2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

çınarda sallanarak uyuyor ayklarım kopuyordu sallmaktan en sonunda hafta sonu gıttık sallanan beşik aldık sımdı bıraz rahatladım...

kızlar fenalardayım ipek çok yaramazlaştı hiç durmuyor uyuymuyor..
dün sabah 7 de kalktı gece 12 de uyudu üstelik mamada verdim...
bugünde sabah 9 dan beri uyuymuyort hep huysuz mızmız rezene verdim fitil attım dünya kadarda emdi...ama yine huysuz ağlıyor hep eşim ilgileniyor şu anda....çok feci ya bu günde 12 den önce uyumaz gibi geliyo...

Selam arkadaşlar
Kızdan vakit bulup bi türlü nete giremiyorum.Benim kızda sallanmaya çok alıştı sallamadan uyumuyor.
Bide acayip kucağa alıştı yataklar batıyor resmen kucağa alınca susuyor.Çok emmek istiyor.emzirmeyi bırakıyorum bu sefer elini emiyor tiryaki gibi...Şimdi yere alt açma bezini serdim o biraz yumuşak yüzüstü yatırdım uyuyor.Kıza yataklar batıyor nerde abidik gubidik yer var orada uyuyor.
Son sf.yı okuyabildim sadece okuduğuma göre herkeste aynı problem sanırımbu dönemde normal..Kolay gelsin uyumuşken iş yapayım..

merhaba kızlar
okuyorum okuyorum yazamadan cıkıyorum
bgn bızde sallanıyoruz ayakta sureklı bakalım ne zmana kadar :))))5-10dk. bır aglayarak uyanıyor yawrum bu arada dr. kesınlıkle mama verme sutun yetıyor dedı bana ama uyumuyor kızlarrrr bırde cok emzık emmek ıstıyor ama yorulup dusuyor basıyor cığlığı

başka yerden alıntıdırr bugün yazılmışşş:)

bu arada kızlar anne çocuk programı izliyorum pisikolog çocuk doktoru
diyoki 50-60 yıllarda bebekler 16 saat uyurken 2000 yıllarının çocukları ise 11-14 saat uyuyolarmış
11-14 saatten az uyuyan bebeklerde ciddi uyku bozuklu vardır diyor az uyuyan çocuğun fiziksel ,beyinsel gelişimi yavaşlarmışş,uykudan bu yüzden kaldırmayın deriz annelere uyurken acıkan çocuk uyanır zaten diyor kadın ....ve emziren anneler ise 4 aylık bebe 10 dk.bi memeyi boşaltır diyo ama bebekler memede uyumayı daha çok seviyolar diyo bu yüzden emer gibi durur ama emmeden uyurlar diyo anneler gece 10 dk emzirsin yatağına atısın uykuya dalarlar diyor

dılara aynen cnm bızde oleyız ama bak ayaklarımda nasıl uuyor
cnm bır ıkı resım yollasamda baa tıcker deısırmısın?sana zahmet musaıt zamanında

slm herkese benim bir sorunum var kızlar sezerynla doğum yaptım. bugün dikiş yerimin köşesinden hafifi sarı sıvı geldi doktorumu aradım ama ulaşamadım. benim gibi böyle bir durumu yaşayan var mı? dikişler açılır diye çok korkuyorum.senağlama

selam kızlar.Rabbim yavrularnızı güle güle büyütmeyi nasip etsin.Bende ekim annesi olucam inş.tecrübelerinize dayanarak size bişe sormak istiyorum.Park yatak kullanınız varmı varsa memnunmusunuz?Ben chicconun kini almaya düşünüyorumda aranızda kullanan varsa fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Tşk.

ben kullanıyorum canım şimdilik memnunum ama bebeğim daha çok küçük büyüdükçe ne olur bilemiyorum ama komşum park yatak almakla iyi yapmışsın benim kızım beşikten aşağı sarkıyor dedi.park yatakta derinliği ayarlayabiliyorsun o açıdan güzel.

sağol canım bende o yüzden istiyorum sanırım benimde tercihim park yatak olucak.Umarım sizin yaşadığınız sevinci bizde yaşarız.güle güle büyütün bebişlerinizi.

canım benim dikişlerde vardı sorun hatta kanlı akıntı ve yarım santim açık vardı ben batikonla pansuman yaptım ve kuru tutarak geçirebildimm doktora gittim bişeyin yok deyip göndermişti beni o halde(( neyseki kendim baktım başımın çaresinee sende batikonla günde 3 kere sür kuru tut bi kaç güne bişey kalmazz bende halen arada böylee terleyince sanki koku geliyomuş gibi hissediyorumm

sağol canım şimdi aradım doktorumu önemli bişey değildir ama yarın gelin bakalım dedi benimde sanki toplu iğne başı kadar açıklık var gibi. bakalım yarın ne diyecek doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…