doktora gittim bişeyin yok deyip göndermişti beni o halde(( neyseki kendim baktım başımın çaresinee sende batikonla günde 3 kere sür kuru tut bi kaç güne bişey kalmazz bende halen arada böylee terleyince sanki koku geliyomuş gibi hissediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?