- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.361
ya aklıma ne geldi sen böle yazınca hamileykende "biz doktordan geldikkkk" derdik heycanla anlatırdık içerdekinin halini ay şimdi çıkmışlarda öle haberlerini alıyozopuyorumnanaktan maşallah canım kızınaslm şekerler nasılsınız biz drdan geldik kuzumla 58 cm 5 kilo olmuş yavrum
aman canım çok geçmiş olsun :teselli:kızlar çok korktum çok kötü bişey olduuu...
eşim 3:30 da işe gidiyor kızı uyuttu beşiğine koydu gitti bend emutfakları topluyordum
gideyim kızıma bakayım dedim eşim 2 yastığı bi soluna bi sağına koymuş kafası düz yatsın diye uzuzn oldu kafa bi sola bi sağa yatmaktan bi gittim kızın yanına nefes alamıyor hııkkk hıııı sesler çıkarıyo tavana bakıyor kucağıma aldım kuş kadar olmuş
5 kg kız sanki 1 kg olmuş salladım kızım kızım diye ağızından köpükler çıkmaya başladı
baş aşağı tuttum sırtına vurdum kızım kızım bağırıyorum ben ay kulağımdan ateşler çıktı
sallıyorum yüzüne bakıyorum mosmor oldu salladım salladım nefes almaya çalışıyor alamıyor kapıyı açtım bağarmak istedim aklıma bin tane şey geldi ağızında köpükler çıkıyo ama kusmuk gibi değil köpük tükürük bayağı sonra mememi verdim emmeye başladı rengi normale döndü burun damlası falan sıktım kendine geldi ama kafa bi sola bi sağa kendinde değil sarhoş gibi gözler uykusu var gibi kapanıyo aklım çıktı
şimdi uyuyor gözümün önünde yine bişey olcak diye gözümü ayırmıyorum üstünden karnını gözlüyorum hep inip kalkıyormu diye galiba tükürüğü ile boğuluyordu kızım...:gitme:mafoldumbensenağlama
Benİm paŞada uyurken emerken mama İÇerken tÜkÜrÜĞÜnÜ yutamıyo tıkanıyo
hemen yerİnden kaldırıyorum
Çook korkuyorum uyurken duyamıcam dİye yaa
allah korusun bebİŞlerİmİzİ
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbugün öğrendim;
henüz 25 imdeyim kimisine büyük kimisine göre daha yolun başındayım...
bugün öğrendim
kimsesizliğimi,hep dilimde olan çaresizliğim bugün kalbime indi...
korkmuştum, buz kesmiştim hatta ama öğrenmiştim...
ben gerçek bir anne olmuştum....
kalbimin hızla çarpması,ellerimin çaresiz titreyişi,gözlerim kapıda biri gelsin...
dünyanın bütün ağarlığı sırtıma bindi bir anda...
ben bugün gerçek bir anne oldum...yorgun,çaresiz,küçücük...ama cesur ve kızı için herşeyi ama herşeyi yapabilecek küçücük bir anneyim.....
:enbuyukkk:
aman ne diyosun ben yüz üstü hiç yatıramam ..yani yatırıyorum başında duruyorum öyle bırakamam kız benimki feci bişey kafa bi o yana bi bu yana yüz üstü yatırdığımda kafayı kaldırıyor yorulunca bırakıyor burnunun üstüne...maşallah...huriş cok gecmıs olsun cnm
cnm ya yuzustu yatırsan?bendfe cok korkuyorm yuzustu yatırıyorum
ole deme cnm ya bende kızımda ole esım okuldan gelır dukkana gıderdı kendı kendıme kalırdım ama kızım hep bana arkadas dıuye dusunurdum senın kzıında senın arkadasın cnm ya Rabbim sağlık uzun omur versın gececek bu gunler de....
kızlar bu aptamil mamayı nasıl yapıcaz sımdı?ben sadece gecelerı bır sefer vereyım dıye dusunuyorum oda her zaman deıl kac cc vereyım ?ustundekı gıbı mı hazırlayım ?cok ta yoğun vermek ıstemıyorum zaten tombiş bırde mama verırce tostombiş olmasın ?????
üstünde yazanın yarısı kadar ver o zaman...
ben unuttum ne yazdığınıda şu an ben hero aldım ...120 cc ye 4 ölçek diyo ben 60 cc yapıyorum 2 ölçek atıyorum...
bu arada mama vericen yane?.
cnm ya durmuyor ole bır aglıyorkı sadece arada gecelerı vereyım dıyorum yarı yarıya bıraz sulu olsun dedı kayınvaldem ...sulu yaparım dıyorum bıraz zaten sımdı ıcırıyorum ama pek sevmedı sanırım
ya emıyor ama nasıl feryat fıgan emıp emıp cıkarıyor agzından bagırıyor kasıyor kendını kayınvakldemde demesınmı sutun acı galıba :gitme:duymamazlıktn geldm uzuldm ama cok aksam ordaydıkda
nazlıbahar huri mama kullanmanızı dr mu tavsiye etti yoksa sizmi başladınız...ben mama konusunda biraz katıyım da...
nazlıbahar huri mama kullanmanızı dr mu tavsiye etti yoksa sizmi başladınız...ben mama konusunda biraz katıyım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?