- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.341
zuzumm hoş geldinn canımm 10 günde bir giriyosunnn:ecrin_bebek:
zuzum hoşgeldin canım.
bende senin gibi ekimde baslayacağım canımç ok zor uf napacağız
eğer imkanın varsa git tatile valla çok ii olur , kafanı dağıtırsın sonuçta bebek engel olmamalı böyle şeylere
Hosbulduk diloşummm sorma ya giriyim diyorm ama gündüzleri özellikle o kadar şaşkın oluyorumki anlatamam fırsat buldukca bende uyuyorum kafamçokkarıştı Bayılıyom ben senin ballı kaymaga ya masallah ya ısırırım o yanakları topitoşşş nolcekkkk delikafadulden
ayy canım tatile gidiyosun madem bizim yerimizede denize gir:) ayy ne çok ihtiyacım varr ama maleseff gitme şansımızz yoksağoll teyzesiii alyamızdaa çokk tatlııı maşallahhh
ay çok teşekkür ederim canım çok saol ben hala araştırıyordum bi daha olursa napıcam ben diye...elimi ağızına sokuyorum dilini damağından ayırıyorum kilitliyorlar çünkü yüz üstü tutup sırtına vurucam...yanlış anlamadıysam aklıma kazıdım canım allah razı olsun...bende yazmakta tereddüt ettim ama tecrübesi olan biri akıl versin diye..bana olan sizede olabilir dikkatli olalım diye..herşeyi paylaşmalıyız...saol tatlım...huri çok geçmiş olsun
dr lar özellikle diyor düz yatırmayın diye aklında olsun
ama yanda yatırsak işte düze dönebiliyorlar
dün ayni şey basıma geldi burada yazmadım ama tükürüğüyle boğuluyordu ben yanindaydim nasıl bağırmışım evde heryer inledi bebeğim ölüyor diye mosmor kesildi.aklında bulunsun öyle durumlarda elini ağzına damağına sok cünkü damaklarını kilitliyorlar onu açmaya calış birde yüzüstü yatırıp vur sırtına.
huri çook geçmiş olsun canım
Çok çok geçmiş olsun Huri, allah korumuş İpekciğiii, benimki de bazen inanılmaz öğürüyo cok emince nefessiz kalıyo aklım cıkıyo :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?