2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

huriş 40 çıktıktan sonra spiral demişler sana ama bende adet olmayı beklemek gerekiyor diye biliyorum bir araştır bakalım hangisi doğru çünkü adetliyken takılıyor spiral.taktırdıktan sonra bizede anlat bende düşünüyorum işallah acımıyordur.

hüzüncüm girince cevaplarsan sevinirim benim kuzu 20 günlük oldu bugün şükür yarı kırkımız çıktı fakat benimki hiç dırmuyor yaff sürekli memede kalmak istiyor ve gaz sorunu iyidein iyiye başladi zinko fayda etmiyor galiba şurptan aldık bizde ne kadar vermeliy,m canım 1 aydan önce kullanmayın diye yazzyo ama ben şimdilik 1 çay kaşıgı verdim umarım işe yarar çocouk uyuyamıyor gazdan yaaaaaa emzirip yatagına koyup uyuyan çocuga hasret kaldım öööyle sanıyordum bebek bakımını ama fena aldnmışım yafffffff mafoldumben

ben kaçtım görüşmek üzre güzelim bizimki uyandııııııııııııııııııııııııııııııııııımafoldumben

herkese günaydın.gene sabahın göründen beri ayaktayım.oğlum bir posta 3 civarı kalkıyor.sonra eşime sahur için birşeyler hazırlıyorum.yatmam saat 4.30 sonro oğlum gene 5-5.30 arası kalkıyor.hadi gene kalkıyorum. saat 5 den sonra bölük pörçük uyuyor.sürekli bir ıkınma.çok uykusuz ve yorgun hissediorum kendimi.daha yeni uykuya daldı kendileri.keşke bende uyuyabilsem.ama kalktıktan sonra hayatta uyuyamam.

senin gaz problemi ne drumda
off nası gecek bu gaz sorunu yaaa

günaydın canım.bizimkide yeni uykuya daldı çok şükür.bizimde var gaz problemimiz.kaç defa acilde aldık soluğu.biz sab kullanıyoruz şimdi.iyi geldi oğluma.büyümelerini beklicez sabırla.doktora sormuştum 6 aya kadar gaz problemi olurmuş

günaydınlar
ay selsin ayni bizi tarif ettin yani
bizimkide 3-4 gündür 4.30-5 den sonra ıkınma ile uyanıyor bacaklarını üste cekip kıvranıyor ama o arada gaz çıkartmasına rağmen bana mısın demiyor .rezene veriyorum ondan sonra rahatlıyor .

aynen canım bizimkide çıkartıyor ama nafile.ne gazmış ya.çokda üzülüyorum.yavrum ıkınmaktan göbeği fırladı valla.zaten hafif göbek fıtığı var.ama doktorlar pek önemsemiyor.4 yaşına kadar geçmezse o zaman ameliyat yapıyorlarmış.kasık fıtığı olursa o zaman önemliymiş.onu hemen ameliyat yapıyorlar.bıak yaknda ıkınmaktan oda çıkıcak diye korkuyorum.

zaten göbeği ile çok uğraştık.bizimkinin göbeği düştükten sonra bir parça kaldı.ıkındıkça çıktı.sonra çocuk cerrahisine götürdük.doktor tekrar o parçayı bağladı.bağlarken koptu.bir parça kalmıştı.onuda yaktılar gümüş nitratla.sonra 1 hafta sonra kontrole çağırdı.1 hafta içinde gene fırladı et parçası.kontrolde gene aynı şeyler yapıldı.neyse köküne kadar gittim dedi doktor artık çıkmaz.ay ama doktor onları yaparken içim kaldırmadı.kanadı filan.baba dışarıda bekliyor tabi.içi kaldırmazmış bizim nasıl kaldırıcak dedim.kulaklarımı kapattım.birde bizimki nefret ediyor soyunmaktan giyinmekten gerçi şimdi biraz alıştı.başlarda altını bile zor açıyorduk..doktorda dışarda bekle istersen dedi.orası ölü onun canı acımaz korkma dedi.ama gel sen bana sor tabi

ilsucum bebeğinin gözleri değiştimi.bizimkide lacivert.ışıkta lacivert duruyor.bir bakıyorsun kahverengi.annem diyor senin gözlerinde böyleydi.sonra dan açıldı mavi oldu diyor.senin gözlerine benziyor diyr bakalım ne olucak merak ediyorum.tabi ilk önce sağlıklı olması önemli

bugün dişçiye gidicem.acaba morfinden sonra emzirebilirmiyiz bilgin varmı bu konuda.yoksa mamamı versem.mamada verince kabız olucak diye ödüm patlıyor.

ay birde benim oğlumun burnu sürekli tıkalı gibi.hırıl hırıl.acaba et filanmı var burnunda.doktora sorduğumda bebeklerin burun delikleri küçük olduğu için öyle oluyor belli bir aydan sonra geçiyor dedi.sizinkiler nasıl varmı böyle probleminiz.serum fizyolojik kullanıyoruz ama.genede nafile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…