2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım çok geçmi olsun ya anlatmamıştın göbeğini hiç ya da ben denk gelip okuyamadım inş iyileşmiştir .dediğin gibi ıkınırken göbeği dışarı fırlıyor bizimkininde

ben 1 ekimde işe baslıyacağım ne yazık ki ..

gözleri hiç değişmedi canım lacivert mavili bişey .gerçi benimde eşiminde gözü kara ama değişebilir belki bizimki

senin gözlerin renkli ama canım değişmez ya da maviye doğru dönme ihtimali yüksek

geçen gün huri diş yaptırmıştı bi ona sor canım
birde mama yedirenler mamadan sonra az su içirin diyorlar sanirim kabızlığı önlüyormuş

bizimkide öel canım sürekli hır hır ses geliyor burnunun içine baktım et mı acaba diye okadar küçük ki burun deliği
eğer sümük falan tıkarsa bende fizyoljik serumdan damlatıyorum o biras rahatlatıyor.

geçti çok şükür.evet doktor mamadan sonra mutlaka su veriyosun dedi.belli olmaz canım.benim annemin babamın da kahverengi

benim kızımda 2 gündür kakasını yapmadı ilk defa oluyo böyleeeee ve çok huzursuz ediyo bu gece ıkıldayarak uyuduu:bbo: erkendende uyandı yoksa daha uyurduu bu akşam yatna kadar yapmazsa fitil vercemm dayanamam nasıl canı yanı kimbilir biz bile 1 gün çıkamayınca sancı çekiyoruzz:bbo:

diloş karen bişi anlatmıştı onu yapsana maydonozun ucunu zeytinyağa batır ve hafif makattan sok ne var ne yok boşaltıyor.

az önce benim kızda yapamadığı kakaları biriktirmiş füze gibi savurmuş sırtına hatta altına serdiğim battaniyesine bile geçirmiş .yıkamak zorunda kaldım tuanayı.

kızlar bebekleri tek başınıza yıkayabiliyormusunuz.ben yıkayayamiorum çok ağlıyor bizimki başta sonradan alışıyor

Günaydın kızlarr

biz eşimle yıkıyoruz selsincim ben cesaret edemiyorum kendim yıkamaya maşallah hiç ağlamaz kuzucum

burun tıkanıklığına gelince bizimde öyle hırıl hırıl sesi çıkıyo arada bir doktora sorduk sütü bazen hızlı çekerse genzine gider ondan olur dedi

normal doğumda adet beklenmiyormuş canım normal doğum yapanların adet görmesi 6 ayı bulabilirmiş...doktor demedi ben internetten okumuştum...pazartesi bana aynen öyle dedi 40 ın çıkana kadar ilişkiye girme 40 ın çıkınca gel spiral takalım dedi...bormal mi doğurdun diye sordu...bilmkem zararı olsa gel demezdi heralde..:sm_confused:
hala yazamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:mymeka:klava:
aa kalvye al kızızm gendüneee...

canım yediklerinle giyiminlede alakalı biliyorum çok sıcak ama çorap giy ayağına yediklerin gazlı olmasın kavun çok gaz yapıyormuş mesela ben deli gibi yerdim birde bu 2 saatte bir emzirme bende çok işe yaradı saatli emziriyorum yediklerime dikkat ediyorum gaz maz kalmadı bizde...allaha şükür..kaka yapmakta zorlanıyoreuz dünden beri kaka yapmadık...

rezene falan veriyormusun...
sabah kalkınca bende uyuyamıyorum malesef...eşime sahurda yemek hazırlamak valla sevaptır ama kusura bakmasın ayakta zor duruyorum kalkıp kendisi yiyiyor ruhum bile duymuyor çünkü resmen bayılıyorum uykudan..kızızm huzursuz mızmız değil geceleri ama neticede 2 saate bir kalkıyor yanei..
tabi önce sağlık ama bizimkinin gözleri hala mavi ....ama hafif koyulaşmış yinede bakınca mavi olduğu belli oluyor inşallah mavi kalır yerimseniben

bizdede hırıltı oluyor arada bende serum fizyolojik kullanıyorum..

geçen gün huri diş yaptırmıştı bi ona sor canım
birde mama yedirenler mamadan sonra az su içirin diyorlar sanirim kabızlığı önlüyormuş
evet kadın doktor vardı kadın olması beni anlayabileceği için iyi oldu lohusayım emziriyorum dedim iğne yapabilirim ama huzuzrsuz olacaksan için rahat etmeyecekse dayanırım dersen yapmayalım dedi...ama kalp hastaları ve emzirenler için ayrı iğneler var dedi merak etme dedi ben yinede yaptırmadım çünkü zaten dişime daha önce kanal tedavisi yapılmıştı acımayacağı için yaptırmadım .ama dişlerimi temizlettim o beni mahfetti bütün etlerim kanadı hamilelikten dolayı calsiyum eksikliğinden bütün dişlerim hassaslaşmış...
sonra kenedi diş doktoruma gittim kaplamamı yapan yere ..kaplamamın altı iltihaplanmış ..çok fena ağızım sensodin diş macunu var onu verdi eczanede satılıyor ..birde tuzlu suyla gargara yap..diş etlerin kendini toplasın dedi...aklınızda bulunsuz sizde kullanın yapın...

aynen dloşcuğum fitilden daha iyi değil mi?yani fitil sokmak neticede ilaç gibi yani ben fitili sevmiyorum ..ama maydanozun ucunu bile deydirmen yetiyor..dereotu sapıda oluyor denedim...ama söyliyim kendini iyi savun sap çıkar çıkmaz kapak açılıyor ....-tatlicadiarzu-laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

KIZLAR benim kzımında yanaklarında kızarıklıklar var hiç hafiflemedi ya aksine artıyor gün geçtikçe şimdi netten baktım korkutucu şeyler gördüm çok rahatsız oldum ya akşam doktora götürücez artık sizdede var mı bu sorun kızarık yanakları pul pul olmuş bu sabah

benim kızımda öyleydi pul pul dökülüyoduu kızarık nerdeysa kanıcak gibi duruyodu geçmeyince götürdüm bi krem verdi doktor geçti çok şükür cildi çok kuru bebeyğı kullnıyorumhalen bazen kuru böyle pütürlüü suratııCADIARZU

hürremicm nette yazan herşeye itibar etme tatlım
bebeklerde heleki yaz bebeklerinde bu şeyler normaldir eğer artarsa dr una danış .

selsin bende kendim yıkıyorum ama kafasını eşimle yıkıyorum kulağına su kaçmasından korkuyorum

Dün gece yıkadık bende bebe yağı sürdüm dilaracım sabah daha beter olmuş yanakları :1no2:

huri merhaba canım nasılsın.sen dişini yaptırmıştın.morfinden sonra meme verebiliyormuyuz
ya zannımca hemen veremezsin ama onu bilmiyorum işte o morfinin süresi 1 saat ..sadece 1 saat ağıuzın uyuşuyor ve emzirenler için olduğundan çok etki yapmaz hem sede sağ sutunu dişçiye gitmeden emzir 2 saat sonra sağdığını ver aradan 4 saat geçer zaten...böylecew 4 saate etkisi geçer zaten bişey olmaz...dişini ihmal etme.diş doktoruyla görüş o seni aydınlatır..ben çok fenayı eşimle öpüşemiyorum bile :sinifsinif:

kızlar bebekleri tek başınıza yıkayabiliyormusunuz.ben yıkayayamiorum çok ağlıyor bizimki başta sonradan alışıyor

başlarda yıkayamıyordum eşimle yıkıyorduk sonra eşim bakıyordu ben tek yıkamaya çalışıyordum sonra yavaş yavaş eşim elini çekti şimdi kendim yıkıyorum...rahat edeceğin yer bulursan yıkarsın ben yemek masasının üstünde yıkıyorum...
yerde kilolarımdan dolayı eyilemiyorum ayaklı küvette belim çok ağrıyor yıkayamıyorum en uygun yemek masamız oldu...kaydirigubbakcemile3

slm kizlar
hurremcim gecmis olsun canim, hatirlarsan benim oglumun yuzude oyleydi, kizarik putur puturdu,
doktor bana bisey surme dedi bunlar gecer dedi surmedim hicbisey, ama dahada cogalmislardi baktim olcak gibi degil baska bi doktora goturdum, oda bi krem verdi ve baya bi ise yaradi, cildini hic kuru birakmicakmisim , bizde durmadan yaglaniyoruz bakalim....
bi doktora gotur istersen,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…