2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Benım paŞada uyurken emerken mama ıÇerken tÜkÜrÜĞÜnÜ yutamıyo tıkanıyo
hemen yerınden kaldırıyorum
Çook korkuyorum uyurken duyamıcam dıye yaa
allah korusun bebıŞlerımızı

bugün öğrendim;
henüz 25 imdeyim kimisine büyük kimisine göre daha yolun başındayım...

bugün öğrendim
kimsesizliğimi,hep dilimde olan çaresizliğim bugün kalbime indi...
korkmuştum, buz kesmiştim hatta ama öğrenmiştim...
ben gerçek bir anne olmuştum....
kalbimin hızla çarpması,ellerimin çaresiz titreyişi,gözlerim kapıda biri gelsin...
dünyanın bütün ağarlığı sırtıma bindi bir anda...

ben bugün gerçek bir anne oldum...yorgun,çaresiz,küçücük...ama cesur ve kızı için herşeyi ama herşeyi yapabilecek küçücük bir anneyim.....

:enbuyukkk:

slm şekerler nasılsınız biz drdan geldik kuzumla 58 cm 5 kilo olmuş yavrum
ya aklıma ne geldi sen böle yazınca hamileykende "biz doktordan geldikkkk" derdik heycanla anlatırdık içerdekinin halini ay şimdi çıkmışlarda öle haberlerini alıyozopuyorumnanaktan maşallah canım kızına
aman canım çok geçmiş olsun :teselli:
Benİm paŞada uyurken emerken mama İÇerken tÜkÜrÜĞÜnÜ yutamıyo tıkanıyo
hemen yerİnden kaldırıyorum
Çook korkuyorum uyurken duyamıcam dİye yaa
allah korusun bebİŞlerİmİzİ

amin canım amin

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

oh iftarlar açıldı çaylar demlendi tatlılar yenildi kocişlerinizle dimiiii....
ben burda gariban garibann...
kızlar pazar günü kızızmın 40 ı çıkıyor..eyüp sultana camiye götürücem gidicem öyle düşünüyorum...bişey dağıtıyım mı herhangi bişey yapılıyor mu bilginiz varmı...ben kızızmla birlikte türbelere falan girip eyüp sultan hazretlerini ziyaret edip sadece dua edicem ama bilndik başka bişey varsa söyleyin...aslında gözümde korkuyor ama kalabalık ramazanda fena olur nerde emziricem nerde karnını doyururum altını nerde temzlerim ağlarsa çok fazla naparım ...bilmiyorummm

ole deme cnm ya bende kızımda ole esım okuldan gelır dukkana gıderdı kendı kendıme kalırdım ama kızım hep bana arkadas dıuye dusunurdum senın kzıında senın arkadasın cnm ya Rabbim sağlık uzun omur versın gececek bu gunler de....

kızlar bu aptamil mamayı nasıl yapıcaz sımdı?ben sadece gecelerı bır sefer vereyım dıye dusunuyorum oda her zaman deıl kac cc vereyım ?ustundekı gıbı mı hazırlayım ?cok ta yoğun vermek ıstemıyorum zaten tombiş bırde mama verırce tostombiş olmasın ?????

huriş cok gecmıs olsun cnm
cnm ya yuzustu yatırsan?bendfe cok korkuyorm yuzustu yatırıyorum
aman ne diyosun ben yüz üstü hiç yatıramam ..yani yatırıyorum başında duruyorum öyle bırakamam kız benimki feci bişey kafa bi o yana bi bu yana yüz üstü yatırdığımda kafayı kaldırıyor yorulunca bırakıyor burnunun üstüne...maşallah...

amin canım amin ....inşallah...geçecek tabiki neler atlatıcaz..

üstünde yazanın yarısı kadar ver o zaman...
ben unuttum ne yazdığınıda şu an ben hero aldım ...120 cc ye 4 ölçek diyo ben 60 cc yapıyorum 2 ölçek atıyorum...
bu arada mama vericen yane?.

cnm benımkıde ole ama uykuya dalınca yuzustu koyuverıyyana cevırıyorum kafasını ole uyuyor bıraz mıkırdanıncada ters cevırıyorum bırazda oyle yatıyor uyanıyr sonra işte yoksa haka bızdede durmuyor

üstünde yazanın yarısı kadar ver o zaman...
ben unuttum ne yazdığınıda şu an ben hero aldım ...120 cc ye 4 ölçek diyo ben 60 cc yapıyorum 2 ölçek atıyorum...
bu arada mama vericen yane?.

cnm ya durmuyor ole bır aglıyorkı sadece arada gecelerı vereyım dıyorum yarı yarıya bıraz sulu olsun dedı kayınvaldem ...sulu yaparım dıyorum bıraz zaten sımdı ıcırıyorum ama pek sevmedı sanırım
ya emıyor ama nasıl feryat fıgan emıp emıp cıkarıyor agzından bagırıyor kasıyor kendını kayınvakldemde demesınmı sutun acı galıba :gitme:duymamazlıktn geldm uzuldm ama cok aksam ordaydıkda

aptamili benimkide sevmemişti ben hero baby aldırdım küçük paketlerde az içeceği için küçük aldık koca kutu çöpe gitti çünkü...

kaynananı takmada bendede oluyor bazen acı gibi çekiyor itiyor..emicem diye deli oluyor ama sanki acı gibi bide yüzünü buruşturup ağlıyor...yediklerimizden olabilir yani kaynanan doğru söylüyor olabilir...yediklerimizi takip edersek bence buluruzz...ben kavundan şüpeleniyorum...

nazlıbahar huri mama kullanmanızı dr mu tavsiye etti yoksa sizmi başladınız...ben mama konusunda biraz katıyım da...

ewet cnm aynen dedığın gıbı ıcıyor benımkıde kavun karpuz ıptal oldu benım hayatımda cnm ya dokunuyor dıye ne olabılır salata olabılırmıkı soğan dan dolayı baska farklı bısey yemedımkı ben bırde cok asıır dıkkat edıyroum yedıklerıme
bundan sonra daha bı dıkkatlı ızleyeyım ama sanırım sınırlı olduğum zaman oda o sekılde davrnaıyor cunku kızım cok uzmeye basladı benı artık acıkacık dısa vurmaya basladı soylemıyor saklıyor ama davranısalr ele verıyor
su okullar bı acılsada dıkkatı dağılsa az da ola kendıısde cok ıstıor okulu ama bakalım.....daha ne anneanneye ne babanneye yollamıyorum alıssın dıye

nazlıbahar huri mama kullanmanızı dr mu tavsiye etti yoksa sizmi başladınız...ben mama konusunda biraz katıyım da...

cnm bende oleydım kıızma 6ay saece anne sutu verdım yetmıstıde
ama oğlum yawrum ıstıyor ya ....gecelerı az da olsa vermeyı dusunuyorum yarısını ustunda yazanın

kızlar ben kacar oğlusum rahatladı uyudu bende kızıma meyva yedıreyım bıraz onunla ılgıleneyım yatıcam hemen ıkı gundur uyumuyor oğlum ne gece ne gunduz basımın agrısından duramıyorum bende gozumu acamıyrum ınallah bu gece uyurda bıraz rahat ederız 40ımzada az kaldı cumartesı ınsllah cıkıcak ....sağlıcakla huzurlu geceler sızlere...bb

bu arada 66kılo olnusum kadı 3kılo hayırlıyla cokta yıyorum ya hele tatlı ama suyu cok ıcmeye calısıyorum her emısın ardından kesın ıcıyoum normalde gunde hıc su ıcmeden de dran bırısıyım sanırım su etkılıyor benı

canım bewnde beni bırakır diye korkuma vermiyorum mama..
doğumda ilk 3 gün sütüm gelmedi aptamil aldık emzirmenin yanına takviye yaptık...sonra 1 kutu mama çöpe gitti...
şimdi tekrar almamın sebebi bulunsun çok fazla kendini hırpalar hiç durmazsa son çare mama veririm diye ama daha ondan da içmedi...yani kızım pazar günü 40 ı çıkıyor 4 kez mama yedi tarifin yarısı kadar...
ha vermem mi hayır hiçte katı değilim çok lazım olursa veririm doktor falan dinlemem...
sağlık ocağındakiler bırak aç kalsın emsin diyolar ben dayanamam ...rezene vermem dedi hiçte kusura bakmasın veririm...kızımın rahatlığı önemli alışırsa alışsın ne var alışırsa içer ....napıyım yani....sana değil tepkim haaa... kaydirigubbakcemile3

yaaaa ne bileyim beim büyük kız 3.5 aylıkken bıraktı anne sütünü ben hep kendimi suçladım tabi sonrasında gitmediğimiz dr yaptırmadığımız test kalmadı....sonuçta söyledikleri şey "bebek anne sütünün tadını beğenmiyo"...çünkü bende sütüm yetmiyo düşüncesiyle hemen mama vermiştim ....gerçi sonra onu da almadı ya neyse:sinifsinif yüzden bunda sütümün son damlasına kadar savaşacam...ne zaman ki 1 ayda 500 gr altında alır o zaman mamaya başlıycam...çünkü büyükten çok çektim....3.5 aylık bebeğe su ile pirinç unu maması hazırlamanın ne kadar zor bi durum olduğunu iyi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…