2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

walla geçmiş okudum millet hep dişlerden bahsetmiş....:sinifsinif: bende birazdan dişçiye gidecem .ama çok korkuyoruuummm:sinifsinif:bide eşim iki çocukla nasıl baş edecek onu düşünüyorum..dua edin kıslar:gitme:

dr a gideceklere gecmiş olsun..

bende counu kullndım en son huggies i begendim..prima daha dar huggiesin genişliği bantalı daha pratik..kullanışlı..

yaa dilaracım 3 lü aşı dimi , ondan bende korkuyorum
asıya gitmeden önce ateş düşürücü surup falan içirin diyorlar ama .sen ne yapmayı düşünüyorsun

azönce ilk defa kanguruyu denedim çok rahatmış tuanada içinde nasıl mutluydu :) ama dışarı çıkarsam korkarım ya düşerse diye

kızlar b site buldum.doktoramcam diye..yeni aşı bilgileri falan mevcut..ayrıca cocuun gelişiminin yuzdesini veren hesaplayıcılar var sitede..guzel bilgilerde var..

yaa dilaracım 3 lü aşı dimi , ondan bende korkuyorum
asıya gitmeden önce ateş düşürücü surup falan içirin diyorlar ama .sen ne yapmayı düşünüyorsun

evet canım 3 lü aşıı var ateş yapar dedi doktorumuz sağlık ocağında yaptırmamı söyledi ve kesinlikle aşıdan önce ağrı kesici fitil veya şurup vermicekmişim vücuna ateş yapmasının iyi yönde olduğunu söyledi vücudu mikroplara karşı direnç sağladığının bi göstergesiymiş ateş çıkarsa verirsin dedi yarım saate bir ölçücem arık:bbo:

bende kanguruyu kullanıyorum benimki içinde rahat ediyo dışarı çıkınca uyuyoo tabi ben öyece normal giydiriyorum üstünü sadece ince bi battaniyeyle kafasını örtüyorum sarıyorum uyuyunca nefes alacak şekilde açıklık bırakıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…