- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.281
belli tickerda ki son resime bakılırsa baba oğul maşallah bayağı bi sevişiyorlar...opuyorumnanaktanbizdede yikama isini esim yapar, cok seviyo oglusunu yikamayi, bende hic sesimi cikarmiyorum,
nasilolsa bigun sikilcak artik;;;
:1shok::1shok:fisfisfiskizlar annem bana durmada cocugun kirpiklerini kes diyo, daha gür ve uzun cikarlarmis,
bizimkinin kirpikleri uzun ama cok ince, acaba kessem gürlesirmi? siz kestinizmi??
sağol huricim.dün alışverişe gittik bez filan aldık unuttuk rezene çayını almayı.
alkisalkisalkisyasakkelimeebru sakın kesme keserken Allah korusun gözüne bişi olur ,vasrsın uzun kirpikli olmasın
benimde 2 gündür gelmiyor ama ...bilgim yok senin durumundan heralde hemen biter bitmez regl olacak halin yok normaldir heralde..40 çıktımı senin ki?.AAYYYY DELİ OLCAM YAAA
1HAFTA ÖNCE KANAMAM BİTMİŞTİ
2GÜNDÜR ADETMİŞİM GİBİ GELİO YAAA:sinifsinif:
Kızlar merhaba ben de temmuz annesiyim dün 40 günlük olduk Sizlere bir şey soracağım kızımın doktoru geceleri uyandır emzir çocuğu mutlaka diyor annemler ise gece uyuyan çocuk uyandırılmaz o acıksa zaten uyanır diyor siz neler yapıyorsunuz bebişimi uyandırmaya da kıyamıyorum aslında ama öbürü de doktor
hüzüncüm girince cevaplarsan sevinirim benim kuzu 20 günlük oldu bugün şükür yarı kırkımız çıktı fakat benimki hiç dırmuyor yaff sürekli memede kalmak istiyor ve gaz sorunu iyidein iyiye başladi zinko fayda etmiyor galiba şurptan aldık bizde ne kadar vermeliy,m canım 1 aydan önce kullanmayın diye yazzyo ama ben şimdilik 1 çay kaşıgı verdim umarım işe yarar çocouk uyuyamıyor gazdan yaaaaaa emzirip yatagına koyup uyuyan çocuga hasret kaldım öööyle sanıyordum bebek bakımını ama fena aldnmışım yafffffff mafoldumben
alkisalkisalkisyasakkelime
benimde 2 gündür gelmiyor ama ...bilgim yok senin durumundan heralde hemen biter bitmez regl olacak halin yok normaldir heralde..40 çıktımı senin ki?.
kızlar bu arada ben kakasını rahat yapması için sabahları mama yapıp içine biraz zeytinyağı damlatıyorum maşallah çok iyi yapıyor.dr önermişti.
bizimkide aynı canım doktor normal dedi genizlerinde balgam tıkanıyomuş bizim gibi çıkarma güdüleri olmadığından zamanla kaybolacakmış bizde arada serum fizyolojik kullanıyozay birde benim oğlumun burnu sürekli tıkalı gibi.hırıl hırıl.acaba et filanmı var burnunda.doktora sorduğumda bebeklerin burun delikleri küçük olduğu için öyle oluyor belli bir aydan sonra geçiyor dedi.sizinkiler nasıl varmı böyle probleminiz.serum fizyolojik kullanıyoruz ama.genede nafile.
ben bazan küfete giriyom oturuyom dizlerime sıkıştırıp yıkıyom vallakızlar bebekleri tek başınıza yıkayabiliyormusunuz.ben yıkayayamiorum çok ağlıyor bizimki başta sonradan alışıyor
kızlar bu arada ben kakasını rahat yapması için sabahları mama yapıp içine biraz zeytinyağı damlatıyorum maşallah çok iyi yapıyor.dr önermişti.
selam kızlar..bende bebiş için rezene çayı alıcam siz humananınkini mi kullanıosunuz birde bu cay bebek için deil mi?
bebek yıkarken en çok koktugum kulagına su kaçması ..jel kulak tıkaçları varmış..yumusak kulagın seklini alıyo cıkaıca duzelio..su kaçmaması için ecz. satılıomus ama elim değmedi ve unutuoum yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?