- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.301
eczaneden...milupa yada humana rezene ..ben humananın kini kullanıyorum...kızlar şu rezene nedir bende alayım biz 56 günlüğüz nerden nasıl alıcam
umarım düzelirsin yoksa doktoruna danış 40 ın çıkmış..içerde bi sorunlar olmasın...46GÜNLÜĞÜZ HURİİCİM...AMA DELİ OLDUM TEKRAR GELİNCE YAAA.AY AZ AZ GELSE AMENNA AMA ÇOOK GELİYOO:umursamaz:
hiç duymadım tıkaçı benim elim alıştı gerçi tyıkaça gerek kalmadı ben banyo süngeri aldım batmayan rahat yıkıyorum onunla ama bebeğim kilo aldıkça batacak gibi duruyo...selam kızlar..bende bebiş için rezene çayı alıcam siz humananınkini mi kullanıosunuz birde bu cay bebek için deil mi?
bebek yıkarken en çok koktugum kulagına su kaçması ..jel kulak tıkaçları varmış..yumusak kulagın seklini alıyo cıkaıca duzelio..su kaçmaması için ecz. satılıomus ama elim değmedi ve unutuoum yaaa.
kesinlikle sap bi işe yaramaz zira ben dereotu sapıyla yaptım maksat olay zeytinyağında...ne kudretli bişey şu zeytinyağı allah keşfedenden bulandan razı olsun...maydanoz sapını zeytinyaga bulamadan sokayın bebişlerin makatına..zeytinyagı ile sonuc verioo..
valla benimde öyle diyesim geliyorda yalan söylediğim ortaya çıkar diye korkuyorum..sorunun devamı gelir falan ...söylüyorum ama içimden sürekli okuyorum..gnydn kızlar
hurişim cnm dr. kesınlıkle mama verme dedı kestım bende bızım pasann boyuda uzun doğdu masallah 53,5 cm o yuzden kılotyu yuzden perk gostermıyor ama soralara1aylık dıyınce hıç 1aylık cocuğa benzemıyo dıyolr nazar etcklr yawrumu bı daha3aylık dıyım bari kayınwaldem ole dıyor
senin yöntem süpermiş ha ...heheheh hayal ettimde komik bi görüntü ..bende bildiğin lavobaya sokuyorum boynundan aşağısını yıkamak için..bizimkide aynı canım doktor normal dedi genizlerinde balgam tıkanıyomuş bizim gibi çıkarma güdüleri olmadığından zamanla kaybolacakmış bizde arada serum fizyolojik kullanıyoz
ben bazan küfete giriyom oturuyom dizlerime sıkıştırıp yıkıyom valla
aynen bugün bende değiştirdim çok kaka yaptı 3 bez harcadım ....altını açar açmaz çiş yapıyor kaka yapıyor ve gülüyor çok hoşuna gidiyo...maşallah bebişlerimize..ay bu cocuk beni öldürücek.her altını açtığımda işior.erkek oluncada her taraf batıyor.sabahtan beri kaç posta üst deşitirdik.üstünü değiştiriyorum diyede kızıyor ağlayıp duruyorç.
ay bu cocuk beni öldürücek.her altını açtığımda işior.erkek oluncada her taraf batıyor.sabahtan beri kaç posta üst deşitirdik.üstünü değiştiriyorum diyede kızıyor ağlayıp duruyorç.
eşime bez al demiştim gitmiş premature bez almış güler misin ağlar mısın içini açtım minnacık bişi
artık regl olunca ben kullanırmkaydirigubbakcemile3
tatlım aynı sorun bizde de var olsun güzelim ona da şükür edelim ya şiçini yapamasaydı ne yapardık
tatlım inan bu 3. yanlış bez alışı .
ilkinde midi almış büyük geldi dedim ki yenidoğan al bizimkine o oluyor. sonra yenidoğan bulamamış mini almış sonrasında ise en küçüğünü verin demiş onlarda prematüre vermişler .
neyse miniler oluyor artık evde stok yapıyorum :)
milupanınkini kullanıyorum bende 10 tl fiyatı canım.100 cc içebilirmiş günde öle yazıyor.
selsincim 2 paket prima 3 paket molfix kullandim .ikisi de fena değil memnun kaldım.altlarını sürekli değiştirdiğimiz için pişik falan olmuyor şuan
canım ben bi cay bardağını biberona döktüm 50 cc civarı yapıyor :)))
evet canım eczaneden aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?