2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bende prima yeni doan kullanıyorum çokta memnunum nivea ıslak mendiliyle birlikte.hugies iyi ama kalın geliyor bana çişinide yapınca iyice ağırlaşıyor belki kışa kullanabilirim.

merhabalarr..
işte ki 3. günüm ama benim için kabusumun 3. günü oğlumu çook özlüyorum ben yaa senağlama

Meraba kıslarr; herkes iyidir umarımmm mini mini bebişleriii yirimm ben yirimmm opuyorumnanaktan Bis iyiyis cok sükür Alya hanımla; uyku ve emzirme konusulmus sanırım, bizim doktorumuz uyurken uyandırıp emzrme dedi, kendisi uyanık kaldıgı zamanda kompanse eder dedi, bende geceleri hic uyandırmıyorum, kendi mızırdıyo zaten acıkınca bıdışcımmm zemuszemus Eger uykuya daldırabilirsek 6-7 saat uyuyo ama dalması baya zaman alıyo malesefff, her türlü salla, dolaştır, emzir :sinifsinif: Bez konusunda bende muzdaribim, prima 2 numara kullanıyoduk, kücük geliyo 3 numarayı denedim ama bacak kısmı sıkıyo kızımı, huggies denicem bi de bakalım, unibaby de bize pişik yaptı, pamukla temizliyorum altını, kakişko yaptıı zamanda yıkıyorum lavaboda popişkosunuuu kaydirigubbakcemile3 Pişik içinde oksitin diye bişi kullanıyorum cok memnunum...

Birde haftasonu emzirme önlügü ile can bebenin bebek bakım örtüsünü kesfettim, özellikle bakım örtüsü Alya gibi bezi acılınca tuvaletini yapan bebekler için cok iyi bence haftada 6-7 alt degistirme yıkıyodum simdi örtü batıyo atıyorum, haftada 1 paket gidiyo , 10 tl fiyatı da tavsiye ederim.

Emelcim bende ekimde baslıcam işe ama napcam bilmiyorummm, cok üzülüyorum simdiden mafoldumben Belki ücretsiz izin alabilirsem eger onu denicem, yada iş değiştirip evime yakın bi yere gelmeye calıscammm :sinifsinif:

Birde bişi sorcam kıslar ben Ekim başı tatile gitmeyi düşünüyorum, hic tatile gitcek olan varmı, gerçi otel olsa gitmezdim ama eve gidicem yatagını da götürcem, arabayı da seviyo hemencecik uyuyo, güneslik bilem aldım rahat etsin diye :gitme: Daha ne yapmalıyım içimi rahat ettirmek icin acaba, napıyım bilascık bencilce davranıyorum gibi geliyo ama tatile gitmezsem hem calısıp hem bebişime bakarak bu kışı nasıl geciririm bilmiyorm, psikolojimi düzeltmem lazım :sinifsinif:

kızlar çok korktum çok kötü bişey olduuu...

eşim 3:30 da işe gidiyor kızı uyuttu beşiğine koydu gitti bend emutfakları topluyordum
gideyim kızıma bakayım dedim eşim 2 yastığı bi soluna bi sağına koymuş kafası düz yatsın diye uzuzn oldu kafa bi sola bi sağa yatmaktan bi gittim kızın yanına nefes alamıyor hııkkk hıııı sesler çıkarıyo tavana bakıyor kucağıma aldım kuş kadar olmuş
5 kg kız sanki 1 kg olmuş salladım kızım kızım diye ağızından köpükler çıkmaya başladı
baş aşağı tuttum sırtına vurdum kızım kızım bağırıyorum ben ay kulağımdan ateşler çıktı
sallıyorum yüzüne bakıyorum mosmor oldu salladım salladım nefes almaya çalışıyor alamıyor kapıyı açtım bağarmak istedim aklıma bin tane şey geldi ağızında köpükler çıkıyo ama kusmuk gibi değil köpük tükürük bayağı sonra mememi verdim emmeye başladı rengi normale döndü burun damlası falan sıktım kendine geldi ama kafa bi sola bi sağa kendinde değil sarhoş gibi gözler uykusu var gibi kapanıyo aklım çıktı
şimdi uyuyor gözümün önünde yine bişey olcak diye gözümü ayırmıyorum üstünden karnını gözlüyorum hep inip kalkıyormu diye galiba tükürüğü ile boğuluyordu kızım...
:gitme:mafoldumbensenağlama

zuzum hoşgeldin canım.
bende senin gibi ekimde baslayacağım canımç ok zor uf napacağız

eğer imkanın varsa git tatile valla çok ii olur , kafanı dağıtırsın sonuçta bebek engel olmamalı böyle şeylere

huri çok geçmiş olsun
dr lar özellikle diyor düz yatırmayın diye aklında olsun
ama yanda yatırsak işte düze dönebiliyorlar
dün ayni şey basıma geldi burada yazmadım ama tükürüğüyle boğuluyordu ben yanindaydim nasıl bağırmışım evde heryer inledi bebeğim ölüyor diye mosmor kesildi.aklında bulunsun öyle durumlarda elini ağzına damağına sok cünkü damaklarını kilitliyorlar onu açmaya calış birde yüzüstü yatırıp vur sırtına.

zuzumm hoş geldinn canımm 10 günde bir giriyosunnn:ecrin_bebek:

Hosbulduk diloşummm sorma ya giriyim diyorm ama gündüzleri özellikle o kadar şaşkın oluyorumki anlatamam fırsat buldukca bende uyuyorum kafamçokkarıştı Bayılıyom ben senin ballı kaymaga ya masallah ya ısırırım o yanakları topitoşşş nolcekkkk delikafadulden

Hosbulduk cnm cok bıdık Tuana'cım cok kibar, cok narin annesi gibi masallah Üzülüyorum cnm ya acaip ama baska carede yok bu krizde işsiz kalmakta var :sinifsinif: Bende tatil için oyle düşünüyorum insallah Alya'cımda memnun olur bu durumdan bakalım doktorumuzla uzun uzun konuscas hem aşıları da yapılmış olcak o zamana dek, 2 Eylülde yaptırcas bakalımmm sengözlerimebaksanab

Çok çok geçmiş olsun Huri, allah korumuş ıpekciğiii, benimki de bazen inanılmaz öğürüyo cok emince nefessiz kalıyo aklım cıkıyo :sinifsinif:

ayy canım tatile gidiyosun madem bizim yerimizede denize gir:) ayy ne çok ihtiyacım varr ama maleseff gitme şansımızz yok sağoll teyzesiii alyamızdaa çokk tatlııı maşallahhh

ayy canım tatile gidiyosun madem bizim yerimizede denize gir:) ayy ne çok ihtiyacım varr ama maleseff gitme şansımızz yok sağoll teyzesiii alyamızdaa çokk tatlııı maşallahhh

Denize girebilirmiyim bilmiyorum cnm ya benimki o kadar dştü ki bana resmen yapıstırcam gezcem kucagıma hicbisi yapamıyorum ancak uyursa yada babası babanesi kucagına alırsa nefes alıyorum, şikayet etmiyorum gerci ama malum kendime pek fırsat kalmıyo, işte maksadımız bilas hava degisikligi olsun kafamız dagılsın, kızçemizde azcık güneş görsün, 40 ımız ckcak diye havalar esmeye basladı pek dısarı cıkamıyorusss

ay çok teşekkür ederim canım çok saol ben hala araştırıyordum bi daha olursa napıcam ben diye...elimi ağızına sokuyorum dilini damağından ayırıyorum kilitliyorlar çünkü yüz üstü tutup sırtına vurucam...yanlış anlamadıysam aklıma kazıdım canım allah razı olsun...bende yazmakta tereddüt ettim ama tecrübesi olan biri akıl versin diye..bana olan sizede olabilir dikkatli olalım diye..herşeyi paylaşmalıyız...saol tatlım...

huri çook geçmiş olsun canım

Çok çok geçmiş olsun Huri, allah korumuş İpekciğiii, benimki de bazen inanılmaz öğürüyo cok emince nefessiz kalıyo aklım cıkıyo :sinifsinif:

saolun kızlawr gözümüz üstlerinde olmalı allahım korusunnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…