2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kizlar annem bana durmada cocugun kirpiklerini kes diyo, daha gür ve uzun cikarlarmis,
bizimkinin kirpikleri uzun ama cok ince, acaba kessem gürlesirmi? siz kestinizmi??

kizlar annem bana durmada cocugun kirpiklerini kes diyo, daha gür ve uzun cikarlarmis,
bizimkinin kirpikleri uzun ama cok ince, acaba kessem gürlesirmi? siz kestinizmi??

bizdede yikama isini esim yapar, cok seviyo oglusunu yikamayi, bende hic sesimi cikarmiyorum,
nasilolsa bigun sikilcak artik;;;
belli tickerda ki son resime bakılırsa baba oğul maşallah bayağı bi sevişiyorlar...opuyorumnanaktan

:1shok::1shok:fisfisfis

sağol huricim.dün alışverişe gittik bez filan aldık unuttuk rezene çayını almayı.

ya bu tickerlarda niye bebişlerimizin zamanları yazmıyor kaç aylık kaç günlük olduğu araştıralım kızlar bakınca kaç günlük olduğunu görelim ama ....:umursamaz: senin bebiş epey bi büyüdü canım al kucağına tak kanguruya yallah eczaneye ...valla 4 kat in çık olmasa ben nerelere gidicem de...evden bi çıktım mı da içer igirmek bilmiyoruz...sırnaşık şeyama rezeneyi aktardan alma hem ağar geliyor hemde bebişler tadını sevmiyor...eczaneden humana al bayılıyorlar tadına...

ebru sakın kesme keserken Allah korusun gözüne bişi olur ,vasrsın uzun kirpikli olmasın
alkisalkisalkisyasakkelime
AAYYYY DELİ OLCAM YAAA
1HAFTA ÖNCE KANAMAM BİTMİŞTİ
2GÜNDÜR ADETMİŞİM GİBİ GELİO YAAA:sinifsinif:
benimde 2 gündür gelmiyor ama ...bilgim yok senin durumundan heralde hemen biter bitmez regl olacak halin yok normaldir heralde..40 çıktımı senin ki?.

merhaba canım.. kızım da önceleri 2 saatte bir uyanıyordu 50 günden itibaren gece 4 saat uyuyordu şimdi 64 günlük ve 4-5 gündür geceleri 6 saat deliksiz uyuyor MAŞALLAH Zaten 2. aydan itibaren 6-8 saat uyuyabilirlermiş.UYANDIRMIYORUM ÇÜNKÜ acıkınca dayanamaz uyanır zaten. ben birde gece emzirirken ışık açmıyorum gece lambası çok az ışık versin diye açıyorum uykuya devam ediyo...ama asıl gece uykusuna geçmeden saat 18-22 arası gazımız bazen çok oluyo. 2 kere fitil vermek zorunda kaldım.

canım bız 1 aydan önce kullanmadık sab simplex kullanıyorduk sen yarım çay kasıgı nurse ver gunde 3 kere
1 aylık olunca 1,5 çay kasıgı ver bız böyle yaptık gercekten faydasını görduk

selsincim ben operasyon geçirdiğimde anestezi almıştım dpktora danıştık emzdirebilirmiyim diye.6 saat sonra emzdirilebiliniyormuş senin sadece diş içinse daha az olur diye düşünüyorum çünkü benim direk damardan genel anestezi yapıldı.

kızlar bu arada ben kakasını rahat yapması için sabahları mama yapıp içine biraz zeytinyağı damlatıyorum maşallah çok iyi yapıyor.dr önermişti.

alkisalkisalkisyasakkelime

benimde 2 gündür gelmiyor ama ...bilgim yok senin durumundan heralde hemen biter bitmez regl olacak halin yok normaldir heralde..40 çıktımı senin ki?.

46GÜNLÜĞÜZ HURııCıM...AMA DELı OLDUM TEKRAR GELıNCE YAAA.AY AZ AZ GELSE AMENNA AMA ÇOOK GELıYOO:umursamaz:
kızlar bu arada ben kakasını rahat yapması için sabahları mama yapıp içine biraz zeytinyağı damlatıyorum maşallah çok iyi yapıyor.dr önermişti.

HADı YAA BıZıMDE ACAYıP ZORUMUZ VAR KAKAYLA
MAYDONOZ SAPINI ZEYTıNYAĞINA BATIRIP SABAHTAN BERı 2 DEFA POPOYA SOKTUM AMA II IIIHHH YAPAMADI DAHA
UYANDIĞINDA DENıYıM BENDE SAOL CANIM

Son düzenleme:
selam kızlar..bende bebiş için rezene çayı alıcam siz humananınkini mi kullanıosunuz birde bu cay bebek için deil mi?

bebek yıkarken en çok koktugum kulagına su kaçması ..jel kulak tıkaçları varmış..yumusak kulagın seklini alıyo cıkaıca duzelio..su kaçmaması için ecz. satılıomus ama elim değmedi ve unutuoum yaaa.

gnydn kızlar
hurişim cnm dr. kesınlıkle mama verme dedı kestım bende bızım pasann boyuda uzun doğdu masallah 53,5 cm o yuzden kılotyu yuzden perk gostermıyor ama soralara1aylık dıyınce hıç 1aylık cocuğa benzemıyo dıyolr nazar etcklr yawrumu bı daha3aylık dıyım bari kayınwaldem ole dıyor

bizimkide aynı canım doktor normal dedi genizlerinde balgam tıkanıyomuş bizim gibi çıkarma güdüleri olmadığından zamanla kaybolacakmış bizde arada serum fizyolojik kullanıyoz
kızlar bebekleri tek başınıza yıkayabiliyormusunuz.ben yıkayayamiorum çok ağlıyor bizimki başta sonradan alışıyor
ben bazan küfete giriyom oturuyom dizlerime sıkıştırıp yıkıyom valla

canım zeytinyağ derken salatalara falan konulan has zeytinyağ mı , yoksa yemeklere koyduğumuz olur mu soruya gülme hakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım ben milupanın cocuklar için olan rezenesini aldım, humananın da varmış .eczanelerde satılıyor.
oo süper bişeymiş o kulak için ozaman hiç duymamıştım çok tşkler tatlım..dışarı çıktığımda alım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…