2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

blue git bakalım dr a ihmale gelmes
yapıştırmaya acaba ondan mı açıılyor kesi yeri

valla bende anlamadım ama doktorumu aradım önemli bişey değil bazı vücut tepki olarak yapıyor dedi ama yarın gelin bakalım dedi. yarın belli olacak inşallah önemli değildir

Kızlar merhaba ben de temmuz annesiyim dün 40 günlük olduk Sizlere bir şey soracağım kızımın doktoru geceleri uyandır emzir çocuğu mutlaka diyor annemler ise gece uyuyan çocuk uyandırılmaz o acıksa zaten uyanır diyor siz neler yapıyorsunuz bebişimi uyandırmaya da kıyamıyorum aslında ama öbürü de doktor

bebeğin hiç uyanmıyormu gece.açıktıklarında zaten uyanıyorar.oğlum genelde 2 saatte bir uyanıyor.benim annemlerde aynı şeyi söylüyorlardı

iyi akşamlar
benim doktorumda 3 saati gecirmeyin uyusalarda uyandırıp besleyin demişti bizde öyle yapıyoruz ama kendilerinden 3 saatten fazlada uyumuyorlar zaten

canım zaten en fazla 3 -4 saat deliksiz uyuyorlar daha fazla uyursa kaldır doyur ...ama bu zaten pek olmaz genelde en fazla 4 saat uyuyup ben acıktım diyo...
ama 2 saatte bir uyuyan çocuk uyandırılıp doyurulmaz bence..bırak uykusuda karnının doyması kadar gerekli..hatta uyku daha önemli ....

ya kızlar bu zincoyu devamlı veriyormusunuz yoksa gaz ağrısı çektiğini anladığınızdamı ya ben düzenli veriyorum ya hata mı yapıyorum acaba yani ihtiyacı varmı yokmu bi bakıp öylemi versem

ya bu arada huri tatlım sen bu kıza napıyorsun maşallah amma kilo almış,benim kız zayıfcacık kaldı valla ben sırf süt veriyorum mama hiç vermedim ondanmı az alıyor ki,doğarken 3200 gram,40 günlükkende 4350 gramdı.

merhaba tekrardan
demresu doktor ne diyo bebegin kilosuna? Bence kilosu gayet normal gibime geliyo,

kizlar biz iliskiye girelim dedik, ve felaketti yaaaa,,,
cok canim yandi coook mafoldumben
sizdede oyle oldumu ilk gun??

diğer olayda da haklısın benimde öyle oldu,ya bide normal yaptıkya doğumu resmen kanalı daraltacak şekilde bir dikiş atılmış hissediyorsun diyorlardı zaten ya cidden öyle,siz hissettinizmi

merhaba tekrardan
demresu doktor ne diyo bebegin kilosuna? Bence kilosu gayet normal gibime geliyo,

aynen aynen niye acı çektik anlamadım ben sezaryan oldum birde alttan oynanmadı yani

huriş ipek ne tatlı olmuş öyle ya süper bir fotoğraf,çok beğendim valla
teşekkür ederim canım erkek bebek gibi duruyor ama tam istewdiğim gibi ..çatık kaşlı erkek gibi ama içinden çok duygusal iç çekişine deli oluyorum..

inan bişey yapmıyorum hatta mıncıklıyorum dayanamıyorum çocuk garsalanıyor bile...emziriyorum sadece vitamin zinco birde rezene bu yani...başka bişey yaptığım myok doğduğunda mama aldım sütüm yok diye 3 güne süt geldi 1 kutu mama çöpe gitti..
merhaba tekrardan

daha nasip kısmet olmadı canım...

ebush cum 1 aylıkken 1 kilo almıştı doktorum gayet iyi biz 600-800 gramada iyi diyoruz dedi ama burda okuyunca acaba diyorum az mı?
burda okuyupta bi nazlıbahar birde benimki tombiş herkesin bebişi normal kilo alıyor bizimkiler anormal oda iyimi kötümü bilmiyorum böyle giderse bizimkiler şişko sınıfına girer kaydirigubbakcemile3

diğer olayda da haklısın benimde öyle oldu,ya bide normal yaptıkya doğumu resmen kanalı daraltacak şekilde bir dikiş atılmış hissediyorsun diyorlardı zaten ya cidden öyle,siz hissettinizmi
ayy hissedemedim daha ama siz şimdi böyle diyince gözüm korktu ...ben bu pazar günü 40 ım çıkıyor pazartesi yada salı gnü spiral takılacak ..korunmadan asla öyle bişey yapmam...sonrası allah kerim hem spiralin tedirginliği birde sizin dedikleriniz gözüm korktu vallaha...

ben ilkinde eşime dedimki ilk gecemizdeki gibi popomun üstüne oturamıyorum:)

:uhm::1shok:delikafadulden:teselli:

valla uyanır o yaa senin extra uyandırmana ihtiyac olmaz.benim olum premütre doğdu şuan 70 günlüğüz 10 gün öncesine kadar 2 saatte bir çalar saat gibi kalkıyordu ama iki aydan sonra gece uykusu uzuypr 4-6 saat arasında oluyor.ama acıkınca muhakkak ağlyor merak etme.o ilk günler için geçerli bir olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…