- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.261
ay birde benim oğlumun burnu sürekli tıkalı gibi.hırıl hırıl.acaba et filanmı var burnunda.doktora sorduğumda bebeklerin burun delikleri küçük olduğu için öyle oluyor belli bir aydan sonra geçiyor dedi.sizinkiler nasıl varmı böyle probleminiz.serum fizyolojik kullanıyoruz ama.genede nafile.
canım çok geçmi olsun ya anlatmamıştın göbeğini hiç ya da ben denk gelip okuyamadım inş iyileşmiştir .dediğin gibi ıkınırken göbeği dışarı fırlıyor bizimkininde
ben 1 ekimde işe baslıyacağım ne yazık ki ..
gözleri hiç değişmedi canım lacivert mavili bişey .gerçi benimde eşiminde gözü kara ama değişebilir belki bizimki
senin gözlerin renkli ama canım değişmez ya da maviye doğru dönme ihtimali yüksek
geçen gün huri diş yaptırmıştı bi ona sor canım
birde mama yedirenler mamadan sonra az su içirin diyorlar sanirim kabızlığı önlüyormuş
suyu nekadar verecegız peki cunku bende mama verıyorum
normal doğumda adet beklenmiyormuş canım normal doğum yapanların adet görmesi 6 ayı bulabilirmiş...doktor demedi ben internetten okumuştum...pazartesi bana aynen öyle dedi 40 ın çıkana kadar ilişkiye girme 40 ın çıkınca gel spiral takalım dedi...bormal mi doğurdun diye sordu...bilmkem zararı olsa gel demezdi heralde..:sm_confused:huriş 40 çıktıktan sonra spiral demişler sana ama bende adet olmayı beklemek gerekiyor diye biliyorum bir araştır bakalım hangisi doğru çünkü adetliyken takılıyor spiral.taktırdıktan sonra bizede anlat bende düşünüyorum işallah acımıyordur.
aa kalvye al kızızm gendüneee...hala yazamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:mymeka:klava:
canım yediklerinle giyiminlede alakalı biliyorum çok sıcak ama çorap giy ayağına yediklerin gazlı olmasın kavun çok gaz yapıyormuş mesela ben deli gibi yerdim birde bu 2 saatte bir emzirme bende çok işe yaradı saatli emziriyorum yediklerime dikkat ediyorum gaz maz kalmadı bizde...allaha şükür..kaka yapmakta zorlanıyoreuz dünden beri kaka yapmadık...hüzüncüm girince cevaplarsan sevinirim benim kuzu 20 günlük oldu bugün şükür yarı kırkımız çıktı fakat benimki hiç dırmuyor yaff sürekli memede kalmak istiyor ve gaz sorunu iyidein iyiye başladi zinko fayda etmiyor galiba şurptan aldık bizde ne kadar vermeliy,m canım 1 aydan önce kullanmayın diye yazzyo ama ben şimdilik 1 çay kaşıgı verdim umarım işe yarar çocouk uyuyamıyor gazdan yaaaaaa emzirip yatagına koyup uyuyan çocuga hasret kaldım öööyle sanıyordum bebek bakımını ama fena aldnmışım yafffffff mafoldumben
rezene falan veriyormusun...herkese günaydın.gene sabahın göründen beri ayaktayım.oğlum bir posta 3 civarı kalkıyor.sonra eşime sahur için birşeyler hazırlıyorum.yatmam saat 4.30 sonro oğlum gene 5-5.30 arası kalkıyor.hadi gene kalkıyorum. saat 5 den sonra bölük pörçük uyuyor.sürekli bir ıkınma.çok uykusuz ve yorgun hissediorum kendimi.daha yeni uykuya daldı kendileri.keşke bende uyuyabilsem.ama kalktıktan sonra hayatta uyuyamam.
tabi önce sağlık ama bizimkinin gözleri hala mavi ....ama hafif koyulaşmış yinede bakınca mavi olduğu belli oluyor inşallah mavi kalır yerimsenibenilsucum bebeğinin gözleri değiştimi.bizimkide lacivert.ışıkta lacivert duruyor.bir bakıyorsun kahverengi.annem diyor senin gözlerinde böyleydi.sonra dan açıldı mavi oldu diyor.senin gözlerine benziyor diyr bakalım ne olucak merak ediyorum.tabi ilk önce sağlıklı olması önemli
bizdede hırıltı oluyor arada bende serum fizyolojik kullanıyorum..ay birde benim oğlumun burnu sürekli tıkalı gibi.hırıl hırıl.acaba et filanmı var burnunda.doktora sorduğumda bebeklerin burun delikleri küçük olduğu için öyle oluyor belli bir aydan sonra geçiyor dedi.sizinkiler nasıl varmı böyle probleminiz.serum fizyolojik kullanıyoruz ama.genede nafile.
evet kadın doktor vardı kadın olması beni anlayabileceği için iyi oldu lohusayım emziriyorum dedim iğne yapabilirim ama huzuzrsuz olacaksan için rahat etmeyecekse dayanırım dersen yapmayalım dedi...ama kalp hastaları ve emzirenler için ayrı iğneler var dedi merak etme dedi ben yinede yaptırmadım çünkü zaten dişime daha önce kanal tedavisi yapılmıştı acımayacağı için yaptırmadım .ama dişlerimi temizlettim o beni mahfetti bütün etlerim kanadı hamilelikten dolayı calsiyum eksikliğinden bütün dişlerim hassaslaşmış...geçen gün huri diş yaptırmıştı bi ona sor canım
birde mama yedirenler mamadan sonra az su içirin diyorlar sanirim kabızlığı önlüyormuş
benim kızımda 2 gündür kakasını yapmadı ilk defa oluyo böyleeeee ve çok huzursuz ediyo bu gece ıkıldayarak uyuduu:bbo: erkendende uyandı yoksa daha uyurduu bu akşam yatna kadar yapmazsa fitil vercemm dayanamam nasıl canı yanı kimbilir biz bile 1 gün çıkamayınca sancı çekiyoruzz:bbo:
diloş karen bişi anlatmıştı onu yapsana maydonozun ucunu zeytinyağa batır ve hafif makattan sok ne var ne yok boşaltıyor.
az önce benim kızda yapamadığı kakaları biriktirmiş füze gibi savurmuş sırtına hatta altına serdiğim battaniyesine bile geçirmiş .yıkamak zorunda kaldım tuanayı.
KIZLAR benim kzımında yanaklarında kızarıklıklar var hiç hafiflemedi ya aksine artıyor gün geçtikçe şimdi netten baktım korkutucu şeyler gördüm çok rahatsız oldum ya akşam doktora götürücez artık sizdede var mı bu sorun kızarık yanakları pul pul olmuş bu sabah
ya zannımca hemen veremezsin ama onu bilmiyorum işte o morfinin süresi 1 saat ..sadece 1 saat ağıuzın uyuşuyor ve emzirenler için olduğundan çok etki yapmaz hem sede sağ sutunu dişçiye gitmeden emzir 2 saat sonra sağdığını ver aradan 4 saat geçer zaten...böylecew 4 saate etkisi geçer zaten bişey olmaz...dişini ihmal etme.diş doktoruyla görüş o seni aydınlatır..ben çok fenayı eşimle öpüşemiyorum bile :sinifsinif:huri merhaba canım nasılsın.sen dişini yaptırmıştın.morfinden sonra meme verebiliyormuyuz
kızlar bebekleri tek başınıza yıkayabiliyormusunuz.ben yıkayayamiorum çok ağlıyor bizimki başta sonradan alışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?